0

В лична година 8-ца всяка инициатива ще ви се отплаща във времето напред. Не се отказвайте от нова или паралелна работа. Започнете нова връзка, влезте в нова учебна или бизнес среда, не отказвайте поръчки и предложения. Ще са ви нужни допълнителни защити, защото през 2025 ще се наложи от някого и нещо да се отказвате, да приключвате и да се разделяте. Постарайте се да имате резервни варианти във всички житейски посоки. Добре е да помислите за ново жилище или инвестиция в нов терен за работа.

Родените на пълнолуние ще имат пълнота и изобилие в живота си, ще бъдат и изключителни професионалисти. Ще постигнат пълнота в живота си и на всеки 12 г. ще преоткриват личната си мисия в този живот, ще започват нов учебен или професионален процес и ще влизат в нови партньорски връзки. Родените на обед ще успеят в чужбина, с лекота ще печелят конкурси и ще получават стипендии. Родените на залеза ще имат успешен брак, но ще живеят далече от мястото, в което се раждат. Родените на изгрева ще имат артистични дарби.

Овен 21 март - 20 април

Родените във втората декада да успокоят топката, да не навлизат в чужда територия и да не дават непоискани съвети. Смирете амбицията, може да се скарате с близки и приятели и да навредите на семейните връзки. Вероятни са и здравословни проблеми, ако прекалите с винското и свинското. Намерете тихо и спокойно място и релаксирайте. Днес няма да оправите света. Пълнолунието в този уикенд ще ви засегне болезнено. Слънце и Луна са в конфликт спрямо Овена. Родители и деца трудно се разбират, не засягайте болни теми, предстоят раздалечавания. На 22-и Слънцето навлиза в хармоничния ви Лъв и ситуацията се успокоява. На 23-и получавате по заслуги, а на 24-и нищо важно да не се започва. 25-26-и носят подем, нов договор, пари и предимства.

Телец 21 април – 20 май

Днес ви се дава огромна разпоредителност и сила, играете определяща и доминираща роля в живота на другите. Приближаващото пълнолуние отваря големите апетити и активизира вътрешния змей на желанията във всеки от нас. Каквото и да получите все ще ви е малко, а така може да отблъснете хора, които са дали всичко от себе си, за да ви угодят или да ви зарадват. Смирете се. Пълнолунието пълни потребителската ви кошница. На 20-21-и идва и предложение за работа. От обед на 21-и навлизате в рисков период до 23-и на обед. Внимавайте с приятелските услуги, не уреждайте имотни сделки, не оставайте друг да се грижи за делата и собствеността ви. На 24-и наивниците ще бъдат ваши пленници. 25-и ви зарежда с творческа енергия, а на 26-и всеки старт ще е успешен.

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят носи пик на емоционалните състояния, води ви към промени в курса, към нови връзки и подновяване на стари отношения. Някъде ще има преиграване и прекаляване, но крайните отношения вече изискват и крайни действия, за да се излезе от ситуацията. Вече сме много нагъсто, с всяка своя стъпка навлизаме в нечия територия на влияние и апетити. Силните и подготвените взимат своето. 20-и събужда заспали страсти и чувства, стремежът е да надскочите себе си. 21-и е хармоничен и ведър, не си нарушавайте комфорта. На 22-и всяка нова инициатива ще успее, освобождавате се от задръжки и окови. На 23-и важното уредете до обед, след това друг ще определя правилата. 24-25-и са дни на грешки и опасни предизвикателства. Отложеното за 26-и ви осигурява стабилна база.

Рак 22 юни – 21 юли

Напрегнат и рисков ден. Лесно се отива към скандали и авантюристично поведение. Нараства превъзбудата и дори дребните разправии може да прераснат в тежък конфликт, който да доведе до нежелани раздели. Работата и семейните дела са противопоставени. Направете нужните компромиси, не засягайте болни за близките ви теми и не се опитвайте да налагате мнението си на всяка цена. Днес и утре до обед Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Пълнолунието разбалансира силите ви, не отивайте в крайности. На 22-и вече овладявате ситуацията, разпределяте правилно задачи и отговорности. На 23-и намерете време лично за вас, независимо чуждите претенции. На 24-25-и Луната от Риби стимулира тези, които се справят с комплексите си. На 26-и друг командва.

Лъв 22 юли – 22 август

Предстоящото пълнолуние провокира опасни чувства и страсти, опитвате да се наложите в разговорите, които изискват благост и помирение. Не отивайте в крайности, особено в семейния кръг и отложете приятелските срещи, ако близките и децата имат нужда от вас. Днес много хора играят несвойствени роли, а Лъвът е предизвикан да действа с тоягата на принудата, от което само губи. На 20-и амбициите трудно се контролират. Влизате в конфликти, които ще се разрастват в следващите дни. 21-и е ден за помирение, но ако изпуснете момента до вечерта дистанциите се увеличават. На 22-и в 07:46 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Лъв и ви стимулира. На 23-и вашето си идва при вас. 24-и е рисков. На 25-26-и всичко предприето ще носи късмет, пари и ползи, подпишете нов договор.

Дева 23 август – 22 септември

Пълнолунието в знака на Козирога пълни потребителската ви кошница. Ще получите и допълнителни екстри, другите се съобразяват с вас. Не се отказвайте от личните си цели и намерения, поставете условията си, приключете важен проект и стартирайте нещо ново. С действията си в момента си осигурявате стабилност, пари и перспективи за бъдещето. Покрай работата срещате и любовта. От 20-и до 21-и на обед Луната от Козирог и планетите в Телец са в перфектни аспекти към Девата. Ще постигнете целите си и ще привлечете съюзници. Бъдете дипломатични. На 22-и Слънцето навлиза в Лъв, а вие навлизате в сатурнова дупка. Ще го почувствате още на 23-и следобед когато Луната ще навлезе в Риби, знака на опозицията ви. На 24-25-и си плащате за грешките. 26-и е успешен.

Везни 23 септември - 22 октомври

Днес от няколко страни ще ви притискат и ограничат, ще ви поставят пред свършен факт и ще ви изнудват да постъпите както те искат от вас, а не както вие го желаете. Не поемайте рискове, не позволявайте на странични хора да надникват в кухнята на личния ви интерес. Всяко отстъпление от личните ви желания, потребности и нужди ще изисква още отстъпки и не води към нищо добро. 20-и е зареден с предизвикателства, не рискувайте. На 21-и бъдете на неутрално и зареждащо място. 22-и ви носи победа, ще има за какво да почерпите и на 23-и, но някои врати ще се затворят. На 24-и лесно се попада в изнудващи положения. 25-и ви води към отдавна гонена цел, може да получите повишение и добра цена за всичко произведено от вас. 26-и бъдете избирателни във връзките.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес може да се събудите с пророчески сън, особено ако имате да решавате важен въпрос и проблем. Дава ви се подсказка как да стане това, кой да участва и кой да бъде изключен от играта. Днес може да изживеете и краткотрайна радост или блаженство, което ще се смени с разочарования в следващите три дни. Ден на изкушения и астрални битки, желанията на тялото доминират над духа. 20-и ще реши някои болни въпроси и проблеми, но в следващите три дни може да ги задълбочите, ако не сте склонни на компромиси. 21-и изисква да се реши имотен спор. Делете наполовина задължения и отговорности на 22-и, а на 23-и е време за избор с кого и накъде да продължите. 24-и ви дава шансове и предимства при нелоялна игра. На 25-и взимате своето, а на 26-и постигате желаните резултати.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес криете страховете и притесненията си зад ултимативно и рисково поведение, с което излишно дистанцирате тези, с които е добре да се съберете и разберете, да уточните спорните въпроси и да продължите заедно вече без търкания и конфликти. На всички нива е възможна агресия и различни провокации, които ограбват чувствата и банковата ви сметка и помагат на конкуренцията. На 20-и искате много и не правите компромиси, а трябва. На 21-и вече се отива към преговори с роднини. На 22-и се определят граници и лични лимити, отношенията се напасват. До 23-и на обед сключете нови договори, след това с навлизането на Луната в конфликтните ви Риби вървите против себе си и срещате съпротива. На 26-и късметът е с вас, сключвате договор, печелите пари и награди.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес сте склонни към ултимативно поведение, но това е и начинът да постигнете своето и да бъдете на желаните места с обичаните хора. Едва ли ще оставите друг да движи нещата и определя посоките. До утре на обед уредете и срещи с роднини. Може да се реши наследствен проблем и да се вдигнат някои забрани. Днес със сила и ум печелите съюзници. Вечерта до вас е и любовта. Пълнолунието в този уикенд ще напълни сърцето и ръцете, чувствата и мислите ще бъдат споделени. Получавате нещо желано и мечтано. Пътувайте и ще се радвате на комфорт. На 22-и не отивайте в крайности. 23-и залага нова програма. На 24-и не се обвързвайте с никого за нищо, навсякъде са заложени капани. 25-и ви води към успеха, ако не се отклонявате от целта, на 26-и срещате опасни хора.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес всеки увеличава претенциите си към другите. Ще се почувствате неоценени, притиснати и притеснени и сами ще потискате тези, които зависят от вас. Сексът не е на ниво, а откраднатата любов ще ви вгорчи живота. Не оставайте в среда, в която не се чувствате добре приети и свободни в изявата си. Не участвайте и в агресивни спортове. Малко повече дистанцираност ще е за добро. На 20-и смирете амбицията. На 21-и Луната навлиза във Водолей и среща Плутон, с всеки може да се разберете и сближите. 22-и ви носи чакани вести, ще се похвалите с победа, ако се съобразите и с шефските желания. Слънцето вече ви гледа в опозиция. На 23-и печелят родените в третата декада. 24-и ви среща с мошеници, а на 25-и взимате своето. На 26-и подпишете нови договори.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес стремежът е да употребиш другия, да го вкараш в личната си кошара и да се възползваш от чувствата му. Прочетете пак приказката за малката русалка и не оставайте дълго в нехармонична за вас среда, връзка и отношения. Може да изживеете чудесни моменти, но изтрезняването след тях ще бъде особено болезнено. Дайте си сметка доколко може да жертвате себе си и личния си комфорт. На 20-и изживявате приятни моменти, след които ще следват дни на тежки разочарования. 21-и внася баланс във връзките. 22-и ви води към важна цел и споразумение. На 23-и Луната навлиза в Риби, може да се разминете с едно пътуване и да тръгнете в друга посока. 24-и е най-рисковият ви ден. Лесно се влиза в капани. На 25-и се явете на конкурси и прослушвания. 26-и ви носи победа.