0

В година 3-ка човек определя средата, в която ще се движи и базата, на която ще се развива. На 29 септември Венера ще навлезе във вашия знак и до месец ще трябва да вземете решение с кого и накъде ще вървите и в любовта. През ноември може да направите и нов професионален избор. Добре е да не изоставяте старото си занимание. 2023-a ще бъде ва вас натоварена и кармична. До 10 май ще е трудно, но след това взимате положението в свои ръце и печелите.

Родените днес притежават дарба на учител и наставник. Всичко, което усвоят ще предават на другите в лесно усвояем и смилаем вид. Имат красив ум и лично обаяние, а ако се родят на обед ще владеят всяка аудитория и където и да отидат ще печелят симпатии. Това са обаятелни и артистични личности, на които нищо не може да откажеш. Родените на залеза ще имат бизнес или лични връзки с чужденци.

Овен 21 март – 20 април

Денят носи заземяване, възможност да откриете търсеното жилище или друг обект, в който да работите и развивате бъдещи дейности. Оглеждайте се, а ако вече сте намерили каквото търсите финализирайте сделката. Родените в първата декада са в силна юридическа позиция. Може и да наемете цялото помещение, ако другите се изнесат. Използвайте предложените шансове.

На 24-и може да намерите и отворите новият си офис или магазин. На 25-и нищо важно да не се предприема. 26-и е ден за планиране и проучване. 27-и ви среща с големите ви противници, но и съюзниците ще се разкрият. 28-и е ден само за двустранни срещи. На 29-и към обед навлизате в стабилизиращ период и на 30-и може да получите изгодни оферти за бъдеща работа или сделка.

Телец 21 април – 20 май

Не се колебайте при покупка на имот или жилище. Днес съдбата ви помага да намерите търсената база, в която ще развивате определена дейност или ще живеете със семейството си. Не се затваряйте и изолирайте. Една случайна на пръв поглед среща може да ви заведе на точното място. Тръгвате за едно, а намирате друго, което отдавна сте търсили и желали. Денят носи придобивки.

На 24-и чакайте материални придобивки, стъпвате на нова база. 25-и е ден на фалша и фалшивите връзки, не вярвайте на никого. 26-и е ден за подготовка, утрешните ви инициативи и публични изяви ви качват на сцената на живота. На 27-и правите важен ход, уреждате договори, документи и поръчки. За 28-и се препоръчват солови акции и лични дебюти. 29-и е рисков. 30-и е ден на пробив.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада днес може да направят необмислен ход, особено в посока на имоти и наследства. Ще спечели този, с когото водите преговори, дано всичко е в полза на децата ви. Добре е да упълномощите децата или близък, на когото имате доверие да ви представляват в сделките, но най-добре е да отложете всичко за другата седмица. За утре нищо не планирайте.

Ако за 24-и гласите имотна сделка, все за нещо ще съжалявате. 25-и е рисков, не започвайте нищо важно. 26-и носи интуитивни съвети, едва ли ще им обърнете внимание и ще сбъркате. На 27-и влизате в тежка конкурентна битка. На 28-и разчитайте само на себе си. От 29-и Венера ще ви гледа в стимулиращ аспект от Везните, правите пробив в лични и делови връзки. 30-и разширява хоризонта.

Рак 22 юни – 21 юли

Чудесен ден за покупка на имот, на чиято база ще започнете нов бизнес и ще уредите бъдещето на семейството си. Всичко предприето ще носи ползи, ще ви води към места на сила и спокойствие и ще защитава личните ви и семейни интереси. Ден на разтварящия се лотос. Разтворете се и вие към света и към възможностите, които съдбата ви предлага. Нищо важно да не се отлага за утре.

24-и е най-добрият ден в този месец за придобивка и подсигуряване с жилище и офис за вас и децата. 25-и е рисков и проблемен, а на 27-и родените в първата декада ще си имат проблеми със закона. 28-29-и са силните ви и успешни дни за месеца. Действайте активно и разпоредително, планирайте преговори и сключване на договори. На 30-и се уреждат документи за работа или учене в чужбина.

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко предприето днес ще разширява правата, позициите и пълномощията ви. Може да се уредите с нов имот и да решите с един замах наследствените дела и отношенията с роднини. Каквото се посади ще се хване, каквото се задвижи ще осигури една постъпателна и победоносна линия на действие и поведение. Нищо важно не оставайте за утре, сега е момента за апартамента.

24-и ви заземява на определено място, огледайте се, може да намерите търсения имот. 25-и привлича негативни случайности, ограничете контактите. На 26-и се доверете на усещанията си. 27-и налага активност, някой ще се опита да ви измести от позицията ви. 28-и не е ден за работа в екип, а на 29-и ще бъдете използвани като връзка за други двама. 30-и носи успехи, постижения и рекорди.

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да вложите сили и ресурси в нов обект, в нов офис или дом. Може да получите изгодни оферти или да влезете в ролята на брокер. Всичко предприето ще носи ползи и ще ви изстрелва към мечтания връх в кариерата или в отношенията. Сега е момента да стъпите на стабилна база, на която ще развивате бизнес или ще приютите семейството си. Използвайте шанса.

24-и ви подсигурява материално. Излизате от периода на невървеж, но на 25-и още не е добре за ново обвързване. Сега е време за приключване и диета. 26-и отваря нова страница във връзките, интуицията ще ви отведе на точното място. На 27-и чакайте повишение, а на 28-и посетете капацитет за съвет. На 29-и Венера напуска Девата, вече мислите реалистично. На 30-и настъпват промени.

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е добър за подновяване на стопирана дейност, за отваряне на заведения и търговски обекти след преживените кризи. Може да намерите отдавна търсеното място и да сключите имотна сделка. Нищо важно не отлагайте за утре. Днес е силата ви да обезпечите по някакъв начин бъдещето си и това на семейството и децата. Не напрягайте дълго очите, следете кръвното.

24-и предлага ново място за устройване, за работа и живот. 25-и е един от тежките и рискови дни в сатурновата ви дупка. На 26-и вървите против закона или трябва да решите неприятен казус. 27-и активизира конкуренцията, действайте бързо. На 28-и печелят само соловите изпълнения, в които нямате господар. На 29-и Венера навлиза във Везни и ви среща с любовта. 30-и носи късмет.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Участвайте в брокерски сделки и ще спечелите. Уредете имотни дела, сложете в ред роднински отношения и собствености. Денят дава шанс за постигане на примирие, всеки може да получи своето и да остане доволен. Предприетото ще подобри средата и положението ви в бизнеса и в обществото. Подреждате и децата на подходящо за учене и работа място, изпълнявате обещанията си.

Всичко предприето на 24-и ще ви донесе шанс за заземяване на определено място, което ще носи късмет в бъдеще. На 25-и нищо да не се започва. 26-и отприщва личната ви интуиция, ще получите прозрение за правилния избор. 27-и изисква натиск, борбеност и концентрация. На 28-и третият е излишен, но вие ще си вземете своето. 29-и идва с шанс за нови договори, а 30-и сочи път в чужбина.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Всичко, което придобиете днес ще работи в полза на друг и дано това са близките и децата ви. Решавате да прехвърлите или да купите имот, а някой вече урежда сделката по прехвърляне. Денят носи откровение кое е най-добре да се направи за бъдещето, но миналото ви не иска да си отиде и провалените връзки се късат мъчително. Днес и утре спазвайте диета, откажете се от вреден навик.

На 24-и си слагате още една отговорност на главата. 25-и е рисков, както и да го погледнеш. Движете се на пръсти. На 26-и се доверете на интуитивния си избор и ще спечелите. 27-и задава нова програма, изисква активност и целенасочени действия. На 28-и не си позволявайте да зависите от други хора. 29-и е ден на кармични срещи при тежки обстоятелства. 30-и е ден на сила и успехи.

Козирог 22 декември – 20 януари

Един от силните ви и успешни дни за месеца. Движите се водени от особено вдъхновение. Оглеждайте се. Това, което търсите отдавна е зад ъгъла, към който вървите. Направете огледи на терени и имоти и може да намерите базата, която ще ви донесе късмет и ще помогне да устроите семейството и работата си на по-добро място. Ден на разтварящият се лотос, бъдете възприемчиви.

На 24-и може да намерите търсения имот, жилище или база, в която да развивате дейност. На 25-и се откъсвате от миналото, нищо ново да не се започва. 26-и носи успех, ако се доверите на вътрешния си глас. На 27-и очаквайте агресивни вмешателства в работата и връзките ви. 28-и е ден за двустранни срещи, третият е излишен и вреден. 29-и показва проблема в любовта, а 30-и идва с чакана победа.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на заземяване чрез имот и наследство. Поне една грижа ще отпадне. Подреждате децата, а и за себе си намирате пристан и една по-спокойна ниша, в която да работите и живеете. Денят е удачен за сделка с недвижим имот. Направете огледи на терени. Ще спечелите и като брокер. Нищо важно не отлагайте за утре, когато не се знае кой ще се разпорежда и нарежда в живота ви.

На 24-и сте пред избор на място за работа и живот. На 25-и не взимайте прибързани решения. 26-и идва с прозрение за важните посоки в живота. Тръгнете натам, където ви води интуицията. На 27-и сте на крачка от върха и постиженията, които преследвате отдавна. 28-и не е за екипна работа, ще ви подведат и използват. 29-и е рисков и конфликтен, а на 30-и всичко лесно се подрежда.

Риби 20 февруари – 20 март

За родените във втората декада Луната е в точна опозиция, а утре и другите ще имат проблеми и притеснения в отношенията, при пътувания и преговори. Движете се с максимално внимание. Не оставайте документите и собственостите си в чужди ръце. Едно непредвидено отсъствие може да докара нежелано присъствие в дома ви или на работното място. Следете кръвното, не се товарете.

На 24-25-и Луна, Венера и Меркурий ви гледат в опозиция, внимавайте в разговори и преговори, за да не загубите нещо ценно. Не давайте никому пълномощно да се разпорежда с имотите ви. На 26-и се доверете на вътрешния си глас и направете това, което ви идва от вътре. 27-и налага активност, а 28-и самостоятелни действия. На 29-и чакайте повишение и преназначение. 30-и е конфликтен.