0

В лична година 5-ица се постарайте да се отскубнете от вредни и затормозяващи развитието ви дейности и отношения. Пътувайте, може да се наложат и няколко пътувания и срещи, преди да се направи верният избор, и да се получи изгодното за вас предложение или покана. В момента сменяте посоката, тръгвате по нов път, а това ще изисква тотална промяна в работата, отношенията, бизнеса и начина ви на живот. Оставете старите проблеми в старите куфари и чанти, купете нови, обновете си и гардероба, подредете личните и професионалните си връзки.

Родените в часовете след изгрева ще пътуват много, ще пишат книги, музика, пътеписи и сценарии, ще се изявяват в артистичните среди и едва ли ще останат да живеят в родното си място. За тях всички пътища са отворени, те са хора на света, но не бива да продават наследените си тук имоти. Родените на обед ще са добри търговци. Родените малко преди залеза ще имат трудно детство и е добре рано да напуснат бащиния дом, да учат в друг град или в чужбина.

Овен 21 март – 20 април

Днес може да ви направят изкушаващи предложения, особено в любовта и имотните дела. Не смесвайте чувствата с отговорностите и материалните нужди. Където покажете слабост и се предоверите ще следват загуби за вас. Някой ще се опита да влезе и в личната ви територия на работа и влияние. Днес третият е излишен на всички нива и ще навреди както на бизнеса, така и на любовта. 5-и е ден на фатално привличане, особено в любовта. 6-и е благоприятен за срещи, визити и съвместни инициативи. На 7-и усещате къде са важните за вас хора и тръгвате към тях. 8-и сбъдва желания, а на 9-и сутринта си пожелайте нещо на глас и ще намерите съюзници. Следобед нищо не споделяйте. На 10-11-и трудно ще се разберете с роднини и колеги по спорните дела и въпроси.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луната от Скорпион ви гледа в опозиция и до вечерта опасно се доближава до Венера. Може да попаднете под фатално влияние и привличане и да загубите реалната представа за ситуацията в желанието да изпитате различни удоволствия. В живота ви може да се появи опасен изкусител. За всеки момент на удоволствие ще се плаща с лихвите, не си позволявайте да залитнете встрани. На 5-и да бъдат особено внимателни родените около 10 май. Луна и Венера ви гледат в опозиция от Скорпиона, очертават се изневери. На 6-и и за останалите ще има изкушаващи и рискови моменти, емоциите взимат връх над разумната преценка. 7-и започва с обещаващ ход, но след това до 9-и на обед поемате рискове и губите. 10-11-и са силни и обезпечаващи, намирате търсената работа и база.

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете активни и настроени творчески. До обед владеете положението и нещата се случват по ваш сценарий, но следобед на личния ви хоризонт се появяват облаци с неизвестна природа и хора, които може да донесат проблеми и раздели. Ще си плащате за всяко удоволствие тази вечер. До утре на обед се пазете от нови връзки, които може да се окажат фатални за бъдещето ви и за любовта. На 5-и до обед всичко става с лекота, но след това попадате на обсебващо привличане. 6-и минава под знака на служенето, но не точно на когото трябва. От 7-и до 9-и на обед сте под властта на кармичен планетен кръст. Нещо, започнало с веселие и надежди, ще се обърне в конфликти, ще донесе загуби и проблеми. На 10-и важното уредете до обед, а на 11-и следобед. Вечерта е зареждаща.

Рак 22 юни – 21 юли

Успешен ден за родените до 10 юли, а утре и за другите ще има парче от тортата на живота. Привличате силни съюзници и сключвате изгодни договори. Някой върви и към брачно споразумение. Тази вечер ще се насладите на приятни моменти и ще привлечете добрата случайност. Удоволствията и бизнесът вървят ръка за ръка, Луна и Венера ви гледат в стимулиращ секса аспект от Скорпиона. 5-6-и са най-силните ви и пробивни дни за периода. Всичко се подрежда и в любовта. На 7-и чакайте и предложения от чужбина. На 8-и сключете новите си договори следобед. Важното за 9-и свършете по най-бързия начин. От обед навлизате в рисков период и в следващите дни ви предстои тежка битка на интереси, мнения и позиции. Конкуренцията готви провокиращ ход и контрира начинанията ви.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените около 1-5 август са подложени на негативно влияние. Денят не е благоприятен за нови срещи и запознанства. Кукувицата на изневерите може да снесе своето яйце в семейното ви гнездо. Бъдете особено внимателни, не се обвързвайте със странични връзки и не лъжете партньора. Грешките от този ден ще се плащат дълго и ще струват скъпо. Бъдете верни на дълга. На 5-6-и Луна, Венера и Уран са в конфликтни аспекти към Лъва. Вероятни са изневери и изнервящи положения, свързани с разкриване на тъмни тайни. На 7-и отхвърляте зависимости и правите силен ход. Водете преговори, подпишете нови договори и на 8-и. На 9-и да не се споделят свои и чужди тайни. 10-и идва с проблем, който бързо ще се реши. На 11-и уредете сделка с имот.

Дева 23 август – 22 септември

Станете рано, тръгнете в посоката, която ви привлича, уредете посещения и срещи и не оставяйте друг да води играта. С напредването на деня намалете темпото, останете в позната среда, релаксирайте, не се набърквайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. До утре на обед съдбата ще ви сблъска с хората, които тотално може да променят начина ви на работа и живот. На 5-6-и за вас ще действа пръстът на съдбата, ще се случват събития, които ще ви свързват с нови хора, ще се отварят възможности за работа, за творческо и делово сътрудничество, а някой ще открие и голямата си любов. На 7-8-и Девата е включена в тежък кармичен кръст. Очертават се битки на интереси, провалят се пътувания. От обед на 9-и работата ви се урежда, чакайте повишение.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на грехопадението, търсете скрития смисъл във всяко обаждане и покана. Където се съберат трима, единият ще нанесе вреди в живота на другите двама и ще навреди на проектите им в бъдеще. Старайте се да избягвате злото, да не лъжете и да не участвате в игри без правила. Ако сте сънували нещо оплетено и объркано, и животът ви ще се обърка поради взетите днес решения. На 5-и внимавайте със запознанствата, за да не попаднете в капан. На 6-и връзките ви са успешни в личен и делови план, сключете нови договори и брак. На 7-и търсете връзки с фирми и познати в чужбина. 8-и ви носи предимства до обед, след това не си разкривайте картите и внимавайте какво споделяте. На 9-и важното уредете до обед. На 10-11-и започват неизгодни за вас служебни рокади.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените около 1 ноември попадат на фатално привличане и дори да играят водеща роля в бъдеще, днес ще се окажат губещи, прецакани и предадени. Не си определяйте първа среща и не вклинявайте личния си интерес в живота на други двама. Тази вечер ще видим Луна и Венера прегърнати, но и завити зад облак. Върви се към прикрити връзки и изневери. Някой ще си поплаче. На 5-6-и Луната от Скорпион е в конфликт с Уран от Телец. Любовта се продава, сексът направлява. Но хората на изкуството ще имат залпово вдъхновение и може да създадат шедьоври. 7-и ви дава връзка със спонсори, идеите ви се реализират. 8-и започва с откровение и завършва с предателство. На 9-и до обед нищо не споделяйте. След това отношенията влизат в релси. На 10-11-и всеки се таи и прикрива.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Станете рано, натоварете се физически до обед. Останете в тесен приятелски кръг. От обед до утре на обед ще бъдете подложени на изкушения и съблазни. Луна и Венера от Скорпион активизират сексуалните връзки, но може да ви свържат с неблагоприятния за бъдещето ви партньор. Не е ден за изневери и отсъствия от дома. Тенденцията е чуждо тяло да се вмъкне в делата и в кревата ви. 5-и е ден на вредни и нежелани обвързвания. Дръжте се на дистанция, важните срещи, начинания и дейности планирайте за 6-и следобед. На 7-и Луната навлиза в Стрелец, мислете и действайте в една по-далечна перспектива. На 8-и проведете разговори и сключете договори до обед, а на 9-и следобед. На 10-и уреждате стар проблем и намирате подход към всеки. 11-и е рисков до обед.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес успешно се вписвате дори в чужда или неблагоприятна среда и хвърляте въдицата си в търсене на нови партньорства. Бъдете внимателни, някой до вас също чака да „клъвнете”, да попаднете в любовните му и делови капани. Днес взаимно се надлъгваме, но вашата дума ще е последна. Имате шанс да се внедрите на овакантено място в бизнеса и в любовта. Взимайте какво ви предлага животът. На 5-6-и ще се похвалите с успешни връзки. Някъде започвате делово, но след това отношенията ви придобиват емоционален характер. На път сте да се ожените, любовта чука на вратата ви. Гостувайте и канете гости. На 7-и сключете нов договор, а на 8-и продължете с активната и творческата политика. От обед на 8-и до обед на 9-и информацията струва и коства скъпо. На 10-11-и намирате търсената база.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес сте на прага на рискови и проблемни връзки, които с времето ще ви ограбват и вкарват в конфликтни отношения с досегашните ви приятели и партньори, с колеги и близки. Ще бъдете обект на фатално привличане, което ще промени отношения, посоки и съюзи и ще ви вкарва в нов житейски коловоз. Всичко може да започне като на шега и да прерасне в нещо доста отговорно и обвързващо. На 5-6-и Луна, Венера и Уран са в конфликт спрямо Водолея. Очертават се рискови и нестандартни връзки. Трудно ще се измъкнете от капаните на секса, които погрешно смятате за оазиси на сила и любов. 7-8-и задават нова посока, която не бива да коментирате. 9-и е ден на преход от една среда в друга и от едни отношения в други. 10-и започва с победа, но от обед до 11-и на обед губите в играта.

Риби 19 февруари – 20 март

За родените около 1-5 март шансовете и възможностите са повече, предложенията трябва да се използват умно и по предназначение. Днес срещите ви отвеждат на приятни места при приятни и обичащи ви хора. Важното е да сте сред свои. Не се препоръчват нови запознанства. Ден на фатално привличане, което може да ви остави без сили и средства и да ви насочи в неизгодна за вас посока. Прекрасен уикенд, с много любов, с предложения и възможности за съвместна работа и живот. Луна и Венера от Скорпион и Марс от Рак стимулират любовния ви живот. На 7-8-и ще трябва повече да давате, а насреща почти нищо няма да получавате. От обед на 9-и до 10-и на обед вървите към помирение, подновявате преговори и подписвате нови договори. На 11-и сте на изчакване до 16 ч.