0

В лична година 2-ка смирете апетитите, постарайте се да изчистите юридическите си дела и финансовите си задължения и да излезете начисто в сделки и отношения. Юпитер ви облъчва в пречупващ аспект от Близнаците, а той отговаря за правото и закона. Не си позволявайте нерегламентирани връзки и сделки, не работете в сивата икономика и не изневерявайте на партньора. Опозицията на Слънцето ви със Сатурн противопоставя родители и деца и изисква по-строга ръка в отношенията. Налагате, но и ще ви налагат ултиматуми.

Родените днес на изгрева имат ораторски талант, ще пишат книги и методически ръководства, ще бъдат и добри учители. Вероятно е да имат само един брак. Родените на обед ще бъдат добри търговци, често ще пътуват в чужбина, ще имат успех в държавите под знака на Лъва - Италия, Англия и Франция. Родените на залеза ще имат съвместна фирма с верен партньор, роден под Рак или Козирог. Ще имат тежки кармични връзки в любовта с родените около есенното равноденствие.

Овен 21 март – 20 април

За днес се препоръчват преговори и опипване на почвата. Ще постигнете съгласие по спорните въпроси. Не отлагайте, насочете вниманието си към изчистване на проблемите, които ви мъчат. Не се събирайте с много хора, не планирайте отсъствия от дома и изневери. Каквото се развали в тези дни, трудно ще се оправи. Имате шанс да постъпите правилно, а не така както ви подтиква емоцията. Предстои тежка седмица за родените в първата декада. На 4-ти Марс навлиза в конфликтния ви Овен, а Венера е в съвпад с кармата от минали животи. Бъдете внимателни в семейните дела, лесно се отива към скандали и раздели. На 1-ви е добре да се регистрират фирми. На 2-ри нищо важно да не се започва. 3-ти е ден за размисъл, а в следващите три дни предстоят изпитания и битки.

Телец 21 април – 20 май

Луна и Плутон са в конфликтни аспекти към родените в първата декада. Ще ви притискат от няколко страни, роднините ще поставят условия по имотните дела и делби, ще се водят безсмислени спорове за неща, които не зависят от вас. Ще си спестите проблеми, ако обедините и насочите интересите в една взаимноизгодна посока. Но където има двама водачи, това няма как да стане. 31-ви е ден на разногласия и намеси, действайте със свои хора и приятели. На 1-ви Уран от Телец тръгва ретроградно. Ще се повторят старите уроци, но навлизащият в Козирог Плутон ще ви помогне да намерите решението. 2-ри е губещ, 3-ти е интуитивен, а на 4-ти стартирайте нова инициатива. На 5-и не допускайте трети в делови и лични връзки. На 6-и идете там, където нещо ви привлича, ще спечелите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на реката от възможности, която ще се влее в морето на големите ви очаквания. Днес и утре е добре за старт на нова бизнес инициатива и за подновяване на стопирана дейност. Поканете гости и гостувайте, рекламирайте се по всички възможни начини. Печелят обединените усилия в една взаимноизгодна посока. Време да се излезе от летаргията на лятото с нови творчески идеи. На 31-ви всичко потръгва и на 1-ви завършва с подновяване на фирмена дейност. На 2-ри нищо не е такова каквото изглежда. Внимавайте, всеки избор ще е грешен. На 3-ти губите, ако не се съобразите с вътрешното си усещане и интуицията. 4-ти е ден за отскок в бизнеса, но в любовта може да скочите в чуждо легло и да имате проблем. На 5-и действайте сами, а на 6-и съберете екипа и решавайте заедно.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес плувате в свои води, може да привлечете съюзници за личните си и делови начинания. Рекламирайте се, съберете тези, в които вярвате и обсъдете взаимните си инициативи. Ден на реката, която може да ви отведе до морето на сбъднатите мечти. Всяка крачка ще носи ползи, всяка среща ще е перспективна. Направете предложение, оженете се, започнете нова връзка и съвместна дейност. Периодът започва с големи очаквания, със старт на нови дейности и фирмени инициативи през уикенда. На 2-ри може да направите прибързан ход и в следващите дни да пострадат чувствата и бизнеса ви. На 3-ти се доверете на интуицията във всички направления на живота. От 4-ти Марс навлиза в Рак и застава в пречупващ аспект към Венера и Луна. Ще имате критични моменти в чувствата и на 5-6-и.

Лъв 22 юли – 22 август

Предприетото днес ще донесе ползи и по някакъв начин ще ви заземи на благоприятна територия и позиция. Действайте семейно и екипно, всяка цел може да бъде постигната със съвместни усилия в нужната посока. Потърсете приятели за подкрепа в делата, които предприемате, заедно ще постигнете много и в семеен план. Време е за обвързване, за договаряния и сключване на брак. На 31-ви и 1-ви Луна и Меркурий в знака на Лъва ще покровителстват всяко ваше начинание и пътуване, ще подкрепят фирмените ви инициативи и ще помагат да срещнете точните хора. На 2-ри сянката на новолунието слага отпечатък в душите, никой не е искрен, нищо важно не започвайте. 3-ти засилва предчувствията, доверете се на интуицията. 4-5-и са дни на лъвския ви скок. На 6-и сключете договор.

Дева 23 август – 22 септември

Не пропускайте срещи, покани и пътувания. Днес може да срещнете важни за бъдещето ви хора и да влезете в подходящата среда, където ще постигнете една мечта и ще обедините сили и средства за постигане на друга. Ще получите съдействие, а може би и финансиране на проектите си. И независимо че ще се наложи първо да дадете, след време повече ще получавате и взимате. На 31-ви и 1-ви сключете нов договор, споразумейте се с роднини по спорните имотни дела. 2-ри е рисков и проблемен. Ще претърпите загуби на всички нива, не планирайте важни инициативи. В деня преди новолунието в Дева враговете ви се активизират. На 3-4-ти ще ви въздейства стар кармичен кръст на планетни сили. Очертават се загуби и конфликти, но на 5-6-и си връщате загубеното и идва нещо ново.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес успешно съгласувате семейните и приятелски отношения и прекарвате приятно на приятни места. Всяка инициатива ще тръгне както сте я замислили и ще донесе ползи. Днес и утре е добре да стартирате нови дейности, да направите промоция на проекта, с който се захващате, и да рекламирате новата си фирма. Възобновете и занимания, които в миналото са ви носили доходи. 31-ви и 1-ви са дни за представителни срещи. Канете гости на освещаването на нова бизнес инициатива. Чудесно е да се стартира нова търговска дейност. На 2-ри обстановката корено се променя. Предстои ограбващо новолуние в сатурновата ви дупка. 3-ти идва с прозрения за бъдещето, а на 4-ти правите крачка напред и в любовта. 5-и е ден на сладки изкушения, от които ще ви загорчи още на 6-и.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес Луна и Плутон са в конфликт спрямо родените в първата декада. Очертават се проблеми с роднини и близки, може да се съгласите на неизгодни оферти, да купите или да продадете нещо на загуба. Приятели и партньори, на които сте разчитали, се оттеглят от връзката с вас или вече отиват при друг. Може да се отложи пътуване или плановете ви да се променят в последния момент. На 31-ви и 1-ви водите битки с изявени и скрити врагове и конкуренти. Някой ви изпреварва в инициативите и ви отнема клиентела. На 2-ри не рискувайте в нищо и за нищо. На 3-ти интуицията ви работи безотказно, ако й се доверите, ще направите силен ход. На 4-ти всеки може да изкушите, но на 5-и падате в капана на страстта. 6-и е ден за старт на нови инициативи, подпишете нови договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес Луната от Лъв покровителства връзките, амбициите и намеренията ви в делова и интимна посока. Получавате покани, съдействие и подкрепа, някой урежда и финансиране. Благоприятен ден за съвместни инициативи и делови предложения. Стартирайте нова фирмена дейност. Ще се случват събития, които ще ви улесняват в избора и ще подсказват навременното и правилно решение. На 31-ви и 1-ви започва нова програма, влизате в нова игра в бизнеса и в любовта. Сега е моментът да се окопаете на по-добра позиция. На 2-ри губите по точки в една добре планирана игра. Нищо да не се започва. На 3-ти очаквайте проблеми и удари под кръста, доверете се на интуицията, амбицията ще ви подведе. На 4-ти печелите в края на деня. На 5-и изневерявате, а на 6-и преговаряте успешно.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес печелят обединените усилия на близки, приятели и роднини, водени от вашето вещо ръководство, от личните ви идеи и творчески възможности. Всичко може да се постигне с общите усилия на семейството и приятелите. Може да се започне съвместна дейност, да се съчетаят ресурси и интереси в името на важна за всички цел. Някой започва преустройство и ремонт у дома и в офиса. 31-ви дава ход на нови инициативи. От 1-ви Плутон отново е в Козирог, където ще остане до 20 ноември и ще помага да уредите имотните си дела. На 2-ри грешките на другите работят за вас. 3-ти идва с интуитивни прозрения. На 4-ти направете своя обезпечаващ ход, подпишете новите си договори. На 5-и, ще се губите в догадки и несподелена любов. На 6-и една лъжа всичко може да провали.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес Луната е в опозиция на Плутон от Водолей. Родените в първата декада може да бъдат притеснени от роднински атаки в посока на имоти и притежания. Постарайте се да изгладите спорове и проблеми и да продължите заедно напред. В този ден печелят обединените усилия, а не разделението. Помислете как да ползвате заедно спорните имоти, така че всеки да е доволен. На 31-ви и 1-ви работите за чужда кауза, а вашите належащи дела зациклят. На 2-ри нищо отговорно да не се започва, да не се водят преговори. 3-ти идва с усещане за полезните и вредни варианти. На 4-ти започвате на куц крак, но до вечерта вече тичате към успеха, парите и постиженията. На 5-и не допускайте странични хора в дома и работата си. 6-и ви носи късмет, получавате изгодни предложения.

Риби 19 февруари – 20 март

Ден на водата, някой ще яхне бързея, а друг ще попадне във водовъртежа на задържащи и рискови обстоятелства. Ще се разбере кой е с вас и кой работи против личните ви интереси. В бъдеще се доверявайте на тези, които днес ще ви помагат да изплувате от кризата и да решите болезнените си проблеми. Може да намерите благоприятната среда за любовта и за развитието на бизнеса ви. На 31-ви и 1-ви привличате погледите, някой ще бъде освиркан, а друг поощрен, но като цяло е добре да останете анонимни. Не давайте храна на клюката. 2-ри е рисков, а на 3-ти се доверите на интуицията. На 4-ти идва атака в гръб, настройте се на самозащита. На 5-и изкушенията са навсякъде. Не позволявайте намеси в личния ви избор. За 6-и планирайте нови творчески инициативи и подписване на договори.