0

Овен 21 март – 20 април

За днес не планирайте нищо важно и амбициозно, огледайте се, заемете се с неща, които ще подобрят не само вашия живот, но и този на другите. Правете това, за което ви молят, не давайте непоискани съвети. В деня на сърцето, с всеки може да се разберете и да изчистите отношенията си от всичко недоизказано, вредно и разболяващо. Обадете се и на приятели в нужда. 14-и е ден за благотворителност и работа в подкрепа на важни за всички дейности и начинания. 15-и завърта колелото, край на ваканцията за вас и децата. На 16-и всеки трябва да намери своето място в общата работа. 17-и е рисков, надделяват силните и безкомпромисните. 18-и носи хармония, към обед Луната навлиза в Овен. На 19-20-и правите силен ход и постигате желания резултат.

Телец 21 април – 20 май

Родените в третата декада да не започват деня с агресия и забележки, не подновявайте спора за имоти и наследства. С напредването на деня и родените в първата декада излизат от зоната си на комфорт. Днес е денят на любовта, смирете претенциите, направете желани подаръци и до 16-и на обед не участвайте в открити битки и спорове. Влезте в положението на близките, зарадвайте ги. 14-и е ден за изглаждане на конфликти, но вие първо ще ги създадете, а после ще опитате да се помирите. На 15-и правите необмислени ходове и нарушавате обещания. Едно пътуване се проваля. На 16-и изчакайте ходовете на другите, късметът ви идва следобед. На 17-и взимате своето, чуждите грешки работят за вас. На 18-19-и убеждавате някой да ви съдейства. На 20-и цялата печалба е за вас.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес родените в първата декада са в благоприятна позиция за контакти и разговори, никъде не отивайте без подарък. В деня на сърцето жестовете са от особено значение, ще се оценят и запомнят. Правете това, за което ще ви помолят, без да добавяте свои варианти. Срещите и съюзите от този ден ще ви радват и топлят дълго време. Помолете се, днес молитвите се чуват и сбъдват. 14-и стопява дистанции, конфликтите се изглаждат. На 15-16-и стартирайте нова дейност, участвайте в публични изяви, законът ще ви покровителства по всички линии на живота. 16-и е рисков и агресивен, не атакувайте в бизнеса и на 17-и. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. 18-и е ден на хармония и творческо вдъхновение.19-и носи победа, а на 20-и действайте активно и в екип.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес големите амбиции са приглушени от желанието да се съберем, да обсъдим различията, да си простим и да продължим независимо всичко. Направете едно добро дело, а ако финансите ви не позволяват материална помощ, просто проявете състрадание и разбиране към болките и нуждите на другите. С действията си днес може да излезем от омагьосания кръг на агресията и конфликтите. На 14-и се включва космическият канал на любовта, лесно ще се разберете и ще туширате различията. Разменяме си подаръци и жестове на внимание. 15-и изисква и налага промени. На 16-и подпишете колективни трудови договори, мислете и работете в екип. На 17-18-и пълнолунието в Риби пренапряга и ви вкарва в конфликти. Взимате важни решения. Проявете твърдост и на 19-20-и ще дойдат награди.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за прояви на благотворителност. Правете услуги и добри дела, погрижете се за нуждите и интересите на близки и приятели. Всеки жест е от значение и ще ви създава нови връзки и кръгове на влияние. Оставете амбициите на заден план, огледайте се, вижте от какво се нуждае семейството и децата и го уредете. В момента е важно да стопите дистанциите с нужните ви и полезни хора. През уикенда Луната ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Ще се наложи да загърбите личните си амбиции за сметка на колективните и семейни дела. 16-и е ден на призив, вашата роля е да съберете екипа и да отстоявате общите интереси. На 17-и престоят тежки битки за територии и пари. На 18-и следобед водите преговори, изискващи отстъпки. На 19-и подпишете договори. На 20-и играете хазaртно.

Дева 23 август – 22 септември

Днес е време за любов и обвързване с тези, които чувствате близки и сте на път да се сближите, да живеете или да работите заедно. Нищо да не се прави на всяка цена. Смирете амбицията, вижте кой от какво има нужда и какво очаква от вас и го направете. Ден на сърцето и сърдечните работи. Ако ви помолят за нещо, изпълнете го, без да давате съвети или да правите лични промени и корекции. 14-и ви свързва с хората, които ви обичат и ценят. 15-и затвърдява връзките, но изисква и нов подход. На 17-18-и конфликтите са неизбежни, Сатурн, Луна и Нептун от Риби са в опозиция на Меркурий и Слънце от Дева. Върви програма за елиминация както във връзките и любовта, така и на работното място. На 19-20-и ще постигнете своето, а и от чуждото може да си отчупите внимателно.

Везни 23 септември – 22 октомври

Започвате с разправии кой какво да свърши у дома. Към обед Луната навлиза в хармоничния ви Водолей, ще се разберете и ще намерите общ път в името на семейството и бъдещето на децата. Влезте в положението на близък и му помогнете да си стъпи на краката в труден момент. Ден за прояви на благотворителност. Ще се обадят и личните ви спонсори и каквото ви трябва ще ви се даде. На 14-и късметът ви идва към обед и до 16-и на обед вървите напред и нагоре по пътя към личната амбиция, получавате подкрепа и финансиране. На 15-и яхнете промените. 16-и ви вкарва в нова учебна програма и група по интереси. 17-и е рисков, губите покровителство. 18-и изисква повече грижа за другите, балансиран и умерен подход на всички нива. На 19-20-и губите мярката, плащате сметката.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Силата ви е в началото на деня. Към обед попадате в примката на нечии желания, дано и за вашите някой да попита. Ден на любовта и сърцето, направете желан подарък, а не такъв, който вие си мислите, че е нужен на другия. Не започвайте амбициозни делови и творчески проекти. Дайте си почивка, размишлявайте опитайте да прозрете другата гледна точка, вижте нещата от друг ъгъл. В периода 14-16-и Луната от Водолей и Уран от Телец са в конфликт със Скорпиона. Не е време за тежки и амбициозни задачи. На 17-и излизате от летаргията и невървежа, връщате си усмивката, притискате до стената длъжниците и получавате желаното. 18-и носи хармония и любов, направете и чакайте предложение. 19-и поставя ново начало, а на 20-и вече затваряте вратата към миналото.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес връщаме жестовете на внимание. Посетете баба и дядо, обадете се на приятели и близки, които са били до вас в трудни моменти на избор и изпитания. Близо до вода ще получите силна порция вдъхновение и ще намерите отдавна търсеното решение. Препоръчва се диета на физическо и духовно ниво, прочистващи и пречистващи процедури. Обичайте и ще ви обичат. На 14-и не се карайте с никого, после много трудно ще се сдобрите. На 15-и енергия и полезни вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Идват ви и полезни мисли. На 16-и влезте в нов екип. Вечерта е рискова, а на 17-и поемате и негативите на другите. Ограничете контактите. 18-и е ден за предложения в работата и в любовта. 19-20-и носят победи, повишение, пари и изгодни договори.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес забравяме за себе си и своите нужди, грижим се за природата, за близки и приятели или за непознатите, които срещаме в труден за тях момент. Подайте ръка и помогнете, ако искате да ви се помогне при нужда. Днес хвърляме бумеранга, който може да ни се върне в семеен и личен план. Не отказвайте подкрепа, за да получите такава един ден. Имащите да дарят, нямащите ще получат. На 14-и Луната напуска Козирога, важното уредете до обед, давайте и дарявайте от сърце. 15-и идва с желание за промяна, сменяме тоалетите, слагаме униформите. 16-и е ден на призив, всеки трябва да намери мястото си в своя група по интереси. На 17-и захапвате кокала и не пускате, докато не получите желаното. На 18-и Луната навлиза в конфликтния ви Овен, влизате в тежки битки, но на 20-и ги печелите.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Луната навлиза във Водолей, символът на федеративността и колективното начало. Мислите ви се насочват към желанието да се работи за общочовешки каузи. Стъпвате на личната си мисия. Участвайте в прояви на благотворителност и жестовете ще ви се върнат. В момента вие сте от хората, призвани да организират действията на другите за подобряване живота на всеки от нас. 14-и е ден на сърцето и благотворителността, организирайте съвместни спонсорски инициативи. На 15-и сте в стихията си, правите крачки, полезни за бъдещето и за всички, които имат досег с вас. Луната от Водолей е в перфектни аспекти с Венера и Юпитер. На 16-и работете екипно. 18-и е рисков и агресивен, печелят дипломатите. На 19-и постигате важна цел и победа. На 20-и влизате в разходи.

Риби 19 февруари – 20 март

Един от дните, в които молитвите ни ще бъдат чути, а желанията изпълнени, стига да са насочени към защита на общото благо и обществен интерес. Ще получите някакво особено вдъхновение, което ще помогне да решите и най-трудния ребус в живота и отношенията си. Направете желан подарък, не отминавайте хората с протегнати за помощ ръце и правете това, за което някой ви моли. 14-и е ден за работа в посока на общочовешки каузи. Да изчистим боклука. 15-и е ден на пръстена и колелото, на прага сте на важно обвързване и инициатива. 16-и идва с призив към всеки да намери благоприятната за развитието си среда, да влезе в нов екип и да участва в съвместни проекти. 17-и е тежък и агресивен, спазвайте закона. На 18-и идват спасителни идеи, реализирайте ги на 19-20-и.

ЧРД

В лична година 4-ка натоварването ви ще е максимално, ще имате проблеми с работата, с близките и закона, които ще се разрешат след юни 2025 г., когато пред вас ще се отворят нови пътища и възможности, ще реализирате промените и пътуванията, които в момента просто не се случват, защото карате по чужда програма и се напасвате на чужди амбиции и желания. Най-трудно ще ви бъде сега около 17-18 септември, когато един път ще се затвори, но друг може да се отвори и да ви привлече. Следвайте амбициите си.

Родените днес сутринта ще наследят имоти и по двата рода, а и дарбите на родител или прародител. Тези деца никога няма да са дисквалифицирани на работното място, но доста хора ще се опитват да ги използват. Кариерата им ще е стремглава, но ще остави малко място за деца. Родените на обед може да имат връзка и брак с чужденец. Родените на залеза ще имат тежко детство и проблеми с родителите, но ще се развият като добри психолози. Добре е рано да напуснат бащиния дом.