0

К акво ни е подготвила съдбата за новия месец юни разкрива уникалната нумерологична прогноза според числото - път на живота. То се изчислява, като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден+месец+година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от път на живота - деветка. И съответно срещу това число по-долу ще види прогнозата си за месеца, изчислена от кабалиста Ели Маринова.

Размах

Според общата й прогноза за месец юни събитията ще се движат много бързо. Предимство ще имат мащабните планове, операции и проекти, хората с по-широк размах. Събитията често ще се движат и доста полярно – възможно е един провал да бъде превърнат в сериозен успех или пък една надежда за успех да се провали с гръм и трясък. Просперитет ще имат по-скоро начинанията, които са стъпили на здрави и сигурни основи.

Детайли

От друга страна ще е необходимо да се внимава за дреболии и детайли както в работата, така и при резервации и подготовка за летните отпуски.

„Месецът е добър за бизнес пътувания и командировки. Както и за пътешествия, но с образователна и опознавателна цел, културен и религиозен туризъм. Колумбовци, имайте си обаче готовност за някакви непредвидени разходи. Другият ми съвет е да имате резервен план „Б“, че и „В“, защото са възможни изненади извън плана или очакванията ни“, предупреждава Маринова.

Според нейните изчисления в обществен план вниманието ни ще е насочено към всички значими институти и институции и тяхната дейност. „През периода обаче дипломацията ще отстъпва място на твърдата политика, ще има опасност от злоупотреба със силата на властта“, алармира нумероложката за месеца, в който ще се проведат национални и европейски избори.

Път 1: Решавате имотен въпрос

Месецът за вас ще премине под знака на семейните и домашните отговорности, на справянето със задачи и проблеми, които не търпят отлагане, като ремонти и др. От друга страна на вас няма да ви се стои много вкъщи, което може да създаде проблеми.

Времето е добро за уреждане на материални и имотни проблеми или за изясняване на отношенията със семейството и фамилията, за здравеопазване и образование. В тази връзка е възможно да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден за вас договор, да реализирате необходим ремонт или да се сдобиете с важна и значима придобивка за дома, или пък може да ви се наложи да се съветвате с адвокат по повод съдебно дело, свързано с недвижим имот. За да мине месецът гладко, не настоявайте непременно вие да командвате парада, спазвайте правилата и законовите разпоредби, довършвайте каквото сте започнали в срок.

Личен живот. За отпускарите периодът е удачен за комфорта и малко скучна ваканция. В романтичен план за свободните има шанс за създаване на обещаващи връзки и за вълнуващи пътешествия, а семейните да се постараят повече у дома да цари мир и любов. Ако през май в личния ви живот е настъпила някаква промяна, сега тя ще намери своето логично развитие. Не пренебрегвайте здравето си и това на близките ви.

Път 2: Не бъдете наивни

През юни можете да очаквате изненади от всякакъв вид за добро или не съвсем. С каквото и да се занимавате, ще се стремите към перфекционизъм или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни. За едни месецът ще премине под знака на специализираната, експертна и квалифицирана работа, а на други под знака на двойката ще ви се наложи да търсите висококвалифицирана помощ. Има опасност в един момент да проявите неуместна наивност и затова е добре да внимавате кому и как се доверявате.

Периодът е добър за занимания с технически задачи, с ремонти или с цифрови технологии, с мистика и религиозни въпроси. Възможно е да предприемете пътуване по работа, да разкриете загадка, да имате неочаквана печалба. Но ще го има и другия полюс - т.е. на някои ще ви се наложи да се справяте с неочаквана щета или загуба. В личния си живот ще имате възможност за постигане на единомислие и единодушие с помощта на компромиси и от двете страни, но и тук се подгответе за изненади. Летните пътешествия през юни ще ви предложат доза изненада и при мнозина ще минат по-интересно, отколкото очакват.

Път 3: Чакат ви крупни задачи

Всичко, с което се захванете или което ще ви се случи през юни, ще е в по-голям мащаб. Ще сте завладени от амбиция за победа, възможно на всяка цена. Ще работите много, ще водите преговори, ще проучвате пазара, ще се пазарите, ще се стремите към повишение. За да постигнете желаните успехи, ще трябва да разчитате на вярната си преценка за хората, събитията и фактите. Възможно е да решавате крупни имуществени или професионални задачи, свързани с право на собственост; в строителство, в производството, в транспорта или в търговията. Ще е добре да внимавате как управлявате и собствените си пари, и тези на околните. Отпускарите да внимават да не надскочат бюджета си.

Личен живот. Ако сте малко по-гъвкави и проявите романтично въображение, ще се радвате на така необходимите ви любов и сигурност, защото дори един дребен, но подходящ жест на внимание „железни врати отваря“. Здраве. Заниманията със спорт и излетите сред природата ще помогнат да свалите напрежението. Пазете се от злополуки.

Път 4: Изчакайте юли

През юни нагласата ви ще е на алтруисти и хуманисти. Възможно е да вземете участие или да организирате дарителска акция, да се включите в акция за благоустройство на работното си място или по местоживеене. Освен това може да направите една изгодна сделка. Периодът е добър да предприемете пътувания и пътешествия - реални, виртуални или духовни. Възможно е да поискате или да ви се наложи да излезете извън обичайната си среда, да се занимавате с нещо нетрадиционно или пък животът да ви върне в ситуация от миналото, към стари отношения или забравени проекти. С каквото и да се захванете, накъдето и да поемете, ще е добре да спазвате стриктно границите и правилата, да бъдете обективни. Ако имате намерение да стартирате някакъв нов проект, ще е добре да отложите старта за юли.

Личен живот. Възможни са разминавания и недоразумения. Не драматизирайте! Спортът и излетите сред природата, особено до вода, могат да свалят напрежението и да охладят страстите. На отпускарите им предстоят зараждащи пътешествия и срещи с интересни хора.

Път 5: Гоните нови цели

Месецът ще протече под мотото „Ново начало, амбиция, авангардизъм, динамика, творчество, себедоказване“. Той е особено подходящ за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти или ремонти и ще е чудесно, ако те са добре обмислени и подготвени. А няма да ви липсва вдъхновение и творчески устрем. Периодът е удачен за занимания в сферата на комуникациите, рекламата, високите технологии и прилагането им в обикновения живот. Възможно е да предприемете пътуване по работа или преследвайки някаква нова цел, да посетите нови, непознати до този момент места, да се запознаете с нови хора, да трасирате нови пътища. А онези, планирали почивката си за юни, да се подготвят за една различна ваканция.

Личен живот. Динамиката и напрежението могат да ви направят невнимателни и неотзивчиви, а постоянното напрежение да отключи главоболие. Още повече че някои ще бъдете принудени да поемете ръководни функции или лидерство в някаква обща работа, което ще ви донесе доза стрес.

Път 6: Стягайте куфарите

С каквото и да се захванете през юни, ще е необходимо да работите в екип и съгласие с околните си, да се подчините някому, да признаете нечие първенство. Възможно е да бъдете поканени като посредник или арбитър в някакъв спор или пък на вас да се наложи да потърсите посредник за решаване на важен за вас въпрос, да направите някакъв компромис. Времето е много подходящо за обучение, за натрупване на знания, информация и материални блага, но и на лихви за добро или не. Затова ще е добре да внимавате с евентуалните кредити.

Личен живот. Ще имате възможност да си отдъхнете от натрупаното напрежение, да си позволите почивка, да предприемете романтично пътуване, да се срещате с приятели. Юнските ваканции в общия случай има шанс да са по-спокойни и удовлетворяващи.

Път 7: Време за самореклама

Юнските отпускари да се подготвят за по-динамична и шумна почивка, която в общия случай ще контрастира на по-спокойната ви природа.

А ако сте решили да поработите, ще сте вдъхновени от нови идеи, които ще споделяте с околните, ще обменяте с тях нови знания и полезна информация. Ще се интересувате от писано и печатно слово, ще търсите полезна и надеждна информация за разрешаване на конкретна задача. Времето е подходящо за реклама и самореклама, за творчески изяви и изяви пред публика, а това ще ви помогне да използвате връзките и познанствата си, за да разрешите стар и наболял проблем. С каквото и да се захванете, ще е добре да сте сигурни какво точно правите, да сте грамотни в дадената сфера на дейност. Но времето не е подходящо за финансови операции и ако ви са наложи да направите такава, ще е добре да сте особено бдителни.

Личен живот. Ще имате възможност да освежите и заздравите настоящата си връзка или да започнете нов романс. Намерете време за любимото си хоби, но и за своите близки със сплотяващи вечери навън.

Път 8: Проблеми в службата

Възможно е юни да ви се стори скучен и еднообразен, да се чувствате ограничени и отегчени, но благодарение на проявеното търпение и положените усилия още през юли делата ви ще се раздвижат и ще отчетете напредък. Тенденцията ще важи и за ваканциите през юни, които ще се отличават с монотонност и рутина. И ако търсите това, всичко ще е ОК.

Когато работите или се занимавате с друг вид дейност, не търсете непременно облагите, а правете всичко с удоволствие и така наградата ще е по-ценна и по-значима. Периодът е добър за занимания с производство на материални блага, с обработка на документи, в сферата на отбраната и защитата, на екологията и природните ресурси, на строителството или във връзка със земята. Ще работите много, но не са изключени някои проблеми в службата. През целия месец обаче няма да можете да разчитате на странична помощ - всичко ще зависи само от вас. Личен живот. Романтика и отзивчивост няма да ви липсват, ще имате възможност да постигнете единомислие и единодушие с близките си и любими хора.

Път 9: Екзотична почивка

През юни няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Дейността ви ще е белязана с динамика, с желание за промяна, с авангардизъм. Ще се стремите към по-широко поле за изява, ще се чувствате жизнени и динамични, ще пробвате нови и различни неща, ще сте склонни да правите всякакви опити и експерименти. Много от новите начинания и промени, към които сте се стремили, ще започнат да се случват. От друга страна поради засилената динамика има опасност от проблеми с адаптацията или комуникациите, което ще ви накара да се чувствате объркани и изплашени. Личен живот. Обвързаните ще имат възможност да освежат отношенията, а за необвързаните ще има възможност за създаване на нови приятелски или любовни връзки. Времето е подходящо за подмладяване и подобряване на външния вид. И за екзотични ваканции до нови и непознати места, запознаване с екзотични култури.