0

Овен - Жрецът

Традиция

През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества. Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За много от вас периодът е подходящ за нова връзка или дори за женитба.

Телец - Императрицата

Женственост

Излъчвайте жизнерадост, сексапил, женственост. Бъдете жена на 100 процента и пръскайте светлина, любов и доброта. Покажете на всички душевната си красота и хармония, които струят от вас през този период. Бъдете самата себе си и не се поддавайте на ласкателства и заблуди. За всички: Внимавайте с хора, които познавате отдавна и ви ласкаят непрекъснато. Не им се доверявайте!

Близнаци - Шестица камъни

Успех

През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Рак - Колесницата

Сила на волята

Необходими са голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта ви наистина заслужава вашите усилия. Очакват ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. И престанете да се опитвате да държите всички и всичко под контрол!

Лъв - Магьосникът

Трансмутация

Притежавате увереност, необходима, за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: Дипломатичността при сключването на бизнес сделки дава положителни резултати.

Дева - Смъртта

Завършек

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така ще стимулирате по-нататъшното си развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

Везни - Баща на чашите

Бащинство

През този период ще трябва да мислим първо за себе си, а после за всички останали. Сега е времето, в което трябва да бъдем идеалисти. Използвайте всеки случай да бъдете в светлината на прожекторите. Нека хората около вас да ви възхваляват, защото го заслужавате заради вашите постижения. Обърнете особено внимание на Любовта - бъдете добри любовници. Недейте да пресмятате толкова какво получавате и какво не. Не крийте своите чувства, а просто покажете на половинката си, че ще преминете през всякакви изпитания, за да сте заедно.

Скорпион - Петица камъни

Материални трудности

Борите се да съхраните духа си, да останете на повърхността. Изчерпали сте всички ресурси, вече усещате липсата на пари и енергия. Преживявате самотен етап от живота си. Чувствате се изоставени, жадувате за съвети. Предстоят ви временни затруднения и бедност. Налага се да се приспособите към променящата се ситуация.

Стрелец - Син на чашите

Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели и това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Козирог - Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Водолей - Осмица жезли

Скорост

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата. Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или в усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Риби - Асо жезли

Страсти

Това е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Това е времето, в което да започнем всичко. Сега! Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава енергия за действие. Авантюри, любов, секс, жизненост и надделяваща сила ще ви съпътстват през този период. Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.