0

В лична година 1-ца оставете съмненията зад гърба си и действайте активно в избраната посока. Сега е моментът да намерите нова работа, да подпишете нови договори, да осъществите перспективни връзки на лично и бизнес ниво и да се ожените. До една година може вече да сте щастливи родители, баба и дядо. В момента посявате семената на реколтата, която ще жънете в следващите години. Излезте от летаргията и се включете в битките на живота. През октомври са важните ви победи, Марс ще бъде в съвпад със Слънцето ви.

Родените днес ще получават защита от закона и институциите и един ден ще са на ръководна позиция. За тях е важно да имат подкрепата на родители и близки, които да им дадат база за излитане и кацане в житейската надпревара. Родените на обед ще живеят далече от родното място и ще постигнат успехи след 40-те. Родените на залеза е добре да учат китайски и японски език, един ден пътят им може да ги отведе на изток. Родените на изгрева имат артистични и художествени таланти.

Овен 21 март – 20 април

Днес може да започнете с открити карти, но следобед ще усетите, че другите не играят по правилата. Навлизаме в деня на прилепа, всичко се прави на тъмно, не се дават обяснения, приятели и близки ви поставят пред свършен факт. До два дни напрежението ще нараства. Постарайте се да сдържате агресивните импулси. Ако в тези дни се скарате с някого, ще е за дълго или завинаги. Очертава се рисков уикенд, трудно ще защитавате позиции и амбиции. И в понеделник бъдете особено внимателни. Вашата управляваща планета Марс е в съвпад с Уран. Не играйте хaзартно, спазвайте правилата на пътя и в отношенията. На 16-и тръгвате по пътя към заветна цел, която ще ви постави на заветно и защитено място. 17-18-и носят придобивки. 19-и изисква да смените средата.

Телец 21 април – 20 май

До обед сте заети с деца, близки и любими, изживявате и приятни моменти, но с напредването на деня се появяват облаци в отношенията, лесно се отива към интриги и конфликти. Контролирайте емоциите и не отивайте в крайности. Не е нужно на никого нищо да доказвате, всеки има своята версия и истина и не се доверява на друг. Денят е добър за преместване на по-добро за бъдещето ви място. На 13-и 14-и не се задълбочавате много в знаците, които ви дава съдбата. Навлизате в един от най-опасните и рискови периоди за тази година. На 15-и е съвпадът на Марс и Уран в Телец, който ще пренареди схемите на паричните потоци, ще остави някой на ръба на оцеляването, а друг може да заграби всичко. 16-17-и са рискови за родените след 10-и. На 18-19-и търсете защита в нова среда.

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят има своята светла и тъмна половина. Споделете часовете до обед с близки и приятели на приятно и зареждащо място, подновете стари връзки и се радвайте на взаимност. Следобед много неща се правят на тъмно. В желанието да ви забележат и оценят изневерявате не само на партньора, но и на собствения си стил на работа и живот. Включват се в действие скритите резерви. Предстои уикенд с много нюанси червено. От една страна това са предупредителни знаци, а от друга знак за привличане в любовта. На 15-и проблемите на другите ви носят предимства. На 16-и може да подпишете нови договори. На 17-18-и Луната ви гледа в опозиция, задвижва се тежък кармичен кръст с планетите в Риби. Смирете амбицията. 19-и изисква приобщаване към нова среда и нов екип.

Рак 22 юни – 21 юли

Денят е тежък и конфликтен за родените във втората декада. До обед опитайте да подновите стари връзки с хора, на които сте разчитали и заедно сте имали приятни моменти. Сметките се разчистват, връщат се дългове. Следобед получавате неприятни новини, губите предимства и плащате скъпо за неща, които не си струват. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко. На 13-14-и получавате неприятни знаци, които вдигат градуса на напрежението. Необходима е самозащита от чернотата наоколо. 15-16-и прекратяват една програма или връзка за сметка на нещо ново. Някой може да влезе и в нов дом или да започне ремонти. На 17-и правете това, за което някой ви моли, без да давате съвети. 18-и завърта колелото, а на 19-и влизате в нов екип и среда.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес доминират нюансите, смесват се цели и настроения, казва се едно, а се прави друго и в резултат няма помръдване от мястото, в което всички сме зациклили. В момент на общо очакване и изчакване се активизират тези, които дърпат конците в живота ни. Посоките се променят, пътувания се отлагат или ви водят в нежелана посока. Съветът е да останете непоколебими. На 13-и до обед се въртите около семейните нужди, правите уговорки с приятели и уреждате пътувания. След това до 14-и на обед тъмнината в делата и отношенията е непрогледна, а това ще даде грешни насоки за 15-16-и. Не рискувайте в тези дни, ще се опарите и ще загубите. 17-18-и ви връщат на терена, правите силен и изпреварващ ход. На 19-и подпишете съвместни договори, влезте в нов отбор.

Дева 23 август – 22 септември

До обед подновете семейни връзки, работете за нуждите на близките и децата. Следобед се намесват странични сили и фактори, които ви дърпат в нежелана и неподходяща посока. Нищо важно да не се започва, неблагоприятно за първа среща. Не взимайте прибързани решения, а продължете с това, което сте започнали. Простете на този, който ви е обидил, но бъдете внимателни. На 13-и се погрижете за нуждите на дома и децата. На 14-и направете крачка назад сутринта, за да доминирате следобед. 15-и е зареден с агресия, която ще ви помогне да изместите конкурент. 16-и ви дава повече пълномощия. На 17-18-и търпите лишения и нужди, приключвате болезнено с връзките на дадено място и кандидатствате за друго. На 19-и ви приемат в нов отбор или група.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ако днес спазвате договорките и установените норми, ще постигнете своето, ще прекарате приятно и ще проведете ползотворни разговори. На срещите с роднини и близки може да се разрешат спорни наследствени и имотни дела. Вечерта е заредена с напрежение, родители и деца не се разбират, изискванията към вас нарастват, а за личните ви нужди и проблеми никой не пита. В изолация сте. На 13-14-и Луната от Везни има подкрепата на Юпитер от Близнаци, но и строгият контрол на Слънцето от Рак. Не нарушавайте правилата. 15-и е зареден с експлозивност, енергията ни достига критични нива. На 16-и постигаме своя максимум. 17-и е ден за благотворителност, а 18-и променя приоритетите. От 19-и навлизате в тежък тридневен период, търсете защитата на семейството и екипа.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед в срещите ви има повече оптимизъм, топлина, привличане и любов. Следобед нищо важно да не се предприема. Премълчават се болезнени истини, лъжата е черешката на тортата и на сватбените церемонии, а вечерното парти пренапряга сърцето. Щадете се, контролирайте емоциите и не участвайте в екстремни и рискови изяви. Важните срещи отложете за утре следобед. На 13-и важното уредете и споделете сутринта. След това до неделя на обед ни обгръща тъмнината на недоизказаното. На 15-16-и Луната от Скорпион е в опозиция на съвпада Марс - Уран в Телец, който ни води към рискови положения и тежки конфликти. 17-и идва с нужната подкрепа на всички нива. 18-и завърта колелото, напаснете се на промените. 19-и е добър за съвместни дейности.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Посветете сутринта на срещите с близки и роднини, с които отдавна не сте се виждали. Може да се реши наследствен проблем и спор. За следобед не планирайте важни гостувания и мероприятия, нещо тъмно и недоизказано се промъква в отношенията ви. Може да получите неприятни вести, които ще променят програмата ви за утре. Не оставяйте с преспиване при непознати. На 13-и подновявате връзки и обети, привличате съюзници. 14-и започва с проблем и промяна в курса, до вечерта сте на нова позиция. 15-и ще обърка плановете на много хора, не бързайте с решенията. 16-и активизира заспали страсти, помислете за защитата си. На 17-и печелите съюзници с всеки жест. На 18-и трудно отстоявате позициите си. На 19-и избирате нова среда и екип.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес и утре Слънце и Луна са в конфликтни аспекти към Козирога. Проблемите с родители и деца очакват разрешението си. Дистанциите се увеличават, някой тръгва в нова посока и се изплъзва от влиянието на средата и амбициите на близките. Помислете как да улесните живота си, а не как да се намесвате в чуждия. Нека всеки бъде оставен на собствения си избор и предпочитания. 13-и е ден на конфликти за родените във втората декада, особено ако не се съобразяват с близките. На 14-и не поемайте излишен риск. Ако на 15-16-и помогнете на някой да се справи с проблемите си, това ще помогне да решите своите и да доминирате в средата. Правят се изгодни за вас рокади. На 17-и и без да искате, ще ви се даде нещо наготово. На 18-19-и тръгвате в нова посока и към нов екип.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените във втората декада поемат в посока, която отдавна ги е привличала и е била отворена като вариант, но силите и възможностите им не са стигали да тръгнат натам. Този ден ни дава възможност да изпробваме различни подходи и да намерим търсеното отдавна. До обед ви движи ентусиазмът за срещи и общуване, а следобед е време да се спре и да се обмисли следващият ход. На 13-и тръгвате в една посока, а случайността ще ви отведе в съвсем друга и на 14-и може да сте и на друго място. Следвайте усещанията си. 15-16-и са дни, в които количествените натрупвания в живота ни водят до качествени изменения. Време е да се мине на друго ниво на действие и общуване. 17-и ви среща с покровителите и с тези, с които имате общи цели. На 18-19-и правите преход към нещо ново.

Риби 19 февруари – 20 март

До обед е благоприятно за преговори за участия в лични и публични събития. Лесно ще стопите дистанциите и ще получите желаното съгласие или финансиране. Следобед трудно се отделя житото от просото, може да направите грешки и да се доверите на неправилните хора, които ще ви изнудват и извиват ръцете в бъдеще. Трудно определяте кой какво иска и може да даде. На 13-и съберете родата, но следобед се изключете от играта. 14-и е рисков до обед, след това влизате в силен и творчески период. На 15-16-и се случват събития, които парират основните ви конкуренти. Бързо заемете овакантените места и позиции. На 17-18-и спазвайте закони и предписания, губят нелоялните играчи на пазара и в отношенията. На 19-и може да намерите своята група по интереси.