0

Овен 21 март – 20 април

На 21-ви хитреците печелят от нашата наивност и предоверяване. Капаните са навсякъде. Нищо да не се споделя. На 22-ри се концентрирайте над най-важното и го уредете. Бариерите са на всяка крачка, но не се съмнявайте в себе си и ще успеете. Това е ден за победа над личните ни страхове, вредни привички и болезнени отношения. Концентрирайте се над най-важното и не започвайте нищо друго, докато не го уредите. На 23-ти се активизирайте максимално, ще реализирате печалби. Денят се свързва с Колесницата на победата. На 24-ти са на ход добре информираните. 25-26-и са агресивни и рискови, особено за родените около 1-5 април. Ще срещате открита и прикрита агресия, някой ще се намесва в делата ви, ще ви шпионира и наврежда в желанието да ви елиминира от играта. На 27-и стигнете до финала на дейности и преговори, подпишете нови договори.

Телец 21 април – 20 май

На 21-ви печелите от чуждото недоглеждане и глупост, но в следващите дни палачинката ще се обърне. Слънце и Меркурий ще напуснат хармоничната ви Дева, плановете ви ще се объркат. На 22-23-ти действате прибързано и не оценявате жестовете, които ви правят. В деня на есенното равноденствие всичко се променя с един замах. Слънцето навлиза във Везни, а от утре Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Тази вечер е магична, пожелайте си сън-прогноза за бъдещето. На 23-ти родените в първата декада удрят на камък в личните и любовни връзки, но в професионален план са в апогея си. На 24-ти са на ход добре информираните, другите изпускат шанса. На 25-26-и печелите с натиск и агресия, на 27-и с изчакване. В края на периода навлизате в проблемен тридневен период с навлизането на Луната в нехармоничния ви Лъв.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 21-ви останете където сте, не правете промени. От 22-ри Слънцето ще ви гледа в перфектен аспект от Везните, а на 26-и и Меркурий ще го последва. 23-24-ти ще са най-силните ви дни за периода, когато Луната е в съвпад с Юпитер в Близнаци. Ще доминирате в средата си и ще прокарвате идеите си. 25-и е зареден с агресия, не водете преговори. 26-и променя правилата на играта във ваша полза и на 27-и ще се похвалите с победа и повишение.

Символ на деня на 24-ти е златното ключе на познанието. Ще спечели този, който е добре информиран и се е постарал да получи всички резултати по интересуващите го работни или лечебни програми и процедури. На 25-и стойте далече от разгневени и недоволни хора, може да попаднете в рискова ситуация. Но това е и денят, в който може да стъпите на личната си мисия с избора, който ще направите. Родените около 10 юни печелят играта.

Рак 22 юни – 21 юли

На 21-ви слабостите и пороците ни водят в мрежите на мошениците. Днес битката за пари и влияние е ожесточена. Търсете скрит смисъл и желание за измама във всичко, което ви предлагат, особено на ниска цена. На 22-ри взимате своето, ако не се отклонявате от програмата си. От 23-ти Венера ще покровителства и стимулира любовния ви живот от знака на Скорпиона. На 24-ти подпишете нови договори. 25-и е рисков, емоциите ви подвеждат. Луната е в Рак в съвпад с Марс, а този аспект провокира емоционалната ви агресивност, вкарва ви в конфликти и скандали, след които утре нищо няма да бъде същото. Не си позволявайте да загубите присъствие на духа, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Ограничете контактите, особено с хора, които винаги ви качват кръвното. На 26-и започвате генерални промени и на 27-и постигате целта и заемете желаната позиция.

Лъв 22 юли – 22 август

На 21-ви ще плащате за чужди удоволствия, а за вашите никой няма да помисли. Съветът е нищо важно да не предприемате в този изкушаващ и изнудващ ден. До утре на обед Луна и Уран от Телец са в конфликт с рожденото ви Слънце. Родените в третата декада изживяват тежки моменти и на 22-ри. На 23-24-ти вие сте на ход. Успявате да постигнете максималното при водените преговори. На 25-и печелите с умерена политика, с балансиран и дипломатичен подход. 26-и идва със смяна на караула, а 27-и ви води към желаната цел. Тогава Луната навлиза в знака на Лъва и до края на деня ще ви помогне да излезете начело, да постигнете желана цел и да обедините свои и чужди в името на една обща програма, амбиция и цел. Не позволявайте на никого да ви въздейства, направете това, което сте решили, обсъдили и синхронизирали с хората, на които вярвате.

Дева 23 август – 22 септември

За вас 21-ви ще донесе ползи на фона на чуждите загуби. На 22-ри до обед постигате максималното, но след това бързо губите позиции. Луната навлиза в конфликтните ви Близнаци, а Слънцето напуска Девата. На 23-ти може да изпуснете влака на големите възможности в желанието да сте на няколко места и позиции едновременно. Внимавайте да не загубите работа и ангажимент, които до момента са ви носели стабилност. В желанието да хванете дивото изпускате питомното, уреденото и работещото за вас. Луна и Юпитер са в конфликт със Слънцето ви. Законът ще ви удари през пръстите, ако сбъркате. На 24-ти е важно да не си пестите труда, да проучите основно ситуацията и посоката, в която се каните да тръгнете. 25-и е рисков ден, провокациите са на всяка крачка. Промени да се правят на 26-и. Не се бавете и губете в сълзи и страдания, вземете се в ръце. На 27-и не бива да се бърза, всичко трябва да е добре подредено, планирано и пресметнато.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 21-ви взаимно се лъжем, а така всички губим. На 22-ри в 12 ч. и 45 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни, стягайте се да почерпите. Родените в първата декада да се готвят за срещи и пътувания, които ще променят животи и съдби, ще ви насочват и водят към личната ви мисия. Не се отказвайте от амбициите си. На 23-ти Венера ще напусне трона си, Везните, и навлизайки в Скорпион, ще даде предимство на секса пред любовта. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Планирайте важни делови срещи и разговори, сключете нови сделки и подпишете договорите, които ще ви осигуряват пари, имоти и предимства в работата и в живота. На 24-ти постигате победи, а на 25-26-и се забърквате в агресивни връзки, страда работата и дома. На 27-и започвате коренни преустройства. Не се намесвайте в чуждия живот и избор и не позволявайте намеси в своя. Днес Луна и Венера са в конфликт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 21-22-ви Луна и Уран ви гледат в опозиция, ограничете контактите, движете се в позната среда, за да не плащате чужди сметки. Денят на 21-ви носи проблеми в материален план, особено за родените във втората декада. С навлизането на Слънцето във Везни на 22-ри вие навлизате в сатурнова дупка. Денят е проблемен повече за родените в третата декада, особено ако поглеждат встрани от определената и съгласувана с партньорите пътека. На 23-ти се активизирайте максимално, сключете нов договор, водете преговори и уредете сделки. На 24-ти всяка получена информация е златна и ще ви изкачва към върха на победата и славата. На 25-26-и нанасяте своя удар, но на 27-и ще ви отговорят подобаващо. Навлизате в труден период с навлизането на Луната в Лъв. Не приемайте да работите извънредно и да замествате колега през уикенда, независимо от екстрите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 21-ви връзките са неравностойни, всеки търси ползата в другия. На 22-ри до обед постигате нещо важно и значимо, но след това с навлизането на Луната в Близнаци ще бъдете повече в услуга на чуждите интереси. На 23-24-ти сте посредникът, който свързва двама бъдещи партньори, а вие оставате в изолация. На 23-ти е важно да държите на своето, да покажете устойчивост на мнения, възгледи и решения. Може да дистанцирате някого, но със сигурност ще привлечете симпатизанти. В този ден не може да имаш всичко, но бихте постигнали важното и удовлетворяващото, на което в бъдеще ще се опирате и разчитате. За родените около 10 декември денят на 24-ти е тежък и конфликтен. На работното място се срещате с голямата си конкуренция. Ще трябва да се отбранявате, ако не ви стигнат сили за нападение.

25-и е ден на емоционални признания, а от 27-и тръгвате по пътя към успеха.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 21-ви може да привлечете и използвате тези, които по някакъв начин се опитват да ви използват. 22-ри ви води към важна цел, очаквайте придобивки. До обед взимате своето от лотарията на живота. Символ на деня е орелът, който вече е набелязал заека и се спуска. Няма да останете с празни ръце, дано и сърцето ви намери това, което търси. Проблемите ще дойдат, ако превърнете в жертва даровете на живота. На 23-ти всеки контакт ще е ползотворен и всяко предложение трябва да се използва. На 24-ти добре информираните ще направят силен ход и ще сключат изгодни договори. На 25-26-и емоциите пречат на здравия разум. На 27-и сте на финала. Намерете тихо и спокойно място, помислете и размислете на спокойствие. Получавате откровение и усещате как е най-добре да постъпите. Не търсете съветници и консултанти, готовото решение е в ума ви и идва от сърцето, последвайте го.

Водолей 21 януари – 18 февруари

На 21-22-ри ще бъдете излъгани в очакванията си, ще бъдете манипулирани и водени за носа, ще губите пари и позиции. Смирете апетитите. На 23-24-ти обстановката коренно се променя, водите в играта и налагате правилата, а законът ви подкрепя във всяка творческа и бизнес инициатива. На 25-и губите, ако реагирате емоционално. Ден на крокодила, апетитите излизат на преден план. Няма значение какво мислиш, важното е какво искаш и как да го постигнеш. В такъв момент неуспелите тук ще потърсят реализацията си в чужбина и наистина ще я намерят. Ден на невъзвращенците, на децата ни, които поемат своя Аспарухов поход към непознати земи и хора, но накрая ще намерят своето място и призвание. 26-и ви води към нови договори. Днес се взимат нестандартни решения, правят се ходове, които никой не е очаквал от малките и дребни хора. 27-и затваря една врата.

Риби 19 февруари – 20 март

21-ви е ден на мрежата, няма друга роля освен тази на рибаря и златната рибка. Може да влезете и в двете роли. Внимавайте, днес може да се наложи да изпълнявате нечии желания и то три пъти. Някъде ролите ще се сменят, но всичко ще се пресмята и пречупва през призмата на парите и притежанията. 22-ри ви води към целта, а на 23-24-ти подкрепяте чужди интереси и работите за чужда кауза. На 25-и емоциите ви водят към върха, а на 16-и помагате и на близък да се изправи. 27-и ви среща с бъдещ спонсор и работодател. Меркурий вече не ви гледа в опозиция, водете преговори. Сега е моментът да се приключи с обещаната работа, да се доведе докрай и тества проектът, с който ще се представите пред публика в следващите дни. Ден на последната галарепетиция и на последните усилия по пътя към желаната победа. Не бързайте, изпипвайте детайлите.