0

Овен 21 март – 20 април

От днес планетата на кармичните изпитания Сатурн тръгва в ретроградна посока и ни връща към старите задължения, към нещата, които не сме довършили и за които не сме се разбрали с близките и децата. Пластовете в отношенията се разместват. Време е да се финализират връзки и проекти, да се вземе решение за промяна и всеки да си поеме отговорностите. Смирете амбицията. На 17-и се ориентирайте към приключвания, спазвайте диета. 18-и е ден за планиране и проучване. На 19-20-и Луната от Рак е в конфликт с Овена, плановете ви се променят, семейните и професионални дела са противопоставени. За 21-ви отложете срещите с нужните ви специалисти. Направете консултации. Предприетото на 22-ри ще носи късмет и пари. На 23-ти уредете пътувания.

Телец 21 април – 20 май

Днес се правят уговорки в посока на взаимно подсигуряване. Ако защитите нечии позиции, и вашите ще бъдат защитени. Обединете фирмени интереси с доказани партньори. Преговаряйте в посока на едно бъдещо делово сътрудничество. И в любовта е важно да разберете изискванията и желанията на партньорите си. Не влизайте в градината на чуждия интерес без покана. На 17-и се промъквате през игленото ухо на ограниченията и свършвате добра работа. Сутринта на 18-и е точното новолуние. Направете своя избор на цел и посока, елиминирайте излишните връзки и варианти. На 19-и разчитайте на интуицията, а на 20-и не се отказвайте от амбициите си и ще имате успех. На 21-22-ри Луна, Венера и Марс ви гледат провокативно от Лъва. Отложете важното за 23-ти.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е важно да сте отговорни за всяка дума и всеки избор. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент лесно ни въздействат странични хора и фактори. Денят е добър за приключване, но не и за започване на нови дейности и начинания. Не закъснявайте с връщането на заем. Днес е време да се издължите и в любовта, подкрепете партньорите и децата. В този уикенд намалете натоварването, почивайте, спазвайте диета. Новолунието в Близнаци ще се отрази негативно на родените в третата декада. На 19-и слушайте интуицията. На 20-и застанете на старта на новите си бизнес инициативи. Време е да защитите личните си територии и права. На 21-ви не се месете и не позволявайте намеси в избора ви. На 22-ри подпишете нови договори. 23-ти е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

Тъмнината на приближаващото новолуние прикрива сенките, скрива от погледа ни истинските проблеми и провокира опасни сили. Нищо важно не започвайте. Проведете прочистваща диета без много течности. Стойте далече от хора, които и друг път са ви вкарвали в капана на илюзии и страсти. Не носете украшения от кости и рога. Не яжте нищо алангле, добре опечете и сварете храната си. Предстои ограбващо силите ви новолуние. На 17-и изкушенията ще са на всяка крачка, нищо важно не започвайте. Утрото на 18-и носи откровение за правилния избор. На 19-и се доверете повече на интуицията. На 20-и сключете нов договор, уредете имотни дела. На 21-ви в 14,59 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. Вечерта е магична. Луна, Венера и Марс са в съвпад. 22-23-ти носят успех.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес постигате окончателно споразумение по фирмените задачи и наличности. Направете нужната инвентаризация. Предприетото с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще се нуждае от корекции. В момента е важно да приключите връзки и отношения, които нямат перспектива и вече ви тежат като камък на шията. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли, направете двудневна диета. На 17-и се движите към финала на поетите ангажименти. Длъжниците се издължават. 18-и е ден за планиране и преглед на наличностите. На 19-и се доверете на интуицията, нищо да не се прави насила. На 20-и се активизирайте максимално и задвижете важните задачи. Не изпускайте контрола в ситуацията. На 21-22-ри спазвайте закони и предписания. 23-ти е успешен.

Дева 23 август – 22 септември

Днес работите за чужди амбиции и интереси. Не предприемайте стъпки в нова посока, не се съгласявайте с предложените оферти и не водете преговори. Някой може да преотстъпи бизнеса си за жълти стотинки. Луна и Меркурий са в конфликт със Слънцето ви. Ще имате проблеми и при пътувания. Намалете риска до минимум, движете се по линията на най-малкото съпротивление. Родените около 5-15 септември ще имат тежък съботен ден с неприятни разговори и натоварващи събития. 18-и е ден за размисъл. На 19-и сте силни в диагностиката, може да разберете откъде идват проблемите и болежките ви. На 20-и не се давайте без бой. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в подкрепящ аспект от Рака. На 21-ви срещате фаталната любов, а на 22-23-ти може да сключите успешни договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

За родените около 5-15 октомври денят носи награда, придобивка и възможност да се постигнат непостижими до момента неща. Това, за което сте се постарали, се изплаща. Приключвате успешно отдавна движени сделки и вечерта може да ви приемат в затворено общество или в среда с ограничен достъп. Не бързайте с инициативите. Огледайте се, подредете си приоритетите. На 17-и получавате заслужени награди. За 18-и важното свършете до обед. След това навлизате в тежък двудневен период. На 19-20-и ще ви притискат с искания и свои, и чужди, ще вършите услуги, а вашата работа ще зацикли. 21-ви е ден на неравностойни връзки, особено в любовта. Не взимайте прибързани решения. 22-ри ви води към целта, а на 23-ти действайте в далечна перспектива.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В деня преди точното новолуние е трудно да се пребориш с меланхолията, с нерешителността и с комплексите. Ограничете контактите, спазвайте диета, не се напрягайте излишно и не взимайте важни решения. Отложете за следващите дни разговорите, които ви напрягат, но изискват адекватно решение. Днес ще ви преследва фалшът в отношенията, някой спестява истината и губи. На 17-и е ден за размисъл, отложете важните решения за следващите дни. Сутринта на 18-и се събуждате с вдъхновение и намирате решение на проблемите, които ви мъчат. На 19-20-и всичко ще се подреди според вашите желания и амбиции, но на 21-22-ри ще работите за друг и в любовта ще се получават засечки. Родените около 5 ноември са в рискова позиция. На 23-ти преговаряйте с чужбина.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на хидрата, поглъщаща Луната в деня преди точното новолуние. Нищо отговорно да не се започва. Сега е моментът да се издължите, да изпълните дадените пред себе си или пред друг обещания. Спазвайте диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената от организма шлака. Постарайте се да изхвърлите и от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. До обед в неделя Слънце и Луна ви гледат в опозиция от знака на Близнаците. Меркурий допълнително налива масло в огъня на големите очаквания, които се пукат като сапунен мехур. Предстои ограбващо за връзките ви новолуние. Давайте го по-лежерно, смирете амбицията. 19-и е ден за планиране, а 20-и изисква активност. На 21-22-ри постигате максималното, а на 23-ти пасувате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес всичко се прави на тъмно, завоалирано и скрито от погледите. Проблемът е, че и от вас някой крие важни подробности, които биха ви насочили към съвсем различен избор и действия. Съветът е нищо да не избирате, а да изчакате и да не бързате със заключенията. До два дни положението ще се промени, ще получите точната информация и ще направите съвсем различен ход. Спазвайте диета. На 17-и не правете нов избор, независимо примамливите варианти. Приключеното носи ползи. Сутринта на 18-и взимате важно решение. На 19-20-и при вас предстои разчистване на сметки и връзки. Планирайте пътувания и преместване. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в опозиция. В живота ви се появява фактор, с който трябва да се съобразявате. На 22-ри правите силен ход и на 23-ти чакате награда.

Водолей 21 януари – 18 февруари

С някакво шесто чувство днес напипвате вярната посока и финализирате изгодна сделка. Родените във втората декада елиминират конкурент и защитават фирмените си интереси и позиции. Приключвайте, разпределяйте пари и екстри, но нищо важно и отговорно не започвайте. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно за вас. Добре опечете и сварете храната си. Като нестандартен и непредвидим човек вие получавате импулс и сила около новолунието на 17-18-и. Приключвате успешно работни проекти и на 19-и вече напипвате нова посока, която ще ви носи късмет. 20-и е ден на тежки професионални битки, а на 21-22-ри проблемите ви ще са повече на любовния фронт. Луна, Венера и Марс ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Ще бъдете притиснати и ощетени.

Риби 19 февруари – 20 март

Родените във втората декада днес са в особено неблагоприятна ситуация. Луна и Меркурий са в конфликт със Слънцето ви. Може да направите губещ ход, затова нищо важно не започвайте и не обещавайте подкрепа. Не участвайте в залагания, може да загубите повече от очакваното. По някакъв начин днес навреждате на името и на фирмата си и може да продадете бизнеса си за жълти стотинки. Предстои новолуние, което ще противопостави Слънце, Луна и Меркурий от Близнаци на планетите в Риби. През уикенда смирете амбицията и се движете внимателно. На 19-20-и рибешката ви интуиция няма да ви подведе. Взимате правилните решения. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Рака, ще срещнете важен покровител. На 22-23-ти сте силни и в любовта.

ЧРД 17 юни 2023 г.

В лична година 3-ка тенденцията е към стабилизиране и окопаване на завоюваните територии на работа и обществено влияние. Не отклонявайте покани за съвместна работа и делови участия. Не злоупотребявайте със силата си и не я изразходвайте напразно. В края на август ще водите тежки битки, но в средата на октомври ще извоювате победа. 1-5 декември са силни в любовен план.

Родените днес ще имат собствен бизнес и просперираща фирма един ден. Луна и Меркурий са в съвпад в хороскопа им, а това положение дава шанс за добра клиентела и успешни сделки на всички нива. С каквото и да се захванат, ще изкарват много добри пари, ще бъдат известни и ще постигнат максималното на съответната позиция. Родените около изгрева ще живеят далече от мястото, в което се раждат. Ще пишат книги и ще издават проспекти.