0

Везни

Периодът от живота ви, в който се намирате сега, е към своя край. 2024 г. ще е преход от миналото към бъдещето и няма да ви е никак лесно. Везните обаче са на прав път и затова всичко ще се нареди по най-добрия начин за тях. Мнозина ще се занимават с подреждането на домовете си. Възможни са основен ремонт, строителство, покупка на нова къща, апартамент, вила. В повечето случаи всичко това ще стане на места, далеч от дома ви. Висшите сили силно препоръчват на всеки, който планира да се премести в друга държава или бъде принуден да направи това, внимателно да проучи чуждите закони. Началото на годината е трудно за вас. През първите месеци е възможно напрежение. Голям брой събития ще изискват вашето внимание. Няма да стане веднага ясно върху какво трябва да се съсредоточите. Не са изключени професионални разногласия, може да се изостри конкурентната борба, която бихте предпочели да приключите отдавна. Средата на годината ще бъде интересна и вдъхновяваща. Това ще е времето на правилните решения, неочакваните прозрения, приятните изненади. Везните, които се вслушат в интуицията си и не се страхуват да променят живота си, ще успеят да постигнат това, за което отдавна са мечтали. Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Ако отдавна сте искали да реализирате идея, но не сте могли, направете го през лятото - шансовете ви за успех именно тогава ще са много големи. Периодът ще бъде благоприятен и от гледна точка на романтичните отношения. Последните месеци на годината ще бъдат повлияни от положителни тенденции. Времето ще е подходящо както за укрепване на стари връзки, така и за започване на нови отношения. Ще започнете да разбирате хората много по-добре, ще се почувствате доста по-уверени и по-спокойни благодарение на подкрепата на близки и приятели. Някои Везни ще получат предложения, които са чакали тайно от дълго време.

Съвет от Вселената: Сега е моментът да се откажете от вредните навици и да придобиете нови по-полезни.

Скорпион

Предстоящата година ще ви донесе нови планове и проекти, но в същото време ще принуди много от вас да преосмислят живота си - какво е наистина важно в него и от какво е по-добре да се отървете. В началото на годината ще трябва да работите здраво. Този път няма да е от най-леките, особено за Скорпионите, които се стремят към професионални успехи. Дори обичайната работа ще бъде по-трудна от обикновено. Конкуренцията ще се засили и съперниците ви ще прибегнат до нечестни методи. В този период ще е особено важно внимателно да избирате съюзниците си и да не се доверявате на всеки, който се опитва да спечели доверието ви. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се засили, а в средата на годината вече всичко ще бъде благоприятно за вас. Ще разберете как да разрешите проблемите, възникнали по-рано, да вземете решение за целите, които искате да постигнете. Бизнес пътуванията са много вероятни и ще бъдат успешни за вас. Възможни са приятни запознанства, началото на дълга връзка, която скоро ще придобие не само делови, но и приятелски характер. Вашият социален кръг ще се промени значително, лесно ще се разбирате с хора, чиито интереси и възгледи за живота са много различни от вашите. В края на годината ще имате много грижи. Възможни са промени във всички области и да започнете да планирате преместване и търсене на нова работа или да решите да се ожените.

Съвет от Вселената: В личните отношения втората половина на годината ще бъде най-показателна. Периодът от август до декември ще покаже в каква посока ще вървите по-нататък. Това може да е брак или пълна почивка от всичко.

Стрелец

През първата половина на 2024 г. ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Можете да постигнете успех в работата или бизнеса си, ако се съсредоточите върху тях и вземете решение за целите си навреме. Ще има шанс да опитате силите си в нещо съвсем ново. Опитайте се да не го пропуснете! Предприемачите и мениджърите да очакват сключването на важни договори, които ще изведат предприятието им на ново ниво. Тези, които работят под наем, също ще укрепят професионалната си позиция: това може да бъде повишение на текущото им място на работа или преминаване в друга, по-обещаваща и по-голяма организация. Пикът на професионалния късмет очаквайте през май. Възможно е да започнете романтична връзка, която ще се развива през цялата година, ще стане сериозна и много важна за вас. Тази любовна история може да бъде много необичайна и вашите чувства могат да бъдат много по-силни, отколкото сте изпитвали досега. До декември ще стане много ясно дали сте готови да продължите напред с вашата половинка. За много семейни двойки втората половина на 2024 г. ще се окаже доста трудна: от август всички проблеми в отношенията ще започнат да се казват на глас. Финансовата картина за годината е доста благоприятна, значителните парични постъпления, ще станат редовни. Юни ще бъде добър период за сериозни сделки и големи покупки.

Съвет от Вселената: Правете това, в което сте добри.

Козирог

2024-та е годината за Козирозите, в която ще разкрият творческия си потенциал или ще попълнят семейството си с нов член. Всички благоприятни показатели са концентрирани в сферата на творчеството и любовта (да не се бърка с брака). Началото на годината ще отвори нови хоризонти за Козирозите, които усещат, че са в застой, не могат да продължат напред или да се доближат до отдавна поставени цели. Ще има много възможности, които ще ви научат на много полезни неща. Някои дори ще се възползват от ситуацията и ще придобият нова професия. Важно е да не се задоволявате с повърхностни знания, а да се опитате да усвоите всичко много добре. Не се притеснявайте да споделяте това, което сте научили, ще бъде полезно за всички около вас. Всичко, свързано с работата, професионалното израстване и имотните въпроси, можете да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и много по-полезни от съветите на вашите приятели. Важно е да не смесвате бизнеса и личните отношения, особено ако сте се насочили към развитие на кариерата си. В средата на годината ще трябва по-често да поемате инициативата и то в различни сфери на живота. Това ще е идеалното време за нови начала. Ще усещате подкрепата на звездите във всичко, което предприемете. В главата ви ще се появяват много нови и добри идеи и често ще ви хрумват необичайни, но ефективни решения. Финансово 2024 г. се очаква да е много добра за вас. Парите ще идват регулярно, но ще има приятни изненади като бонуси и награди. Възможни са и неочаквани подаръци от съдбата – ако не печалба от лотарията, то нещо най-близко до нея.

Съвет от Вселената: За да успеете, ще ви трябва само да бъдете ярки, нестандартни и свежи.

Водолей

Началото на годината ще бъде благоприятно за Водолея. Важно е да не си създавате илюзии и да не се заблуждавате. Ако се опитате да оцените обективно силите си и текущата ситуация, ще можете да избегнете досадни грешки и да не попаднете в капани, поставени от недоброжелатели. Този период ще бъде благоприятен да започнете да учите нещо ново. Може да се заинтересувате от области на знанието, които преди не са ви привличали. Възможно е това да е първата стъпка към усвояване на нова професия. В средата на годината ще забележите лек спад в деловата активност, но и този период за вас ще бъде успешен. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Водолеите, които се занимават с творчество, с изкуство. Доходите на такива представители на знака могат да се увеличат значително. Колкото повече наближава краят на годината, толкова повече усилия ще трябва да положите, за да постигнете целите си. Това важи за всички области на живота, дори личните отношения няма да са изключение. Ще успеете да разрешите дългогодишен конфликт или недоразумение, което може да е предизвикало дисонанс в семейните отношения. Ако сте в сериозна връзка, тогава тази година тя ще премине към ново по-дълбоко ниво и стабилност. За тези, които търсят партньор, тази година може да донесе среща с правилния човек. Опитайте се да сте отворени за срещи с нови хора. Във финансов план първата половина на годината ще е добър период за вас. Много Водолеи могат да разчитат на подкрепата на бизнес партньори, безплатно съдействие и изгодни кредити. Възможни са печалби от успешни сделки с недвижими имоти. Втората половина на годината ще е по-трудна, парите могат да изчезнат почти за постоянно. Бъдете внимателни!

Съвет от Вселената: Трябва да подредите всичко - както в бизнеса, така и в личния си живот, дошло е време да укрепите всичко във вашия живот.

Риби

Началото на годината ще ви донесе промени. Те може да са неочаквани за вас, защото ще се случат в области от живота, където преди всичко е било предвидимо и стабилно. Пред вас ще се появят нови цели, ще започнете да имате различно отношение към това, което преди сте смятали за важно. Това не означава, че всичко ще зависи само от вас. Обстоятелствата може да се развият много благоприятно и в някои отношения просто ще имате късмет. Но все пак трябва да положите усилия, така че всичко да се окаже така, както искате. Ако имате шанс да научите нещо, не го пропускайте - новите знания със сигурност ще ви бъдат полезни. Втората половина на годината е благоприятна за делово общуване. Освен появата на нови партньори е възможно и възстановяване на връзки с бивши колеги. Мнозина ще планират преместване, откриване на бизнес, негов клон в друг град или в друга държава. Възможни са пътувания, благодарение на които не само ще получите много ярки впечатления, но и ще промените някои ежедневни навици. Може да се появят нови интереси и хобита, които по-късно да превърнете в източник на доходи. Първата половина е чудесно време за романси, които могат да доведат влюбените до брак. През втората половина на годината ще възникнат различни проблеми по пътя към щастието. Това могат да бъдат недоволство от родители или роднини, съпротива от бивш брачен партньор или стара любовна връзка. Любовта обаче ще преодолее всичко това и ако е взаимна, тогава всички препятствия със сигурност ще бъдат пометени. Може би не през 2024 г., но още през следващата 2025 г.

Съвет от Вселената: Ако изглежда, че преумората и стресът са станали ваши постоянни спътници, преразгледайте количеството работа и задълженията си.

МАГ ЗОДИАК: Ракът първо се мръщи, после триумфира, звездите помагат за успехите на Телеца (ГОДИШЕН ХОРОСКОП НА МАГ РОЗАЛИ ЗА ПЪРВИТЕ 6 ЗНАКА)