0

О бмисляте важна стъпка – да предложите брак, но се колебаете дали точно ТЯ е вашата половинка? Ето един кратък наръчник, по който може да се ориентирате. Все пак, ако избраницата ви не отговаря на описанието, не пречи да опитате. Само с едно условие – не си признавайте пред другите, ако не е каквото очаквахте. И се съгласявайте с нея, така щетите ще са по-малко.

Козирог

Жената Козирог е принципна съпруга. Тя има ясна представа какъв трябва да бъде бракът и няма да отстъпи от принципите си. Затова Козирозите никога не се женят за когото и да било заради някаква глупава любов, о, не. Младите дами Козирози са наясно, че бракът ще бъде щастлив само ако съпрузите са оформени от едно тесто. Проблемът е, че партньорът на жената Козирог изобщо не е направен от тесто, а по-скоро от твърда дървесина. И бъдете сигурни, тя ще довърши своя Пинокио до идеала – дори ако се наложи да направи някои корекции с брадва. Вярно е, че в процеса треските ще летят навред и може да има контузени странични наблюдатели, но след всичко това мирът и хармонията ще царуват в семейството на Козирога завинаги. С други думи – да обобщим – това е най-добрата, почти идеалната съпруга в зодиака. Омъжена за перфектния мъж, който сама си е оформила. Докато смъртта ги раздели.

Водолей

Водолей е котката на Шрьодингер. Или я има, или я няма. Тя е персонаж в мисловен експеримент. И е над нещата. Тя е твърдо убедена, че животът е твърде кратък, за да го мисли чак толкова. Затова семейният живот с нея е предимно радост, смях и забавление. Не оставя половинката си да скучае и постоянно го изненадва. Честно казано, ако вие сте този, който е проявил неблагоразумието да избере жена Водолей за съпруга, може да не успявате да наваксате в даден момент. И тогава единствената ви цел ще е да успеете да оцелеете между две сесии на необуздано забавление, докато тя си въобразява, че сте безкрайно щастлив от този маратон и ви подготвя следващата порция незабравими изживявания.

Риби

Жената Риби е съпруга актриса. Нейният мъж никога не знае какво всъщност си мисли тя и естествено няма представа какво е правила през целия ден. Но самият той винаги има какво да прави: първо, цял живот се е опитвал да разбере каква всъщност е любимата му. И второ, той трябва да работи като роб, да осигурява средства, да е спонсор, любовник и интересен събеседник. Защото ако Рибката не бъде осигурена, не се чувства достатъчно защитена и не е умилостивена, не е забавлявана и не й се хвърлят подаръци в краката, тя просто ще махне с опашка и ще си тръгне нацупена. Питате какво прави самата Риба в брака? О, най-трудната част. Тя украсява битието със себе си. Буквално нонстоп. Всъщност животът с жена Риба си има предимства. Само трябва да се вгледате в движенията й, докато плува. Това е като дрога, която води до тежко пристрастяване. Дори не си помисляйте да я карате да ви изпълнява желания. Тя е златна рибка, която блести само ако нищо не ограничава действията й.

Овен

Овенът е съпруга съперник. Младата дама Овен е силна жена и, разбира се, не се нуждае от слабаци в съпрузите си. Тя се нуждае от силен мъж, упорит борец, способен да устои на ежедневния миниапокалипсис. Честно казано, темпераментът на младата дама Овен не е забавление за всеки. Затова, когато Овенката намери мъж, който може да я издържи, тя веднага му хвърля примката. И тогава започва най-интересното: битката ще е равностойна само ако и двамата са еднакво ентусиазирани да я водят, без отстъпление. Никой никога няма да спечели, защото и жената Овен, и съпругът й ще изпомпват силите си безкрайно. Дори и да ги закичат с медали за постоянството, те няма да се успокоят.

Телец

Телецът е мотивираща съпруга. Младите дами от тази зодия обикновено се женят за красиви мъже, защото са естетки. Но любовта си е любов, а трябва и да се яде. Освен това дамата Телец иска не само пържола, но и нови рокли. И обувки. И къща. И айфон. И всички да й завиждат. Следователно този, който избере именно нея за своя съпруга, трябва да е подготвен, че никак няма да му е лесно. Жената Телец е брилянтно манипулативна. Тя е майстор на изнудването. А също така ноктите й не са само за украса. Ако всичко това ви изглежда като предизвикателство, което може да преодолеете, заложете на нея. Няма да сбъркате!

Близнаци

Близнаците са огледална съпруга. Почти мистично същество, загадъчно и опасно. Има жени, до които мъжът се вижда като великолепен герой, а има и такива, до които мъжът се чувства като провал, и освен това има дами близнаци, които виждат много ясно съпруга си и го четат като на длан, но той тях - не. Безполезно е да се преструвате: Близнаците гледат в самата същност, хранят се от ръцете на чужди вътрешни чудовища и ги почесват зад ухото. Ето защо младите дами Близнаци са най-щастливите съпруги: само много, много добри, почти идеални мъже са готови да се жертват и да обвържат живота си с една жена, която всъщност е съставена от много други и е трудно да угодиш на всички тях едновременно.

Рак

Ракът е идеалната съпруга. Не е толкова лесно да убедите жена Рак да се омъжи, но ако успее, тя ще се покаже в цялата си слава: тя е умна, красива, домакиня. В идеалния случай ръководи безупречно къщата, отглежда децата, организира срещи с приятели и роднини. “Винаги подкрепяйте любим човек, винаги му угаждайте. Защото семейството е най-важното”, гласи нейният принцип. Но ако направите грешна стъпка, тутакси ще ви щипне. И тогава ще разберете смисъла на израза къде зимуват раците.

Лъв

Лъвицата е съпруга кралица. Представителките на тази зодия се женят само за тези, които са в състояние да им осигурят кралство на мига веднага. И не свалят короната дори когато спят. Е, при това положение през целия си живот съпругът на Лъвицата е обречен да завладява нови земи за славата на своята кралица и да умножава армията от лоялни васали.

Да живееш с Лъвица по принцип е много удобно: просто трябва да знаеш, че тя не търпи никакви конкуренти до себе си. Затова всеки трябва да си гледа работата: Лъвицата - да блести в цялото си великолепие, съпругът на Лъвицата - да й осигури всичко необходимо за това. За още по-сигурно може да се срещате на галаприеми веднъж седмично с нея. И не забравяйте, че да се противоречи на кралска особа е рисково и глупаво действие. Както е безсмислено да бягате от брака, ако ангажиментите ви дойдат в повече. Просто защото след съпруга Лъв всички други ще ви изглеждат като бледо подобие на жена.

Дева

Девата е умна съпруга. Много умна. Адски умна! Тя разбира всичко, няма нужда да й се обяснява нищо. Можете да говорите с нея за всичко. Тя винаги ще ви подкрепи, винаги ще ви даде мъдър съвет. Тя е едновременно любима и най-добра приятелка, така че съпрузите на Девата обикновено нямат приятели. И следователно няма на кого да се оплачат, ако тя прекали със самонадеяността и им създаде комплекси.

Везни

Везни е съпруга котка. Мило, чаровно, спонтанно, но абсолютно безполезно създание в ежедневието. От друга страна, какво е къща без котка? Празна, студена, скучна и подредена. Между другото, котките не са толкова глупави и самодостатъчни, колкото си мислите: ако дамата Везни не се обгрижва, не се носи на ръце и не й се позволява да заема цялото легло, тя ще се обиди и ще ви покаже ноктите си. После е безсмислено да връщате лентата назад, за да видите къде бъркате. Драскотините вече са нанесени.

Скорпион

Скорпионът е съпруга вещица. Без майтап. Тя ще омагьоса всеки, а след това ще призове за него слава, успех и богатство. Всички завиждат на съпруга на дамата Скорпион: тя е с невероятна красота, тя е невероятно секси, тя е умна, тя е въплъщение на идеална жена. А съпругът на Скорпион е въплъщение на идеален мъж: той е умен и харизматичен и като цяло невероятно готин. Ами защото по същество той няма къде да отиде: „Доминирайте и унижавайте!“ - това е житейското кредо на дамата Скорпион, а който не е оцелял, си е за негова сметка. Това е животът!

Стрелец

Жената Стрелец е боен приятел: с нея можете да спечелите всяка битка. Крие се зад гърба на мъжа си само защото оттам й е по-удобно да го захранва с патрони. А също и да произведе изстрел вместо него, ако е необходимо. При това, без да й мигне окото дали стреля по хартиена или жива мишена. Да, важно е да разберете, че съпругът на жената Стрелец наистина винаги се нуждае от патрони. Първо, той трябва да застреля съперници, омагьосани и възхитени от нея, които изобщо не се притесняват от факта, че тя е омъжена. И второ, трябва по някакъв начин да се спасите по време на семейни кавги, защото тя и там стреля на поразия, при това без предупреждение. Въпреки че - нека бъдем честни - безполезно е да отвръщате на стрелбата на ядосаната си половинка. Бронежилетката е безполезна. Дори насрещна граната няма да ви помогне да спрете нейния щурм. Остава ви утехата, че щом се разбеснее и си изразходва енергията, ще се усмихне най-мило, ще приглади коса и ще намигне кокетно: „Извинявай, ти беше абсолютно прав, скъпи“. Естествено, знаете, че не го мисли.