0

Овен 21 март – 20 април

Ден на сърцето. Влезте в положението на тези, с които ви сблъсква животът, работата и личните връзки. Направете жестовете, които се очакват от вас, и никъде не отивайте без подарък. Ще се провалите, ако гоните голямата амбиция и се опитвате да провокирате или изместите някого. Участвайте в прояви на благотворителност. Ще са ви от полза създадените днес делови контакти. На 29-и помогнете на някого, който ще ви върне услугата. На 30-и колелото се завърта, промените са неизбежни, родените в първата декада влизат в конфликти. 31-и идва с промяна в работата и смяна на екипа и средата. На 1-и се води болезнена битка на амбиции и страсти. На 2-и с всеки може да се разберете. 3-и е хармоничен, разговорите ви са на ниво. На 4-и всичко се редактира и променя.

Телец 21 април – 20 май

Днес, от една страна, давате и обгрижвате познати и непознати, но, от друга, може да кандидатствате за субсидии и да получите чаканото финансиране. Всичко, направено с ведър ум и чисто сърце, ще носи ползи и предимства, ще помага да осъществите полезни лични и делови контакти и да постигнете важна цел. В момента презареждате приятелските и роднинските връзки, бъдете на ниво. 29-и е денят на сърцето. Сега е моментът да давате и дарявате, а не само да искате и претендирате. На 30-31-и Луната от Козирог е в перфектен аспект с планетите от Телец и Дева. Всичко предприето ще има успех, ще носи ползи и пари и ще ви свързва с точните хора. На 1-2-и се посвийте и ограничете амбициите. На 3-и ще имате повод да почерпите, а на 4-и притискате някого и си гоните интереса.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на сърцето, ако тръгнете с голямата кошница, ще изглеждате смешно и няма да има с какво да я напълните. Ако смирите амбицията и помогнете на някого, ще спечелите важни точки за бъдещето. Ден за благотворителни инициативи, за участия в дарителски и спонсорски проекти и публични изяви. Правете това, за което някой ви моли, а не това, което вие смятате, че му е нужно. На 29-и в хороскопа ви действа тежък планетен кръст. Опитайте да се смирите и сдобрите, а не да продължите с кавгите. 30-и променя сценарии и гледни точки, не се противете на промяната, а се напаснете. На 31-и действайте екипно. 1-и е зареден с болезнена амбиция, а на 2-и всичко ще се реши дипломатично. 3-и е рисков за родените в първата декада, а на 4-и и другите ще се поизпотят.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес силата ни е в умението да даваме сила и подкрепа, да се грижим за нуждите на другите, без да търсим награда за това. Каквото направите безрезервно, с обич и топлота ще изиграе зареждаща и стимулираща роля в личния и професионалния ви живот. Зарадвайте тези, които обичате и ви обичат. Включете се в спонсорски дейности, дарявайте от сърце обич и закрила. На 29-и даваме и получаваме защити, включва се каналът на космическата любов. 30-и променя правилата, родените в първата декада плащат и чужди сметки. 31-и определя правилата на достъп до информации и служебни групи. 1-и е рисков и напрегнат. На 2-и всичко да се дели по равно. На 3-и се справяте с враговете във вас и около вас. 4-и е вдъхновен и артистичен, вглеждаме се в себе си.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят може да ви донесе покани и странично финансиране. Включете се в спонсорски програми. Уреждат се стипендии, получавате нужните защити и протекции. Подкрепете инициативите на близки и приятели, заедно успехът ви е гарантиран. Днес си даваме сметка за истинското състояние на връзки и чувства. Любовта е до нас, но и неглижирането лъсва и ви дава знак бързо да бягате от там. На 29-и очаквайте подкрепа от чужбина, която ще помогне да спечелите дела или конкурс. 30-и е денят на преобразяването, бързо се напаснете на промените. На 31-и проведете съвместни разговори и преговори с потенциални партньори. На 1-и амбициите ви се сблъскват с тези на конкуренцията. 2-и изисква дипломатичност. На 3-и губят хората без самочувствие. 4-и определя граници и лимити.

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените около 5-15 септември. Луната от Стрелец е в конфликт с Марс от вашия знак. Движат ви емоции и пристрастия, привличате чуждата агресия, особено ако работите за престижна и общочовешка кауза в момент, когато някой до вас си гони личния интерес. Може да ви използват да свършите чужда работа и поръчка, но бъдете сигурни, че някой друг ще обере овациите. На 29-и енергията тече от вас към другите, давате и дарявате. Но на 30-31-и получавате награда за старанията и вниманието, длъжниците ви се издължават. На 1-и не стойте в полезрението на хора с агресивна нагласа. Отредена ви е ролята на обслужващ персонал. На 2-и сключвате изгодни и равностойни договори. На 3-и влизате в капана на ниското си самочувствие и на 4-и се давате без бой.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес молитвите ви се чуват и сбъдват. Очертават се срещи със спонсори. Публичните ви изяви ще привличат симпатизанти и бъдещи партньори. Дайте всичко от себе си и ще бъдете подкрепени безрезервно. Никъде не отивайте без подарък. Всеки дребен жест ще направи голямо впечатление, ще ви създаде последователи и почитатели. Не подминавайте протегнатите ръце. На 29-и помагайте с каквото можете, смирете амбицията. На 30-и облечете новите дрехи, предстоят изяви, на които трябва да грабнете вниманието на околните. На 31-и се разделяте с досегашни партньори, нов път ще се отвори. На 1-и конкуренцията е безмилостна, но и вие не правите компромиси. На 2-и подпишете нов договор. На 3-и контролът е важен. На 4-и работите вдъхновено.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес амбициозните ви начинания ще зациклят и претърпят неуспех, но всичко, направено с мисъл за благото на близки и приятели, ще носи радост и ще направи някого щастлив. Огледайте се, вижте кой от какво има нужда и с какво можете да му помогнете. И една топла дума окриля изпадналите в депресия и търсещите верния път. Скандалите днес разболяват, а и трудно ще се помирите после. На 29-и дарявайте, подкрепяйте и стимулирайте близки и приятели. 30-и е ден на избор на посока начинания и предпочитания. Планирайте за 31-и съвместни инициативи. На 1-и очаквайте удари под кръста. 2-и налага смирение и съобразяване с другите. На 3-4-и късметът ще ви следва, може да подпишете изгодни договори и да осъществите печеливши сделки. Вие сте на ход, действайте.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес голямата ви амбиция ще удари на камък, ще се сблъска челно с изискванията, претенциите и нуждите на околните. Старайте се да помагате и подкрепяте, а не да налагате и изисквате. В момента сърцето, а не умът дават верните и нужни решения. Направеното с любов и грижа за ближния ще успява, ще носи радост и възможност за бъдещи контакти. Включете се в благотворителни дейности. На 29-и Луната от Стрелец е в конфликт с планетите в Дева и Риби. Амбициозните ви дела зациклят, не рискувайте. На 30-и преживявате трансформация, вървите към успеха. За 31-и планирайте екипни инициативи. На 1-и агресията е повсеместна, не рискувайте. На 2-и водите тежки, но успешни битки. На 3-4-и ви притискат с искания и претенции, а някой заплашва и да си тръгне.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес личните ви победи са пряко свързани с победите и щастието на хората около вас. Затова помагайте както и с каквото можете. Направеното само за лична изгода няма да трае дълго, но това, което започнете с мисъл за нуждите на близки и приятели ще ви помогне в бъдеще да реализирате и собствените си мечти и проекти. Включете се според възможностите си и в дарителски акции. На 29-и се погрижете за нуждите на близки и приятели. Дано и за вашите има кой да се погрижи. 30-и променя изисквания и правила. Играта вече загрубява. На 31-и сключете нови договори, влезте в нова среда и стартирайте нови начинания. 1-и е конфликтен. На 2-и печели дипломатичната игра и политика. На 3-и бъдете склонни на отстъпки и компромиси. 4-и е ден на преобразяването.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Очертават се пътувания и гостуване, което ще ви свърже с подходящите хора. Получавате повече от това, което искате. Съдбата ви среща с хора, с които ви предстои да извървите дълъг път и да бъдете щастливи заедно. Дарявайте с радост. Всичко, което направите днес с грижа за ближния, ще ви се върне многократно. До пълнолунието във Водолей ръцете и сърцето ви ще се напълнят. На 29-и сте закриляни и подпомагани във всички начинания. Намирате спонсор. 30-и изисква промяна в плановете, намерете време за всичко и за всички. На 31-и правите контакт с нужните хора и се установявате на ново място. Успяват груповите инициативи. 1-и е зареден с прекалена амбиция, но на 2-и всичко се подрежда. На 3-и миналото пречи на връзките, а на 4-и бъдещето ще ги стимулира.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес сте неразбрани и необгрижени в момент, когато отчаяно се нуждаете от внимание и обич. Сърцето ви е самотен ловец, не е изключено да останете на сухо не само в любовта, но и в приятелските връзки. Купонът тече, а вие сте в изолация. Отварят се стари рани, но някой може да намери ново лекарство за тях. Отворете сърцето си за нови шансове и връзки, не зацикляйте в старите. На 29-и трудно откъсваме нещо от сърцето или от залъка си. Денят изисква грижовност. На 30-и колелото ще се завърти, ще се помирите и сдобрите и може да тръгнете заедно. На 31-и печели съвместната инициатива и екипната работа. На 1-и всеки е с претенции, изисква и недоволства. На 2-и предстои сближаване. 3-и вади на показ личните комплекси. 4-и ви зарежда с вдъхновение.

ЧРД

29 юли 2023 г.

В лична година 7-ица сте в отлив, оглеждате се и търсите вашето място, вашите хора и личната си ниша. През юли доминирате и в любовта, и в деловите отношения. Трудностите ви са в интервала 12 октомври - 24 ноември, когато Марс от Скорпион и Уран от Телец ще ви облъчват в пречупващи аспекти. Около 10 декември са проблемите ви в любовта. За 12-14 ноември не планирайте гинекологични интервенции.

Родените днес имат мисия да се грижат за другите, да ги ръководят, лекуват и консултират. Ще бъдат подкрепяни от всякакви организации по пътя на просветителската и благотворителната си мисия. Имат и дарба в изкуството. Може да се занимават с графичен дизайн и да създадат нови направления в художествените занаяти. Ще блестят в светлините на прожекторите. Родените на обед ще наследят имоти, ще управляват и наследствата на половинките си.