0

В лична година 4-ка ще се натоварите не само със своите задачи и проблеми, но и с отговорностите на колеги и близки. Май и юни ще бъдат късметлийстките ви месеци, в които всяка лична инициатива ще се отплаща във времето напред. Сега е момента да реализирате амбициозните си планове и начинания. Законът ще ви подкрепя, ще усещате тенденциите в развитието на важните за вас дейности и ще реагирате адекватно.

Родените днес са предопределени да властват в средата си, да управляват свои и чужди пари, дарби и таланти. Родените на изгрева ще оцеляват при кризисни ситуации и винаги ще са на точното място в точното време. Ще им е трудно в приятелските връзки. Не толерирайте господарското им поведение. Родените на обед ще печелят всякакви конкурси и ще живеят далече от родния дом.

Овен 21 март – 20 април

До обед всичко е завоалирано и не се знае кой как ще реагира. Важното отложете за следобед. Навлизате в силен и успешен период. Денят се свързва с източниците на сила, с фонтана от преливаща енергия, който ви помага да извоювате лична самостоятелност, да вземете решение така като го усещате и да тръгнете в желаната посока. Ден за укрепване и създаване на нови семейни връзки. На 29-и заемете нова база и позиция. 30-и е добър за начало на строителство и нови семейни проекти, някой се жени. От 1-и Плутон тръгва ретроградно и на 11 юни отново ще влезе в Козирог. Ще ви се търси сметка за недовършеното. 2-и е ден за благотворителност. 3-и е ден на колелото, един се издига, друг пада от високо. На 4-и конкуренцията ви се обединява. На 5-и ще се действа агресивно.

Телец 21 април - 20 май

Не тръгвайте рано на път и не позволявайте намеси в плановете ви. До обед не се спазват уговорките и трудно контролирате ситуацията. Някой ще ви подведе, дори в желанието си да ви помогне и услужи. Нищо ново да не се започва. Не е нужно на никого нищо да доказвате и да отстоявате мнението си на всяка цена. Идете на зареждащо място, правете нещата по традиционния начин. 29-и е зареден с проблеми и агресивност за родените в третата декада. От 30-и навлизате в силен тридневен период. Каквото предприемете ще носи ползи и придобивки. На 1-и до обед мислете повече за себе си, а след това за другите. 2-и е ден за благотворителност. На 3-и животът ви се променя, реагирайте оптимистично. На 4-и работете в екип, подпишете нов договор. 5-и е конфликтен.

Близнаци 21 май – 21 юни

До обед контролирате играта на чувствата. Не подхващайте болни за околните теми. Нещо за което се колебаете ще започне да се решава следобед, когато се включва каналът на кармичната родова памет. Може да намерите тайни източници на сила и подкрепа и да направите важна крачка в отношенията. Поставя с начало на инвентаризации и ремонти, време е да си подредите градинката. На 29-и нищо важно не започвайте до обед. На 30-и си създайте защити, започнете ремонти носещи удобства и разширение в дома. На 1-и ограничете контактите, никъде не отивайте без подарък. На 2-и смирете амбицията и работете за другите. На 3-и получавате нова информация позволяваща да постигнете желаното. На 4-и не се изолирайте, пълнолунието на 5-и ще ви донесе придобивки.

Рак 22 юни – 21 юли

Не правете уговорки и не пътувайте рано сутринта. Плановете ви се променят, ядосвате се. С напредването на деня получавате съдействие и подкрепа и сте близо до тайни и явни източници на сила и ресурси. Може да издействате финансиране на лични или семейни проекти и начинания. Включват се в работа скритите резерви. Уговаряте партньорите да направите подобрения у дома. 29-и започва с проблеми, важното стартирайте следобед. На 30-и късметът ще ви следва, попадате на точните хора, някой започва ремонт. На 1-и контролирайте емоциите. На 2-и нищо амбициозно да не се започва. На 3-и може да загубите сигурна позиция, не се доверявайте, проверявайте всяка информация. На 4-и конкуренцията се обединява. Изпадате в изолация. 5-и носи победи и решения.

Лъв 22 юли – 22 август

До обед нищо не споделяйте. Не тръгвайте рано на път. Ограничете контактите. Някой опитва да влезе в личното ви пространство и да се намеси в избора ви. С напредването на деня решавате проблема, правите крачка напред в отношенията и се разбирате по важните и неотложни дела. Тази вечер може да сте на място, което в бъдеще ще стане тайният ви източник на сила и ресурси. Родените в третата декада ще имат успешен съботен ден, а в неделя за всички съдбата ще играе подкрепяща и стимулираща роля. Изкачвате връх в кариера и отношения. На 1-и срещите ви са важни и успешни. 2-и е ден за спонсорство, направете дарение. На 3-и започват промени, които не може да контролирате сами. На 4-и успехът ви ще дойде при съвместни участия. 5-и е рисков и проблемен.

Дева 23 август – 22 септември

До обед е нужна активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите, не се занимавайте с нищо важно, но може да работите в градината и да засадите нещо. От обед се включва каналът на кармичната памет. Забравеното и зациклено във времето ще започне да се подрежда. Енергията ви блика като фонтан, заемете се с благоустройствени и ремонтни дейности. 29-и има своята тъмна и светла половина. Важното отложете за следобед. На 30-и Луната навлиза в Дева и е в опозиция на Сатурн, изпълнете бащин и синовен дълг. На 1-и срещате важни за бъдещето ви хора и получавате предложения. 2-и е денят на самарянина, работете за другите. На 3-и се явете на интервюта, подпишете нови договори. На 4-и влезте в нова среда, а на 5-и смирете амбицията.

Везни 23 септември – 22 октомври

В този ден съдбата отнема от един и дава на друг. Възможни са всякакви рокади и премествания. Може да намерите нова база за развитие в бизнеса и в любовта. Не бъркайте едното с другото. Ще се наложи да играете и посредническа роля, но в крайна сметка ще имате печалби и придобивки. Ден на съзиданието и градежа, нищо да не се руши, не навреждайте с мисли и действия на никого. На 29-и за вас действа пръстът на съдбата. До обед получавате наказанията си, а следобед наградите. На 30-и стъпвате на нова база и влизате в нов кръг от познати и приятели. На 1-и правите крачка към нова позиция в бизнеса, срещите ви не са случайни. На 2-и Луната навлиза във Везни. Дарявайте от сърце. 3-и е конфликтен, а на 4-и правите труден избор. На 5-и от всичко искате да опитате.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не си правете планове, със сигурност ще се променят поради непредвидени обстоятелства или промени в живота и избора на близки и приятели. Някой ще се окаже извън играта и ще разбере последен за това. Старайте се да не реагирате първосигнално. Засягате болезнено интересите на конкуренцията. И ако този ден мине без проблеми, не забравяйте да благодарите на покровителите си. За вас 29-и е ден на изкушения и измами. 30-и променя правилата и помага да стъпите на нова база. На 1-и правите грешки поради неотчитане на променените обстоятелства. Не влизайте в спорове. 2-и е ден за благотворителност. На 3-и отпадат направените в миналото уговорки. На 4-и събирате нов екип и влизате в нова група по интереси. Пълнолунието на 5-и носи постъпления.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Сутринта може да мине в колебания, но до вечерта постигате напредък в деловите и лични връзки. Съдбата ви дава предимства, от които бързо трябва да се възползвате. Нищо да не се отлага или предлага на друг. В момента е важно да държите контрола, особено на дела и дейности, в които сте инвестирали време, пари и труд. Не е добре в следващите два дни да правите услуги. Родените в третата декада правят успешен ход на 29-и. На 30-и работите за чужда кауза и интерес. Всички варианти предложени на 1-и ще ви вкарват в източваща силите ви програма. На 2-и подкрепете инициативите на близките. На 3-и променете прическа и визия, никъде не отивайте неглиже. На 4-и предстоят срещи с бъдещите ви партньори. 5-и и ден на голямата амбиция, стъпка и захапка.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не приемайте предложения направени до обед и сами не влизайте в преговори. Очертават се намеси на трети лица, които развалят работата на други двама. Следобед всеки може да намери своя източник на сила и подкрепа. Посетете хората, на които винаги може да се разчита и планирайте съвместни инициативи. Денят се свързва с традициите, които са ни помогнали да оцелеем. На 29-и сутринта нищо не е такова каквото изглежда. Следобед навлизате в силен и творчески период до 2-и. 30-и е ден на разширение на права и пълномощия, приемате нов член в семейството. 1-и е ден на лични победи. На 2-и проблемите никнат като гъби и на 3-и много амбициозни проекти са пред провал. На 4-и следобед намирате верни съюзници и на 5-и вече битките са равностойни.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес ще се случват събития, които ще ви изолират и дистанцират от някои хора, с които искате да бъдете. На първо време ще се ядосате, но още в следващите дни ще видите, че всичко е било за добро и ви е предпазило от грешни ходове. До обед много неща ще се правят скрито и на тъмно. Може да научите неприятни истини, но със закъснение, което ще обезсмисли реакцията ви. 29-и е неблагоприятен за намеренията на родените в третата декада. Подведени сте и от приятелите. 30-и е ден за пътуване и гостуване. На 1-и за всичко вие ще плащате и ще се грижите. На 2-и чакайте приятелски посещения и материална подкрепа. На 3-и правите промени на външно ниво и привличате хора важни за душата и амбицията ви. На 4-и печелят родените в третата декада. 5-и е рисков.

Риби 19 февруари – 20 март

До обед едно го мислите, друго става или ви се съобщава. Не предприемайте амбициозни крачки. По различни поводи се крие от вас важна информация. Доверете се на интуицията, само тя няма да ви подведе. За вечерта не планирайте посещения в среда, в която не се чувствате комфортно, независимо поводите. Намерете си извинение и за отказите в следващите два дни. Късметът ви на 29-и идва следобед, но вечерта е натоварваща. Следват два дни, в които Луната ви гледа в опозиция. На 30-и работите за чужда кауза, а на 1-и правите закъснели промени. На 2-и колкото дадете, двойно ще получите. 3-и дава предимство на хората готови на генерални промени в начина на работа и живот. На 4-и срещате бъдещи партньори. Влезте в нов екип. На 5-и ще доминирате в средата.