0

Овен - Десетка мечове

Разруха

Предстоят ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Телец - Бялата карта

Мъгла

Всеки път, когато прилагате своята воля и енергия, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, ако вложите повече грижа и старание в своята работа. Не се отнасяйте лекомислено към съветите от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята енергия и чувство във всичко, което вършите през този период.

Близнаци - Асо жезли

Страсти

Това е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Това е времето, в което да започнем всичко. Тук и сега! Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава енергия за действие. Авантюри, любов, секс, жизненост и надделяваща сила ще ви съпътстват през този период. Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.

Рак - Двойка жезли

Власт

Осъществявате начинанията посредством силната си воля. Постигате целите си, благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено, очакват ви много лични успехи.

Лъв - Тройка мечове

Траур

Разочарование, несъгласие, съперничество. Унили сте вследствие на хода на нещата около вас. Всичко изглежда тъжно, нерадостно и мрачно. Емоционално сте сринати, изпитвате болка, мъка, скръб. Струва ви се, че небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани отвътре. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или близък човек.

Дева - Деветка чаши

Късмет

През този период всички ще имате неочакван късмет. Връхлитат ви успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко около вас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена за всички. Много от вас ще бъдат удовлетворени от постигната победа, извоювана с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Везни - Четворка камъни

Земната сила

Проявете уважение към Земята и себе си. Изпитвате дълбока връзка с древните първични енергии. Всички земни елементи се съединяват, което ви дава възможност да осъществите вашите материални желания. Разбирате как всичко в микро- и макрокосмоса е свързано. Енергията буквално бушува във вас. Творческото начало се възпламенява, силите ви са неограничени, за да постигнете целите си.

Скорпион - Четворка чаши

Смесени емоции

Всичко изглежда скучно и изхабено. Имате желание да продължите напред, но не знаете накъде точно. Изпитвате противоречия за всичко. Очаквате някой да ви стимулира отвън, някой да ви подаде ръка и да ви извади от чувството на затвореност, което ви е обзело. Пътят към нещо по-добро ви изглежда трънлив и труден. Нещата ви изглеждат много по-трудни, отколкото са в действителност.

Стрелец - Осмица Жезли

Скорост

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата. Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или в усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Козирог - Тройка чаши

Излишък

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и/ли приятелите ви.

Водолей - Асо мечове

Познание

През този период кристално ясната ви мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелекта и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.

Риби - Син на жезлите

Обаяние

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват през този период.