0

Д околко зодията показва кога имате желание за секс – това е въпрос, който си задават и астролозите.

Когато става въпрос за секс, някои хора изпитват най-голямото желание сутрин, други – вечер. Астролозите също имат своето мнение по въпроса. И все пак питането дали може да има рационални критерии, когато става въпрос за страст. Ако вярвате в подредбата на звездите и нейното управление върху всички процеси от живота, то трябва да сте наясно, че те влияят не само на темперамента, но и на сексуалните предпочитания. Поне такива са теориите на астролозите. И така въпросът е на кой зодиакален знак кога най-много му се иска секс. Интересно упражнение за развитие на астрологически фантазии. Но в същото време е любопитно дали и как се откриват сходствата. Разбира се, възрастта, някои психически и физически характеристики си казват думата. И така астролозите делят според сексуалния ищах зодиите на четири големи групи по три знака всяка. Много условно, но пък защо не.

По всяко време

Знаци: Овен, Телец, Скорпион

Най-страстните зодиакални знаци и идеални любовници, твърдят астролозите. Това са знаци, които са желани като партньори, но и често разбиват сърца. Много представители на тези зодии се нуждаят от чести физически контакти, но все пак с уточнението, че трябва да има искра и взаимно съгласие. Тези зодии са ловци, но единият трябва да е наясно с намеренията на другия партньор. Времето за секс при тях не е от значение, те са готови да ви дадат удоволствие на всеки час, най-важното е желанието. Все пак внимавайте с тази тройка, защото тук както лесно се възпламенява, така и лесно може да изгасне страстта.

Вечер и на свещи

Знаци: Везни, Риби, Козирог

Представителите на тези три знака са много добри не само в секса, но и в любовната игра. Те обичат да се наслаждават на романтиката в най-голяма степен – цветя, бонбони, комплименти... Сексът с тях е изпълнен с нежност и чувственост, защото те наистина обичат да даряват несравнимо удоволствие. Идеалното време е вечер, когато знаят със сигурност, че няма да бъдат разсейвани от телефонните обаждания за работа и други ежедневни грижи. За тях много важна е прелюдията и да не бъдат вкарвани в монотонно повторение ден след ден, а да има ситуации да развихрят романтиката си.

В екстремна ситуация и не само

Знаци: Водолей, Стрелец, Лъв

Ако за някои колата е средство за транспорт, то за други е място за нов сексуален опит. Тези три знака са любители на нови места и експерименти. Те ще се радват да се качат на покрива или да го направят в самолета. Да правят секс на обществено място за тях е в реда на нещата. Въпреки това те винаги търсят общото желание и споделяне на фантазии. Лесно се съгласяват да експериментират, но и лесно забравят за какво всъщност става реч. Обичат и другият да проявява интерес към тях и да ги глези, както и те самите биха го направили.

С любим и усамотено

Знаци: Рак, Дева, Близнаци

Те са готови да правят секс навсякъде, най-важното е да бъде с любимия човек. За разлика от експериментаторите те са по-чувствителни и традиционалисти, но всичко зависи от въображението. Представителите на тези зодии са интелигентни и можете да говорите с тях не само за книги, култура или спорт, но и за секс. Можете спокойно да обсъдите всички въпроси и желания с тях. Те имат силна емоционална връзка с партньора си, така че ще получите отговор на въпроса „Кога и къде?“ без ненужни разговори. Няма проблем с тях да се качите в планината и да го направите в хижата. Обичат да е усамотено и далече от тълпата. Но понякога биха се съгласили и на демонстрация на обществено място.