0

Овен - Четворка чаши

Смесени емоции

Всичко изглежда скучно и изхабено. Имате желание да продължите напред, но не знаете накъде точно. Изпитвате противоречия за всичко. Очаквате някой да ви стимулира отвън, някой да ви подаде ръка и да ви извади от чувството на затвореност, което ви е обзело. Пътят към нещо по-добро ви изглежда трънлив и труден. Нещата ви изглеждат много по-трудни, отколкото са в действителност.

Телец - Деветка камъни

Материална придобивка

Здравето се подобрява. Жизненото равнище се вдига. Стабилност и сигурност изпълват живота ви. Проявявате предвидливост в бизнеса. Заздравявате своята връзка със земята и природата. Постигате целите си, чувствате се горди от това. Животът е прекрасен.

Близнаци - Майка на мечовете

Мистерия

Външно изглеждате силни и балансирани. Използвате интелекта си, за да разбиете илюзиите на другите. Намирате се на върха на интелектуалните си способности. Вашето проникновение смайва околните, въпреки това изглеждате унили и угнетени. Добър период за психолози, дипломати и социални служители.

Рак - Петица чаши

Разочарование

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или дори брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с енергия и се чувствате добре.

Лъв - Дъщеря на чашите

Връзка

През този период ще получите полезна информация за някакво събитие, свързано със сферата на чисто земните проблеми. Това може да са новини за имот или за бременност, или бъдещо раждане. Вашите способности, най-вече интуицията, ще са много развити. Може да проявите писателска или поетична дарба. Това е прекрасен период за писатели и поети, родени под вашия знак.

Дева - Асо чаши

Емоции

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Везни – Слънцето

Живот

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Скорпион – Глупакът

Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят ви нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността и безстрашният подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си.

Стрелец - Осмица камъни

Познание

Подходете към нещата разумно и направете интелигентен избор. Потърсете отговора на вашите въпроси в древната мъдрост. Вгледайте се по-внимателно в нещата, вложете страст и емоции. Използвайте всички ресурси, с които разполагате, за да успеете. За някои от вас това ще е период на учение и придобиване на нови знания. Ще бъдете творчески гении с отлични умения, ерудиция и скромност.

Козирог- Двойка жезли

Власт

Осъществявате начинанията посредством силната си воля. Постигате целите си, благодарение на куража, който проявявате. Натрупвате богатство с много усилия и труд. Изпитвате удовлетворение и гордост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред уверено, очакват ви много лични успехи.

Водолей - Асо камъни

Изобилие

Трудностите са останали в миналото. Сега е идеалното време за действие. Просперитетът и успехът ви очакват. Най-смелите ви мечти се сбъдват. Очакват ви материални придобивки, пари и богатство. Нещата се сбъдват като с магическа пръчка. Разчитайте на отлично здраве и прекрасни взаимоотношения с близките и познатите ви.

Риби - Шестица жезли

Победа

Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.