0

С ъщо като нас хората и домашните ни любимци си имат своя зодия. У нас не толкова, но по света, особено в западна Европа, Америките, Китай и Япония, напоследък е много модерно да се правят хороскопи на домашните любимци. И бурно се развива един много перспективен и добре платен отрасъл на астрологията. Тук вярването е, че поведението на домашния любимец може да бъде обяснено донякъде с неговия зодиакален знак. Нужно е само да знаете рождената дата на животното си. Ето един от възможните отговори.

Овен

Ако домашният ви любимец е роден под знака на Овен, то той ще се опитва да бъде шефът във вашия дом, категорични са астролозите. Може да се проявява като вироглав лидер, който няма да се съгласява лесно с вас. Вероятно кучето/котето ви е упорито, но и безстрашно. Сигурно ви е било трудно да го обучите на някакви навици, но в крайна сметка това не е най-важното. По-стойностен е фактът, че вашето любимо животно е супер лоялно и би се жертвало в името на вашата безопасност.

Телец

Домашните любимци, родени под знака на Телец, са инати и мързеливи. Те могат да си прекарат деня в дрямка върху най-удобната мебел във вашия дом. Те обичат да ги галят, решат, гушкат, чешат и т.н. Тези животни се смята, че имат склонност към лакомия и наднормено тегло, затова ги разхождайте по-често и внимавайте с какво ги храните.

Близнаци

Ако вашият домашен любимец е зодия Близнаци, то той е любопитен и енергичен, но може да ви вкара в неприятности, отсичат експерти. Неговата енергия е неизчерпаема, което си е проблем понякога. Затова пък животното е чаровно и харизматично и всички у дома ще го обичат.

Рак

Вашият четириног любимец Рак е чувствителен и при най-лекото смъмряне от ваша страна, ще се оттегля разтреперан, категорични са зооастролозите. Той е бдителен и ще пази дома и семейството ви, но трябва да бъдете лоялни към него – не го изоставяйте при роднини, баби и дядовци и т.н., когато тръгнете на почивка, защото той ще преживее раздялата тежко. Тези животни обаче не обичат да бъдат возени в кола, имайте го предвид.

Лъв

Лъвът неслучайно е царят на животните. Ако вашият домашен любимец е Лъв, вие усещате кралския му нрав. Най-вероятно той се държи високомерно към другите животни (в парка, например) и може да има малко по-агресивен характер, твърдят експерти. Осигурете на вашия цар удобна домашна обстановка и то на слънчево място, защото тъмнината предизвиква у него меланхолия.

Дева

Ако вашият домашен любимец е Дева, то той трябва да е чист, любящ и подреден, твърдят с категоричност астролози. Винаги, когато се нацапа, с удоволствие ще влиза в банята да бъде хигиенизиран. Вие не можете и да мечтаете за по-добър приятел. Имайте предвид, че вашият интелигентен четириног приятел ще обича стриктните графици, ясните команди и професионалното обучение.

Везни

Ако вашето куче/коте е Везни, то вероятно е изключително добре изглеждащо, казват познавачи. Най-вероятно вашият любимец ще използва своята красота за користни цели – за да получи от вас това, което иска. Везните изглеждат мързеливи, но в същото време са нетърпеливи. Те също могат да бъдат доста гръмогласни, но пък се чувстват добре сред много хора.

Скорпион

Вашето животно, родено под знака на Скорпион, е много наблюдателно и независимо по природа, смятат звездобройците. То може да иска да се скита само извън дома ви, затова внимавайте да не го изгубите. Домашният любимец Скорпион не обича да се моли – така че не го карайте. Имайте предвид, че тези животни лесно стават психически неуравновесени, така че не ги стресирайте излишно.

Стрелец

Вашият домашен любимец е супер енергичен и в топ физическа форма, щом е Стрелец, смятат астролозите. Той е жизнерадостен, любящ и забавен. Понякога може да е по-буен отколкото ви се иска и да действа разрушително из дома ви, правейки сладки пакости. Животното Стрелец обича дългите разходки на нови, непознати територии.

Козирог

Вашето любимо животно би трябвало да е със спокоен нрав и голям интелект, щом е Козирог, убедени са хората с астро познания. Вероятно то е обучено от вас много бързо на всички добри навици и вие сте останали доволни от резултата. Имайте предвид, че вашето куче/коте обича да остава само, на спокойствие, от време на време, и няма да е супер общително. Освен това няма да има желание да се сприятелява със себеподобни.

Водолей

Домашният любимец Водолей танцува в ритъма на своя собствен барабан, артистично го определят астрознаещите. Това животно може да се проявява като непослушно от време на време, тъй като е твърде темпераментно да следва команди. В същото време вашият четириног приятел е готов да ви следва дори до края на света, тъй като обича приключенията и пътуванията. Той е нежен и обича да си играе с деца.

Риби

Риби е най-лоялният, добронамерен и чувствителен домашен любимец. Той, също като своя зодиакален знак, обича водата, мислят астролозите. Възможно е от време на време да показва тревожност и/или особени настроения, които вероятно са свързани по някакъв начин с вашите собствени настроения и поведение.