0

Овен - Асо жезли

Това е период на силни страсти. Започва ново начало за вас. Ще се раждат нови идеи, предстоят ви нови начинания. Това е времето, в което да започнете всичко. Тук и сега! Ще се чувствате сякаш някой отвътре ви възпламенява и ви дава енергия за действие. Авантюри, любов, секс, жизненост и надделяваща сила ще ви съпътстват през този период. Внимавайте обаче с агресията, която също ще бъде много силна. Дръжте я под контрол.

Телец - Син на чашите

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от подкрепа и правилни наставления. Търсите отговори на въпроси, които са неясни за вас и това ви притеснява. Уви, сега не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, а това ви обърква още повече. Изчакайте периодът да отмине и нещата ще се подредят сами.

Близнаци - Асо чаши

Началото на един създаващ чувството на пълноценност проект или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна кауза. Добра воля и божествено вдъхновение, плодовитост и продуктивност, щастие и изобилие, задоволство и радост са чувствата, които ще ви водят през този период. Следвайте призванието си и проявете възприемчивост към висшите нива на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в миналото.

Рак - Десетка камъни

Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Лъв - Син на мечовете

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

Дева - Отшелникът

Изпитвате необходимост от усамотение и равносметка на досегашния си живот. Искате да отсеете истинското и трайното от фалшивото и преходното. Прекарвате ценно време в усамотение и търсите вътрешния ви мир. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Развивайте вътрешната светлина в душата си. Само така ще можете да стигнете до просветлението и мъдростта на светлите личности.

Везни - Седмица камъни

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или дори до банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място нещата, които сте създали и сега те се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Скорпион - Дъщеря на жезлите

Настъпва период на неочаквани придобивки. Получавате неща, за които доскоро само сте мечтали и сте мислили, че са недостижими за вас. Красотата и луксът вече не са така далечни и можете да усетите как все повече сте създадени за тях. Уви, още е рано да ги вземете в ръце и да им се насладите напълно. Мислите ви и действията ви обаче все повече ще ви приближават към така желания от вас лукс.

Стрелец - Десетка мечове

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

Козирог - Осмица жезли

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Водолей - Висшата жрица

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените си сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Риби - Асо мечове

През тази седмица кристално ясната мисъл ще ви помогне да откриете отговорите на въпросите, които ви мъчат от дълго време. Вникнете в реалността, пробийте си път към истината през царството на хаоса. Проявете интелект и използвайте силата на ума си. Изпипвайте детайлите, само така ще получите просветление на съзнанието и мисълта. Много от вас могат да стигнат до истини и заключения, за които дори не са и подозирали преди.