0

Д али ще бъде люта зимата през февруари, все още не е ясно, но се очертават доста пиперливи скандали и флиртове. Това сочи нумерологичната прогноза за България. Според нея ще има добра почва за припламването на искри както в личен, така и в обществено-политически план. Кабалистът Ели Маринова обясни, че страната ще се движи в енергийната орбита на числото 3. А при него образно казано имало „вадене на кирливи ризи“, както и романс между несъвместими на пръв поглед личности. Това може да доведе хем до интересни комбинации, хем до разрив в отношения между интимни и бизнес партньори, както и политически такива. 
„Ще има още социални брожения по съсловия. Нещо като палатковия лагер на майките от преди време, но не чак в толкова краен вариант“, коментира Маринова. Според нейното тълкувание темите за корупция и спекула в по-голям мащаб ще излязат на дневен ред. Народът ще се посъбуди, че високите цени в магазина не са само продукт на реални икономически фактори, а на алчността на производители и търговци. Във всички сфери, засягащи икономиката и стопанската дейност, финансите и енергетиката ще започнат да се провеждат ревизии и одити. 
„През втория месец ще има доста крайности. Всеки успех ще е възхваляван до небесата, всеки провал ще е анатемосван. Хората да внимават с онова, което пишат и споделят в социални медии, да пазят личните си данни, за да няма изненади“, предупреди още посветената жена.


В следващите редове ви предлагаме нейната нумерологична прогноза за месец февруари според числото Път на живота. Макар и общи тенденции от бъдещето прогнозата реално се базира на индивидуално изчисление по специална кабалистична формула. За да разбере човек какво го чака, трябва да събере всички цифри от рождената си дата (ден + месец + година) и полученият сбор да редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота – деветка (9). И съответно срещу това число по-долу ще види прогнозата си за месеца в сферите работа, семейство/любов, здраве. 

ПЪТ 1: Не прекалявайте с алкохола

Времето ви ще е посветено на работата и рутината. Ще ви се наложи да работите много, като не са изключени и проблеми с ежедневните ви задачи. Ще се наложи да разчитате на рутината, на своя опит и добра организация, но често ще трябва да движите задачите си без чужда помощ. За да ви е по-лесно, подредете всичко около себе си - работното си място, личното си пространство, плановете си и дори мислите си, довършвайте в срок всяко започнато дело. От друга страна не бъдете и прекалено педантични, не налагайте и на себе си и на околните – колеги или близки – твърде строги правила и ограничения. Като цяло е възможно месецът да ви се стори скучен и еднообразен, да се чувствате ограничени, но благодарение на положените усилия още през март ще отчетете напредък. 
В любовта също може да се чувствате малко ограничени, но топлина и нежност няма да ви липсват, особено ако не сте твърде сковани и праволинейни. 
Здраве - внимавайте с количеството и качеството на алкохолните напитки, възможни са храносмилателни или костно-ставни проблеми. Пазете се от злополуки.

Път 2: Време за промени

Месец за промяна, за движение и стремеж към свобода, на подновяване и подмладяване, на изцяло нови начинания. Възможно е да промените работата, професията, жилището, местоработата или местоживеенето. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Дейността ви ще е белязана с динамика, с желание за промяна, с авангардизъм. Ще се стремите към по-широко поле за изява. Навсякъде и във всичко ще искате да изпъкнете, да се откроите. Но има опасност, когато нечие мнение не ви допадне, вие да му се противопоставите яростно, да го подлагате на безогледна и безцеремонна критика. От друга страна поради засилената динамика има опасност от проблеми с адаптацията или комуникациите. За сваляне на напрежението няма да е лошо да се разходите по магазините, но с мярка, да вечеряте в ресторант. 
В сферата на личния живот ще имате възможност да освежите настоящата си връзка, да я направите по-динамична и интересна. Ако сте свободни, мнозина ще имат шанса за нова приятелска или романтична връзка.
Здраве – възможен е хормонален проблем или неразположение с едно от сетивата.  

Път 3: Подписвате важен договор

Ще прекарвате повече време вкъщи или ще ви се наложи да го сторите. Месецът ще премине под знака на семейните и домашните отговорности, със здравеопазването и образованието. Ще обръщате повече внимание на създаването на уют, удобства и комфорт. Навсякъде, където работите, ще е добре да спазвате стриктно правилата и законовите разпоредби. Възможно е да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден за вас договор, да реализирате необходим ремонт или да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома. Или пък ще ви се наложи да се съветвате с адвокат по повод съдебно дело, свързано с недвижим имот. При някои именно през този месец в дома ще се появи нов член на семейството. 
Личен живот – благодарение на компромиси и от двете страни ще имате възможност за постигане на единомислие и единодушие. 
Здраве – избягвайте стреса и рисковите ситуации. Не преяждайте, не претоварвайте сърцето, мерете си кръвното налягане. Излизайте по-често на чист въздух. Времето е подходящо за профилактични прегледи. 

Път 4: Финансови изненади 

Месецът за вас ще мине под знака на занимания в сферата на точните науки и техниката, традицията, мистиката, философията и религията, специализираната, експертна и квалифицирана работа или пък ще ви се наложи да търсите експертна помощ за даден проблем. Знайте, че са възможни изненади от всякакъв вид. С каквото и да се занимавате, през цялото време ще се стремите към перфекционизъм (или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни).Съветът на съдбата е да бягате от крайностите – да бъдете твърде мнителни и подозрителни или пък твърде наивни, както и да не се фокусирате непременно в материалната изгода, в постигането на целите на всяка цена. Когато се устремите към някаква цел, подсигурете се с резервен план за постигането й. Възможно е също така едни от вас да планират или да предприемат пътуване по работа, други да водят преговори или да се включат в някакъв пазарлък, за трети се очертават изненади с пари - неочаквана печалба или справяне с неочаквана загуба. 
Личен живот - шанс за постигане на единомислие и единодушие с помощта на компромиси и от двете страни, но и тук се подгответе за изненади. Преживяванията от януари, били те добри или не, ще намерят своето логично развитие сега. 
Здраве - внимавайте за бъбреците и кръвното налягане, не прекалявайте с алкохола. 

ПЪТ 5: Победа на всяка цена

През февруари всичко ще е в по-голям мащаб за вас. Ще се стремите към по-широко поле за изява, ще сте завладени от амбиция за победа на всяка цена. Ще работите много, ще се оглеждате за благоприятни възможности, ще се борите за изгодата си. Ако вървите напред с търпение, смелост и дисциплина, ще имате реална възможност да постигнете материална независимост. Но ако се изплашите от трудностите, те със сигурност ще ви препънат. 
Други кабалистични тенденции гласят: шанс да получите повишение на заплатата или да ви повишат в длъжност, да получите нови поръчки за работа, да замислите или да предприемете важно пътуване по работа, да се занимавате със съдебни дела и процедури. На мнозина също така ще ви се наложи да се борите за материална независимост. 
Личен живот - ако не сте твърде напористи и контролиращи, всичко ще е повече от добре. Заниманията със спорт и излетите сред природата ще помогнат да свалите напрежението и да укрепите здравето си. Пазете се от злополуки. 

ПЪТ 6: Не горете мостове след себе си

През втория месец на 2023 г. ще сте с нагласата на алтруисти и хуманисти, защитаващи човешките правата, мира и правдата на работата, в социума или вкъщи. Ще предприемете пътувания и пътешествия - реални, виртуални или духовни. Възможно е да преживеете интересно дежавю, да излезете извън обичайната си среда, да се занимавате с нещо нетрадиционно или пък животът да ви върне към стари и забравени проекти, към неразрешени отношения с хора, към стари ситуации, с които сега ще трябва да се справите, за да продължите уверено напред. В работата, за да успеете да се разгърнете по правилния начин, не драматизирайте и не поставяйте ултиматуми, а проявете широк размах и мироглед. Бъдете дипломатични с хората около вас, не ги пренебрегвайте, не горете мостове след себе си. 
Личен живот - ако овладеете ревността си и стремежа да доминирате на всяка цена, ще се радвате на хармония. 
Здраве - внимавайте за емоционалното си равновесие, за вегетативната нервна система. Пазете се от „прегряване”. Спортът и излетите сред природата, особено до вода, могат да свалят напрежението и да охладят страстите.

ПЪТ 7: Нови проекти

Ново начало, амбиция, авангардизъм, динамика, творчество, себедоказване. Това са темите и насоките, които февруари ще донесе в живота ви. Месецът за вас е особено подходящ за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти. Ще бъдете вдъхновени от творчески идеи и ще е чудесно те предварително да са добре обмислени и подготвени. Ще се интересувате от иновации и рационализации, от електроника, техника, високи технологии. Възможно е да предприемете пътуване по работа или преследвайки някаква нова цел, да посетите нови, непознати до този момент места, да се запознаете с нови хора. През цялото време ще се стремите към първото място, към лидерската позиция, към налагане на собствените начини и методи на работа. Но има и друг вариант - да поемете по принуда някакви ръководни функции. Личен живот - ще настоявате нещата да се случват бързо, което може да доведе до недоразумения, разминавания и напрежение. Здраве - стресът може да доведе до главоболие или до проблеми с храносмилането. Внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките, възможни са и посещения при стоматолога. 

ПЪТ 8: Глезите се с почивка

Ще можете да си отдъхнете от натрупаното напрежение, да си позволите почивка, да предприемете приятно пътуване. Ще се срещате с приятели, ще споделяте радости и отговорности. Времето ви ще е посветено на екипната работа, на отзивчивостта и взаимопомощта. Старайте се да цените и собственото си време и това на околните си, да се съобразявате с дреболии и детайли, иначе няма да имате успех. Времето е много подходящо за обучение, за натрупване на знания, информация и материални блага. Бъдете дипломатични, тактични и толерантни, внимавайте, когато използвате лъжата като защитно средство и успехите сами ще дойдат при вас. Ако имате финансов проблем, ще е добре да внимавате с евентуалните лихви. Личен живот - ще сте по-емоционални и романтични, но щастието при вас ще минава през компромиси. Здраве – не се пренапрягайте физически и психически, щадете нервите си. 

ПЪТ 9: Внимавайте с шопинга

Ще се интересувате от социална информация, от книги и медии. Периодът за вас ще е подходящ за срещи с приятели, за реклама и самореклама, за изяви пред публика, за освежаване на отношенията с хората около вас. Защото винаги е добре, когато можеш да разчиташ на връзките и приятелствата, за да свършиш някоя полезна работа. Но внимавайте, ще сте по-зависими от отношението и оценките на околните. За да си спестите неприятностите, бъдете толерантни и зачитайте чуждото мнение, не критикувайте хората излишно. Освен това ще е добре наистина да внимавате с шопинга, с вземането на кредити (или с раздаването на вересии). Личен живот - ще имате възможност да освежите и заздравите старата романтична връзка или да започнете нова такава. Здраве - ще сте особено податливи на изкушения и съблазни от всякакъв вид, което може да ви докара и проблеми. Времето е подходящо за профилактични прегледи. Пазете се от настинки и от сезонните вируси. 
Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез кабала, карти Таро, астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етнорелигиозни и окултни практики. Контакти: eli-taro.com, tvoetotaro.com, телефон: 0896 530 106.