0

К ато лична година 6-ицата ви носи тенденция за любов, за мирно разрешение на спорните въпроси и излизане от лична криза. В момента Слънце, Венера, Юпитер и Уран са в съвпад със Слънцето ви, а това положение ще разреши по някакъв магичен начин проблемите и ще разсече Гордиевия възел на безкъсметието. До десетина дни очаквайте благоприятни промени, придобивки и възможност да тръгнете по нов път към едно подсигурено бъдеще за вас и децата. Не отклонявайте предложения, цялото ви бъдеще е съсредоточено в личния ви избор в момента.

Родените до края на месеца няма да са бедни, ще получават протекция свише и ще бъдат защитени в критични моменти. За родените днес интуицията работи на високи нива. Тези деца ще бъдат мост между старото и новото, ще са много добри психолози, ще правят изгодни инвестиции на средства и чувства, ще се радват на протекции и любов. Може да залитнат в посока на нарцисизма. На първо място са техните интереси и тези на семейството им, другите да се оправят сами.

Овен 21 март – 20 април

Не се препоръчват колективни инициативи. Родените в първата декада лесно се поддават на провокации и може да бъдат използвани като оръдие на чужди интереси. Не влизайте в спорове, останете в тесен семеен кръг и с приятели, които не ви натоварват. Не се включвайте в съвместни инициативи и не се опитвайте да давате непоискани съвети. Проверявайте всяко предложение, има уловки. 11-12-и са тежки и проблематични за вас, не пренебрегвайте семейните интереси заради професионалните. 13-и е ден на блестящите идеи, Слънцето е в съвпад с Уран. 14-и ви активизира по всички житейски линии. Подпишете нови договори. На 15-и Меркурий напуска Овена и отива да помага в бизнеса и пътуванията на Телеца. На 16-и действайте активно до обед, а на 17-и следобед.

Телец 21 април – 20 май

Ден на фатално привличане. В желанието да доминирате и блеснете в социума правите нереалистични и вредни странични връзки. Съветът на деня е да планирате само двустранни контакти с хора, които познавате добре и сте сигурни, че нямат задкулисни цели и намерения. Ден за среща с Учителите, с тези, които смятаме за по-опитни и знаещи от нас и на които може да се доверим. На 11-и печелите всяка битка, ако сте насаме с някого, но ако има и други хора, мнението ви не е меродавно.12-и е успешен, щастлив и спонсорски, пътувайте. На 13-и късметът ви е до обед. На 14-и нищо да не се споделя. От 15-и Меркурий навлиза в Телец, хващате здраво юздите в бизнеса. 16-и е ден за обединение на сили и ресурси. Може да направите силен ход и на 17-и, но да е следобед.

Близнаци 21 май – 21 юни

Символ на деня е дървото на познанието, трудно е да разберете кои от действията ви са за добро и кои може да ви вкарат в проблеми и неприятности. Не правете никакъв избор, особено в любовта и деловите връзки. Може да попаднете на неподходящите хора, които ще ви увещават да вземете грешното решение и да вкарате и децата си в източваща силите и ресурсите им програма. 11-и е ден на фатално привличане, което може и да ви ожени набързо. 12-и отваря шансове за нови запознанства, за делови и лични контакти с голяма перспектива. Покрай удоволствията и добра работа ще свършите и на 13-и. Но на 14-и и клюката върши мръсната си работа, нищо важно да не се споделя. 15-и привлича симпатизанти. 16-17-и са рискови, очертават се професионални издънки и проблеми.

Рак 22 юни – 21 юли

Сънищата от тази сутрин ви подсещат за нещо неизпълнено като жест и обещание. Може да се наложи пътуване. Луната навлиза в Рак и ви води към бащиния дом, към местата и терените, които в бъдеще може да направите дом за себе си, за деца и внуци. Преговаряйте на четири очи, не ползвайте посредници, които може да развалят работата. Ден на фатално привличане в чувствата и любовта. На 11-12-и Луната е в Рак, стимулирана от Сатурн и Нептун от Риби. Деца и родители се разбират, осъществяват съвместни планове и идеи, нови хора идват в живота ви. На 13-и до обед всичко върви гладко, но после с една прибързана реплика и решение палите конфликти. 14-и идва с вести от чужбина, а на 15-и се сбъдва едно пожелание. 16-и е силен до обед, а на 17-и действайте следобед.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Цар лъв трябва да организира и ръководи работата на другите, а не сам да се занимава с натоварващи дейности. Разпределете сили и ресурси и не се включвайте в екипна работа, ако вие не сте шефът. Днес всеки се опитва да прехвърли ангажиментите си на друг. Децата са неуправляеми, а партньорите ви си имат свои планове и сметки. Не е ден и за нови запознанства. На 11-и е противопоказно тежкото физическо натоварване и груповата работа. 12-и е ден за срещи, преговори и съвместни инициативи. На 13-и Луната навлиза в Лъв, предстоят ви пътувания и важни публични изяви. На 14-и сте на път към изневери, а на 15-и трудно ще се справите без подкрепата на съмишленици. 16-и е ден за преговори, а на 17-и действайте зад кадър.

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в един от най-силните си и подсигуряващи бъдещето ви периоди. Опитайте да реализирате всеки свой проект. Активизирайте се максимално, привлечете съмишленици, но не изпускайте инициативата. До две седмици може да получите и финансиране. Важни са срещите и преговорите насаме, не се препоръчва екипна работа, но без подкрепа няма да се справите. 11-и е ден на творческо вдъхновение, особено за родените в третата декада. Личните ви инициативи на 12-и носят придобивки. 13-и е ден на гениалните идеи и хрумвания. Не ги споделяйте на 14-и. От 15-и стъпвате на здрава база в бизнеса с навлизането на Меркурий в хармоничния ви Телец. На 16-17-и Луната е в Дева, не чакайте покани и по-добри времена, всичко предприето ще ви носи късмет.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес родените около 1 октомври са в трудна позиция на избор. Очертават се странични влияния, провокации и намерения да се навлиза в личната ви територия. Не позволявайте да ви провокират и поставят пред свършен факт. Бъдете готови да се измъкнете бързо от ситуация, която може да добие агресивен характер. Не се препоръчват роднински и приятелски сбирки. Ще бъдете добре на свой терен. 11-12-и са рискови и проблемни. До 13-и на обед Луната от Рак образува кармичен кръст към Везните и Овена, в който се намират Марс и Меркурий. Това е доста конфликтна ситуация, сдържайте амбиции и импулси. 14-и е ден за срещи, на които трябва да слушате, а не да взимате думата. Проведете уточняващите разговори на 15-и следобед. Чакайте изгодни предложения в следващите два дни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за среща със специалисти в областта, в която имате проблем. Разчитайте на приятел, на добре познатото старо и на партньора, с когото дълго сте споделяли радости и скърби. Не се препоръчват нови запознанства. В тесен семеен кръг ще си прекарате приятно и ще презаредите. Случващото се в момента ще ви остави спомени, които не се забравят и дано да са само щастливи. 11-12-и са силните ви дни, в които с лекота може да уредите професионалните си ангажименти, без да навредите на семейните. Съчетавате полезното с приятното. Но от обед на 13-и обстановката коренно се променя и в следващите дни късметът ще изостави родените около 10-15 ноември. Луната от Лъв ще бъде в конфликт с планетите в Телец и с вашето Слънце. Вървите към водопад от промени.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за занимания в тесен семеен и приятелски кръг. Публичните изяви имат тенденция към провокации и обсебване, но всичко, което предприемете самостоятелно, ще ви донесе пари и ползи. Не си определяйте първа среща. Лесно се отива към връзки без перспектива. Разчитайте на познатото старо и на проверените партньори. Ден за нищоправене, ако може да си го позволите. На 11-и не взимайте прибързани решения, не работете в екип. У дома ще сте си най-добре. 12-и разширява сферата ви на влияние, пътувайте, срещите ви са с голяма перспектива. На 13-и изберете традиционното. 14-15-и са успешни и творчески, налагате мнението си, другите ви споделят нещо важно. На 16-17-и не рискувайте, лесно може да влезете в подчинителна позиция.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на фатално привличане особено за родените в първата декада. По възможност си останете у дома и не предприемайте колективни инициативи. Случайните срещи и запознанства ще ви вкарат в проблеми и разходи и в бъдеще ще ви навреждат. Останете на свой терен, сред свои хора и с любовта на живота си. Ако сте сънували родителите си, това е предупредителен знак. През уикенда Луната от Рак е в опозиция на Козирога и в конфликт с Марс и Меркурий от Овен. По закона на Мърфи нещо ще се развали в най-неподходящия за това момент. На 13-и ви идват спасителни идеи, намирате нови варианти. На 14-15-и работете без много шум и излишно споделяне. Пожелайте си нещо. На 16-и до обед подпишете нов договор, а на 17-и направете следващата крачка.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес е опасно да се прави избор между доброто и злото. Всичко е привидно, това, което ви изглежда подходящо и правилно за момента може да се окаже вредно е губещо не само за вас, но и за семейството и децата. Не взимайте важни решения, особено ако странични хора и фактори ви карат да бързате с избора си. Ден на Адам, Ева и змията, спотайваща се зад кадър. Не слушайте никого. 11-и е ден за уединение, ограничете срещите с непознати. 12-и ви води на точното място и ви среща с подходящите хора за бъдещото ви. 13-и е ден на откровение, не споделяйте идеите си. На 14-и започнете деня с пожелание и то ще се сбъдне скоро. На 15-и родените в първата декада да не взимат окончателно решение по сделка с имот. На 16-и успехът ви е сутринта, а на 17-и следобед.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес Луната от Рак стимулира родените в първата декада, а утре и за другите идват добри времена. Сега е моментът да уредите срещи с приятели и близки, да направите крачка към тези, които обичате и желаете да бъдат част от личната ви орбита и територия на влияние. Но в този ден има опасност и от фатално привличане. Доверете се на интуицията, не започвайте нова връзка. На 11-12-и плувате в свои води, Луната от Рак стимулира личните ви връзки и отношения. 13-и ви води към важна цел, може да подпишете изгодни договори. Водете преговори, пътувайте. На 14-15-и мълчете като риба, не споделяйте намерения и идеи и не бързайте да са хвалите. Пазете бележки и квитанции, ще ви потрябват. На 16-и 17-и деца и родители трудно се разбират, намалете темпото.