0

Овен (21 март – 20 април)

Днес може да се кажат и направят много неща, за които ще съжалявате. Движат ви агресивни импулси. Изплува неудовлетворението от миналото и се излива над главите на невинните в ситуацията. Щадете себе си и близките, ограничете контактите с хора, които винаги ви натоварват. Днес при най-малкия повод изливате насъбраното във времето и който е наоколо, ще плаща за ваши и чужди грешки. 13-и е ден с тежка и нехармонична енергетика, неуреденото от миналото ви притиска. 14-и е ден на затишие пред буря, започват промени на всички нива. От 15-и Меркурий тръгва директно, а на 16-и планетата благодетел Юпитер напуска Овена и отива да помага в делата на Телеца. 17-и ви носи награди и важни съюзи, а на 18-и може да се похвалите с придобивка. 19-и е рисков и опасен.

Телец (21 април – 20 май)

Не планирайте роднински срещи. Денят провокира комплексите ни от миналото, възражда тежки спомени, водещи до спорове и конфликти за неуреденото и неразделено наследство и имот. Освобождават се залпово неконтролируеми сили и енергии, действа се повече по инстинкт, а разумната преценка остава на втори план. Неблагоприятно за хирургически процедури. За вас започва една знаменателна седмица. Меркурий ще тръгне в директна посока на 15-и, а на 16-и Юпитер, планетата на правото, закона и висшето покровителство ще навлезе в Телец. Ще почувствате веднага някакъв стимул и сила и на 17-18-и ще извоювате първите си победи. До една година животът ви тръгва към нещо по-добро. Ще ви повишат, ще се ожените. На 19-и не рискувайте.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Днес може да попаднете в неприятна ситуация с роднини и близки. Преследват ви комплексите на миналото и отново се държите извинително към тези, които винаги ви правят проблеми и забележки. Родените в първата декада плащат за чужди грешки и после се сърдят на себе си и на близките за проявеното малодушие. Ден на преследването и изгнанието, някой се готви да замине за чужбина. 13-и е проблемен за родените в първата декада. Не влизайте в спорове, смирете амбицията. На 14-и старото си отива, не го задържайте, гледайте напред. От 15-и Меркурий тръгва директно и бизнесът ви се отпушва. На 16-и предстои остра битка на интереси и позиции. На 17-и сключете нови договори, регистрирайте фирма, извадете патенти. 18-и е ден за имотни делби, а на 19-и стойте мирни.

Рак (22 юни – 21 юли)

Каквото приключите и представите днес, ще бъде добре оценено и прието, ще ви донесе пари, популярност и възможност да прекратите вредни връзки. Воювайте за личната си самостоятелност. Хора с комплекси ще ви правят услуги в желанието да получат достъп до професионалните ви контакти и възможности. Цената ви се вдига, а заедно с това ставате желан обект на ухажване и внимание. На 13-и печелите, докато другите взаимно се елиминират и губят. На 14-и стъпвате на нова база, която ще обезпечи бъдещето ви. Сексуалната ви енергия е на висота. 15-и ви води към целта. От 16-и Юпитер вече ще ви гледа в хармоничен аспект от Телеца. Доходите ви ще нарастват. Още на 17-и чакайте печалби, сключете нови договори. На 18-и уредете имотни и наследствени дела. 19-и е рисков.

Лъв (22 юли – 22 август)

Ден на комплексарите, които опитват да се надскочат и в страха си да не бъдат изместени проявяват агресивно поведение. Ще се сблъсквате с нетолерантност от страна на хора, които се опитват да изпъкнат на ваш фон. Апетитите за власт и пари се ненаситни, независимо колко ще дадете и предложите. Но вие сте Лъв, ще сложите на мястото му всеки, който си превиши правата. На 13-и овладявайте гнева, независимо провокациите. 14-и е ден за реформи, които ще освободят пътя пред личната ви инициатива. От 15-и бизнесът живва, Меркурий тръгва в директна посока. От 16-и Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект от Телеца. За вас започват битки за пари и материални активи. На 17-и елиминирате конкурент. Но на 18-19-и ще трябва да правите компромиси.

Дева (23 август – 22 септември)

Тежък ден за родените до 1 септември. Луна и Сатурн ви гледат в опозиция от знака на мечтанието Рибите. Трудно ще сбъднете желания и мечти. Не ровете в миналото, не правете забележки и не критикувайте никого, особено ако чувствате лична вина за създалата се ситуация. По различни поводи изпъкват комплексите ни от миналото, запазете добрия тон, за да запазите връзките си. На 13-14-и ще срещате отпор или натиск по всички фронтове на личната ви амбиция. Всичко ще става с мъка. Но в следващите два дни предстои генерална промяна в начина ви на работа и живот. Меркурий тръгва директно, а Юпитер ще ви гледа в подкрепящ аспект от Телеца. На 17-18-и постигате максималното и сключвате важни договори. Не се давайте без бой. 19-и променя правилата на играта.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ден на едиповите комплекси и на проблемите от миналото. Сърдите се на другите за нещо, за което трябва да се сърдите на себе си. Не чоплете стари рани и не засягайте болни за другите теми. Не планирайте важни разговори с деца и родители. Нека този ден отмине в приятни и разтоварващи моменти, на приятни и релаксиращи места с още по-приятни за вас и за близките ви хора. Ден за отдих. 13-и е критичен ден, рязко се очертава границата между поколенията. На 14-и печели този, който вземе думата и направи нужните промени. От 15-и Меркурий вече е директен, а от 16-и Юпитер навлиза в Телец и вече няма да ви гледа в опозиция. На всички нива предстои разчистване на сметките. На 17-и преградите са лесно преодолими. На 18-и сключете нови договори. 19-и е рисков.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Родените в първата декада днес ще постигнат примирие и ще уредят болните въпроси с деца и родители. Луна и Сатурн от Риби и Венера от Рак образуват чудесни аспекти с рожденото ви Слънце. Утре в играта ще се включат Марс и Нептун и за всеки проблем ще се получи отговор и защитна реакция. В момента сте активирани максимално, ще намерите начин да реализирате всяка амбиция. Силен уикенд с енергийно зареждане от страна на родителите и от децата. 15-и е ден на творческо вдъхновение, стартирайте нова дейност. Меркурий тръгва в директна посока. Но от 16-и Юпитер ще ви гледа една година в опозиция от Телеца. Бъдете изрядни в юридически план. На 17-и започнете нови дейности и задачи. Всичко предприето ще тръгне по вода. На 18-19-и контролирайте разходи и чувства.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Родените в първата декада днес са подложени на натиск от страна на деца и родители. Ситуации от миналото се повтарят и отново се чувствате пренебрегнати и ощетени. Не слагайте прибързано край на отношения и връзки, които после ще ви липсват. Гледайте напред, не се обръщайте назад и намерете ново решение на старите проблеми. Денят не е благоприятен за оперативни намеси. За вас се очертава тежък уикенд, в който ще се държите комплексарски и ще срещате хора с подобно поведение. От 15-и Меркурий тръгва директно, стартират нови инициативи. 15-17-и ще са силните ви и печеливши дни, стига да водите хорото и да размахвате кърпата. Работете само над личния си интерес. До 18-и регистрирайте фирма и извадете патент. На 19-и нищо ново не започвайте.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес миналото се завръща с болезнени уроци. Някой вече решава да замине за чужбина, а друг окончателно се завръща. Не взимайте прибързани решения и не ходете в места, където се събира агресивна тълпа. Може да повторите стари грешки и да се върнете към връзки, от които сте се опарили. Денят изисква революционни промени в начина ни на работа и живот. Не се обръщайте назад. 13-и е ден на болезнените амбиции, нужно е смирение. На 14-и започнете ремонти и преустройствени дейности. От 15-и Меркурий тръгва директно, а от 16-и навлизащият в Телец Юпитер ще ви дава сила и юридическа защита до една година. Важните инициативи планирайте за 17-18-и. Подпишете нови договори, започнете нова връзка и работна програма. 19-и е ден на удари под кръста.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Днес по-възрастните предават щафетата на младите. Предстои смяна на поколенията. Ще бъде трудно и за двете страни да направят нужните рокади, но времето изисква своето и правилата на играта се променят. Подкрепете децата си в личните им инициативи, дори и да не сте съгласни с някои от тях. Върнете се към спомените си и вижте, че картинката е същата. Колелото се е завъртяло. Нищо важно не започвайте на 13-и, държите се комплексарски и другите ще ви използват. На 14-и правите рязък завой в личната си политика и на 15-и слагате всеки на мястото му. От 16-и Юпитер ще ви гледа една година в пречупващ аспект от Телеца. Заземяват ви отговорностите и нуждите на момента. На 17-и стартирайте най важната инициатива. На 18-19-и се настройте да давате.

Риби (20 февруари – 20 март)

Днес Луна и Сатурн от Риби са в брилянтен аспект с Венера от Рак. Даваме си сметка кого обичаме, независимо проблемите, които имаме и неудобствата, които търпим. Не повтаряйте старите грешки, не ровете в миналото, сменете подхода и обичайте безрезервно. Ще изживеете моменти, в които ще ви притискат с изисквания, но когато правиш нещо за любим човек, е приятно и лесно. 13-и е ден на изтрезняване след дълъг период на опиянение. На 14-и настъпва обрат във връзките ви. Някой се обвързва, а друг мигрира на ново място. На 14-и реализирайте всяка мисъл, с която ще се събудите. От 15-и Меркурий тръгва директно и е време да застанем на старта на новите инициативи. От 16-и и законът ще ви покровителства. На 17-18-и сключете нов договор, на 19-и не рискувайте в нищо.

ЧРД, 13 април 2023 г.

В лична година 7-ца сте в отлив, но приливът наближава и от 16 май с навлизането на Юпитер в Телец ситуацията при вас коренно ще се промени. До края на май 2024 г. ще уредите голяма част от проблемите си, ще задоволите повечето си нужди и ще изкачите стъпалата към успеха, славата и парите. Преследвайте си целите неотклонно. Някой може да тръгне и сам, а друг ще активизира цялото си семейство в името на важната за всички цел.

Родените днес ще имат трудно детство, с проблеми в семейството и средата. Разделите ще им се отразяват негативно и ще ги карат да се изолират от околните. За тях е много важно да получат топлота и разбиране, докато са малки. Родените около полунощ няколко пъти ще започват от нулата. Родените на обед ще успеят в чужбина, а родените на изгрева са пазени от силни покровители. Важното е да имат самостоятелна фирма и бизнес.