0

М итът, че всеки Лъв е малко или повече плейбой, се разбива на пух и прах в хороскопа, който правят западни астролози на кинозвездата Джейсън Стейтъм – един от най-обичаните актьори по света и особено у нас.

Той е роден на 26 юли 1967 г. в Шайрбрук, Дарбишър, Англия. Но астролозите не знаят точния час, в който се е появил, та приравняват хороскопа му към 12 ч. на обед, а това определено е проблем при създаването на по-точна представа, оправдават се водещите световни експерти в областта.

Естествено, зодиакалният му знак е Лъв, а числото на живота му е 11, което му придава още повече сила. При него доминантни са знаците на Лъв, Дева, Риби, а от небесните тела са Слънце, Уран, Луна. Рождената му стихия е огън, но има и силно подчинение на водата, което обгръща в мистерии не само личния му живот.

Инцидент

56-годишният актьор е висок 1,78 м. Известен е с това, че изпълнява сам всичките си каскади, колкото и да са трудни. При една от тях за малко да се прости със земния си път на снимките на „Непобедимите 3“ на пристанището във Варна. Тогава имаше технически инцидент, но добрата подготовка по гмуркане му помогна да издържи по-дълго под вода и да се освободи при проблем, при който повечето каскадьори не биха издържали. Това след време го разказа самият Силвестър Сталоун, който е от най-близките приятели на Стейтъм. А астролозите казват, че при Джейсън това не е било случайно. Звездите го даряват да бъде младолик, а в случая по-важното е, че има пъргав ум като юноша, но с разсъдливостта на възрастен мъдрец. Точно тази комбинация, наред с изключителната физическа и най-вече плувна подготовка, го спасява в едно от най-тежките изпитания на живота му.

Партньорки

Малко на брой са партньорките в живота на Джейсън Стейтъм и това се обуславя от много силното присъствие на Луната и водата в хороскопа му. Той има изразени черти, които по-скоро биха отивали на Риби или Рак. Силно привързан е към семейството си и когато се обвърже с една жена, се стреми да й бъде верен във всяка една ситуация. Водата му придава и работохолизъм, на който малцина са способни.

При него водещи са постулатите: Винаги бъди нащрек; Не хапи ръката на този, който те храни; Вечна младост по дух; Аз съм великолепен и съм си самодостатъчен; Трябва всичко да знам.

Дълго време Джейсън бе във връзка с колежката си Кели Брук. А след раздялата медиите така и не научиха новата жена в живота му доста дълго време. После, през 2010 г., се обвърза с модела, актриса и дизайнер Роузи Хънингтън-Уайтли, една от най-скъпоплатените манекенки. Тя му роди син и дъщеря. Няколко пъти е идвала у нас да го придружава на снимки за различни филми.

Според астролози Стейтъм не си пада женкар. При него семейството е на висока почит. Предпочита работата пред купоните, макар те да не са му чужди като на всеки един Лъв. Но точно, работейки, се чувства в стихията си.

Коза

По китайския календар Джейсън Стейтъм е Коза – с допълнения червена и огнена. Източните астролози определят: „Козата обича елегантната външност и обича да се показва. Козите също са артистично настроени, определено имат талант. Обичат природата и дейностите навън, а не седнали на бюро. В същото време Козите никога не са доволни от съдбата и често подлудяват околните с коментарите си. Техните слабости и вътрешна несигурност прикриват понякога силна арогантност. Понякога се натрапват, без да го осъзнават. Те винаги закъсняват и нямат усещане за точно време и обикновено дори не си правят труда да погледнат часовника“.

Козите знаят как да се харесат на другите, особено ако това е в техен собствен интерес. Козите се адаптират с изключителна лекота към различни житейски ситуации. Обичат да се говори за тях и имат склонност да съветват другите.

Козите могат лесно да бъдат укротени, но винаги трябва да се има едно наум при работа с тях. Добре се преструват. Имат навик да дават заповеди и в същото време много добре могат да изпълняват разпоредбите на другите. Козите определено имат силно развит усет. Притежават естествен чар, който им помага да постигнат успехи. Копнеят да живеят в безопасност.

Огнената коза има добро сърце, притежава честност, топлота, мекота и трудолюбие. Има страхотни артистични умения, умее да работи в колектив. Тези Кози са много привързани към дома си и към неща, които те смятат за ценности. Дори когато за другите това да са просто едни дрънкулки, то за огнените Кози това може да са най-безценните вещи.

Кипарис

Според келтския хороскоп на друидите зодията на Джейсън Стейтъм е Кипарис. А това означава, че тези хора са толерантни, находчиви и верни по природа. Те обаче понякога са доста мързеливи и склонни да потискат слабите в обкръжението си. Имат способността да издържат на несгодите на съдбата и знаят как да се учат от опита, дори когато той е отрицателен. Могат да превърнат провалите си в път към бъдещи успехи.

Природата на хората, родени под управлението на Кипарис, ги дарява със силна воля да намерят решение на проблемите на всяка цена. Може би затова те не губят акъла си и в най-трудните ситуации (както е в случая с подводните снимки във Варна при инцидента). Винаги таят надежда, че нещата ще се оправят, дори и в най-лошите ситуации.

Подобно на кипарисите, тези хора харесват даровете на Слънцето. Не понасят ограничения на личната си свобода. Ако ги принудите да живеят в затворени условия, независимо дали във физически или духовен смисъл, те скоро ще станат заядливи и ще вгорчат живота даже на най-големите оптимисти около тях. Те не обичат да са сами и избягват самотата. Предпочитат да прекарват времето си в семейния кръг или с добри приятели. Нуждаят се и от двете, за да бъдат щастливи в живота си. Хората на Кипариса са популярни в обществото и социалните медии, защото присъствието им има успокояващ ефект върху другите хора и им носи надежда.

Тези хора обичат да се скитат насам-натам и са много запалени пътешественици. Имат силен интерес да видят нови места и да научат за обичаите на хората, живеещи там. Кипарисите искат да бъдат щастливи със семейството си и това е нещото, което за тях е с много по-голямо значение от успеха в живота или на материалните ценности. Следователно от тях не стават успешни търговци, политици или свръхсилни предприемачи. Най-подходящата професия за тях е работа, която изисква постоянен контакт с хора, но където могат да работят и самостоятелно и никой не ограничава тяхната енергия и ентусиазъм, твърдят астролозите. А точно актьорството и продуцентството дават това на Стейтъм.

Номер 11

Числото на жизнения път на Джейсън Стейтъм е 11. Получава се от рождената дата 26.07.1967 или 2 + 6 + 7 + 1 + 9 + 6 + 7 = 38 = 3 + 8 = 11. Според нумеролози тези хора са амбициозни и интелигентни. Те могат да постигнат голям успех, но и със същия устрем да направят голям провал. Те са надарени в различни области. При тях интуицията е добре развита. Имат нужда от търпение, баланс и повече решителност. Те са чувствителни и креативни. Трябва да се научат да оценяват правилно своите емоции и неприятните преживявания от миналото. Те трябва да внимават да не използват забележителните си способности само за натрупване на богатство.

Това са чувствителни, мили и съпричастни хора. Имат голяма вътрешна сила за преодоляване на трудностите. Притежават организационни и лидерски умения. Те имат много добра преценка на нещата и ще забележат и най-малките пропуски. Имат бързи реакции. Те са ярки и могат да направят чудеса – от нищо нещо. Те са независими, амбициозни и щедри. Разделят личния си живот от работата. Те са трудолюбиви, упорити и успешни. Постигат успех и висок социален статус не в началото на живота си, а на по-късни етапи. Искат емоционална сигурност. Притежават добро сърце. Те са щедри и подкрепят другите. Склонни са да решават не само собствените си проблеми, но и тези на други хора. Те са дипломатични и умеят да вдъхновяват другите. Те са отзивчиви, отворени и достъпни. Могат да работят много усилено, за да постигнат успех. Връзките и кариерата им са важни за тях. Работят упорито, но и лесно достигат признание и слава.

Сред основните слабости на хора с такава нумерологична характеристика са нуждата от това другите да проявяват интерес към тях и понякога проявяват несигурност. Приемат всичко много сериозно. Понякога са твърде нетърпеливи и обсебени от чувствата си. Имат проблеми в любовните си връзки, така че е много важно да изберат партньор много внимателно. Тъмните им страни на характера понякога могат да надделеят и да им създадат проблеми. Сред тях са склонност да са алчни, арогантни и да се надценяват. Необходимо е да се поддържа баланс. Те могат да се превърнат в жестоки и отмъстителни, в мрачни и дори в излишно агресивни хора. Мразят онези, които ги нараняват. Тогава те досаждат на другите около себе си. Особено непоносими могат да бъдат на ръководни постове. Трябва да се пазят от гордост и емоционално пренапрежение.

Астролозите заключават, че засега Джейсън Стейтъм не е проявил обществено тъмните страни на характера си. Той е амбициозен, но и обичан от хората. Не случайно Силвестър Сталоун го дава за пример и му повери да се занимава с проекта „Непобедимите“.