0

К озирог и Телец са най-мързеливите в астрологично отношение, стане ли реч за секс. Това не означава, че партньорите им не могат да изпитват върховно удоволствие, но да не разчитат, че всеки път ще им се предлага изобретателност и разнообразие. За сметка на това пък Овенът е почитател на секса на скорост и при него всичко е динамика в кревата. Както може да се очаква, представителите на водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, са смятани по астрологична характеристика за най-големите експерти в секса. А за Скорпиона това се приема едва ли не и като неговата първа природа. Ето някои характеристики за секса на отделните зодии, събрани по водещата им обща стихия. Разбира се, всичко е условно, но пък е любопитно. И тук правилото, че изключенията може да са повече, важи с пълна сила и трепет.

Огън

Овенът е нетърпелив по натура, такъв е и в спалнята. Гледа да си свърши работата бързо и понякога дори не изчаква партньора си. Повечето Овни не харесват бавния секс, макар че могат да го правят дълго и още по-дълго.

Лъвовете обичат да са обект на особено внимание и направо да ги глезят. Принципно нямат изразени комплекси, но понякога се съмняват в сексуалните си умения и изпълнение и се тревожат как ще се представят. Техният партньор трябва постоянно да ги засипва с комплименти, за да поддържа увереността им.

Стрелецът често изпитва партньора си и ако е разочарован, сваля нивото на изпълнението си. Рядко дава втори шанс. Сметне ли, че сексуалният партньор не си заслужава, няма да опита отново с него. Типично за елемента на огъня.

Земя

Телците са упорити и не обичат да експериментират. Това ги прави малко скучни в секса, но не винаги. Телецът може да предложи много наслади, стига да не са свързани с големи импровизации. Телецът е толкова добър в кревата, че трудно може да се отлепиш от него и това важи както за жените, така и за мъжете.

Девите са прекалено практични и изчисляват всичко до последен детайл. Тяхната педантичност нерядко убива желанието у партньора, но пък веднъж започнали, нямат спирка. Типична зодия, подчинена на елемента на земята, може да ви заведе директно в рая, но не от първия път, а като се убеди, че го заслужавате.

Козирогът може да бъде доста ленив в спалнята. Той очаква голяма инициативност от партньора си, а и не обича новите неща. С него трябва да се придържате към традиционните пози, поне в началото. А после може да свикне и с по-нетрадиционните и да ги приеме с времето за нещо напълно нормално.

Въздух

Близнаците като силно изразена зодия от елемента въздух обичат да флиртуват и да говорят мръсотии, но когато дойде време за самия акт, сякаш умът им е другаде. Много са разсеяни понякога и това се отразява и на изпълнението им, но пък има моменти, когато правят суперсекс, направо като за двама накуп.

Везните са фокусирани върху удоволствието на партньора и често пропускат своето собствено или могат да направят големи компромиси с него. Те в началото се срамуват да си поискат своето и накрая може да остават ощетени в сексуален план.

Водолеите често сменят настроението си и се нуждаят от лична настройка за добро представяне. Те могат да прекарват доста време под душа, да четат еротични новели или да гледат романтични филми и други подобни, за да активират либидото си. Партньорът им трябва да се съобразява с това, защото може да ги сметне за егоисти, а всъщност не е точно така.

Вода

Раците са емоционални създания и вярват в правенето на любов, а не просто на секс. Дори най-дребният скандал между тях и партньора им се отразява веднага на сексуалното им желание и изпълнение. Като представители на елемента вода те са обсебващи и никога няма да ви оставят да бъдете равнодушни към тях.

Скорпионът винаги по определение е най-сексуалният знак в зодиака. Те всичко постигат с лекота в кревата и са доста изискващи в секса, а това означава, че лесно могат да се разочароват, ако партньорът им не отговаря на високата летва, която му поставят. Тогава и Скорпионът не се раздава.

Рибите се нуждаят от голяма емоционална стимулация, за да правят секс. Те са прекалено чувствителни. Освен това се отегчават адски бързо. Партньорът им трябва да е много иновативен и да им осигурява сексуално разнообразие, за да поддържа интереса им, но пък това винаги си заслужава усилията. Нещо както се пееше в една песен, че пътят към рая минава през ада.