0

Е дни от вечните въпроси на астрологията са къде и как различните зодии срещат любовта. Звездите помагат на всеки знак по различно, отсичат с вещина познавачите и обикновено след това правят драматично мълчание в очакване на още въпроси. Но и тук принципът е като поговорката, че Бог помага, ама в кошара не вкарва. Затова всеки сам трябва да си подреди така нещата, че когато дойде моментът, наистина да разбере дали срещу него стои човекът на живота му. Ето някои интересни предпоставки от астрологично естество по зодии, останалото е въпрос на късмет и личен избор.

Овен

Овните са много дейни и комуникативни хора и рядко могат да останат без партньор. Тях по астрологични определения ги води жаждата за приключения и нови усещания. Ето защо, най-вероятно ще намерят любовта на живота си, правейки любимите си неща – например, излети в планината, риболов или пък на тренировка във фитнеса.

Телец

Почти е невъзможно да не се влюбиш в жизнерадостния Телец, смятат астролозите. Погледнете добре приятелите си – и ще видите, че там е вашата добра половина, която въздиша по вас. Вашите потенциални партньори обикновено чакат търпеливо наблизо докато ги забележите. Телец е една от зодиите с най-силно сексуално излъчване.

Близнаци

Познавачите казват, че Близнаците създават романтика и са в стихията си предимно на места, където имат възможност да демонстрират вродената си интелигентност и красноречие. Ето защо различните работилници, занятия, лекции и т.н. са точно тези места, на които със сигурност някой ще ги гледа в захлас. И няма да е чудно да бъде заинтригуван от тях и в крайна сметка страстно да се влюби във тази толкова сложна натура, която има и своя прекрасен характер.

Рак

Емоционалните и любвеобилни Раци най-често се нуждаят от партньор, който споделя дълбокото им чувство на съпричастност. Ето защо, представителите на тази зодия могат да намерят любов на местата, където тези черти изпъкват, а преди всичко това могат да бъдат доброволческите проекти и акции, смятат астролозите. Сърцето на всеки Рак трепва силно като види някой, който прави добри дела.

Лъв

Динамичните и самоуверени Лъвове най-често по астрологически определения са душата на всяка една компания. Когато всички очи са приковани към тях, няма да е трудно и любовта да почука. На парти е едно от местата, където имат доста сериозен шанс да срещнат голяма любов, достатъчно е само тя да ги забележи, останалото идва от самосебе си, категорични са експертите.

Дева

Практическата и критична Дева бързо се уморява от преживявания, в които акцентът е ухажване. Ето защо се нуждае от приятел, който я познава добре, разбира от какъв романтичен партньор има нужда и е готов да ги събере. Астролозите са категорични, че на Девата най-често трябва някой добър приятел или сватовник в любовните приключения, другото идва сякаш свише.

Везни

Очарователните и романтични срещи на Везните се провеждат на най-неочакваните места и в това са убедени много астролози. Може би каишката на тяхното куче ще се заплете и на помощ ще се притече бъдещата им голяма любов. Паркът и места сред природата сякаш са техните любими места за любовни случки, смятат астролози. А дали ще имат или не домашен любимец, е въпрос на личен избор – другото е съдба.

Скорпион

Направете си експеримент – вгледайте се в най-ярките личности във фитнеса и ще се убедите, че са представители на зодия Скорпион – в това астролозите са категорични. Това е тяхното място,, където могат да се покажат, но най-вече те сами да сгледат какво се случва и кой може да е потенциален обект на чувствата. Дори да изпитват леко неудобство от потни тела, ще се възхитят на техния поглед, който се откроява и направо говори с желание.

Стрелец

Откритите и сякаш винаги приятелски настроените Стрелци са в състояние да разговарят навсякъде – в хранителни магазини, барове и, разбира се, в кафенето или на работното място. Ако се вгледате по-внимателно, все ще откриете човек, който си пие кафето с тях, смятат астролози. Какво съвпадение! А дали пък не е знак от съдбата?

Козирог

Уникалните Козирози са много различни и нерядко си мислят, че светът не ги разбира. Ето защо Козирозите са в стихията си в социалните мрежи. Това е платформа, където хората, с които са близо, могат да ги намерят и да влязат в контакт с тях, убедени са познавачите на връзките между звездите и съдбата на хората.

Водолей

Според астрологични характеристики Водолей има благосклонната, лоялна и честна природа и точно благодарение на нея трудно може някой да му се противопостави на чара. Сега си представете, че прекарвате 40 часа седмично в магическия свят, оригиналничат вещите в занаята експерти. И заключението е естествено - колегите се влюбват във Водолея, а ако имат късмет, той ще отвърне на чувствата им.

Риби

Разбира се, няма как най-романтичният знак да не е този на Риби. Той винаги е обичал сватбите, това е практически раят за представителите на тази толкова насочена към духовното и мистичното зодия. Според астролози това е едва ли не вечната шаферка, която не е била булка. Но пък това е мястото, където могат да открият голямата любов.