0

В одолей, Лъв и Стрелец са най-големите купонджии – поне това твърди астрологическата характеристика.

Макар и тук да важи принципът, че всяко правило си има изключения и те дори може да са повече, това донякъде е предопределено и от звездите в небето. Ако някоя от тези три зодии е в компанията ви, никога няма да скучаете, казват астролозите и са готови да се закълнат във всички небесни тела накуп.

Всеки познава поне един човек, който е истински парти маниак. Независимо дали живеете в един и същи град или на различни места, едно излизане никога не е скучно и винаги продължава до малките часове. Тази любов към излизането и шумните компании и купони не е случайна.

Парти

Колкото представителите на зодия Водолей по определение да не обичат да комуникират с нови хора, толкова и умеят да се забавляват с близки и познати. Те са постоянно във вихъра на танца и нямат търпение да видят какво крие парти вечерта за тях. Ако имате такива приятели, със сигурност знаете, че с тях винаги е страхотно.

А и Лъвовете никога не могат да се задоволят само с едно парти. Те обичат постоянно да сменят местата и да взимат най-доброто от всяко парти. Обичат шумни купони и определено могат да танцуват. Ако имате такъв приятел, то той със сигурност притежава най-добрия и подробен списък с най-готините заведения в града, убедени са астролозите.

Стрелците пък са много свободолюбиви и обичат нови хора и места. Те винаги са в търсене за нови приключения. Може да се каже, че знаят как да извличат най-доброто от живота. Ако сте на купон с представител на тази зодия, не го губете, защото покрай него може да се запознаете с интересни личности.

Доброта

Някои хора просто имат добра душа и това идва и от небесните им покровители. Добротата за тях е естествената, позитивната им и неподправена същност няма нужда да се фалшифицира. Тези хора дават, приветстват и раздават прегръдки. Те се смятат за добри слушатели. И всеки път, когато имаме шанса да бъдем около тях, чувстваме, че светът може да стане по-добро място. Ето кои зодии се нареждат на първите места в тази астрологична класация.

Всеки път, когато срещнем Близнаци, ще бъдем покрити с много доброта, поне според астролозите. С великолепното си остроумие, Близнаците ще накарат всеки новодошъл да се чувства комфортно за броени минути. Тяхната истинска привързаност към всяко човешко същество, съчетана със забавната им общителна страна, е изключително приятна за всеки и той иска да продължи да общува с тях. От друга страна, те могат да бъдат сериозни и внимателни слушатели. Близнаците са любопитни и никога не се преструват на заинтересувани към хората – те са истински загрижени за тези, които ги заобикалят и са в най-близкото им обкръжение. Те имат способността да ни карат да се чувстваме като най-важния човек на света, защото в този момент ни дават цялото си внимание.

Лъвовете, които по определение са сред големите купонджии, също имат топло и голямо сърце, обичат прегръдките. Те имат силно усещане за собствената си увереност, но пък тя никога не е смущаваща и е трудно да й се устои. Именно тази увереност оставя и усещането за оптимизъм. Родените под този знак по астрологично определение са изключително щедри.

Рибите се считат за най-приятелски настроения знак в зодиака и определено има защо, отсичат експертите. Те са безкористни и винаги ще оставят настрана своите проблеми, за да ни обърнат внимание. Рибите смятат, че да помогнат на другите е по-важно, отколкото да говорят за собствените си проблеми. По този начин постигат най-добрите емоционални връзки. И когато ни слушат, те са нежни и мъдри. Използват най-успокояващия език, за да ни накарат да почувстваме, че заслужаваме това внимание и време.

Мрак

В същото време Рибите влизат и в подредбата за най-мрачните зодиакални знаци наред със Скорпион и Дева. С тази тройка трябва да сте сериозни, съветват астролозите. И както при много други аспекти на личността ни, зодиакалният знак, под който сме родени, може да играе голяма роля по отношение на чувство за хумор. За тези зодиакални знаци смехът се среща значително по-рядко в ежедневието им.

Никога не знаем какво си мислят представителите на зодия Скорпион. Те са като затворена книга и е малко вероятно да се засмеят, дори когато сме развеселени. Скорпионите правят опит за шега, но ако също не сме представители на тази зодия, тя едва ли ще бъде разбрана и дори може да се стори обидна.

Родените под знака на Стрелеца си имат техни начини за търсене на внимание и трябва да приемаме, че е голяма вероятността да не се смеем изобщо, когато сме с тях. Те са купонджии, но често обичат това да е за сметка на някой друг. Те не раздават смях, но приемат.

Ориентираните към детайлите Деви са твърде фокусирани върху подробностите, за да демонстрират и чувство за хумор. Не че не искат да имат, при тях просто то много често липсва. Педантичната им природа ги прави чудесни в други области, чувството за хумор обаче не винаги е сред тях.