0

П рез февруари имаме скупчване на енергии във Водолей, където вече са Слънцето и Плутон, и се присъединяват Меркурий, Марс и Венера. На 10-и започва източната нова година, подчинена на Дракона. Това прави месеца прекрасно време за смели, но не безумни крачки, за начало на нови начинания. Ето дните с най-добра енергия за всеки зодиакален знак според астролозите.

Овен – 8 февруари, четвъртък.

Астероидът Церера се премества в Козирог, във вашия дом на кариерата, давайки ви шанс да се съсредоточите на професионалните цели, които искате да постигнете. Дава ви шанс да разберете, че може да постигнете повече, като забавите темпото и се съсредоточите върху неща, които са ви приятни да правите, твърдят вещите в познанието за звездите.

Телец – 17 февруари, събота

Струпването на планети във Водолей на 16, 17 и 18 февруари попада във вашия дом на успеха. С толкова много енергия в този бунтарски знак на въздуха е важно да обърнете внимание на новите предложения и възможности, които могат и да ви изкарат от зоната на комфорт.

Близнаци – 17 февруари, събота

Струпването на планети на 16, 17 и 18 февруари във Водолей е във вашия дом на късмета. Възползвайте се. Силно време за нови инициативи на всички фронтове на живота. Не се стеснявайте да се пробвате в нови сфери или да поемете на път.

Рак – 18 февруари, неделя

Слънцето попада в Риби във вашия сектор на изобилието. Очакват ви позитивни промени, повече надежда във връзките. Може да експериментирате с това, което ви носи радост.

Лъв – 19 февруари, понеделник

Северният възел и Хирон в Овен са във вашия сектор на развитието. Не може да градите бъдещето си само на миналото. Осъзнайте, че всичко, което ви обкръжава, е, за да го използвате. Може да си позволите и известен риск, твърдят експерти.

Дева – 8 февруари, четвъртък

Астероидът Веста в Близнаци е във вашия дом на постиженията. Помага да откриете това, което ви вдъхновява. Използвайте момента, за да се съсредоточите на кариерата и си подредете главните приоритети. Имате амбиции за вътрешно спокойствие и да постигнете личен успех.

Везни – 8 февруари, четвъртък

Астероидът Веста се движи в Близнаци и директно във вашата зона на пътешествията. Помага ви за изцеление и да се съсредоточите върху собственото си израстване, а не да се занимавате с чуждото.

Скорпион – 8 февруари, четвъртък

Астероидът Церера попада в Козирог във вашия дом на обучението. Добро време да приложите новите идеи на практика, да сте в нова позиция на работата или да направите първа сериозна крачка в романтична посока.

Стрелец – 24 февруари, събота

Пълнолунието в Дева стимулира вашия сектор на постиженията и репутацията. Търсенето на истина е постоянно пътешествие за вас, но сега ще има край за някои пътувания. Ще видите, че ви забелязват и оценяват подобаващо.

Козирог – 24 февруари, събота

Пълнолунието в Дева попада във вашия сектор на знанията. За вас знанието е път за постигане на успех в живота. Пълнолунието в Дева ви активизира и ви дава шанс за нов опит и успехи, за нов път в живота.

Водолей – 17 февруари, събота

Скупчването на петте планети е във вашия знак и сте във върхова духовна форма. Обърнете внимание на събитията, които ви се случват, за да разберете накъде ще ви тръгне след това. Вярвайте повече на себе си, покажете се на света, съветват астролози.

Риби – 19 февруари, понеделник

Северният възел и Хирон са в Овен във вашия дом на финансите. За вас парите са друг вариант на духовна сделка. Имате страхотни възможности, възползвайте се, съветват вещи в астрологията.