0

В лична година 3-ка войнственият ви интелект ще бъде на висота, ще защитавате успешно правата, парите и личната си територия, ще насочвате децата към печеливш избор и ще стимулирате активността на партньори и колеги. Годината ще ви донесе стабилност независимо някои колебания. В последните дни на април Венера навлиза в Телец, а Марс в Овен, където и двамата се чувстват в свои води. Ще се активизирате и в любовта, ще започнете ремонти и настъпление в посоката на личната си амбиция. Вече ще сте и трима в люлката на живота, някой чака бебе.

Родените днес около изгрева са деца на света, ще пътуват много, ще пишат и ще се изразяват добре, ще имат артистична дарба и букет от таланти, които ще ги изстрелят рано към върха на успеха и славата. Родените на обед ще носят късмет на всеки работодател и накрая ще го заместват в бизнеса. Родените на залеза ще имат голяма клиентела, но успехът ще ги споходи след 40-годишната им възраст. Не бива да продават наследените си имоти, там има нещо ценно за тях. Неблагоприятно за раждане в двата часа след залеза.

Овен 21 март – 20 април

Родените във втората декада правят силен ход, разобличават нечии тайни и намерения и налагат позицията си. Ден на проблематични връзки, от които ще излезете на печалба или ще успеете да елиминирате конкурент. Хитреците сами падат в капаните си. Едно пътуване ще ви покаже как точно стоят нещата, не ползвайте посредници, убедете се сами в нещата, които са ви важни. 27-и е ден на индивидуалистите, не влизайте в комбина. На 28-и следвайте една точно определена цел. 29-30-и са рискови и проблемни, очертават се алергични реакции на физическо и душевно ниво. На 30-и Марс навлиза в Овен, до вечерта поставяте всеки самозабравил се на мястото му. 1-lи е ден за реформи. На 2-ри се задава нова програма, а на 3-ти ще спечелите с активната и настойчива политика.

Телец 21 април – 20 май

Ден на мрежата, не бързайте да споделяте творческите си идеи и намерения, защитете проектите си, конкуренцията се активизира. Не водете преговори, трудно ще разберете кой какво мисли и какви амбиции гони. Днес и вие прикривате истинското състояние на нещата, на работата и връзките си, а това може да подлъже партньорите ви да тръгнат в грешната посока. Не лъжете. На 27-и всеки е заложил своя капан, но трудно ще се спаси от капаните на другите. На 28-и всяко препятствие може да бъде преодоляно. Действайте активно. За 29-и планирайте пътувания, преговори с шефовете и среща с любовта. Дано времето ви стигне за всичко важно. 30-и е ден за проучване. 1-2-ри са рискови и конфликтни, изправени сте пред неочаквани признания. На 3-ти всичко се подрежда.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на мрежата, очертават се опасни връзки и зарибявания. Децата са неуправляеми и създават проблеми с избора, с амбициите и желанията си, които не са координирали с вас. Качвате кръвното и адреналина, а това ви прави невнимателни. Може да направите грешен ход и да позволите да ви измамят нелоялни търговци. Движете се в позната среда, не правете големи поръчки и покупки. На 27-и Луната ви гледа в опозиция от Стрелеца. Ограничете до минимум контактите, нищо важно не започвайте. 28-29-и са дни на прекалявания, на непоносимост към определени храни, напитки и хора, вероятни са алергични реакции. 30-и е ден за проучване и сондиране на мнения. На 1-ви налагате личните си решения, другите се съобразяват. 2-ри идва с важна среща и информация. 3-ти е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес печелят хитринките, ловкостта на ума и ръцете. Очертават се кражби от различен вид и калибър. На едно място ощетявате, а на друго ще бъдете ощетени. Ден на мрежата, няма прошка за наивниците и за тези, които пречат на дърпащите конците. Едно евтино пазаруване ще ви излезе скъпо, ще се наложи да връщате стоки и да се разправяте със служители. Пазете си вещите. На 27-и един мисли за печалба, а друг за много голяма печалба. Действа се без задръжки. На 28-и имате предимства до обед, лесно се стига до целта. На 29-и компромисите са част от играта, направете ги. На 30-и се отказвате от едно пътуване и среща за сметка на други контакти. Някой ще се обиди. 1-ви идва с ултиматуми, а на 2-ри сменяте подхода и приоритетите. 3-ти носи късмет и изгодни оферти.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес успявате да предвидите действията на конкуренцията и да направите своя изпреварващ ход. Заложени са мрежите, уловът ще е богат. Сега е моментът да се възползвате от чуждите грешки и действия, взимате и нещо определено за друг. Днес лъвският пай е за вас и в любовта. Не е време за изчаквателна политика. Поставете условията си, нека всеки си знае лимита и да си стои в кошарата. На 27-и всеки е плячка за другия, но вие ще се похвалите с победа. 28-и изисква смяна на подхода и старт на нова програма. От 29-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от Телеца. Любовта и връзките ви придобиват доста меркантилна окраска. Предприетото на 30-и ще носи късмет и успехи в бъдеще, подпишете нови договори. На 1-2-ри скачате според тоягата, но на 3-ти доминирате.

Дева 23 август – 22 септември

Днес Луната от Стрелец и Сатурн от Риби са в конфликт със Слънцето на родените около 5 септември. Бъдете особено внимателни към всякакви изкушаващи обаждания и предложения. Не правете големи поръчки и покупки, не ползвайте посредници. Както и да постъпите, ще работите за чужди интереси, ще влизате в неприятни отношения с родители и деца и някой ще се възползва от това. 27-и е рисков и проблемен, може да попаднете в мрежите на хитри мошеници. 28-и започва с напрежение и промени в плановете, но следобед вече здраво държите кормилото. 29-и е зареден с любов и вдъхновение, Венера навлиза в Телец. За 30-и планирайте срещи, сключете нови договори, търсете съюзници. На 1-ви бъдете сред свои. 2-3-ти носят промени в курса, съобразявате се с другите.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес за вас действа пръстът на съдбата. Може да измъкнете някого от тежко положение и от капана на нечия манипулация. С това ще си спечелите подкрепата му в бъдеще. Всеки жест има значение. Капаните са навсякъде, внимавайте и следете действията на близките и децата. Може да се окажете на точното място в точното време и да простъпите така както разбиранията ви го налагат. Ако на 27-и защитавате справедливите каузи на близки и приятели, и вашите интереси ще бъдат защитени. На 28-и късметът ви е до обед, след това навлизате в рисков двудневен период. 29-и ви среща с хора, които искат да ви отклонят от пътя и взетите решения, не го позволявайте. На 30-и следобед постигате важна цел. На 1-ви скандалите разболяват. 2-3-ти идват с изгодни предложения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес желанията и пороците ще ни провалят, ще ни вкарат в губещи положения и ще се отразят негативно на връзките ни. Постарайте се във всеки момент да контролирате положението и постъпките си. Каквото и да ви предложат, ще е свързано с нещо задкулисно и манипулативно. Сами играете нечестни и неспортсменски игри в желанието да имате и да получите нещо повече от другите. 27-и е зареден с агресия и амбиция да се взима повече и ако може от чуждата паница. 28-и е ден на прозрения и изповеди. От 29-и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца, любовта получава финансово измерение. На 30-и до обед всичко върви по правилата, но следобед влизате в конфликти. До 2-ри на обед се оставете на течението и намалете изискванията. След това следват три успешни дни.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес не се вслушвате в мнението и съветите на близки и приятели, а това може да ви постави в зависимост от чужди интереси и да ви хвърли в прегръдките на неравностойни връзки. Заложени са капани за наивници, но и за умниците ще се намери подходът, който ще ги накара да работят за чужди интереси и да харчат пари за некачествени стоки. Начинанията и сделките ви са рискови и губещи. На 27-и Луната от Стрелец е в конфликт със Сатурн от Риби, влизате в капани и научавате болезнени истини. 28-29-и са заредени с алергични реакции и непоносимост към тези, които не мислят и не действат синхронно с вашите разбирания и нужди. От 30-и се активизирате, Марс навлиза в Овен. 1-ви е ден на авантюристично поведение, а на 2-ри лесно постигате своето. 3-ти изисква и налага подчинение.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на неспортсменски прояви, на изнудване и игри на дребно. Някой може да бъде излъган и с по-едри суми. Проверявайте всичко, не тръгвайте с голямата кошница на делови срещи. Търсете капаните във всяко предложение. Неблагоприятен ден за годеж и сключване на брак. Отложеното за следващите дни ще носи късмет и уреждане на проблемите, които ви мъчат в момента. 27-и среща хитреците с лаиците, някой ще бъде подмамен и употребен. На 28-и Луната навлиза в Козирог, отварят се нови посоки и варианти, срещи с приятни на душата ви хора. От 29-и Венера ще ви гледа в перфектен аспект от Телеца, а това ще ви направи по уверени в чувствата. На 30-и сте на точното място, разгледайте имот. На 1-ви ограничете вредните контакти. 2-3-ти са дни на презареждане.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Ден на мрежата, в която или си паякът, или си мухата. Няма средно положение, заложени са капаните за наивници, които ще пазаруват за празниците в последния момент или ще предприемат пътувания с предварителни уговорки. Ще се окаже, че трябва да се плаща за всичко допълнително, ще ви предлагат негодни стоки, а за предплатените услуги ще се искат още пари. На 27-и не вярвайте на големи обещания и нищо не обещавайте. Ограничете контактите в мрежата. 28-и позволява да постигнете една важна за вас цел и амбиция, но не и две. Определете точно нуждите и приоритетите си. От 29-и Венера навлиза в Телец и за любовта ще се плаща. 30-и е чудесен ден за срещи, разговори и важни сделки. На 1-ви огледайте имот. 2-ри идва с нови идеи, 3-ти показва реалността.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес Луната от Стрелец е в конфликт със Сатурн от Риби. Не взимайте важни решения. Както и да постъпите, ще сбъркате или ще сте без вина виновни за чужда грешка и проблеми. Не правете големи покупки, ограничете контактите и не сключвайте нови договори. Денят е неблагоприятен за обвързване, за предложения и брак. Връзките ви са неравностойни, ще ви настъпват по мазола. 27-и е ден на загуби, стойте мирни, не правете рискови ходове. На 28-и късметът ви идва следобед, изчакайте, движете само една задача. На 29-и уредете пътуване, идват покани и придобивки. На 30-и лесно се усвояват знания и практични умения. Марс напуска Рибите, от живота ви изчезва неприятен дразнител. 1-ви е рисков, а на 2-ри се получава по заслуги. На 3-ти се налагат ограничения.