0

Овен 21 март – 20 април

Ден на интуитивни прозрения. Навлизате в силен период и на 25-26-и печелите предимства и пари. На 20-и вашата управляваща планета Марс навлиза в знака на хармоничния ви Лъв. Ще се събудите с усещането за правилния избор на посока и цел. На 21-ви сутринта Слънцето навлиза в Близнаци. Разширете връзките си, подсигурете се двойно и тройно. На 22-ри родените в първата декада може да попаднат в ограничаващ амбициите и работата им кръг, а на 23-ти проблемите са повече за родените във втората декада. На 24-ти може да се намери изход от всяка криза, но нищо няма да става дипломатично и по лесния начин. На 25-и започвайте само такива начинания, с които ще се справите до няколко дни. На 26-и сутринта избягвайте конфликтите и туширайте емоционалната си реакция на нечии думи и действия.

Телец 21 април – 20 май

От днес Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва, хора с власт и положение застават на пътя ви. На 20-и с особена острота ще почувствате от кого трябва да се пазите. На 21-ви сутринта Слънцето напуска знака на Телеца. Гърбът ви ще се оголи, а конкуренцията ще използва момента за атака. Родените в първата декада на 22-ри може да срещнат обединена опозиция на работното място и у дома. На 23-ти не правете компромиси, тръгнете в посоката, която ви привлича. На 24-ти натискът ще се увеличи и няма да мине без поставяне на ултиматуми. На 25-и ще се събудите с откровение за правилната посока и избор, но няма да се съобразите. До обед на 26-и лесно се влиза в конфликти, тормозят ви ревност и нереализирани амбиции. Ден на вербалната магия.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес Луната от Близнаци е в конфликт със Сатурн от Риби. Връзката между поколенията се къса, разбирате се по-добре с чуждите, отколкото със своите. Децата са неуправляеми, родителите липсват, контролът е занижен. На 21-ви Слънцето навлиза в Близнаци. Ако вече сте взели решение, направете крачка към неговата реализация. 22-ри е ден на фатално привличане в чувствата и в любовта. 23-ти е подходящ за пътувания, за среща на влюбените, за подготовка на абитуриентския бал, за преговори и сключване на нови договори. На 24-ти сте между чука и наковалнята, прескачат искри, но работата ще се уреди. На 25-и ще действа пръстът на съдбата. Намерете спокойно място и си пожелайте нещо. На 26-и бъдете внимателни с изказванията до обед, после ситуацията ще се преобърне, ще намерите общ език с всеки.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес Марс си отива от вашия знак и дано с него си отиде агресията и проблемите, с които до момента сте се сблъсквали. От 21-ви отговорностите ви ще нараснат поне с една и дано е приятна. Слънцето навлиза в Близнаци, а вие навлизате в сатурнова дупка. На 22-ри Луната навлиза в Рак и бърза на среща с Венера. И ако нощта е ясна, ще видим прегърнати двете планети. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. На 23-ти всичко може да се уреди и подреди според желанията и очакванията ви. Случващото се на 24-ти разширява перспективата пред вас, свързва ви с партньори от страната и от чужбина. На 25-и околните ще ви губят времето и качват кръвното. До обед на 26-и клюката се развихря и върши мръсната си работа. Важните срещи насрочете за следобед.

Лъв 22 юли – 22 август

На 20-и Марс навлиза в Лъв и дава в ръцете ви меч, а в ума активност и опорна точка. Започват рокади, които ще се отразят благоприятно на бизнеса и личните ви връзки. Слънцето от 21-ви гледа добронамерено от Близнаците. Време е да влезете в съюзи с качествени хора. На 22-ри е противопоказно да се работи в екип, но не и ако ти си шефът на екипа и държиш здраво юздите. На 23-ти всичко ви се отдава, работата ви напредва. На 24-ти към обед емоциите взимат връх, но като царе на дипломацията ще туширате конфликтите в зародиш. На 25-и бъдете внимателни, липсва ви информация, която може да саботира успеха на планираните срещи и преговори. На 26-и действа с пълна сила вербалната магия. Действайте по тънката струна, търсете начин да спечелите нечие доверие и да си върнете загубени позиции.

Дева 23 август – 22 септември

Четири планети образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Не бързайте с изявите и с важните избори, проучвайте и планирайте. На 20-и отношенията ви навлизат в критична фаза, връзките зациклят. На 21-ви очаквайте атака по линията на личната ви амбиция. Ще се наложи да правите компромиси, да се съобразявате с чуждо мнение и изисквания и да пренебрегвате личните си желания. На 22-ри успехът ще ви следва, ако работите и действате самостоятелно. 23-ти е чудесен ден за срещи и преговори. В деня на буквите на 24-ти ви се отваря възможност за преговори. Включете в действие вроденото си дар слово. На 25-и Луната е в Лъв, шефовете са непреклонни, изискванията към вас нарастват. Не позволявайте да ви стоварват работата на мързеливците. На 26-и се концентрирайте максимално.

Везни 23 септември – 22 октомври

Слънце и Луна от Близнаци ви активизират и настройват на делова вълна. Сякаш се събуждате от сън. На 20-и Луната навлиза в Близнаци и заедно с Плутон от Водолей задвижва брилянтни аспекти за родените в първата декада. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в перфектен аспект от Близнаци. 22-ри е неблагоприятен за съвместни делови и творчески инициативи. На 23-ти му отпускате края, падат ограничения, а някой забравя и за дадените обещания. На 24-ти Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. На 25-и са в силна позиция хората, които умеят да се изказват точно и навреме и които разбират мотивацията в поведението на околните. Още със ставането на 26-и си пожелайте нещо и ще го имате. Ден на феникса, възкръсват чувства от миналото. Денят е добър за срещи, пътувания и командировки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Доверете й се. С някакво шесто чувство ще усетите кой ви мъти водата, на кого може да се опрете в работата и на кого може да разчитате в любовта и връзките. На 21-ви заставате на старта на важни дейности и поставяте условията си на тези, с които предстои да се работи и да се провеждат съвместни инициативи. На 22-ри родените в първата декада ще разрешат стар семеен спор. На 23-ти любовта чука на вратата, а за някого с нея идва и щъркелът с ревящ пакет. На 24-ти до вечерта ще се появи някаква сянка в отношенията, а това, което премълчите, ще създаде проблеми в бъдеще. 25-и е конфликтен и неподреден, особено за родените около 1-5 ноември. На 26-и родените в третата декада ще имат проблеми и ще се въвличат сами в конфликти с препоръките и забележките, които правят без някой да ги е поискал.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада днес лесно влизат в конфликти. Ще бъдете атакувани и от чужди, и от свои. Доверете се на предчувствията си, не започвайте нищо ново, ако не сте го обсъдили с близките. На 21-ви ще ви движат фиксидеи, които на моменти замъгляват ума и пречат да видите реалностите. На 22-ри се препоръчва изолация. На 23-ти и на вашата улица може да изгрее любовта. 24-ти започва с конфликт, но до обед и най-неприятната ситуация ще се развие във ваша полза. На 25-и ще водят в играта добре информираните и тези с вродено дар слово. Денят сбъдва желанията и благопожеланията ни. И булките ще почерпят и заченат на Спасовден. Първата половина на 26-и дава шанс на добре подготвените и тези, които могат да работят вербално. Ден на усвояване на енергии от космоса.

Козирог 22 декември – 20 януари

Избягвайте конфликтите днес. Това, което не ви харесва, наистина е неблагоприятно и даже вредно за вас. Настройте се на самозащита, нищо важно не започвайте. На 21-ви печелят силните и пробивни хора. Не се отказвайте да получите и да си вземете от живота това, което искате. От 22-ри до 24-ти на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рака, където я очакват Венера и Марс. Тази емоционална тройка ще ви създава болезнени проблеми, особено в любовта и чувствата. На 24-ти радостта от празника може да бъде помрачена с някаква агресия до обед. На 25-и природата и околните реагират чувствително на всичко, което правим и казваме. До обед на 26-и лесно влизате в конфликти, които следобед ще се чудите как да оправите и как да замажете положението.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес Марс навлиза в знака на опозицията ви Лъв. Доверете се на усета и на вътрешното си усещане в ситуацията и ще избегнете неприятностите. От 21-ви Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Близнаците. На 22-ри важната за вас работа ще се уреди на четири очи. Съвместните инициативи зациклят в интриги, спорове и претенции. 23-ти е прекрасен ден за любов, признания и обяснения. На 24-ти от обед навлизате в рисков период. Не провокирайте никого, дръжте се отговорно. Край с изповедите и споделянето на 25-и. Не отговаряйте на провокации, пазете свои и чужди тайни и внимавайте кое къде оставяте. От нещо дребно може да ви спретнат компромат. 26-и е ден на проби и грешки. Чувствате се предадени или употребени за нечия кауза и лична амбиция.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес Луната навлиза в конфликтните ви Близнаци и сключва пречупващ аспект със Сатурн от Риби. Отношенията излизат от рамките на добрия тон, никой никого не слуша. На 21-ви родените в третата декада са подвластни на илюзията, че може да променят света. На 22-ри Луната навлиза в Рак и до вечерта идва в съвпад с Венера. Това е дълбоко емоционален и любовен аспект. На 23-ти сте максимално активни по всички линии на живота. На 24-ти много ще бъдат неразбраните и недолюбените.

25-и е критичен ден в отношенията между шефове и подчинени, между тези, които командват, и тези, които се налага да изпълняват разпореждания. Не навреждайте с думи, не спекулирайте със свои и чужди тайни. 26-и има две лица. Ще се ядосвате и за случайно изпуснатите нерви и думи, казани в състояние на амок. Следобед опитайте да оправите нещата, иначе ще ви чака тежък уикенд.

ЧРД

В лична година 5-ца се настройте на вълната на промяната и пътуванията. Планирайте почивки и посещения на приятни дестинации, търсете ново място за работа и живот. Точно след една година на 25-26 май 2024 г. Юпитер ще дойде в съвпад с рожденото ви Слънце и ще ви донесе награди за старанията, за промените и допълнителната работа, с която сега се захващате. Не позволявайте на никого да ви отказва от мечтите и да ви отклонява от целта, която отдавна сте си набелязали.

Слънце и Луна са в конфликт със Сатурн в хороскопа на родените днес. Лесно ще сменят настроенията и както се държат мило, изведнъж ще избухват в агресия и обратното. Родените малко след полунощ бързо трябва да напуснат бащиния дом и да отидат да учат и работят другаде. Родените на обед ще ръководят големи проекти, ще са известни и признати. Родените малко преди залеза не бива да продават наследени имоти.