0

Овен 21 март – 20 април

До обед може да направите силен финансов ход и да спечелите. Не оставайте друг да ви върши работата, защото поне част от печалбата ще отиде при него. От обед мислете и действайте комплексно и уредете няколко срещи. Планирайте и среща с любовта. Тази вечер и утре Луната е в съвпад с Венера в знака на двойнствените Близнаци. Няма да останете на сухо, предстоят ви знакови срещи. На 22-и печелят хората с активна и агресивна политика. На 23-и останете двама, третият е излишен. На 24-и всичко може да се постигне и уреди. На 25-26-и бъдете внимателни, спазвайте закона. Може да бъдете глобени или да влезете в рискови и губещи игри. На 27-28-и Луната от Лъв ще стимулира действията и преговорите ви. Нищо няма да ви се даде даром, но ако упорствате ще стане.

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте възможностите за срещи и пътувания до обед. Успехът следва тези, които активно си гонят интереса, а не чакат друг да им съдейства. Една среща ще разчисти пътя към нова работа и връзка. Ден за преглед на инструментите, с който ще се работи. Не отлагайте нужните ремонти. Нуждаете се от интензивно натоварване. Не се излежавайте, проспивате си и късмета. До обед на 22-и работете за себе си, а след това за другите. На 23-и Луната среща Венера, уредете си и вие среща с любовта. 24-и отпушва личната ви инициатива, може да влезете в престижна среда. На 25-и водете преговори с чужбина. На 26-и важното ще се уреди следобед. На 27-и сутринта стопете дистанциите, след това трудно ще ви се получи. 28-и ви среща с голямата ви конкуренция.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес печелят тези, които не се дават без бой, независимо в каква позиция са. Не се препоръчва пасивност. Луната навлиза в Близнаци и ви води към нови пътища и посоки. Пътувайте, гостувайте и канете гости, поставете условията си пред колегите, близките и децата. Ден за ремонти и технически прегледи на колата. На този ден в миналото са точели ножовете и са отливали сребърни съдове. За 22-и се препоръчва активна и борбена политика. Който не захапе, ще го захапят. Луната навлиза във вашия знак и на 23-24-и ще бъде в съвпад с Венера. Любовта може да обърка деловите ви планове и пътувания. Подпишете договори на 24-и, а на 25-и разширете ангажиментите си с чужбина. На 26-и лесно се влиза в конфликти. За 27-и важното уредете следобед, а на 28-и успехът ви е до обед.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес е важно на всяка крачка да си гоните интереса, да си искате своето и да не позволявате на никой да се разпорежда с личните ви ресурси и свободно време. Не се притеснявайте да си поискате нещо дължимо. Днес сме разделени на хищници и жертви. Може да направите жестове към най-близките, но във всичко трябва да има мярка. Лесно се влиза в преразход на сили и чувства. Който се свива и притеснява на 22-и ще бъде изключен от играта. На 23-24-и ще видим Луна и Венера прегърнати в нощното небе. Това е време за любов, признания, годежи и сватби. На 25-26-и Луната е в Рак в съвпад с Марс, а този аспект обтяга отношенията и провокира конфликт. На 27-и следобед намирате нужните думи и нужния подход, а на 28-и до обед постигате максималното за деня.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес може да постигнете нещо, от което почти сте се отказали. Сутринта е заредена с грижи и проблеми, особено за родените в третата декада, но след това ще получите своето и ще намерите решение на всеки проблем. Не си позволявайте пасивно изчакване. До утре на обед печелят активните играчи не само на пазара, но и в чувствата. Нападението ще е най-добрата защита. На 22-и ставате с колебания и проблеми, но до вечерта се активизирате и ги решавате. На 23-24-и ще ви разсейват любовни истории. Луна и Венера се целуват в нощното небе, не изоставайте и вие, но и работата да не изостава. 25-26-и са заредени с активност преминаваща в агресия. На 27-и Луната навлиза в Лъв. Стягате редиците, действате силово. На 28-и планирайте сделки и преговори да обед.

Дева 23 август – 22 септември

Днес печелят инициативните, но не и прекаляващите с работата. До обед се натоварете повече физически и проведете укрепващи здравето упражнения. И ако до момента нещо сте обмисляли или за нещо сте мечтали време е да го реализирате на практика. Подгответе си инструментите, терена и материалите, които ще са ви нужни за творческата ви работа. Някой се кани да започне и ремонт. На 22-и важното свършете рано сутринта. Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци, където я чака Венера. На 23-24-и вървите към изневери и любовни авантюри. Но за някой идва момента да тръгне към олтара. На 25-и работите вдъхновено, но поставяте и условията си. 26-и носи късмет на умеещите да преговарят. На 27-и успехът ви идва следобед, а на 28-и уредете важното до обед.

Везни 23 септември – 22 октомври

Край с планирането и с изчакването да се случи това или онова или някой да направи първата крачка. Днес вие сте този, който трябва да задвижи нещата, да постави условията си и да подтикне близките и децата към решителни действия в посока на взаимния семеен интерес. Натоварете се физически, работете в градината, а след това релаксирайте във ваната, идете на сауна и масаж. На 22-и не се препоръчва изчакване и пасивност. Действайте по важните задачи. На 23-24-и Луна и Венера ви облъчват в стимулиращ аспект от Близнаците. Вървите към любов, към срещи и запознанства с голяма перспектива. На 25-26-и обстановката корено се променя, особено за родените във втората декада. Не реагирайте на предизвикателства. 27-28-и са успешни и творчески.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Заемете активна и нападателна позиция и не се давайте без бой. Поставете условията си и изисквайте повече от тези, които искат нещо от вас. В този ден няма безплатен обяд за никого. Ще се потрудите за другите, но и те ще трябва да ви върнат жеста и да изпълнят обещанията си. Ще действате от позиция на силата, ако някой не си изпълнява задълженията и не „влиза в релси”. На 22-и излизате от зациклен период. До вечерта ще имате напредък в любовта, а и на 23-24-и няма да се оплачете от липса на търсене и взаимност. Най-силните ви дни за периода са 25-26-и. Налагате волята си по всички възможни начини и другите се съобразяват с вас. На 27-и срещате основните си опоненти и конкуренти и на 28-и ще трябва да дадете назад и да изчакате по-добри времена.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Пътувайте и задвижете рано сутринта важните си начинания. След това Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до вечерта среща Венера. Ще бъдете болезнено изкушени в любовта и в играта на чувствата. Може да изневерите, но и да ви изневерят. Очертават се двойнствени връзки, които може да провалят успешни съюзи. Вложете творческите си сили в дизайнерски проекти. На 22-и важното свършете сутринта. Не чакайте услугите на друг. След това навлизате проблемен период. На 23-24-и Луна и Венера ще ви гледат в опозиция. Ще ви провокират странични връзки, не си позволявайте изневери. На 25-и разширявате пълномощията си, а на 26-и влизате в болезнени спорове. На 27-28-и Луната от Лъв и Юпитер от Овен ще сложат защитен чадър над проектите ви.

Козирог 22 декември – 20 януари

Увеличете натоварването, помогнете и на близките с техните непосилни задачи. В този ден във въздуха витае агресия, настройте се и на самозащита. Всеки е тръгнал с голямата кошница и не прави отстъпки. Трудно ще се спазарите за каквато и да било работа или услуга. Претенциите не отговарят на възможностите ни, но всеки ще иска, ще манипулира и притиска когото може. На 22-и пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи на душевно и физическо ниво. За 23-24-и планирайте среща с любовта, а някой ще срещне и своята муза в изкуството. Правите успешни връзки и съюзи. Рисковите ви дни са 25-26-и. Не нарушавайте закони и предписания. 27-и определя граници и нормативи, а на 28-и важното свършете до обед.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ще имате притеснения сутринта. Каквото отложите за следобед ще тръгне по правилата, ще ви носи предложения и предимства. Поставете условията си, особено ако сутринта някой ви е поставил своите. Съдбата връща топката на личната инициатива при вас и може да ви помогне да отбележите успешно попадение в любовта и бизнеса. Предстоят ви два успешни и силни дни. На 22-и късметът ви идва следобед, когато доста хора ще се откажат от начинанията си. На 23-24-и Луна и Венера от Близнаци ви зареждат с любов и желание за взаимност. Някой прави признание, друг получава предложение, а трети поглежда към нещо ново. 25-и дава връзка с чужбина, а на 26-и не споделяйте и не коментирайте. На 27-и опитайте да си върнете загубена връзка и обич. 28-и е рисков.

Риби 19 февруари – 20 март

Сутринта всичко ще се подреди по вашите правила и изисквания, но ако проспите момента ще се наложи да се съобразявате с другите и да изпълнявате нареждания. Луната навлиза в Близнаци и бърза на среща с Венера. Тази вечер може и да останете сами или да се почувствате неразбрани и неоценени. Вървите към изневери или разбирате за такива. Защитете си територията. На 22-и станете рано, пътувайте и свършете важното, след това навлизате в рисков период. На 23-и родените във втората декада губят позиции в чувствата и любовта. Вечерта Луна и Венера са в конфликт с Нептун от Риби. Попадате под фатално влияние. На 24-и не е време за диети. На 25-26-и постигате максималното при преговори и сделки. 27-и носи късмет следобед, а 28-и до обед.

ЧРД, 22 април

В лична година 6-ца е време за любов и уреждане на семейните отношения. Това е числото на Венера, на хармонията и вътрешния ред. Сега е момента да подредите живота и работата си, да се ожените и направите бебето. Намерете време и място за всичко. В края на май Юпитер ще бъде в съвпад със Слънцето ви, а това положение ще ви даде подкрепата на закона на всички нива. Може да се надявате на протекции от чужбина, на предложения и повишение. Действайте активно.

Родените сутринта ще бъдат богати по рождение. Винаги ще попадат на подходящата и перспективна ниша. Родените следобед притежават огромен интелектуален потенциал, който ще им позволи да спечелят много, дори и да са тръгнали от нулата. 22 е господарското число, което ще им даде възможност да властват в средата си. Неблагоприятно за раждане около полунощ.