0

Овен 21 март – 20 април

Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните. Съветът е да не се конфронтирате с групата и с колектива, в който работите или се изявявате. Не е ден за солови акции, които не срещат подкрепа отстрани. Ще се окажете сами на барикадата и в семеен план. Ще почувствате болезнено едно отхвърляне и ще усетите, че ви ощетяват. Утрешният ден е зареден с агресия. Пълнолунието във Везни на 16-и ще ви подейства превъзбуждащо и агресивно. Намалете темпото. 17-и е балансиран и умерен, решение на всичко ще се намери. 18-и идва с изгодни предложения. 19-и сваля маските в отношеията. На 20-и на бързайте да се обвързвате, заложени са капани за наивници. На 21-ви лесно губите контрол.

Телец 21 април – 20 май

От днес Марс вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Отпадат някои агресивни, болезнени и ограничаващи положения в живота ви. Отношенията се нормализират, може да се събере отново старата група или съставът, в който сте работили и действали. Чудесен момент за преговори, за съвместни проекти и начинания. Всеки може да намери своето място на сила. 16-и носи агресия и се очертава като най-проблемният ден в Сатурновата ви дупка. На 17-18-и Луната ще ви гледа в опозиция от Скорпиона, а Сатурн от Водолей ще налива масло в огъня на служебните и семейни конфликти. Сменете тактиката на 19-и и ще спечелите. На 20-и в 02 ч. и 25 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Телец. На 21-22-ри реализирате печалби и влизате в нова среда.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е от особено значение да се работи в екип и да се сключват колективни договори. Време е за тристранни срещи, за търсене на нови съюзници и привличане на старите с обещания за печалби и допълнителни екстри. Ден на тръбача, който свири сбор и събира под знамената си хора с общи интереси и каузи. Направете своя избор. Подсъзнателно вече знаете как да постъпите. На 16-и действате безкомпромисно и със свои, и с чужди. 17-и е балансиран, водете преговори. На 18-и ще има за какво да почерпите. На 19-и връзките се вледеняват, правите неприятни разкрития. На 20-и може да бъдете хванати в капан. Родените в  третата декада са в по-неблагоприятна позиция. 21-ви разширява пълномощията ви, стъпвате на нова база.

Рак 22 юни – 21 юли

Венера навлиза в хармоничните ви Риби, където я очакват Юпитер и Нептун. Денят е добър за приятелски и любовни срещи, за избор на среда, екип и място, където да се развивате, да работите или да почивате. Уредете си среща с клиенти, приятели и консултанти и обсъдете бъдещите начинания. Може да намерите своята половинка, подходящата за вас среда и любовта на живота си. 16-и може да бъде един от опасните ви и рискови дни за месеца. Ограничете контактите, особено с негативно настроените към вас. На 17-18-и може да постигнете успехи и да заемете стабилна позиция с нови договори и брак. На 20-и не се обвързвайте на никаква цена. На 21-ви с успех ще реализирате важни проекти и ще започнете нова дейност.

Лъв 22 юли – 22 август

След вчерашния разчистващ пътя ден днес е важно да се създават нови контакти и да се подновяват старите приятелски и делови връзки. Тръбачът-съдба свири сбор, събира ни в групи по лични и бизнес интереси и поставя неотложните въпроси на дневен ред. Заемете си мястото, влезте в ролята си на водач и организатор на съвместни проекти и дела. Такъв шанс ще чакате цял месец. На 16-и сте лесно внушаеми и податливи на влияния. Така на 17-18-и може да нарушите обещания и клетви и да развалите отношения и дружба, градени с години. На 19-и ще трябва доста да се постараете, за да си върнете загубените позиции. На 20-и тръгвате на лов и няма да се върнете с празни ръце. На 21-ви лесно се прекрачват ограниченията.

Дева 23 август – 22 септември

Това, което не сте могли да постигнете до момента като солов играч, днес може да го задвижите с подкрепата на доверени приятели, колеги и съюзници. Препоръчва се работа в екип и участия в престижни съвместни дейности. И ако някой друг е мозъкът, спонсор и организатор на работата и проекта, то вие ще сте ръцете и душата, този, който ще го съживи и реализира на практика. 16-и повишава градуса на напрежението, увеличете дистанциите. 17-и внася хармония в отношенията и тушира скандалите. На 18-и чакайте обаждане, което ще промени изцяло програмата ви за деня, а и за бъдещето. На 19-и може да се очакват провокации, отношенията се вледеняват. За 20-и не планирайте амбициозни проекти, друг ще спечели от усилията ви. 21-22-ри са силни и обезпечаващи дни.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на призив, който всеки ще чуе и приеме по различен начин. Сега е моментът да изберете човека, мястото, работата и посоката, която ще следвате. Събираме се в групи по интереси, решаваме с кого да живеем и работим и от кого ще се дистанцираме. Поемете умерени рискове, защото и грешките от този ден дълго ще се плащат. Постъпете така, както го усещате за правилно. Пълнолунието на 16-и противопоставя Луната от Везни на Слънцето от Овен. В играта се включва и Плутон, превъзбудата и агресията достигат пика си. 17-и е балансиран и мирен, а на 18-и вече сте на старта на нови начинания и творчески идеи. 19-и помага да отсеете полезното от вредното, а на 20-и нищо важно да не се започва. На 21-ви имате само една посока, другото е лъжа.

Скорпион 23 септември – 22 октомври

Пълнолунието превъзбужда, не оставайте сами и не позволявайте да ви завладеят страхове и негативни мисли. Добре е да се работи в екип. Събираме се в групи по интереси. В приятелска среда и сред свои хора ще се почувствате сигурни, ще се справите с болки и проблеми. Марс навлиза в знака на мечтанието Рибите. Дано войните в нас и около нас останат само мираж и тежък спомен. 16-и превъзбужда и активизира, гответе се за промени и пътувания. На 17-и Луната навлиза в Скорпион и до вечерта застава в опозиция на Уран. Старайте се да туширате скандалите в зародиш. На 18-и пренебрегвате интуицията и бъркате. Научавате последни за промените в работата и у дома. На 19-и всеки ще си получи това, което е заслужил. 20-21-ви ви вкарват в нова програма.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Марс навлиза в нехармоничните ви Риби. Губите едно покровителство. Добре е да влезете в определена група, за да защитите интересите си. Пълнолунието превъзбужда. На моменти не мислим адекватно, а се поддаваме на емоциите. Увеличете самоконтрола, търсете начин да се включите в колективни инициативи. Всеки избор, който правите, трябва да е синхронен с душевния ви комфорт. На 16-и агресията е повсеместна, не влизайте в спорове. На 17-и намирате компромисното решение и уреждате проблемите. 18-и идва с обаждания и предложение, на което не може да се откаже. На 19-и трудно преодолявате ледовете в отношенията. 20-и е ден на мрежата, заложени са капани. Всеки се стреми да улови голямата риба и да спечели повече. 21-22-ри са дни на постижения и рекорди.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес не е време за компромиси. Всеки трябва да направи своя избор и да влезе в средата, в която се чувства на мястото си, добре приет и оценен. Може да се наложат някои раздели, ако у дома или в семейството имате разностранни интереси и мнения. Важното е в този ден да не се оказва натиск на никого. Всеки да си поеме отговорностите и да си гради съдбата така, както го иска и разбира. На 16-и проблемите никнат като гъби за родените след 6 януари. Каквото се развали, трудно ще се оправи. На 17-и си връщате спокойствието. На 18-и чакайте обаждания и покани за делови срещи. 19-и внася студенина в отношенията, трудно ще се разбрете дори и за най-дребното. На 20-и нищо да не се започва, капаните са навсякъде. 21-22-ри носят успехи и късмет. Подпишете нови договори.

Водолей 21 януари – 19 феруари

Марс напуска вашия знак, превръщате агресията в активност, смирявате тона и влизате в мирни отношения. Ден за съвместна работа, за сбирка на екипа, за приемане на нови членове в отбора и в групата, в която работите или сте създали. Чакайте и повишение, възможност да ръководите съвместни бизнес проекти и начинания. Подпишете нови договори, бъдете сред свои. На 16-и доминират ненаситните апетити в момент, когато е важно да се смирим и да бъдем човечни. В неделя властва умереността, връзките се напасват. На 18-и не рискувайте, не теглете кредит. На 19-и дистанциите се увеличават. На 20-и са заложени капани за наивници. Не приемайте оферти, не правете големи поръчки. На 21-ви преодолявате всяко препятствие, а на 22-ри печелите овации.

Риби 20 феруари – 20 март

За разлика от вчера днес е добре да се работи в екип и да се сключват колективни трудови договори. Водете преговори, търсете съмишленици и се опитайте да затворите производствения си и работен цикъл. С действията си в този ден може да станете много по-независми спрямо странично влияние и вмешателство. Подсигурете си гърба и се движете в хармонична и проверена делова среда. На 16-и от всичко може да си спретнете скандал. Отложеното за следващите дни ще донесе късмет и помирение. 17-и ви сдобрява, а 18-и отсява полезните от вредните връзки. На 19-и получавате по заслуги. Някой сърба надробената в миналото попара. На 20-и лесно попадате в мрежата и се превръщате за някого в златната рибка на желанията. Отложеното за 21-22-ри носи късмет.

15-и ЧРД

7-ицата носи отлив на сила и енергия, особено ако сте решили да променяте средата, да се разделяте с някои приятели и дейности. От средата на май до края на октомври може да постигнете максималното, да намерите подходящите хора, с които да работите, и мястото, на което да се устроите. 2023 ще ви донесе повишение и преназначение, обезпеченост и стабилизиране на позициите. Но в момента е важно да си осигурите базата за всичко това.

Родените днес са миротворци, независимо че са родени под знака на борбения Овен. Марс, управителят на Овена, от днес е в Риби. Енергията му се трансформира и от агресивна става градивна и творческа. Интересите на тези деца ще са насочени към мода и дизайн, към изкуството, занаятите и треньорската дейност. Добре ще работят в екип, ще организират свой състав или група по интереси.