1

Овен 21 март – 20 април

Ден на сърцето и сърдечните работи. Сега е моментът да стоплите отношенията, които са излезли от контрол, да се съберете и разберете с роднини и приятели и да покажете истинските си чувства. Помагайте с каквото можете. Всичко, което започнете с голяма амбиция и желание за печалба, ще потъне в прахта на забравата, а това, което правите с грижа и емпатия, ще донесе награди. На 4-ти се препоръчват участия в благотворителни прояви. Бъдете с тези, които обичате. Вечерта променя правилата в любовта и връзките. Някой е щастливо женен на 5-и, а на 6-и влиза в нова среда и може да тръгне на нова работа. Но на 7-и вече сте в преразход и правите рискови ходове. На 8-и печели умерената политика. На 9-10-и нарушавате закони и правила. Някой върви към изневери.

Телец 21 април – 20 май

Денят е рисков и неблагоприятен за активни действия. Помагайте с каквото можете. Намалете изискванията и претенциите си към другите. Може да влезете в излишен конфликт с хората, от които зависите. До вечерта Луната идва в съвпад с Уран в знака на нехармоничния ви Телец. Очертават се инциденти и проблеми. Не предприемайте и не планирайте за днес и утре пътувания и преговори. На 4-5-и нищо амбициозно да не се предприема. Направете жестовете, които се очакват от вас. Силните ви дни са от 6-и до 8-и, когато Луната ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Девата. От 7-и и Меркурий ще ви гледа с подкрепа от знака на Рибите. Работата ще потръгне, ще ви предложат изгодни договори. Идват приходи и от странична дейност. На 9-10-и не отивайте в крайности.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес си правим взаимни услуги и си улесняваме живота. Не подхождайте с претенция и амбиция към другите. Направете жестовете, за които някой ще ви помоли. Добре е да се включите в дарителски инициативи. Ден на откровение, молитвите се чуват. Може да сбъднете нечие желание и някой да сбъдне вашето. Не се карайте с никого, после трудно ще се сдобрите и помирите. 4-ти е ден за подкрепа на ближния, не се занимавайте с амбициозни начинания. На 5-и претенциите взимат връх над здравия разум. На 6-и се определят кръгове и територии на влияние. От 7-и с навлизането на Сатурн в Риби в живота ви ще се появяват утежняващи фактори. На 8-и опитайте да се споразумеете по важните въпроси. На 9-и ще има за какво да почерпите. 10-и носи награди.

Рак 22 юни – 21 юли

Благоприятен ден за представителни срещи и участие в благотворителни инициативи. Кой с каквото може да помогне на ближния. И за личните ви проблеми ще има кой да се погрижи. Прояви на завист, амбиция и злоба водят към падение и раздели в този ден. Всичко, което направите с мисъл за ближния, ще ви се връща в бъдеще, когато сами имате нужда. Подновете липсващите връзки. 4-ти е ден за благотворителност, следвайте повика на сърцето. 5-и променя не само отношенията, но и външното ни излъчване. Облечете новите дрехи, срещнете се с нови хора. За 6-и се препоръчва работа в екип, соловите акции са обречени на неуспех. На 7-и Сатурн навлиза в Риби, в живота ви ще се появи голяма отговорност. 8-и е ден за помирение. На 9-10-и не поемайте излишен риск.

Лъв 22 юли – 22 август

В днешно време малко неща се получават безплатно и от сърце, но днес може да очаквате търсената подкрепа. Някой може да ви предложи лично финансиране. Включете се в спонсорски и благотворителни начинания. Всичко, което се прави с мисъл за благото и здравето на ближния, ще се толерира и покровителства. Няма да получите желаното с агресивна и манипулативна политика. На 4-5-и Луната от Лъв сключва перфектни аспекти с Венера и Юпитер, но е в конфликт с Уран. Очертават се експлозии в чувствата, влюбвания и разлюбвания, обвързвания и раздели. На 6-и може да станете шеф, а на 7-и една тежест се заменя с друга в работата и в живота. 8-и е ден за преговори, а на 9-и може и да почерпите. На 10-и съдбата разделя близки и колеги на два враждуващи лагера.

Дева 23 август – 22 септември

И независимо какъв проблем имате, обадете се на потенциални спонсори и с тяхна помощ ще го разрешите. Днес се включва космическият канал на любовта. Замисляме се за тези, които са в нужда и беда и правим жестове според възможностите си. Ако подадете ръка, ще ви подадат две, ще ви посрещнат и прегърнат, но ако проявите агресия и безчувствие, ще останете встрани от играта. На 4-ти чакайте подкрепа в труден момент. 5-и променя правилата, нагодете се, не се противете. На 6-7-и Луната от Дева е в опозиция на Меркурий, Слънце и Нептун. И Сатурн се присъединява към тях. Ще срещате обединената опозиция на колеги и близки, а Марс от Близнаци ще ви въвлича в свещени войни. На 8-и влезте в преговори. 9-и носи важни новини, а на 10-и предстои разплащане.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на сърцето и любовта, не правете това, което може да разстрои и обезсърчи близки и приятели. Сега е моментът да се подкрепяме и да си правим взаимни услуги. Дори и да имате намерение за раздяла с някого, не му го казвайте точно днес. Утре съдбата ще завърти своето колело и всичко ще се промени. Но днес всеки може да получи и да даде глътка любов и щастие на тези, които обича. На 4-ти дарявайте нежност и любов. Може да очаквате ответна реакция и подкрепа в труден момент. 5-и е денят на колелото, някой изплува от нищетата, а друг е на път да я опита, ако не внимава. На 6-и влезте в нов екип и творческа среда. На 7-и едно покровителство си отива, вече ще се справяте сами. На 8-и всичко да се дели по равно. 9-10-и спазвайте закона и ще спечелите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще е трудно да огреете навсякъде, където някой има нужда от вашата подкрепа и любов. Подредете си приоритетите, не планирайте рискови стъпки и инициативи от обед до утре на обед. Добре е да останете където сте и да не си поставяте тежки задачи. Всичко задвижено с амбиция ще зацикли и ще ви вкара в дългове. Не е изключен здравословен проблем. Щадете сърцето и чувствата на околните. През уикенда Луната от Лъв е в конфликт със Слънцето ви и с Уран от Телец. Препоръката е да се отлагат по възможност пътувания. 6-и е ден за събрания и сбирки на екипа, за стиковка на позиции и намерения. 7-и е рисков, не прекалявайте в нищо. 8-и дава решение на проблемите. На 9-и чакайте предложения и повишение. Напрежението спада, ако дозирате нещата. 10-и носи награди по заслуги.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес ще получавате подкрепа, ще срещате спонсори, длъжници ще ви се издължават, а който чувства някакъв ангажимент към вас, ще се обади и ще ви подкрепи. Днес и утре Луна, Юпитер и Венера са в брилянтни аспекти със Стрелеца. Планирайте пътувания и срещи на място. Направете огледи на терени и имоти. Ще се намери изход от задръстени житейски ситуации и с всеки ще се разберете. На 4-ти идва подкрепа в труден момент, свързвате се със спонсори и влизате в такива роли. 5-и ви носи късмет. 6-7-и променят правилата на играта, появяват се стресиращи положения. Не взимайте прибързани решения. Проблемът трябва да „отлежи” и тогава ще се реши. На 8-и не отивайте в крайности. За полученото на 9-и вече сте си платили, но пак ще го направите. 10-и носи награда.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят е свързан с благотворителността. Търсете примирието и подкрепете инициативите на близките и децата. Може и да не одобрявате някои стъпки на хората от обкръжението си, но това не значи, че трябва да им обърнете гръб. Помогнете с каквото можете и приемете помощта, която ви се предлага. Едно пътуване и гостуване ще даде подходящото за всички решение. Намирате и търсения имот. На 4-ти лесно се стопяват дистанциите на миналото. Простете си и продължете. 5-и носи глътка въздух и приятни емоции. На 6-и работете в посока на семейния интерес. 7-и е ден на ултиматумите, но не всичко трябва да се прави на всяка цена. Трудно се контролира апетитът, нужна е диета и във връзките. На 8-и сключете нови договори. На 9-10-и спазвайте закони, предписания и обещания, не изневерявайте.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес влизате в конфликт с околните и трудно сдържате емоциите. Подложени сте на открит натиск от близки и приятели, враговете не ги броим. Не правете прибързани промени, нещо може да се обърка. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. Ще се развали това, на което вече му е дошло времето. Бъдете подготвени за случайни обрати в отношенията, не бързайте с важните решения. На 4-5-и може да очаквате внезапни обрати в работата и партньорските връзки. Не тръгвайте на рискови пътувания. За 6-и планирайте среща на екипа, участвайте в събрания и съвещания. На 7-и увеличете самоконтрола. 8-и носи умиротворение и равнопоставеност, всеки може да си намери мястото. На 9-10-и чакайте повишение. Доходите ви нарастват, предлага ви се и странична работа.

Риби 20 февруари – 20 март

Един от дните, в които молитвите ни се чуват и сбъдват. Направените жестове ще се върнат, ще ви стопли любовта и грижата, която дарявате и получавате. Правете това, за което някой ви моли, направете желани подаръци. Прочистете мислите, постойте близо до вода и ще стимулирате интуитивните си усещания. Случващото се в този ден ще ви сближи с подходящите и нужни хора. На 4-ти давайте от сърце и ще бъдете дарени. 5-и е ден за представителни срещи и поемане на важни ангажименти. Тествайте нов козметичен продукт и посетете лечебно място. В интервала 6-8-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Девата и в конфликт с Марс от Близнаци. Много неща може да се объркат, но така е винаги, преди да се оправят. 9-10-и изискват дозирани и премерени действия.

ЧРД, 4-ти

В лична година 5-ца ви е време за промени, за преместване в работата и в живота, за нови връзки, срещи и отношения. Ако от доста време планирате промените, вече е време да ги задействате. С навлизането на Сатурн в знака на Рибите на 7 март ще се увеличат и отговорностите ви както в семеен, така и в професионален план. Не оставайте в старата позиция, търсете ново място за личната си амбиция и щастие.

Родените днес на изгрева ще имат трудно детство, но точно то ще ги кали и амбицира да постигнат много в живота си. Ще бъдат много добри психолози, ще владеят и използват тайните на другите и един ден ще опишат всичките си преживявания в книги. Винаги може да разчитат на финансиране, лесно ще печелят конкурси и стипендии. Родените на обед няколко пъти ще започват от нулата и може да се устроят в чужбина.