0

Овен – Вселената

Цялостност

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени, обаче имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Телец – Деветка камъни – обърната

Материална придобивка

Много внимавайте през този период. Картата предупреждава за загуба на личното състояние. Алчността ви души и ви кара да западате все повече. Независимо какво притежавате, гледате само към това, което още нямате (към чуждото, което не е ваше). Опитвате се да трупате материални блага, без да имате ценз за това. Искате повече, отколкото имате. Замислете се и се спрете! Щом нещо не ви се дава да го притежавате, значи има причина.

Близнаци – Еон

Възраждане

През този период ви очакват възраждане и обновление. Мракът отстъпва пред светлината, зараждат се нови неща, вследствие на положени от вас усилия. След дългото лутане и незнание по кой път да тръгнете, осъзнавате, че средата е най-доброто решение. Настъпва време за промени, изпълнени сте с възторг от това, че сте взели най-правилните решения. След обзелото ви отчаяние в предишни периоди сега настъпва период на обновление и надежда. Предстои един емоционален период, през който висшите сили бдят над всички вас.

Рак – Мултивселена

Непривързаност

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Лъв – Асо камъни

Изобилие

Трудностите са останали в миналото. Сега е идеалното време за действие. Просперитетът и успехът ви очакват. Най-смелите ви мечти се сбъдват. Очакват ви материални придобивки, пари и богатство. Нещата се сбъдват като с магическа пръчка. Разчитайте на отлично здраве и прекрасни взаимоотношения с близките и познатите ви.

Дева – Деветка чаши

Късмет

През този период всички ще имате неочакван късмет. Връхлитат ви успех, щастие и безоблачна любов. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко около вас ще е обнадеждаващо и ще обещава светло бъдеще. Настъпват добри времена за всички вас. Много от вас ще бъдат удовлетворени от постигната победа, извоювана с много пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе много приповдигнато и празнично настроение. Прекрасен период за успешни бизнес начинания.

Везни – Десетка чаши

Успех

Чувство за пълноценност, задоволство и блаженство ще ви съпътстват през този период. У дома ще намирате сигурност, спокойно и приятно съществуване. Чувствате се емоционално задоволени. Радвате се на продължителен успех.

Скорпион – Колелото на съдбата

Шанс

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Стрелец – Шестица камъни

Успех

През този период ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте обаче - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Козирог – Тройка камъни

Работа

През този период работата ще върви добре. Ще бъдете обзети от вътрешен импулс и решителност. Творческите ви способности се разгръщат и ще се чувствате удовлетворени от своята кариера. Вярвате в това, което вършите. Заредени сте с енергия като динамо.

Водолей – Дъщеря на жезлите

Лукс

Настъпва период на неочаквани придобивки за всички. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите, че все повече се приближавате към тях. Ще трябва още малко време, за да се насладите напълно на даровете на Вселената. Мислите и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

Риби – Петица жезли

Поражение

През този период ще има много противопоставящи се сили и енергии около вас. Предизвикателствата към вашия авторитет и личност ще бъдат огромни. Съревнование, съперничество, борба, красноречие и дебати ще ви съпътстват и ще се опитват да ви изместят от пътя. Ще бъдете в непрекъснат конфликт с околните и ще трябва да отстоявате позициите си. Ще се създадат много естествени врагове, които ще търсят надмощие над вас. За да оцелеете в тези битки, трябва да пришпорите нещата в рамките на възможното. Трябва да постигнете и реализирате идеите си, без да влагате усилие, все едно е удовлетворяваща и увлекателна игра.