0

В лична година 2-ка навлизате в отлив на сили и възможности. До средата на май уредете важни за вас дела, дейности и документи. След това с навлизането на Юпитер в нехармоничния ви Телец ще имате материални и юридически проблеми за уреждане и програмата ви ще е доста натоварена. Въздържайте се от настъпателни действия и се окопайте на завладените до момента територии.

Родените днес на съвпада Слънце, Луна и Плутон са надарени с енергия както за градеж и възраждане, така и за унищожение. Възпитанието и средата, в която ще израснат, ще определят в каква посока ще се насочат. Неблагоприятно за раждане от полунощ до един час преди изгрева, когато всички планети ще се под хоризонта. Тези деца ще са затворени и недостъпни, трудно ще се реализират в социума и в партньорските връзки.

Овен 21 март – 20 април

Нищо важно да не се предприема в деня преди точното новолуние, когато много неща ще се правят на тъмно. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Лесно ще се справите с откритите си противници и конкуренти, но скритите врагове ще ви навредят повече, отколкото очаквате. Не позволявайте да ви провокират. За утре планирайте само проучвателни дейности. На 21-ви ще се развали това, на което му е вече време да се провали. На 22-ри се доверете на предчувствията си и няма за сбъркате. 23-ти ви среща с хора без самочувствие, но те хапят опасно. На 24-ти играйте солово. За 25-и планирайте делови и приятелски срещи. Вечерта е ползотворна, но се пазете от обсебване. На 26-и уредете нови договори. На 27-и бъдете активни до обед.

Телец 21 април – 20 май

Днес може да превърнете една делова и приятелска връзка в любовна и в бъдеще да пострадате от това. Отношенията ви са обтегнати и неравностойни. Родените около 15 май са в по-рискова позиция. И най-сладкият плод ще ви вгорчи живота. Мислете повече за работа, преговаряйте с роднини по имотни въпроси и си гонете интереса. Родените в третата декада са на прага на неравностойна любовна връзка на 21-ви, а на 22-ри ще ви се иска и да повторите. На новолуние лесно се зачева, внимавайте. 23-ти събужда комплексите от миналото, не взимайте важни решения. На 24-и играйте солово в работата и бизнеса. За 25-26-и насрочете важните си срещи и подпишете нови договори. На 27-и лесно се влиза в конфликти.

Близнаци 21 май – 21 юни

В деня преди новолунието тъмнината в отношенията е непрогледна. Не уточнявайте болни и за двете страни въпроси, избягвайте запознанства и случайни срещи, не водете преговори. Ден на фатално привличане. Енергията тече само в едната посока. Някой ще се почувства ощетен, а друг ще получи нещо, което не е заслужил или е чужда собственост. Бъдете лоялни във връзките. 21-ви е ден на фалшивите и вредни връзки. Съдбата свързва несъвместими характери. На 22-ри намирате път към всяко сърце и решение на проблемите. 23-ти изисква активни и настъпателни действия. На 24-25-и срещате съпротива от страна на колектива и близките. На 26-и постигате максималното в ситуацията и може да подпишете изгодни договори. 27-и носи печалби и постъпления в бюджета.

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на неравностойните и губещи връзки. Венера е в задушаващата прегръдка на Сатурн. Може да влезете в конфликти с близки и роднини. Трети лица се намесват в отношенията ви и целят лична облага. Съветът е нищо важно да не се предприема. Не си определяйте първа среща, а и втората и третата ще са несполучливи. Трудно ще се разберете и по най-дребните въпроси. На 21-ви Луна и Плутон са в опозиция на родените в първата декада. Нищо важно да не се предприема. На 22-ри се събуждате с откровение за правилния избор, въпросът е дали ще го направите. На 23-ти овладейте комплексите и не отстъпвайте. На 24-25-и сте в кръга на предпочетените и избраните. Преговаряйте на четири очи. На 26-и спазвайте закона. На 27-и не влизайте с никого в конфликт.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят носи сблъсъци на интереси, мнения и позиции. На никого няма да може да угодите, а и вашите претенции идват в повече на някого. Може да се стигне до неприятни разговори и раздели. Трудно е да разбереш другата гледна точка. Не започвайте нови инициативи, особено ако не сте сигурни в подкрепата и помощта, която очаквате. Спазвайте диета, ограничете вредните връзки. На 21-ви приключвайте, но нищо ново не започвайте. На 22-23-и предстоят неочаквани обрати в отношенията. Ограничете пътуванията, не поемайте излишен риск. На 24-ти късметът е при тези, които сами си вършат работата и не разчитат на друг. 25-и започва с конфликт, но до вечерта чакайте изгодни предложения и поръчки. На 26-и идват и покани от чужбина. На 27-и уреждате документи.

Дева 23 август – 22 септември

В деня преди новолунието може да се очакват удари в гръб, но и предложения, които ще ви дадат подкрепа в кризата. Дано успеете да различите полезните от губещите връзки. Не смесвайте работата с любовта. Венера е в прегръдките на Сатурн, връзките са неравностойни и единият се опитва да обсеби другия. Отношенията се градят на базата на взаимната полза, а не на любовта. 21-ви ви носи професионални предимства, но ако говорим за любов, ще се оплетете в лъжи. На 22-ри се доверете на диагностичния си и диетологичен талант. На 23-ти може да намерите допълнителна работа. На 24-25-и работете за себе си и на свой терен. Конкуренцията е жестока. На 26-и може да подпишете изгодни договори. Преговаряйте. На 27-и не правете забележки и не влизайте в разправии.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес Луна и Плутон от Козирог заедно с Юпитер от Овен ви облъчват в рискови аспекти. Стойте мирни, не нарушавайте закона и дадените обещания. Направете преоценка на връзките си. Ако се разделяте с някого, нека е по възможно най-добрия начин. Ще срещате провокации на всяка крачка, може да имате и здравословни проблеми, но още утре ще намерите изход от положението. 21-ви е тежък и рисков повече за родените в третата декада. На 22-ри вечерта е точният съвпад на Венера и Сатурн, вървите към неравностойна, но не и губеща връзка. На 23-ти ви правят услуга хора с комплекси. На 24-и не работете в екип. От обед на 25-и до обед на 26-и диетите са противопоказни, не се пълнее. Позволете си повече екстри. На 26-27-и ще срещате съпротива и ще влизате в конфликти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес е трудно да се ориентираш в нуждите и претенциите на околните. Тъмнината на приближаващото новолуние скрива истинските мисли и намерения, вади на преден план ненужни конфликти и разправии, които може и да нямат обяснение защото поводите за тях са прикрити и завоалирани. Съветът е да не взимате важни решения и да не започвате нищо амбициозно. 21-ви е добър за приключване на стари ангажименти и дейности. На 22-23-и сблъсквате позиции и интерси с околните, хабите време, енергия и пари в неща, които вече не са актуални. Отложеното за 24-25-и ще ви устрои на изгодни позиции. На 26-и разширете контактите, мислете за пътувания, учене или работа в чужбина. Конфликтите на 27-и ще ви помогнат да разберете къде вече не ви е мястото.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на изкушения и съблазни, приемайте всичко с резерви. Не правете крачка в нова посока, утрешният ден ще ви покаже къде са своите хора и къде чуждите. Сега е време да се разчиства терена, да се освобождава място в дома и в душата за новото, което ще дойде. Неравностойните връзки в момента са полезни за вас. Бъдете отговорни, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. На 21-ви останете, където сте и не поемайте несвойствени ангажименти. 22-и дава усещането за правилния избор. Уран тръгва в директна посока и дава ход на най-смелите ни очаквания и мечти. На 23-ти действайте активно. На 24-ти не ходете на колективни мероприятия. 25-и носи риск за родените в третата декада. На 26-27-и сключете нови договори, уредете важни сделки и документи.

Козирог 22 декември – 20 януари

В деня преди новолунието се активизира тъмнината, изплуват сенки от миналото, нещо болезнено и прилепчиво ангажира времето и вниманието ви. Не се препоръчват активни действия и срещи с хора, които винаги ви разбалансират. Ден за приключване, а не за започване. Утре ще се събудите с различни мисли и усещания и планираното от вчера ще отпадне. На 21-ви ще има неблагоприятни намеси. Старайте се да приключвате. 22-ри е денят на устата, яжте само това, което ви е сладко. На 23-и бъдете активни и не се предавайте без бой. На 24-ти се дистанцирайте от тълпата и сами си вършете работата. На 25-и уредете документи, подпишете договори, търсете подходящи за бизнеса ви контакти. На 26-27-и всичко става с мъка и болка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Всичко предприето днес ще тръгне накриво, ще донесе повече главоболия и проблеми, вместо чаканите придобивки и награди. Нищо да не се прави на всяка цена. Ориентирайте се към приключване, изпълнете дадените обещания, без да давате нови. Не правете предложения. Очертават се намеси, опити за вмешателство в личния ви избор и в пътя, който сте избрали. Късно вечерта на 21-ви с новолунието във вашия знак навлизаме в годината на Водната Котка-Заек по китайския зодиак. На 22-и Сатурн и Венера са в точен съвпад. Вървите към неравностойни любовни връзки, които може да се окажат доста ползотворни и перспективни. 23-и носи предимства. 24-и изисква солови действия. На 25-и заемате престижни позиции. На 26-27-и идват награди и повишение.

Риби 20 февруари – 20 март

В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла и пророчествата често са лъжливи. Не се знае кое как ще потръгне, особено ако допускате намеса в личните си действия и инициативи. Не взимайте решения под нечия диктовка и не споделяйте бъдещите си планове. Добре е да се приключва, да се изпълняват договореностите, но не и да се стартира нещо ново. С новолунието във Водолей навлизате в сатурнова дупка, а Венера вече е в прегръдките на Сатурн. Вървим към неравностойни любовни връзки. На 22-ри интуицията подсказва какво и кого да изберете. На 23-ти заявете открито претенциите си и не се давайте без бой. Луната навлиза във вашия знак. За 24-ти се очертава пътуване и преместване. 25-и е успешен и творчески. 26-27-и носят сила и защита.