0

С тягайте учениците за 15 септември, като пазарувате по списък. Този съвет дава нумерологът Ели Маринова на старта на новата учебна година.

„Някои ще се изхвърлят повече при шопинга, а на други средствата няма да достигат и ще вземат бърз кредит. И при двата случая ще има подтик към големи харчове, тъй като в нумерологията на месеца ще действа 8-цата. Основно ще се пазаруват цифрови модерни технологии – таблети, телефони, компютри, като учебни помагала. Възможно е обаче някои от тях да се ползват не по предназначение от децата“, коментира Маринова, според която родителският контрол трябва да е по-засилен.

Тя изготви и лична нумерологична прогноза за месец септември за работа, семейство, биоритъм, която се базира на нашето число, наречено Път на живота.

Според прогнозата на кабалистката хора с Път на живота 3 и 9 ще имат поводи за гордост, ще търсят по-широко поле за изява. Родените под знака на числата едно и пет ще заложат на преустройството и кариерата. Движещите се в орбитата на 2-ката, 4-ката и 6-ицата ще търсят стабилност в доходите, по-платена или вдъхновяваща работа и мнозина ще я намерят.

Самото число Път на живота се изчислява, като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се опростява до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане има Път на живота деветка. В следващите редове ви предлагаме прогнозите на топнумеролога Ели Маринова за деветия месец.

Път 1: Случайна среща

През септември ще бъдете по-затворени и потайни от обикновено, по-загадъчни и неособено делнично настроени. Но въпреки това вдъхновение за творчество, както и прагматизъм, няма да ви липсват. Напротив. Ако бъдете мотивирани, ще сътворите нещо много интересно и необичайно, стига да не се откажете по средата на работата. Съветът на Фортуна към вас е да бъдете по-разумни и по-пресметливи, особено когато става дума за пари и материални активи. А разходи няма да липсват било във връзка с ваканции и ремонти или с подготовката за новата учебна година.

В сферата на работата ще сте соло. И няма да позволявате да ви се обяснява кое, как и защо се прави, по-скоро вие ще го правите. Възможно е да ви се случи и нещо необичайно – пътуване, среща, ситуация. В личен план има шанс за щастие и радост, за споделени щастливи моменти, особено ако не сте твърде капризни и взискателни. Здраве. Внимавайте за вегетативната нервна система.

Път 2: Ценна победа

През септември ще кипите от енергия и ще се стремите към самостоятелност. Ако се опрете на здравия си разум, ще успеете да докажете своите практически умения и предприемчивостта си и така да извоювате ценна победа. Но всичко това може да ви направи твърде самоуверени, резки и нетактични, което със сигурност ще предизвика недоволство сред околните. През периода основните ви задачи ще са свързани с организационни, инженерно-технически или строителни дейности. Но с каквото и да се занимавате, то вероятно ще се наложи да приключите по-рано от планираното. Отпускарският сезон вече е към края си и ако сте планирали ваканцията си сега, тя ще протече по доста различен от очаквания начин. Болшинството от вас ще се потопят във вихъра на подготовката на новата учебна година. Покупката на таблет, компютър или смартфон ще вземе превес над набавянето на тетрадките, учебниците и класическите помагала.

Личен живот. И обвързаните, и свободните да се постараят да не пренасят напрежението от работата в личните отношения. По отношение на здравето е възможно да се появи главоболие.

Път 3: Изненади

През новия месец ще бъдете по-приземени и прагматични, по-добре ориентирани в света на материалните активи и ценности. Но за да постигнете това, към което се стремите, ще ви е необходимо известно поощрение, което да даде тласък на вашата самоувереност и самооценка. Възможно е да се представите като добър дипломат, психолог или посредник, да помогнете на две враждуващи групи (в семейството, в работата или сред комшиите) да намерят общ език. Тези, които са ангажирани със старта на новата учебна година, ще се постараят да се подсигурят с всичко необходимо за месеци напред. Все пак рискуват от престараване, от една страна, да се затрупат с ненужни неща, а от друга – да пропуснат нещо наистина важно.

Занимаващите се с ремонти е добре да се подготвят за усложняването или оскъпяването им. Само заминаващите на ваканция ще се радват на приятни изненади. Личен живот. Има опасност да сложите розовите очила, да се отдадете на мечти и илюзорни представи за нещо не съвсем реално и така да пренебрегнете важен за вас човек или да подминете една щастлива възможност. В здравословно отношение през следващите седмици няма да сте особено издръжливи на стрес и физическо претоварване.

Път 4: Палав период

През септември ще се по-амбициозни и инициативни, ще се стремите да оползотворите всеки нов шанс, дори и най-незначителния. Ще се заемете с краткосрочни, но обещаващи проекти. Внимавайте обаче, защото има опасност едно импулсивно взето решение да препъне постигането на важна цел. За да постигнете желаното (като по-добра работа), ще е добре да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Главните ви задачи ще са в сферата на проектантската и логистичната дейност, търговията, дизайна, системите за сигурност. Занимаващите се с ремонти или с подготовката на новата учебна година ще са стегнати и дисциплинирани и ще постигнат отлични резултати.

Тези от вас, които сега заминават на ваканция, постоянно ще търсят разнообразие и развлечения, но това може да им излезе скъпо не само във финансово отношение. Личен живот. Ще се радвате на вниманието на околните и ще сте склонни да флиртувате. Ако прекрачите прага на разумното, има опасност сами да си създадете проблеми с близкото обкръжение. Здраве. Периодът е добър за профилактични прегледи.

Път 5: Следете кръвното

През деветия месец ще търсите спокойствие и тишина, но въпреки тази нагласа делничното напрежение няма да ви подмине. На работното си място ще трябва да приемете без ропот някакви новости, да преглътнете ограничения. Ще ви е трудно да прокарвате собствените си идеи, да се борите за правата и изгодата си. Ще се наложи да работите и в екип с хора, които не познавате добре, и то по нов график, да спазвате правила, които не ви харесват. В случая е желателно да не провесвате нос. Използвайте трудностите за мотивация, за събуждане на позадрямалите ви амбиция и хъс за победа.

Тези, които още не са привършили с ремонтите, ще трябва да побързат, а подготвящите се за новата учебна година да не отлагат задачите до последния възможен момент.

Заминаващите на почивка сега ще имат шанса да обогатят общата си култура с посещения на исторически и археологически забележителности. В личен план ще се нуждаете от отзивчивост и признание и за да ги получите, опитайте да се изразявате по достъпен и разбираем начин.

По отношение на здравето – следете кръвното си налягане и не прекрачвайте прага си на издръжливост – физическа и емоционална.

Път 6: Шансове

През периода ще сте независими, нетрадиционни и вдъхновени оптимисти. Навсякъде и във всичко ще съзирате нови шансове и възможности за финансови или други облаги. Ще ви е по-трудно обаче да концентрирате вниманието си в работата, поради което може да бъдете обвинени в липса на дисциплина и дори в безотговорност. Това се отнася и за тези, които привършват с ремонтите, както и земеделците. Подготовката за новата учебна година също ще мине под знака на хаоса и на липсата на ясен план. Мнозина от търсещите нова работа ще имат сполука.

Избралите да отдъхват през септември ще имат попътен вятър и добри възможности за релакс и гастрономически преживявания. Съветът на нумерологията е да се насочите към кратко пътешествие сред живописна природа или да изберете уютен хотел (или квартира) с традиционна, но по-изискана кухня. Личен живот. И у дома обвързаните ще са по-разсеяни и неособено внимателни, но въпреки това те ще бъдат глезени и ухажвани. Свободните ще флиртуват с удоволствие и без да ги е грижа от последиците. По отношение на здравето ще е добре да внимавате за проблеми със сетивата.

Път 7: Време за шопинг

Ще ви е по-трудно да се адаптирате към промените и нововъведенията, които ще ви донесе септември. За вас проблематиката на месеца ще е свързана с управление, администрация, документи и производство. Има опасност строителните и довършителните работи да започнат да буксуват в последния момент, а това ще наложи неочаквани и нежелани промени на всички други планове.

По отношения за шопинга било за ученици, за модни дрешки или някой нужен елуред, проявете прагматизъм, както и търсете второ мнение за целесъобразността на покупката.

Личен живот. През септември може и да ви липсват гъвкавост и въображение в общуването и споделянето, но вие ще компенсирате това с непосредствена грижа и внимание. Възможно е близък човек да ви обвини, че сте студени и дистанцирани, но това няма да ви попречи да окажете някому безкористна помощ. Здраве. Пазете сърцето си във всеки един смисъл на тази дума.

Път 8: Прилив на сили

В деветия месец ще имате прилив на сили и енергия, за това мнозина ще сте по-динамични, жизнени и любопитни. Ще усетите в себе си стремеж към надпревара, ще търсите предизвикателства и няма да ви свърта на едно място. Поставяйте си обаче разумни цели и се стремете към реални резултати.

При вас главната проблематика на месеца ще е свързана с пътувания, обработка на информация, работа с компютър, смартфон, пазаруване онлайн. Ще ви се наложи среща със счетоводител, брокер, адвокат или автомонтьор.

Тези, които все още се занимават с ремонти, ще трябва да обърнат специално внимание на довършителните работи.

Заминаващите на позакъсняла ваканция ще се радват на спокойствие и добро обслужване. Онези, които имат отношение към подготовките за ученици, ще е добре да си направят предварителен списък с необходимото и да го прочетат поне още веднъж.

Личен живот. Тъй като ще сте целеустремени и фокусирани в постигането на целите, има опасност да бъдете обвинен в неотзивчивост, но ще компенсирате недоразумението с приятна изненада и проява на внимание. По отношение на здравето – пийте повече вода.

Път 9: Нова цел

През септември ще се стремите към създаване на полезна и достъпна красота, към хармония и високо качество, дори към лукс. Ще вземете поне едно важно и дългосрочно решение, ще стартирате цел, чието постигане ще изисква повече време, ресурси и търпение.

При вас проблематиката на месеца ще е ориентирана към широкомащабни задачи и проекти, свързани с фермерство, поземлена собственост, техника, строителство и ремонтни дейности, търговия на едро. Възможно е да се срещнете с инспектор по качеството, да решавате проблеми, свързани с образование и здравеопазване. Възможно е още да пътувате по работа или да предприемете романтично пътешествие. Личното ви време ще е заето с организацията на традиционно семейно събитие. Ще сте склонни да поставяте решаването на чуждите проблеми на първо място и да неглижирате своите собствени. Здраве. Внимавайте за кожата, костите и ставите.