0

Овен 21 март – 20 април

Не давайте обещания, не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Връзките от този ден са фалшиви и лъжливи. Енергията тече само в една посока и единият от партньорите със сигурност ще бъде ощетен. Във всичко ще се гледа само ползата. Съветът е да работите на свой терен и със свои средства. Не взимайте и не давайте заеми. Не се доверявайте на рекламата, не влизайте в комбина. 11-и е неблагоприятен за обвързване по всички линии на живота. На 20-и гонете само една цел, не се разсейвайте. На 13-и уредете пътувания и срещи, подпишете нови договори. На 14-и влизате в нова програма, включете се и в нов отбор. На 15-и не поемайте излишни рискове. На 16-и Венера напуска Овена, мислете реалистично. 17-и измества гледната точка, приключете с обещаните задачи.

Телец 21 април – 20 май

Днес кой както може ще се опита да прецака другия. Не правете поръчки в мрежата, ограничете страничните контакти до минимум. Нищо не е такова каквото се рекламира, изглежда и се подава като информация. Не реагирайте на предложения и обяви, независимо екстрите, които се предлагат. В желанието си да спечели всеки прибягва до малки или големи лъжи, а после се сърди, че е излъган. Очертава се тежък уикенд, не поемайте рискове, особено на 11-и. На 13-и към обед вече сте на ниво и до вечерта печелите изгодни поръчки, договори и предимства. На 14-и първо проучете подадените информации и предложения и тогава реагирайте. На 15-и си вкарваме автогол с предоверяване и добронамереност. На 16-17-и всичко предприето ще носи ползи, късмет, изгодни сделки и договори.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес сме разделени на хищници и жертви, няма средно положение, но може да влезете и в двете роли на различни места, с различни хора и в различни отношения. С никой няма да се споразумеете, а и да го направите уговорките скоро ще се забравят. Не влизайте в странични контакти в социалните мрежи. Изчистете живота си от ограбващи присъствия. Не започвайте нищо ново. На 11-и капаните са на всяка крачка. Нищо не обещавайте, не се подавайте на увещания. На 12-и успехът е за гонещите само една цел. 13-и изисква бърза реакция, конкуренцията ще ви отнеме някои клиенти. На 14-и губите, ако не сте проучили новите тенденции. 15-и е най-рисковият ви ден за периода. На 16-и взимате решение за коренна промяна в отношенията. 17-и идва с първата важна победа.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес всеки си плете кошницата, а във вашата вече ще има придобивки, които не се дават всеки ден. Някои неща ще получите с хитрост и манипулативни действия. Този ден ви дава шанс да отвърнете на удара, да си върнете загубени позиции и да привлечете тези, които в миналото са ви бягали по тъча на връзките и любовта. Ще убедите и някой друг да свърши вашата работа. На 11-12-и взимате своето от живота и любовта, може да се разберете и с роднини по имотни въпроси. На 13-и пътувайте, водете преговори на място и се опитайте да привлечете нови съюзници и партньори. 14-и е ден за проучвания, лесно се усвояват знания и умения. На 15-и избягвайте конфликтите, които утре може да се задълбочат. На 16-17-и работете самостоятелно, пазете си идеите.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на изневери от различен характер, но всички ще ви вкарват в преразход на средства и чувства. Бъдете верни на партньорите си. Всяка крачка встрани от семейната пътека увеличава рисковете за раздели и неприятни юридически положения. Не пътувайте, ако не се налага, не отсъствайте от дома и смирете апетитите. Каквото се развали днес и утре трудно ще се оправи. На 11-и Луна и Венера са в конфликт със Слънцето на родените до 1 август. На 12-и и за другите ще има притеснения не само в чувствата, но и в делови план. Ограничете срещи и пътувания. На 13-и правите стабилизираща крачка напред. На 14-15-и взимате своето, дори и от своите. Апетитите ви нарастват. На 16-и се стимулира и сексуалната енергия. 17-и ви води към заветната цел и връзка.

Дева 23 август – 22 септември

Опасен и рисков ден водещ за някого и към раздвоение на съзнанието и мисълта. Намалете алкохола, не употребявайте стимуланти, особено ако ви предстоят важни избори и начинания. По възможност си останете у дома и не бъдете активни в социалните мрежи. Лъжите са навсякъде, трудно ще откриете вярното решение. Заблуждавате се сами или някой полага усилие да ви вкара в капан.

Настоящия период ще бъде труден и рисков повече за родените след 11 септември. На 11-и ограничете контактите, нищо ново не започвайте. 12-и ви води към важна цел, но и разходите ще се увеличат. На 13-и важното уредете до обед. На 14-и губят тези, които нямат достъп до нужната информация. 15-и ви среща с врагове и конкуренти на всички нива. От 16-и ви тръгва в любовта. На 17-и постигате победа.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес се играе нечестно и не по правилата, особено там, където липсва контрол и отношенията са оставени без надзор от страна на държавата и службите. Лесно се попада в мрежите на мошениците. Не вярвайте на обещания, на реклами и обяви. Нищо не е такова каквото изглежда и се предлага. В опитите да надхитрим другите сами попадаме в капани. Защитете някой в нужда. На 11-и не влизайте в преговори и делови връзки. 12-и стимулира новите инициативи. Прихванете целта. За 13-и планирайте пътувания и огледи, сключете договори и сделки. На 14-и усвоете нови знания и умения, включете се в нова учебна програма. 15-и е ден на лъвските апетити, не се бъркайте в игрите на силните. На 16-17-и ще водите тежки битки с конкуренцията на всички нива.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес интересите ви не съвпадат с тези на околните. Очертават се опити за манипулация. Тенденцията е да се предлагат фалшификати на цените на оригиналните продукти. Ще срещате фалша в отношенията и сами ще спестявате истината, а после всички ще се чудим защо нещата не вървят. Не правете големи покупки и поръчки за доставки. Краде се при всеки удобен случай. На 11-и може да направите грешен ход, нищо важно да не се предприема. Успехът на 12-и идва с компромиса, който ще направите. На 13-и сключете нов договор, обединете пари и интереси. Наученото на 14-и ще ви влезе в работа и ще ви улесни живота. На 15-и не споделяйте хрумванията и новите си амбиции в бизнеса. От 16-и Венера ще ви гледа в опозиция. Не е време за изневери на 17-и.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на мрежата, няма компромис за наивните. Не се впускайте в необмислени начинания и не предприемайте нищо важно, ако не сте го обмислили и съгласували с най-близките си хора. Няма честност и лоялност в отношенията. Търси се слабото място и начините да се изсмукват ресурси. Каквото и да ви предложат крие рискове или ще ви обвърже неравностойно. Изчакайте с договорите. На 11-и стойте далече от зарибяващи програми. 12-и изисква концентрация само в една посока. Заемете се с най-важното. На 13-и Луната навлиза в Стрелец, променят се правила, програми и стари цени. На 14-и ще влезете в конфликти на работното място и у дома. На 15-и голямата амбиция спъва всеки перспективен проект. 16-и внася ново разпределение на силите. 17-и носи придобивки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес всеки пробва нови начини за печалба, за привличане на партньори и допълнителни доходи. Трудно ще се справите с конкуренцията. Ще се пробутват фалшификати на всички нива. Не участвайте в търгове, не правете големи поръчки и покупки в мрежата. Предоверяването ще ни излезе скъпо. Точно днес не изневерявайте. Може да ви спретнат капан. Ден на жестока копроматна война. На 11-и сиренцето е в капана. Не се доверявайте, може да хванете някой в лъжа. 12-и дава сила за духовно израстване и привличане на качествени хора. 13-и е добър за пътувания, преговори и делови срещи. На 14-и успехът ще следва добре информираните и подготвените. На 15-и конкуренцията е безмилостна, някой отпада от играта. На 16-и спазвайте закона. 17-и е успешен.

Водолей 21 януари - 18 февруари.

Не поемайте рискове и не играйте хазартно. Ден на опасно зарибяване. Всичко да се проверява. Не взимайте важни решения и не започвайте проекти, на които ще разчитате дълго време. Може да се забъркате в опасни игри, в които нищо не зависи от вас. Останете където сте, по възможност отложете пътувания и не насрочвайте отговорни срещи. Неблагоприятно за нови запознанства. 11-12-и са рисковите ви дни, в които обърквате посоките и отношенията и влизате в конфликти. 13-и започва неуверено и с проблеми, но до края на деня постигате успех в бизнеса, подписвате нови договори и преговаряте успешно. 14-и ви поставя в изгодна информационна позиция, другите комуникират чрез вас. 15-и изисква смирение. На 16-и започвате нещо ново, а на 17-и сте на финала.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес сте в силна позиция, ще усетите кой и как се опитва да ви манипулира и подвежда и бързо трябва да го поставите на мястото му. Най-трудна ще е битката с пороците. Не поглеждайте към всичко вредно, от което сте се отказали в миналото. Съберете сили и кураж и поставате условята си на тези, които открито ви атакуват или претендират за нещо, за което не са се постарали и заработили. 11-и е рисков и зарибяващ, но вие може да сте рибата-чук, която да разбие нечии негативни апетити и въздействия. 12-и носи предимства и успешни връзки. От 13-и до 15-и Луна и Марс ще сключват негативни аспекти с планетите в Риби. По закона на Мърфи за всемирната гадост, вашата филия ще падне с маслото надолу, чакат ви грижи и разправии. Но на 16-17-и си връщате позициите.

ЧРД

В лична година 3-ка се задвижват базовите проекти, отива се към строеж и ремонти на къщи, апартаменти и офиси. Подредете си живота и си създайте удобства. Сменете работата, ако условията в старата не ви устройват. До края на март подпишете нов договор и уредете фирмени отношения. Работете за издаване на лицензи, патенти и разрешителни за работа. Предприетото в следващите два месеца да се запази в тайна, особено от конкуренцията.

Родените днес особено на изгрева ще бъдат изключително медиумични и интуитивни. Няма да може да ги излъжете, те усещат реакциите ви. Ще имат талант на писател, художник и психоаналитик. Добре е рано да напуснат бащиния дом. Ще учат и работят далече. Родените на обед ще постигнат максимални успехи до 40 г. Не бива да избират военна кариера и да ходят на места с военни действия.