0

В лична година 11 мислете не толкова за материалните неща, колкото за личните си стремежи и мечти. Ще се случват събития, които ще ви затрудняват, пречат и разболяват, но точно те ще са инициатори на промените, които ще ви помогнат да започнете нов живот, може би на ново място и с нови хора. Една връзка се изчерпва, новолунието в Риби ще предизвика инвентаризация в живота ви и в началото на април може да се сложи точката, след която ще започнете ново изречение в книгата на живота си.

Денят е неблагоприятен за раждане, особено в часовете до 02 ч. и вечерта след 22 ч. Тъмнината на предстоящото новолуние ще замъглява съзнанието и ще пречи на тези деца да се ориентират правилно в живота. Лесно може да изпаднат под чуждо влияние. Родените на изгрева ще имат и трудно детство, може и трудно да проходят, Рибите винаги имат проблеми с краката, а и в нехармонична среда не виреят. Родените на обед ще направят кариера, но винаги ще имат някакво стагниращо присъствие около себе си. Дайте им цялата си любов, но без да ги обсебвате.

Овен 21 март – 20 април

Днес Луна и Венера са в съвпад обгърнати от тъмнината на новолунието. Не се знае на кого ще налетиш в тъмното, възможни са неприятни изненади. Трудно бихте разпознали правилния за вас човек и може да направите грешен избор. Това може да се окаже един от най-рисковите ви дни в сатурновата ви дупка. Точно днес не правете важни крачки, на всички нива капанът ще щракне. На 9-и не правете нов избор, особено в любовта. Новолунието в Риби на 10-и е най-благоприятният ден в годината за отказване от вредни навици и привички. На 11-и не сключвайте нови фирмени договори, вероятни са измами. На 12-и се активизирайте максимално и ще направите силен ход. На 13-и подпишете само двустранни договори. 14-15-и са дни за срещи и преговори с чужбина.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луна и Венера са в прегръдките на Сатурн. Очертават се неравностойни и губещи връзки, не се обвързвайте и не подписвайте нови договори. Аспектът среща старо с младо, богато с бедно и учено с недоучено на базата на тежки и за двете страни компромиси. Дайте си време за размисъл, отложете за следващите дни взимането на важни решения. Не отивайте на първа среща. 9-и е ден на съблазни. 10-и ви дава свобода на избора. На 11-и тръгнете в посоката, която ви привлича, не правете компромиси. На 12-и работете като вол, а не се излежавайте като свещена крава. 13-и е ден за двустранни преговори и срещи. На 14-и дайте пълен напред, сключете нови договори, уредете сделки и плащания. 14-15-и ви свързват и с подходящи партньори от чужбина. Идват печалби.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес родените в първата декада са в рискова позиция. Старите комплекси отново затормозяват живота и връзките ви. Новолунието в Риби е най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици. Спрете от раз цигарите, дистанцирайте се от връзки, които ви разболяват и вредят. До два дни и Венера ще влезе в Риби, дайте си дотогава срок за разчистване терена на чувствата и любовта. На 9-10-и ще имате тежка програма и проблеми. Новолунието в Риби противопоставя Слънце, Луна, Меркурий и Сатурн на вашето рождено Слънце, ще се наложи от нещо да се откажете. От 11-и започват рокади, които ще се отразят добре на бизнеса, но не и на чувствата и любовта. За 13-и планирайте двустранни консултации и срещи. На 14-и сключете нови договори, а от 15-и планирайте пътувания.

Рак 22 юни – 21 юли

На това новолуние за вас няма негативни аспекти. Пъзелът се пренарежда, приключвате с тежък проблем, стабилизирате отношения, здраве и положението си в средата. Днес Луна, Венера и Сатурн са в перфектен аспект спрямо родените до 1 юли, утре и за другите ще има покровителство. В момента изчиствате връзките и организма си от вредни влияния, проведете всестранна диета. Новолунието в Риби ще детронира конкуренцията и ще ви даде шанс да заемете овакантените позиции. От 9-10-и властта е във вашите ръце. На 11-и ще се водят тежки преговори по фирмени дела. 12-и е ден на ултиматуми. На 13-и сключете двустранен договор. На 14-и свикайте отбора, работете екипно, свържете се с нови играчи в бизнеса и политиката. На 15-и уредете посещения и учене в чужбина.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес не се играе честно и по правилата. Това ви освобождава от дадените обещания. Реагирайте бързо спрямо тези, които нарушават клаузи по договори и споразуменията си с вас. Сега е моментът да приключите безперспективни връзки на всички нива и да се откажете от вредни навици и привички. Родените в третата декада лесно сменят настроенията, Венера и Марс ви гледат в опозиция. За родените в последните дни на Лъва 9-и е ден на изпитание в чувствата. На 10-и ще се водят подмолни игри, но вие ще постигнете своето. На 1-и започнете нова фирмена дейност, подновете старите договори. 12-и ще ви донесе предимства възползвайте се, гонете си интереса. 13-и ви вкарва в юридически капани, а на 14-и и в любовта ви е приготвена клопка. На 15-и сключете нови договори.

Дева 23 август – 22 септември

Родените до 5 септември днес ще опитат и от жилото, и от меда на неравностойните си връзки. Луна, Сатурн, Слънце и Меркурий ви гледат в опозиция от Рибите. Енергията ви е на кота нула на предстоящото утре новолуние. Нищо амбициозно да не се започва. Може да ви се обадят с лъскави предложения, но да си знаете, че ако приемете, ще лъскате пода и ще обслужвате чужди интереси. Новолунието в Риби ви поставя пред тежки предизвикателства. Не се опитвайте да се надскочите на 9-10-и, ще претърпите поражение. На 11-и се събуждате с усещането за правилната посока, дано съберете сили да тръгнете към нея. На 12-и действайте активно, а на 13-и не влизайте в комбина, ще ви използват. 14-15-и ви носят късмет, предлагат ви се изгодни сделки и договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луна и Венера са в прегръдките на Сатурн, някой е в плен на любовта, друг се опитва да плени с ласкателства или принуда хората, които са обект на личния му интерес. Не очаквайте лоялна игра и политика. В момента управлява тъмното, скритото и задкулисното във всеки от нас. Всички правим грешни ходове, манипулирайки или подлагайки се на манипулации. Не поемайте нови ангажименти. На 9-10-и управлява Хеката, богинята на обратната страна на Луната. Подложени сме на негативни влияния особено в любовта. На 11-и се доверете на интуицията, а не на разумната преценка. 12-и е ден на тежки битки и засилена конкурентна атака. За 13-и планирайте само солови акции, не влизайте в колективни дейности, може да ви стоварят цялата работа. 14-15-и са дни на успех и придобивки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За родените в първата декада денят дава предимство в любовта. Тази вечер може и бебето да направите, лесно се зачева на точни фази на Луната. Може да получите и това, което не ви се е давало в миналото. Моментът е благоприятен за отказване от вредни навици и привички. Насочете енергията си към това, което не ви се е получавало, медитирайте и този път ще успеете да се справите. Новолунието в Риби ви дава чакани и случайни предимства. На 9-10-и печелите от грешките на другите, на 11-и интуицията ви работи на максимални обороти. Дори и да нямате нужната информация, ще разгадаете плановете на другите. На 12-и всеки старт ще е успешен, ще постигнете максималното, бъдете активни. 13-14-и са рискови, но на 15-и правите важен житейски ход и печелите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада днес попадат в емоционално задръстване, натоварени сте със свои и чужди проблеми и всичко това може да рикошира негативно върху здравето ви. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, щадете се, друг няма да ви пощади. Днес и утре енергията ви е на минимални нива. Вземете решение и се откажете от вредните си навици. Прекратете и вредни за вас връзки. 9-10-и са тежки и рискови дни за вас. Енергията на планетите в Риби е насочена в тежък аспект към вас. Предстоят раздели и скъсване на отношения, особено за родените в обедните часове. На 11-12-и получавате съдействие и решавате проблема. На 13-и уреждате документи, такси, разрешителни и плащания. На 14-и взимате своето и даже част от чуждото. На 15-и се очертават кризи в любовта.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят не е добър за годежи и старт на нови лични връзки. Много неща ще се правят на тъмно, вероятни са изневери, рискови и непредвидени обстоятелства, които може да ви изкарат от едно легло и вкарат в друго. Не си позволявайте да изпадате в зависимости, старайте се във всеки момент да контролирате положението. Днес и утре с лекота може да се откажете от вредни навици. 9-и е ден на изкушения в любовта и връзките. На 10-и се освобождавате от един ангажимент и лесно приемате друг, не бързайте с обвързването. Може да се провали пътуване на 11-и, родените до 1 януари са в тежка позиция. 12-и ви среща с основната ви конкуренция, не я подценявайте. На 13-14-и може да направите печеливш ход и избор. Подпишете нови договори. 15-и ви отваря пътя.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Луната напуска Водолея. Утре е новолунието в Риби - най-добрият момент в годината за отказване от вреден навик. Ден и за приключване на вредни връзки, спазвайте диета. Нищо не започвайте, не приемайте предложения. Някой опипва почвата и опитва да се прикачи към личната ви програма в желанието да се възползва от ресурсите, дарбите и възможностите ви. Задушница е, смирете се. Както и да постъпите на 9-и, ще сбъркате. На 10-и имате свобода на избора до обед. На 11-и Венера напуска Водолея, вече ще контролирате емоциите. На 12-и стартирайте нова дейност, подпишете нов договор. 13-и е рисков за родените в първата декада, ще ви оказват натиск. На 14-и действайте по инстинкт, конкуренцията ви атакува, движете се в приятелска среда. 15-и носи новини от чужбина.

Риби 19 февруари – 20 март

В тъмнината на новолунието е трудно да видиш и прозреш кой какви ги върши и какво ви мисли. Не водете преговори, не започвайте нищо важно, а се постарайте да се прочистите от отровите, от вредните връзки и ангажименти. Новолунието в Риби е най-добрият ден в годината за отказване от вредни навици и привички. Ако спазвате диета, днес и утре ще изхвърлите от тялото и ума вредното. На 9-и Луната навлиза в Риби –утре към 11 ч. е точното новолуние. На 10-и Марс напуска Рибите, а на 11-и Венера вече е там. Тези рокади говорят за промени в начина ви на работа и живот. Отделяте повече внимание на любовта и връзките, отколкото на бизнеса. На 12-и вече смело тръгвате напред. На 13-и се пазете от зарибяване. На 14-и правите печеливш ход и печелите. 15-и затваря една врата.