0

В лична година 4-ка работата и отговорностите нарастват, но заплатата трудно. И семейните задължения ви идват в повече. Сатурн ви гледа в опозиция, родители и деца очакват и невъзможното от вас и дори на почивка няма да си починете. 2025 ще дойде с промени, с пътувания, нова надежда, нова работа и нова връзка. Сменяте курса, променят се и отношенията и вече дишате по-спокойно. Научете се в настоящата година да отказвате допълнителната работа, особено ако не ви се заплаща. Планирайте пътувания в чужбина за догодина.

Родените днес никога няма да са бедни. Притежават дарба и талант, който ще ги позлати, а така ще ви осигурят и спокойни старини. Постарайте се рано да откриете талантите им и да ги стимулирате. Родените на изгрева ще пишат книги. Родените на обед ще намерят реализация в чужбина, ще са добре в брака с партньор, роден в началото на Телеца. Родените на залеза ще създадат собствена марка, но друг може да я ползва. Любовните им връзки ще бъдат сюжет за роман.

Овен 21 март – 20 април

Днес както и да се развият събитията ще спечелите и ще изиграете основните си козове. Опитайте да реализират всяка хрумнала ви идея. Каквото захванете от сутринта, нека да остане водещо. Не се отказвайте, докато не приключите с ангажимента и не вземете наградата си. Всяко разсейване ще ви отдалечава от важната за вас цел и ще ви вкарва в преразход на сили и средства. На 24-25-и привличате точните хора и печелите в любовната игра. Някой ще намери и отдавна търсените партньори в делови план. 26-и е ден за проучване, за търсене на нови учители и треньори за вас и децата. На 27-и подреждате задачите за следващите дни. От 28-и Меркурий тръгва директно, бизнесът се отпушва, влизате в битки. 29-и е ден за реформи, а на 30-и постигате важна цел.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луната от Телец е в перфектен аспект към Слънцето от Дева. Ще получите съдействие и подкрепа за решаването на всеки ваш наболял проблем. Днес държите в ръцете си лост, имате и съответната опорна точка и подкрепа, така че може да постигнете желаното във всяко житейско направление. Получавате финансова инжекция в труден момент. Действайте, не се стопирайте сами. На 24-и ще се похвалите с победа, ще имате богат улов. 25-и е ден за пътуване, за преговори и делови срещи, за приятелски визити и обвързване. На 26-и всичко се подлага на тест и проверка. На 27-и някой прави последен опит да задържи статуквото. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока и дава ход на дългоочакваните промени. На 29-и постигате първата важна цел. 30-и ви среща с нов конкурент.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е денят на орела, който е набелязал жертвата и вече се спуска. До вечерта може да получите награда за старанията си и да постигнете важна за вас цел. Само не се разсейвайте, не губете от погледа си това, което преследвате и към което се стремите, за да не ви избяга. Бъдете верни на любовта и на собствения си стил на работа и живот. Методичните усилия и действия носят успех. На 24-и ще постигнете важна цел. На 25-и събирате съюзници, получавате подкрепа и финансиране. На 26-и Луната навлиза в Близнаци. Получавате важна информация, която ще използвате на момента и ще парирате ходовете конкуренцията на 27-и. От 28-и Меркурий тръгва директно, правите стъпки в нова посока и сключвате нов договор. На 29-и подсичате нечии амбиции. 30-и е само за двустранни срещи.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес с успех може да финализирате сделка и да извлечете ползи от миналите си инициативи. Имате шанс да получите изгодни финални оферти, а и с вашите ще се съгласят. Ще се приключват с успех дълго водени преговори и може да се намери окончателното решение на стар спор. Ще ви търсят с предложения стари партньори. Опипваме почвата за бъдещите си делови и творчески проекти. Започнатото на 24-и сутринта до вечерта ще донесе печалби и победи. На 25-и се активизирайте максимално, подпишете нов договор, създайте нови връзки, пътувайте, направете огледи. 26-и е ден за проучване. На 27-и ограничете контактите, нищо ново не започвайте. На 28-и Луната навлиза в Рак и Меркурий тръгва в директна посока. Стартирайте нова програма. 29-30-и са дни на късмет и победи.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Плутон и Луна са в конфликт към Слънцето на родените в първата декада. Приятели и близки ще ви притискат с искания, ще ви дърпат в различни посоки и ще изискват внимание, без да ви отговарят със същото. Като капак роднините ви притискат по имотните делби и въпроси. Вършете нещата по степен на важност, не се нагърбвайте с всичко. Щадете се, друг няма да ви пощади. На 24-25-и трудно ще избегнете конфликтите, плащате за чужди удоволствия и качвате кръвното. Вероятни са раздели. На 26-и идват информации, които ще позволят да наложите своите искания и да се справите с проблемите. На 27-и доминирате в ситуации, в които другите губят. От 28-и започвате методично изкачване към върха. 29-и носи награди и предложения, а 30-и неочаквана подкрепа и пари.

Дева 23 август – 22 септември

Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на финансова екзалтация. Тенденцията е всичко, което предприемете в този ден да ви носи пари и защити, да ви вкарва в перспективна среда и група и да отваря пред вас заключени врати. Не се колебайте да направите крачката, която отдавна обмисляте. Съдбата ще ви даде поощрителни знаци, ще се обади и спонсор. 24-25-и са за вас дни на сила, възможности и късмет. Всичко предприето ще носи ползи и ще има перспектива за бъдещето. На 26-и губите, ако не сте проучили добре нещата. На 27-и „удряте на камък”, някой усилено действа срещу вас. От 28-и вашата управляваща планета Меркурий тръгва директно, активизирайте се. На 29-и целта е постигната. За 30-и уредете само двустранни срещи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на откровение за правилната посока. Ако действате методично и не се разсейвате с нищо странично ще приключите важен ангажимент и ще получите награда. Уреденото днес ще помогне да се изкачите на по-високо стъпало в личен и професионален план, а някой ще постигне и връх в кариерата. Дават ви се повече пълномощия, уреждате финансиране. Сънищата са пророчески. 24-и носи придобивки, следвайте неотклонно целта. На 25-и преговаряйте, финализирайте сделки, направете огледи на имоти и терени. Следват три успешни и творчески дни. 26-и ви носи ценна информация, а на 27-и получавате невидими защити. От 28-и Меркурий е директен, бизнесът се събужда. На 29-и Венера навлиза във Везни и стимулира любовните ви авантюри. 30-и е рисков.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес в желанието да имате много неща едновременно оставате излъгани в очаквания и лични нужди. Съветът е да не се разпилявате, да останете с човека, на когото държите, а не да правите странични забежки. Не нарушавайте и предварителните уговорки, за да не се скарате с близки и приятели. Днес плащате не само за своите удоволствия, но и за чуждите, качвате адреналина. Ако на 24-и се отклоните от целта ще загубите. На 25-и ще плащате за чужди удоволствия. 26-и ви дава предимство, имате два варианта, поне единия ще успее. На 27-и получавате юридически защити, но и без тях си взимате своето. На 28-и провокирате чуждата емоция и получавате нужните информации. На 29-30-и владеете положението и правите изпреварващ ход. Близки и приятели ви подкрепят.

Стрелец 23 ноември – 1 декември

Каквото приключите днес, ще ви донесе печалби и ще отвори възможности за нови дейности и инициативи. Един от дните, в които събираме сили и най-после взимаме окончателно решение, което ще преобърне животи и съдби. Може да намерите и бъдещ спонсор. Ден за гладуване и духовно прозрение. Вечерта си поръчайте сън, в който до видите решението на проблемите си. 24-и носи печалби на инициативните. 25-и е благоприятен за пътувания, огледи, договаряния и сделки. Правите силен ход. На 26-и Луна и Слънце са в конфликт за родените в първата декада. На 27-и рискът е повече за родените около 5-10 декември, и то в юридически план. 28-и дава ход на нови сделки и инициативи, а на 29-и и в любовта правите окончателен избор. 30-и ви среща със спонсор.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес Слънце и Луна от другите два земни знака сключват перфектни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Вървите към печалби и обезпечаващи връзки. Приемайте предложения и покани, може да продадете нещо на сметка или да купите евтино. Намирате спонсори за бъдещите си инициативи, а някой ще намери и любовта. Гонете си целта, защитавайте си интереса и позициите. Всичко предприето на 24-25-и ще ви носи пари, лично и професионално обезпечение. Сключете нов договор и брак, рекламирайте се по всички линии, спонсори ще се намерят. 26-и е ден на тайната и поверителна информация, неосведомените губят. 27-и ни вкарва в битки за територии и ресурси. На 28-и Меркурий тръгва директно, но Луната ще ви гледа в опозиция до 30-и. Очертава се труден старт.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Родените в първата декада днес са в неизгодно положение при срещи и преговори. Лесно попадате в месомелачката на чуждите желания и амбиции. Ще плащате за удоволствията на близки, познати и непознати, а за вашите никой няма да се погрижи. Съветът е да се обвържете само с един човек, да следвате избраната в миналите дни цел и да не се разсейвате със странични визити и покани. На 24-25-и обслужвате чужд интерес, харчите пари за чужди нужди и удоволствия, а за вашите никой няма да се погрижи. Дано изпитате удовлетворение от това, че правите другите щастливи. На 26-27-и шансът работи за вас и ви предпазва от грешки. На 28-и получавате подкрепа и подтик за действие, а за някой ще има и финансиране. На 29-и идват награди за добре свършената работа. 30-и е рисков.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес имате шансове за печалби или поне възможност да си прекарате добре за чужда сметка. Порасналите ви деца се реваншират за грижите, а родителите са приготвили и сготвили нещо желано от детството. Приемайте всяко предложение и покана за приятни моменти заедно. Един от дните, в които се постигат крайни цели и се виждат крайните резултати от миналите старания и страдания. Предстои ви чудесен уикенд с участия във весели компании, където някой ще ви обгрижва и ще ви плаща сметката. Дори и да се наложи нещо да дадете, двойно и тройно ще получите. Но на 26-27-и амбициите ви удрят на камък, получавате откази, срещате съпротива или директна атака. На 28-и вече всичко е различно, Меркурий става директен. До два дни ще получите подарък от съдбата.