0

Овен 21 март – 20 април

Ден на прекалявания, на желанието да се опита от всичко, да се отпусне коланът на апетити и страсти и да се пренебрегнат забраните. Вървите към изневери и непредвидени ситуации, в които тайните ви може да бъдат разкрити. Случайността ще ви помогне да разберете нещо важно. Ще има и за какво да почерпите, ако следвате правилата на играта и усетите докъде може да стигнете. От 10-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Вероятни са изневери с колеги по празниците. 11-и е ден на леденото сърце. На 12-и лесно се влиза в капани. Вечерта си поръчайте сън. 13-14-и носят сила и успех. На 15-и печелят добре информираните, тези, които имат очи и уши на важни позиции. 16-и е ден на провокации и съблазни, не взимайте прибързани решения.

Телец 21 април – 20 май

С навлизането на Венера в знака на Козирога за вас започва период на изкусителни връзки на работното място или там, където ви канят да се изявите и да давате консултации. Една двудневна командировка може и да ви ожени до няколко месеца. В момента всяко предложение за работа при вас върви в комплект с любовно изкушение. Ако вече сте обвързани, съветът е да си останете у дома. От 10-и Венера навлиза в Козирог, очертават се любовни връзки по естеството на работата ви. На 12-и се откажете от старите илюзии, не бива да се действа инстинктивно, а с мисъл за бъдещето. Загубеното на 12-и трудно ще се върне. На 13-и сте разконцентрирани и изпускате важни моменти. 14-и носи сила и късмет във всички направления. На 15-и печелите конкурс, взимате изпит. 16-и е рисков.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 10-ти ще има за какво да почерпите и с какво да се похвалите. Опитайте отново там, където в миналото сте получавали откази или не е имало кой да ви чуе. Във всеки момент се старайте да не прекалявате и да не преигравате. Ще имате повод да почерпите. Една случайна среща ще ви свърже с голямата любов или ще задълбочи стари връзки. Дръжте на дадената дума. Ден за годежи и брак. От 10-и Венера вече не ви гледа в опозиция. Любовният ви живот се нормализира. На 11-и идват награди за старанието или за безхаберието ви в миналото. 12-и е опасен и зарибяващ, ще ви изнудват. 13-и ви води към целта, заемате силна делова позиция. На 14-и лъжата ще стане истина, някой получава признание, а друг наказание. 15-и е ден за проучване, а 16-и е агресивен и конфликтен.

Рак 22 юни – 21 юли

Луната е в Рак в опозиция на Меркурий и Венера. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии. Работата да почака, дайте предимство на любовта. 10-ти е най-добрият ден за сключване на брак в този месец. Висшата любов ще ви покровителства. Не правете компромиси в чувствата, бъдете с този, когото наистина обичате. Нека чувството за мяра и мярка да не ви напуска. 10-и носи успех, ако дозирате нещата и във всеки момент контролирате положението. На 11-и, каквото повикате, такова ще се обади. На 12-и не бързайте с новите инициативи. Очертават се зарибяващи предложения. На 13-и постигнете важна цел. Не се разпилявайте. 14-и е ден за пътуване, за преговори и сделки. Може да купите и продадете нещо на сметка. На 15-и работете в екип. 16-и е рисков.

Лъв 22 юли – 22 август

На 10-ти и малката крачка ще донесе генерални промени в начина ви на работа и живот. Някой се жени, друг намира сродната си душа и мястото, в което да се развива. Освобождават се залпово букет от неконтролируеми енергии и желания. Постарайте се да контролирате положението в средата, в която се намирате. Не си позволявайте алкохолни злоупотреби. Всичко да е с мярка. 10-и е чудесен ден за нови начинания, за сватби и годежи. В неделя обирате плодовете на дълъг труд. На 12-13-и Луната е в Лъв в опозиция на Сатурн. Трудно ще се разбирате с родители и деца, с шефовете и с хората, които ръководите или сте зависими от тях. 14-и носи предимства. Сключете нови договори. На 15-и добре информираните влизат в голямата игра. 16-и е кризисен и опасен.

Дева 23 август – 22 септември

На 10-ти може да се постигне много, но и да се изложите, ако прекалите с алкохола и приказките. Денят е благоприятен за обвързване. Висшата любов ще покровителства връзките и ще ви води към най-доброто за бъдещото ви място. Разкрепостете се, повеселете се, но не губете чувството си за мярка независимо в каква ситуация се намирате. Щадете и чувствата на близките. 10-и е ден на разкрепостяване, което може да ви оголи гърба. 11-и носи не само чакани, но и заслужени награди. Разплащаме се. На 12-и привличате агресия с изказванията си. На 13-и печелят тези, които гонят само една цел. От 14-и Луната навлиза в Дева, очертават се пътувания, делови срещи и изгодни предложения. На 15-и учителят си намира ученици. На 16-и не рискувайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

От 10-ти до 3-ти януари изкусителката Венера ще ви гледа в пречупващ аспект, а това положение ще ви изкуши, ще ви провокира да изневерите на партньора по празниците с колега или колежка. Не оставяйте на втори план семейните дела. Ден на виното и камбаната. Ще се чуе нещо, за което един ще се радва, а друг ще плаче. Всяко отиване в крайности е вредно. Бъдете верни на любимите. От 10-и Венера навлиза в конфликтния ви Козирог. До 12-и и Луната от Рак ще ви мъти водата. Вървите към изневери, разбирате за предателства. На 12-и нищо важно да не се предприема. На 13-и успявате само в едно направление. 14-и дава шанс на всеки, който добре се е подготвил и има полезни контакти. 15-и е ден на важни разкрития, от които един ще плаче, а друг ще почерпи. 16-и е рисков.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените във втората декада са в по-силна и пробивна позиция. Предстоят радостни събития с песни и танци. Ден на любовта, на желанието да обичаш и да бъдеш обичан. Всякакви криволици са възможни. Старайте се във всеки момент да контролирате положението и да не отивате в крайности. Може да бъдете притеглени от случайни или стари връзки и да нараните партньора. На 10-11-и Луната от Рак, заедно с Нептун и Юпитер от Риби образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Искайте и ще ви се даде. В тези дни се получава по заслуги. На 12-и ограничете контактите, лесно се влиза в капани, нищо не започвайте. Ако за 13-и планирате много задачи, нито една няма да се свърши като хората. 14-15-и са силните ви дни, всичко се урежда. На 16-и си искате своето.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на виното и камбаната, идват предложения и съобщения, за които някой ще почерпи, а друг ще се изнерви и ще започне да се доказва на всяка цена. В този ден е важно да си балансиран, да не излизаш от релси и да не позволяваш да те провокират. Венера напуска вашия знак, крайно време е да решите с кого ще продължите. Чудесен момент за годежи и брак. Всичко предприето на 10-и ще носи късмет, стига да е с мярка. 11-и определя приоритетите и ви дава по заслуги. На 12-и печелите, докато другите губят. Довършвайте, но нищо ново не започвайте. 13-и ви води към отдавна мечтана цел, за която сте положили много усилия. На 14-и може да се поемат умерени рискове, бъдете честни в отношенията си. 15-и е ден за проучване на пазара. 16-и е опасен.

Козирог 22 декември – 20 януари

Най-много моми и ергени има сред вашата зодия, но от д10-ти до 3-ти януари изкусителката Венера ще бъде във вашия знак и трудно ще удържите фронта. Очертават се любовни изкушения по празничните купони с колеги и колежки. Еуфорията по Коледа може да ви ожени или разведе. Започнете от 10-ти, това е най-добрият ден за предложения, годежи и сключване на брак. 10-и е ден за любовни срещи и предложения. Този път може и да си загубите ума. 11-и ви връща на земята, някои отношения се вледеняват. На 12-и всеки е хвърлил въдицата и чака някой да клъвне. Не правете никакъв избор. На 13-и действате разконцентрирано и може да загубите. На 14-15-и животът ви дава предимства, възползвайте се от всеки шанс. 16-и изисква работа на свой терен.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 10-ти ще има за какво да почерпите и дано е за добро. Овладейте импулса, дозирайте нещата, не си позволявайте пикове в емоционалното състояние независимо какво се случва, за да може да контролирате ситуацията. Ден за годежи, предложения и сключване на брак. Предайте се на любовта, край с изчакването и обмислянето. Време е да се живее и да се прегърне всеки шанс. На 10-и отивате в крайности, трудно контролирате чувствата. На 11-и чакайте награда за положените усилия. На 12-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 13-и се разсейвате и губите нишката, водеща към желанията и успеха. Едно пътуване на 14-и ще ви отведе на важно и полезно за вас място. На 15-и може да влезете в среда с ограничен достъп. Всичко научено ще ви е от полза. 16-и е рисков.

Риби 20 февруари – 20 март

На 10-ти плувате в свои води, срещате свои хора или такива, с които има тенденция да останете свързани за цял живот. Чудесен ден за годежи и брак, връзката ви ще бъде покровителствана от висшата любов. Дистанциите се стопяват, душите се намират и обединяват. Изискването в този ден е във всеки момент да владеете положението. И независимо трудностите късметът ще ви следва. На 10-11-и Луната от Рак ви изпраща подкрепа и покровителство. Може да получите и направите предложение и да промените личния си статус. На 12-и лесно се попада в мрежите на хитри търговци. Не правете важни сделки. 13-и ще донесе успех на тези, които действат настойчиво в нужната посока. 14-и е ден на труден избор, важното уредете до обед. 15-и е ден за учене. 16-и е зареден с агресия.