0

В нумерологията периодично се появява нещо ново или някое „добре забравено“ старо. Но базово винаги е числото на жизнения път. То е, което разкрива вашата цел в живота. Ако не знаете числото си, тогава може никога да не разберете вродената си сила и да не постигнете успех. Пресмятането е лесно:

Вземете пълната си дата на раждане и съберете всички числа. Нека да разгледаме примера с произволна дата, 20.07.2023 г. И така, събираме 2+7+2+2+3 и получаваме 16.

Следващата стъпка е да съберете цифрите в полученото число. В нашия случай това е 16, тоест 1+6=7. Оказва се, че числото 7 е числото на жизнения път.

Бъдете внимателни: ако в стъпка 1 сте получили 11, 22 или 33, значи сте собственик на рядък и специален дар от съдбата. Тогава вашето число изглежда различно: първо идва числото от стъпка 1, а след това чрез дробта сумата от двете цифри в това число. За яснота: ако вашето число е 22, тогава пишете 22/4 (22/2+2).

И така, нека да преминем към значенията на числата.

1 - лидери

Вие сте най-активният във вашата компания. Вие сте пълни с идеи, кипите от енергия и нямате нужда от много убеждаване, за да се впуснете в приключение – вие сте по-скоро човек, който вълнува хората около вас. Вашата сила е лидерството. Вярно е, че понякога „прегрявате“ и ставате твърде нервни и неспокойни.

2 – искрени

Вие сте нежен и раним човек. Имате малко приятели и любящо семейство - и цените тези хора. Трябва да се фокусирате върху личните отношения – хората са привлечени от вас и знаят, че могат да ви се доверят. Вашата сила е искреността.

3 - купонджии

Ти си звездата на партито. Вие сте най-веселият, позитивен и отворен сред вашите приятели. Освен това лесно завързвате нови запознанства и сте харесвани от бизнес партньорите си. Вашата сила са комуникационните умения.

4 - стабилни

Цените последователността и не обичате да поемате рискове. В хората търсите спокойствие, далновидност и надеждност. Вашата сила е стабилността.

5 – любопитни

Интересувате се от всичко, което се случва около вас. Имате вродена жажда за знания и учите по-лесно от другите. Вашата сила е любопитството.

6 - родители

Вие сте най-добрият родител, който някой може да си представи. Вие сте грижовен и любящ човек, който знае как да намери подход и към най-малките. Вашата сила е вашият талант за родителство.

7 - гении

Това число отива при гениите. Вие сте свободолюбив човек с гъвкав ум, проучвате нови идеи и популяризирате своите собствени. Освен това често избягвате хората и изглеждате дистанцирани. Вашата сила е да мислите отвъд предложеното.

Подарък отгоре: кой е номерът на жизнения ви път (проверете - работи)

8 - ментори

Статусът в обществото и материалното богатство са важни за вас. Когато си лишен от това, отиваш в психически „минус“ и не се чувстваш щастлив. Понякога потискате другите, но когато животът ви е хармоничен, вие сте техният най-добър ментор. Вашата силна страна е авторитетът.

9 - ангели

Хора като теб се наричат ангели на земята. Винаги сте готови да помогнете, често се жертвате и не държите на материалното. Хората са привлечени от вас, не за да се възползват от вас, а просто за да бъдат близо до вас - те са привлечени от вашата доброта и искреност. Вашата сила е желанието да помагате на хората.

Извън стандарта

Ако вашето число е 11/2, то във вас съжителстват две енергии: едната ви насърчава да изграждате взаимоотношения, другата ви насърчава да си останете сами. Искате да станете известни, но ако останете в сянка дълго време, се разочаровате от живота. Вашата силна страна е желанието за слава.

Вашето число е 22/4? В такъв случай вашата дарба е да помирявате хората; можете да обедините дори най-воюващите страни. Лесно търсите компромиси и привличате хора с благоразумието си. Вашата сила е липсата на конфликти.

Вашето число е 33/6 – понякога сте ограничени от емоции и дори не си признавате тайните си желания. Но вашата сила е еманципацията и можете да постигнете успех само ако изпълните всичките си желания. Основното е да не се съмнявате в себе си и да забравяте какво мислят другите.