0

Н оволунието в Дева на 15 септември вещае промени в любовта за шест зодиакални знака - готови са да се закълнат астролози.

През август имахме два пъти пълнолуние, което е известно с термина Синя луна, но то не оказа толкова силно влияние върху любовта, а по-скоро създаде емоционални приливи и най-вече отливи. През септември новолунието настъпва точно навръх първия учебен ден и се пада в 04:39 ч. софийско време, преди изгрев слънце, но пък по първи петли. Експертите казват, че на тази дата е предвидено да се случи важно събитие, свързвано с есента (макар и календарно да е все още лято). Тогава в небето над нас ще се образува тригон (триъгълник) между планетите, управляван от стихията на елемента земя. Астрологично той ще придвижи в нова посока отношенията в романтичен план на поне шест зодии. Тази комбинация в небето предопределя много по-солидни връзки, които по-лесно стават разбираеми и предпоставят развитие в бъдеще. Ситуацията ще се стабилизира и ще даде усещане за комфорт, казват с тайнствено заключение познавачите на небесните движения и хората.

В астрологията елементът на земята не предполага изблик на енергията на страстта, когато става дума за човешки взаимоотношения. Но именно земните аспекти между планетите един вид заземяват двойките, правейки романтичните повеи по-солидни и надеждни.

Именно този вид енергия на земята ще придвижи връзките напред на 15 септември по време на новолуние в Дева. Въпросният голям небесен триъгълник се образува между 5 космически тела с различна големина - Слънцето, Луната, Юпитер, Уран и Плутон. Астрологично това е чудесна възможност незабавно (благодарение на Уран) и задълбочено (благодарение на Юпитер) да се разберат кай какво и как прави в една връзка. Това означава, че тези, които са имали романтика в застой, ще получат яснота и база, върху която да изградят дългосрочен съюз. Също така през този период (до 28 септември – ден преди пълнолунието) има шанс да се разрешат важни финансови въпроси, например да се постигнат договори за закупуване на жилище, преместване, разделяне на имущество.

Дева

Новолунието в знака на Девата ви дава енергия да изградите личния си живот според вашите правила. Добра възможност да вземете важно решение в посока подобряване на благосъстоянието и комфорта. Юпитер, управителят на вашия сектор на отношенията, както и управител на сектора на недвижимите имоти, сега насърчава жилищните решения. Може да се преместите в нов дом, да помислите за ремонт, но в същото време има вероятност партньорът да ви предложи да живеете заедно.

Риби

Новолунието настъпва във вашия сектор на отношенията, а това означава определено освежаване и сигурна промяна. Възможност за нова любов (най-вече при необвързаните), за запознанство. Астролозите казват, че има големи шансове да почувствате засилен интерес към себе си от противоположния пол. Също така е вероятно вашият партньор (при обвързаните) да ви предложи брак или подновяване на обета. Това е много вероятно да включва пътуване. Идеята е да бъде възможно най-романтично, с нотка на лукс и материално благополучие.

Близнаци

Новолунието попада във вашия жилищен сектор и това означава възможност за нов етап, свързан предимно с мястото на живеене. Има вероятност заедно с вашия партньор да решите да закупите земя в друга държава или (ако партньорът е в чужбина) да се преместите при него, казват експертите по небесните сили и движения. Можете също така да влезете във връзка с мъж, който е свързан по някакъв начин с психология, медицина, но също е възможно да е финансов специалист (да работи в данъчна или застрахователна компания). При вас в този период любовта е свързана с финанси и пътувания.

Скорпион

Новолунието в Дева се случва във вашия сектор, отговарящ за приятелите. Ситуацията при вас получава поддържащ аспект на тригона от Юпитер и Уран, които са във вашия дом на взаимоотношения. Това означава, че на 15 септември може да започнете афера с някой от вашите колеги, приятели или стари познати - обясняват астролозите. Интересното е, че Плутон ще бъде в сектора на пътуванията за вашия знак, така че може да има забележим напредък във вече съществуваща връзка. Например, свързан с преместване, но не е задължителен.

Телец

Новолунието от Дева попада във вашия любовен сектор, а в същото време Юпитер и Уран са във вашия първи дом и може просто да ви подготвят за нова любовна история. Най-вероятно във връзката ще има елемент на известна свобода от задължения, защото планетите влизат в отношения в домове, които отговарят за свободата и любовта. А в този случай те не си противоречат.

Козирог

Новолунието в Дева се пада във вашия любовен сектор, а Юпитер и Уран по това време са във вашия първи дом и всичко това може просто да ви подготви за нова любовна история. Най-вероятно във връзката ще има и елемент на известна свобода от задължения, защото планетите влизат в отношения в домове, които отговарят точно за свободата и любовта, които в този случай не си противоречат, отсичат с вещина астролозите.