0

Д о април сте се чувствали потиснати и ограничени, но след това постепенно разпервате криле и може да полетите в нови посоки, към нови хора, дейности и дестинации. В година 5-ица човек винаги променя по някакъв начин живота, работата и отношенията към старите партньори. Ноември ще бъде отново месец на притискане и шанс за нов избор. Не се колебайте да направите промените, които съдбата ви предлага и налага. 2023-та ви води към нови връзки и любов.

Родените на 17-ти септември ще знаят от всичко по много и често ще коригират другите в желанието да покажат колко са компетентни. Движат ги емоции и страсти, трябва да контролират първосигналните си импулси, които идват от съвпада на Луна и Марс в хороскопа им. Родените около 5 юни са идеалните им партньори в любовта, но и с тях скандалите ще са като в сапунените сериали. Ще поставят работата на първо място, личният живот ще трябва да почака.

Овен 21 март – 20 април

Чудесен ден за срещи, за посещение на панаири, изложби и концерти, за среща с приятели и почитатели. Всеки контакт е важен и ще носи положителни резултати в бъдеще. Подновявате делови и лични връзки, правите и получавате изгодни предложения. Бъдете честни и не изкривявайте истината, дори и с добри намерения. Събираме се заедно и за да почистим наоколо. Предприетото на 17-и ще тръгне успешно. Пътувайте. 18-и е ден за учене и преговор на наученото. 19-и е провокиращ и конфликтен. На 20-и започват планирани и непланирани реформи. 21-ви ви води към финала на работи и дейности, чакайте награди. На 22-ри водете само двустранни разговори. На 23-ти всичко тръгва успешно, правите пробив и излизате от затруднено положение.

Телец 21 април – 20 май

Емоционален ден. Всеки се стреми да прокара идеите и вижданията си, да подобри средата и условията си на живот. Включете се в съвместни делови и творчески инициативи. Заедно чистим дома и околната среда. Срещите са ползотворни, правят се взаимни отстъпки и уговорки, задвижват се общи инициативи. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки, ще отваря нова страница във връзките. 17-и е зареден с желание да променим средата и условията си на живот. Действайте съвместно с хората, с които се чувствате близки. 18-и е ден за подготовка на ученика. 19-и е конфликтен, всеки се бори за по-добро място в средата си. 20-и е ден на коренната реформа, не чакайте друг да я направи. На 21-22-ри на всяка крачка ще срещате отпор и противопоставяне. 23-ти носи изгодни предложения.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес сте във вихъра на емоциите, които понякога носят и прекаляване или залитане в грешната посока. Действайте обмислено, а не първосигнално. Марс и Луна във вашия знак провокират агресивната ви реакция, ако нещо не става така, както сте го уточнили или искате да се получи. Стремежът е към справедливост и взаимни отстъпки. Не всичко ще става както сте го поръчали. На 17-и нека инициативата идва от вас. Луна и Марс са в съвпад в Близнаци. 18-и дава основните насоки за учене и ви среща с нужните учители. 19-и носи объркване и противопоставяне на всички нива. 20-и променя правилата, започват реформи и промени в работата и в учебния процес. 21-ви ви води към отдавна преследвана цел. 22-ри носи объркване, където се съберат повече хора. 23-ти е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес искате да опитате от всичко по много. Ще изживеете вълнуващи и емоционални моменти. Старайте се да не отивате в крайности, да не поставяте условия и да не се държите ултимативно. Дайте всичко от себе си за благополучието на близките и децата. Пътувайте, бъдете верни, честни и справедливи в отношенията. Ден на промени в желания и нужди, в начина на мислене и действие. 17-и е ден на прекалявания. Всеки иска от всичко по много. На 18-и Луната навлиза в Рак, заемете се със семейните дела и нуждите на учениците. 19-и е зареден с агресия, наблюдавайте нещата отстрани. 20-и налага реформи и промени в плана, с които може и да не сте съгласни, но трябва да приемете и да се съобразите. 21-ви помага да постигнете нещо важно. 22-ри носи конфликт, а 23-ти задвижва нещата.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за пътувания, за приятелски и делови срещи, за участия в престижни мероприятия, които може да организирате или да сте главното действащо лице. Всичко предприето ще носи ползи и ще създава перспективни връзки. Някъде ще има и агресивни моменти, но и те са част от личната ви програма. Стиснете си ръцете, разменете си телефоните или пръстените. Вие сте на ход. На 17-и ще се слуша вашата воля, вие ще сте капитанът. На 18-и проверявайте всяка информация преди да реагирате. Ден на тайното и закодирано знание. На 19-и отношенията са „зъб за зъб, око за око”. Компромисите са нож в гърба на този, който ги направи. 20-и е ден на малки и големи революции. 21-ви ви води към желаната цел, а на 22-ри печелят соловите акции. 23-ти дава ход на престижни дела.

Дева 23 август – 22 септември

Родените около 5-15 септември са лесно провокируеми. Не взимайте всичко за чиста монета и не прекалявайте с алкохола. От нещо дребно може да се провокира конфликт и да се провали приятелско парти. Изневерите ви ще се хванат, а и вие ще изненадате партньорите или ще получите странична информация за прегрешенията им. Ден на честната игра, който излъже ще бъде изнудван. 17-и е ден на прекалявания с емоцията. Някъде ще стане играчка-плачка. 18-и ви връща на земята и при реалностите, при нуждите на близките и децата. На 19-и ще се действа от позиция на силата, увеличете дистанциите. 21-ви е ден на базовите реформи. Опитайте да заемете подсигуряваща парите и правата ви позиция. На 22-ри работата ви се урежда, а на 23-ти сте в капан на страстта.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес за вас действа пръстът на съдбата. Може да имате притеснения със служители на реда, но позицията ви ще е правилна. Очертават се пътувания и срещи, които ще определят една нова посока на развитие в работата и любовта. Родените във втората декада ще получат подкрепа и стимул дори и от непознати, а познатите твърдо ще застанат зад гърба ви. Изисква се принципност. 17-и изисква активност, носи успехи и предимства. На 18-и отделете време за подготовка на ученика. Не се занимавайте с нищо амбициозно. 19-и е рисков и агресивен, никой няма да ви направи компромис. 20-и налага бързи реформи. Родените в третата декада ще направят повече жертви. На 21-ви успехът е за тези, които следват само една посока. 22-ри не е за работа в екип, а 23-ти ви носи победа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Може да направите ход, от който в миналото сте се притеснявали и страхували. Всичко може да се уреди по неочаквано добър начин. От утре навлизате в силен тридневен период. Планирайте приятелски и делови срещи, стиковайте работата и амбициите си с хора способни да ги финансират. Не се ограничавайте. 17-и носи късмет при делови и лични контакти. Подайте ръка, ще имате придобивки. 18-и е ден за самоподготовка. На 19-и апетитите са огромни, но вие ще се преборите за кокала. На 20-и всичко предприето ще носи ползи и пари, ден на кардинални промени. На 21-ви не се разпилявайте, до вечерта свършете важното. На 22-ри преговорите зациклят. Но на 23-ти ви се отварят всички пътища.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес Луна, Марс и Венера образуват критични аспекти към Стрелеца. Движете се внимателно, без лъжи и изневери. Може да попаднете в рискова ситуация, ако се подадете на емоциите и не спазвате правилата. Не вършете чужда работа и не обичайте чужда любов. По някакъв начин изневерявате и на собствените си разбирания. Не позволявайте друг да определя личния ви избор. За родените около 5 декември 17-и носи агресия и рискови положения. 18-и е ден за припомняне и затвърдяване на знания. Всичко проучено ще ви е от полза. 19-и е провокативен, увеличете защитата. 20-и идва с коренна промяна в работата и в живота. 21-ви носи придобивки и уреждане на договорни отношения. 22-ри изисква самостоятелна работа, успехът си е лично ваш. 23-ти е рисков в любовта.

Козирог 22 декември – 20 януари

Станете рано, до обед свършете неотложното, посетете пазари и панаири, уредете важни срещи и посещения. От обед с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Рака ще започнат проблеми у дома или с колеги по заместване. Разпределете роли и отговорности. Заемете се с подготовката на ученика, проверете какви са нуждите и на другите членове на семейството. Нужни са компромиси. 17-и е ден за активни действия и разговори. Поставете условията си. 18-и носи рискове за родените в първата декада. Информираните ще успеят. 19-и е зареден с агресия, която ще ви засегне многопластово. Не влизайте в конфликти. 20-и налага коренна промяна в отношенията, край с изчаквателната политика. 21-ви ви води към целта, а 22-ри ви разсейва и отклонява. 23-ти идва с победа.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За родените във втората декада този ден ще развърже възела на невъзможните и ограничаващи отношения. Може да се решите на крачка, от която сте се притеснявали. Не се страхувайте да си поемете отговорностите и да рискувате, ако с това може да си оправите живота и отношенията. Ден на подадените ръце. Не отклонявайте приятелската прегръдка. Вечерта и личната муза ще ви посети. 17-и ви зарежда с енергия и оптимизъм, всичко се подрежда по желания от вас начин. 18-и е ден за усвояване на духовна храна, каквото прочетете ще го запомните. 19-и е конфликтен, стойте далече от разгневената тълпа. 20-и налага бързи промени, бъдете в час с изискванията на момента. На 21-ви нищо няма да ви се даде даром. 22-ри разпилява енергии и средства. На 23-ти всичко потръгва.

Риби 20 февруари – 20 март

Луна и Марс от Близнаци и Венера от Дева образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Нещо незначително ще ви жегне и обиди в общуванията с околните. Контролирайте апетита и нервите, не си позволявайте емоционални изблици, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Ще съжалявате, ако се скарате с някого и може да развалите отношения, които ви осигуряват защити. 17-и ще бъде рисков и критичен ден за родените в дните около 5 март. На 18-и получавате информация, която всичко ще изясни и покаже нагледно. 19-и е ден на коренната реформа, нищо няма да остане същото и дано вие направлявате промените. 20-и е ден за ремонти на всички нива. На 21-ви много неща приключват. 22-ри ви среща насаме с нужните ви специалисти. 23-ти е рисков.