0

П ролетта неудържимо настъпва, а с нея се разпалват и страстите. Астролозите правят хороскопи за романтиката и секса и дават някои насоки по интимните въпроси. Един от моментите е кога е подходящо според звездите представителите на отделните зодии да си търсят гаджета.

Овен

Овенът трябва да е внимателен към чувствата на партньора. Да намали малко темпото, а да не прибързва. Пролетта носи затопляне – дори в чувствата, а това е повод Овенът да излезе от депресията на зимата. С наближаване на лятото трябва да обръща повече внимание на тялото си, но и да не забравя за партньора. Подходящо е двамата заедно да отидете на масаж, или на някаква спа процедура. Астролозите смятат, че тази година септември е най-подходящото време необвързаните Овни да си намерят стабилно гадже. Втората половина на есента е отредена за по-силни страсти. Самочувствието расте и някои представители на зодията ще имат чувството, че любовта им стига за целия свят. Типично. Експертите съветват в по-мрачните дни в края на годината Овните да отделят повече време на любовта, а не толкова на секса, където така или иначе се справят добре.

Телец

През март и април Телецът трябва да бъде внимателен в любовните отношения, лесно може да сгафи и малкото камъче да преобърне колата на принципа от нищо нещо. Астролозите смятат, че има шансове човек от миналото отново да влезе в полезрението на Телеца – друг е въпросът дали ще се задържи за дълго там. С напредване на пролетта Телецът става все по-палав и готов за подвизи, както в леглото, така и в обещанията си. Лятото е традиционно време, когато Телецът се развихря на любовния фронт и там печели победа след победа – особено, ако противникът предварително е решил да се предаде. Астролозите съветват през есента и зимата представителите на знака да проявяват по-голяма изобретателност в интимната сфера и да не разчитат само на рутина.

Близнаци

Близнаците по принцип са си готови да се влюбват безпаметно – дали в собствения партньор или в друг, е само въпрос на уточнение. Готови са винаги да експериментират в леглото и извън него. За тях силният любовен период е от началото на май, а времето преди това е само подготовка. Астролозите съветват необвързаните Близнаци да си търсят половинка при други необвързани, а не да се заиграват с такива във връзка, защото Вселената гледа и ще им подготви след време отмъщение, ако разделят някоя двойка. За всички важи правилото да не прекаляват със самоанализите, да помислят за начините на съблазняване и да се развихрят, като им дойде времето. Есента не е време за нови завоевания.

Рак

И през март Ракът продължава да крие добре чувствата си, но през април трябва да ги покаже, за да не загуби интереса на партньора си. Раците са майстори на любовта, но рядко го показват и това може да влуди на моменти човека отсреща. Вглъбеният в себе си Рак през лятото има опасност да се затвори още повече в черупката си, а това може да се стори на околните като капризи и непукизъм. В август според астролозите Ракът може да се развихри сексуално. А през ноември и декември Раците стават най-обаятелните хора на света. Подходящо време за намиране на гадже от необвързаните и за препотвърждаване на свалката с партньора за обвързаните.

Лъв

През март и април Лъвът става направо капризен и това е време за секс, не толкова за романтика. В началото на лятото е раним и склонен към излишно драматизиране, твърдят астролозите. Колкото и да е странно за тази зодия, но това е времето, когато тя ще търси закрила и защита, вместо да предлага такава. Звездите определят, че втората половина на годината романтиката ще е много по-лесна за Лъва, ще може да се отпусне и да се отдаде на удоволствията.

Дева

С Дева човек винаги трябва да е внимателен, а през пролетта има шансове тя се вглъби в себе си и да задържа още повече емоциите в себе си. Това определено може да влоши ситуацията с партньора. Девата трябва да се постарае да води повече разговори с партньора. Юни и юли според астролозите са най-доброто време в годината необвързаните Деви да си намерят гадже. Време, когато могат да открият и нови таланти у себе си. Лятото е време Девата да се отпусне и отдаде на удоволствията. Октомври е време за семейството и да се обърне повече внимание на партньора.

Везни

След средата на март идва време Везните да бъдат водещи в любовните отношения. През пролетта е подходящ момент да се намери нов партньор или да се зареже стария, твърдят астролози. Закачките и ролевите игри могат да бъдат в помощ за засилване на страстта. Има възможност много Везни да бъдат с няколко партньори наведнъж в търсене на идеалния. Лятото не се смята за стабилно време в лобвно отношение, макар че Везните винаги умеят зда намират идеалния баланс. И такъв през есента определено ще намерят. Декември е време и за романтика, и за секс, поне според звездите.

Скорпион

Ясно е, че Скорпионът излъчва секс и това се потвърждава цялата година. През пролетта за представителите на зодията идва енергия, която направо ги прави неудържими. В краката на Скорпиона винаги има доста обожатели, макар че (независимо от пола) той винаги предпочита сам да си набелязва обекта на страстта. За необвързаните най-добро време за свалки е втората половина на април и през май, но за тази зодия винаги има нови и нови възможности, така че там няма пропуск.

Стрелец

Тази година Венера носи на Стрелеца повишена сексуалност. През март има опасност (или възможност) за случайни връзки, но те не е вероятно да издържат дълго време, твърдят астролози. Но март е време и за развихряне с партньора или с нов такъв. Лятото е подходящо за реализация на фантазиите. Може да се изявите сексуално, за което според астролозите ще имате подкрепата на звездите. От юли до октомври е най-доброто време за намиране на гадже за необвързаните. Напрежение се появява в края на годината.

Козирог

Козирогът има устрем да нарушава правилата, но той е кратък и зависи от партньора или липсата на такъв. Пролетта е прекрасно време за намиране на гадже от необвързаните Козирози. Склонността към анализи и самоанализи понякога пречи на тази иначе доста подредена зодия. Май и юни Козирогът получава силна сексуална енергия, твърдят астролозите. Лятото е добре време за пътешествия и романтични приключения. През есента настъпва момент за обсъждане на нещата от живота с партньора. През зимата е важно Козирогът да не се вглъбява, а два общува повече с човека до себе си.

Водолей

До средата на годината за Водолея е период, през който той може да се покаже колко романтичен е и да помисли повече за партньора си. През есента астролозите виждат появата на хора от любовното минало, но трезвата преценка на Водолея може да му покаже къде все пак е сърцето и къде да остане. През есента представителите на зодията постепенно поемат инициативата за секса при себе си и с нея увличат партньора си. Цялата година е подходяща за свалки при необвързаните. Въобще до края на 2024-та Водолей е в силна романтична позиция.

Риби

За Риби идват месеци на експерименти в секса, което не означава изневери, а по-скоро задълбочаване на връзката с партньора. Според астролозите пролетта е добро време за за още по-силно обвързване с партньора и за подновяване на любовните дуети. В секса сега Рибите са неудържими, както и представителите на водните знаци въобще. През лятото Рибите са във вихъра на любовта, но и на търсенето на нов партньор. За необвързаните есента е най-подходящото време за намиране на гадже.