0

Овен 21 март – 20 април

За днес не планирайте амбициозни начинания и участия в конкурси. Смирете се, помирете се с роднини и приятели. Символи на деня са любовта и сърцето. Направете жестовете, които се очакват от вас, купете желан подарък, а не това, което на вас ви се струва нужно на другия. Сега е моментът да се включите в прояви на благотворителност и така сами може да получите подкрепа в труден момент. 25-и е ден за прояви на благотворителност и грижа към ближния. На 26-и съдбата завърта своето колело, всичко се променя. На 27-и проведете съвместни срещи и събрания на екипа. 28-и е рисков, а на 29-и всичко да се дели поравно. На 30-и си мерете приказките, не отивайте в крайности в думи и дела. На 1-ви се получава по заслуги, но родените в третата декада ще бъдат ощетени.

Телец 21 април – 20 май

На 25-26-и може да получите всичко, което ви е нужно, че и нещо отгоре. Чакайте придобивки, някой ще почерпи, друг ще поплаче. 27-и е ден за преговори, влезте в нова среда, подпишете нови договори. 28-и е рисков и разпилян. Губите си времето в ненужни битки. На 29-и вървите към помирение, а на 30-и към прекаляване. 1-ви ви дава предимства сутринта, следобед друг управлява.

Днес Луната е в Телец в съвпад с Юпитер. Аспектът ще ви донесе покровителство, възможност за израстване в професионален план и спечелване на конкурси. Някой урежда и финансирането на свой амбициозен проект. Участвайте в спонсорски инициативи. Давайте от сърце и ще получите по заслуги. Разменят се жестове на внимание и подкрепа. Доминират родените в първата декада. Съдбата завърта колелото на късмета и ви дава неочаквани предимства пред конкуренцията. Нещо, което от доста време не е ставало и не се е получавало, вече се развива в изгодна за вас посока. Не се отказвайте, яхнете късмета в движение и променете живота си към по-добро. Каквито и проблеми да изникнат, ще ги решите в движение. Разберете се с родата за имотите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Забравете за амбициозните си начинания, огледайте се, вижте кой от какво има нужда сред близките и познатите. И ако непознат ви помоли за услуга, помогнете му. Днес всеки ще покаже доколко е човечен и дали мисли за ближния. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие си мислите, че е нужно на някого в този момент. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 25-и намирате спонсор, но и сами давате подкрепата си на тези, които зависят от вас. Смирете амбицията, създайте нови връзки, търсете съмишленици. 26-и променя нагласи и правила. На 27-и влизате в конфликт с родители и деца. 28-и е ден на конкуренция и кражба на интелектуален труд и продукт. На 29-и изяснете проблема, помирете се, разберете се. 30-и носи важна вест, а 1-ви награди.

Рак 22 юни – 21 юли

Ако от доста време мислите да се обадите на някого, сега е моментът. Денят дава възможност да се извиним, да се сдобрим и да продължим отново заедно. Правете точно каквото ви помолят. Погрижете се за деца и родители, вижте кой от какво има нужда и дайте всичко от себе си за подобряване на живота и условията у дома. Ще ви е трудно да обиколите всички, топлата дума помага. На 25-и получаваме и даваме съчувствие и грижи. Включва се каналът на кармичната любов. 26-и променя правила и нагласи. За 27-и планирайте съвместни срещи и делови инициативи. Влезте в нова среда. 28-и провокира опасни страсти и амбиции. В следващите три дни Луната е в Рак. Пътувайте, уредете срещи и разговори на място, подпишете нови договори и изберете нова посока.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да нарушите примирия и да излезете от зоната на уточнените в миналото отношения. Смирете амбицията, помислете с какво може да зарадвате някого, а не какво може да купите за себе си и да направите за личните си желания и удоволствия. Съобразете се и с другата гледна точка. Сега е моментът да спонсорирате някого. Вложете пари и интереси в нечия дейност. На 25-и не се занимавайте с нищо амбициозно, ако не искате да загубите пари, чувства и време. На 26-и навлизате във водопад от промени, които ще изискват и големи разходи. Поставят се условия и ултиматуми. На 27-и съберете екипа за бързо реагиране в кризи, сами трудно ще се справите. На 28-и срещате основните си конкуренти. 29-30-и са балансирани, а на 1-ви получавате заслуженото.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на сърцето, направете поне едно добро дело, подкрепете някого в нужда и за вашите нужди и трепети някой ще се погрижи. Време е да се връщат дълговете, да се правят посещения при роднини и приятели, които не са във форма или не могат сами да се грижат за себе си. Обадете се на родителите и децата, вижте кой как се чувства и какво му липсва. Ще ви стопли радостта в нечии очи. На 25-и чакайте подкрепа в труден момент, вечерта ще получите заслужена награда. На 26-и, което не е вървяло, ще потръгне, а на 27-и ще се наложи да влезете в нова среда и екип. Ще бъдете недоволни, но след време ще усетите ползите. На 28-и не влизайте в конфликти с тези, от които сте си позволили да зависите. 29-и е балансиран, а на 30-и трудно се контролирате. 1-ви ви дава по заслуги.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за среща със спонсори. Обадете се на тези, от които очаквате услуги, но и направете жестове за хората, които ви се обаждат с проблем. Участвайте в дарителски акции и за вашите проблеми някой ще се погрижи. Днес тестваме приятелските си връзки, виждаме кой ни оценява и кой само ни използва. Към 16 ч. ситуацията се променя, вече може да помислите и за себе си. 25-и променя приоритетите, смирява амбициите. Важното отложете за вечерта. 26-и изисква нов подход в новата ситуация. На 27-и търсете нова група и среда за работата и личното ви хоби. Тръбачът съдба свири сбор. На 28-и конкуренцията е жестока, но вие ще я надвиете, особено в любовта. 29-и носи уют и хармония. На 30-и не отивайте в крайности. 1-ви ви дава по заслуги.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Отложете амбициозните начинания. Днес Луна и Юпитер ви гледат в опозиция. Очаквайте кризи и финансови проблеми, особено ако нарушавате закона и не сте в час с изискванията на момента. Смирете желанието за доминиране, не оказвайте натиск. Назряват събития, които ще изискват цялата ви отговорност и внимание към близките. Вижте кой от какво има нужда и помогнете навреме. На 25-26-и Луната е в знака на опозицията ви Телеца в съвпад с Юпитер и Уран. Предстоят промени, нервите ви са опънати, някои отношения са пред скъсване. На 27-и правите важен избор на екип и среда, не е време за компромиси. На 28-и печелят силните на деня и тези, които владеят информацията. На 29-30-и постигате максималното и подписвате изгоден договор. На 1-ви взимате своето.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да разчитате на спонсорска закрила и протекция, но и сами да помогнете на приятел в нужда. Ден на сърцето и любовта, издължете се на тези, към които имате някакъв дълг и отговорност. Днес жестовете са от особено значение и може да проправят път към всеки, когото обичате и цените. Дареното с обич ще ви се върне многократно, а неглижирането ще ви отчужди. 25-и е ден за обич и подкрепа към ближния. Всеки жест ще се връща с времето. 26-и дава нови насоки и приоритети, реагирайте бързо на промените. На 27-28-и Луната ви гледа в опозиция от Близнаците и в конфликт с планетите в Риби. За всичко ще си плащате, в тези дни за вас няма безплатен обяд. 29-и е балансиран, а на 30-и ще има за какво да почерпите. 1-ви носи награди за грижите и труда.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в първата декада денят ще донесе повече екстри, протекции и възможности да привлекат спонсори за личните си начинания и амбициозни проекти. Участвайте в прояви на благотворителност и сами ще получите нещо, което отдавна желаете. Жестовете от този ден ще се помнят и ще създадат стабилни връзки в бъдеще. Обадете се на родителите и подкрепете децата. Чудесен уикенд за вас. 25-и ви носи защити и финансиране, а на 26-и вие определяте правилата на играта. 27-и е ден за представителни срещи, за участия в конкурси и стартиране на нова дейност. На 28-и идват промени, намесват се конкуренти в интересуващите ви позиции. На 29-и се съгласявате с нечии условия, а на 30-и отстъпвате от едно, за да имате друго. На 1-ви уредете имотна сделка.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес родените в първата декада са в трудна юридическа позиция. Спазвайте правилата, не водете преговори и не подписвайте нови договори. Нека цялото ви внимание да е насочено към нуждите на хората, които обичате и цените. Подкрепете и нечия правдива кауза и участвайте в спонсорски инициативи. Всичко, което се опитвате да постигнете с амбиция на всяка цена, се проваля. На 25-26-и сте на загуба, както и да постъпите и с каквото и да се захванете. Смирете амбицията. 27-и ви среща с точните хора и ви дава шанс да намерите своето място в бизнеса и в живота. На 28-и срещате любовта, но по неприемлив сценарий. 29-и е балансиран, а на 30-и получавате висока оценка за труда си. На 1-ви сте пред двоен избор, но ще получите само това, за което сте се постарали.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на сърцето и сърдечните работи. Сега е моментът да стопите дистанциите, да се смирите и помирите с хората, които са важни в живота и дейността ви. Направете жестовете, които другите очакват от вас и приемете с отворени обятия каещите се грешници. Очаквайте придобивки, връщат ви дълг, а и вие правите обезпечаващ ход, с който ще си осигурите нужната ви стабилност. На 25-и длъжници ви се издължават, но не само по отношение на парите, а и на чувствата. 26-и носи обрати, бързо трябва да се нагодите, за да не изпаднете от класацията. Още на 27-и родените в първата декада може да претърпят загуби, а на 28-и и за останалите проблемите ще никнат като гъби. Но на 29-и получавате съдействие от близки и приятели и на 30-и и 1-ви постигате максималното.

​ЧРД!

Излизате от лична година 7-ца, която е донесла отлив на сили и възможности. През 2024 по спиралата на личната ви година 8-ца дарби и амбиции ще се завъртят в печеливша и доходна за вас комбинация. Планирайте сключване на нови договори, пътувания и смяна на средата. Идва време за реализиране на личните ви приоритети. Навлизате в защитен и пробивен период до края на май. След това предстоят битки и проблеми със закона, които бързо трябва да разрешите и уредите.

Родените днес никога не бива да губят от живота си връзката с родените около 15 април - 5 май. Това са личните им покровители, спонсори и партньори в живота. Винаги може да се опрат на тях. Родените на изгрева ще имат успешен брак или съвместна фирма с чужденец, вероятно роден в този период. Проблемът е, че може да се развеждат. Родените на обед ще имат трудно детство, но един ден в работата си ще са непробиваеми.