0

Овен 21 март – 20 април

На 21-и не влизайте в разправии, не давайте ухо на клюката. 22-и стопява ледовете, но в късния следобед ограничете контактите. На 23-и всичко да се проверява, не реагирайте прибързано. На 24-и завладявате нова база и налагате мнението си. На 25-и подпишете нови договори. На 26-и правете жестове, ще ви се върнат. На 27-и колелото се завърта, променят се позиции и приоритети. Имайте предвид, че сънищата от сутринта на 22-и са пророчески и показват истинското ви предназначение, целта и пътя, по който е добре да вървите. В късния следобед навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се правят тайно и на тъмно. 25-и е един от най-силните в енергийно отношение дни. Всеки може да получи своята емоционална или материална инжекция и да бъде стимулиран в посоката, в която върви.

Телец 21 април – 20 май

На 21-и получавате безплатна информация, клюката работи за вас. 22-и е ден за прошка и признание, за обяснение в любов и за отхвърляне на съмненията. На 23-и ще ви лъжат и притискат по всички направления на работата и живота. На 24-и вие определяте правилата, другите ви слушат. На 25-и изкачвате връх в кариерата. На 26-и не искайте много, давайте и дарявайте. 27-и променя плана. Силният ви ден е 24-и, когато всичко се променя в изгодна за вас посока. Ще доминирате в ситуацията и ще поставяте условията си на тези, които до вчера са си играли с вашето търпение и добронамереност. Ден на едиповите комплекси. Околните трудно скриват от вас страховете и притесненията си. Това ще позволи да доминирате и да настъпите по мазола тези, които са ви притискали и проваляли дотогава.

Близнаци 21 май – 21 юни

21-и започва с провокации, не влизайте в спорове. От обед до 22-и на обед ледовете в отношенията се топят. Вечерта е рискова, приберете се навреме. На 23-и подпишете новите си договори към края на работното време. На 24-и избивате комплекси, а на 25-и подкрепяте чужда инициатива. На 26-и може да получите спонсорска защита и финансиране. 27-и носи изгодно обвързване, ситуацията се променя. 23-и е ден на тайните договаряния, на подмолната дейност и на повишеното самомнение и самочувствие, което може да изиграе на някого лоша шега. Тогава контролирайте емоциите, защото ще сбъркате в преценката. На 27-и много неща ще се променят, променете се и вие, като на първо време започнете от личната си визия и външния си вид.

Рак 22 юни – 21 юли

21-и е рисков и конфликтен, мерете си приказките. На 22-и взимате решение за промяна, старите отношения остават зад гърба, мислите и действате различно. Важното за 23-и уредете след 16ч. 24-25-и са силните ви и успешни дни. Подпишете нови договори, уредете срещи и преговори, стиснете си ръцете с изгодна сделка. На 26-и получавате одобрение и финансиране до обед. 27-и е рисков. Ден на феникса – това е 22-и, когато се възраждат връзки и отношения, лесно се прощава и се излиза от примката на неразбирателството и конфликта. Ще намерите точните думи и крачка по крачка ще се сближите. Добре е да се поднови и временно прекратена дейност. На 25-и ще се похвалите с победа и ще изкачите важен връх в кариерата и деловите отношения.

Лъв 22 юли – 22 август

21-и е ден за помирение, особено с хората, на които разчитате да ви подкрепят в следващите дни. 22-23-и са рискови, ще ви въздейства тежък кръст на планетни сили. Каквото загубите трудно ще си върнете. На 24-и започвате нов градеж, връзка или работа. За 25-и не отклонявайте покани. 26-и е ден за спонсорски предложения. На 27-и всичко се променя във ваша полза. Сключете нов договор. В момента се подреждат тежки звездни аспекти, особено за родените в първата декада. От 22-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Скорпиона, а на следващия ден и Слънцето ще го подкрепи. Като двигател на негативната ситуация се явява Луната в знака на опозицията ви Водолея. Важни събития ще стават без ваше знание и участие, а после вие ще обирате негативите.

Дева 23 август – 22 септември

Получените на 21-и информации пренареждат съюзи и отношения. Ще имате повече ползи от бъдещите съвместните дейности и инициативи. На 22-и действайте активно до обед. 23-и е ден на информационно затъмнение за вас. 24-и изисква премествания и ремонти. На 25-и постигате целта си, ако не се съобразявате с чужди искания. На 26-и посетете близък с проблеми. 27-и носи промяна. На 25-и Луната е в опозиция на Венера от вашия знак. Вървите към изневери или разбирате за такива. Денят е високо енергиен, може да получите стимул за промяна, но добре трябва да прецените плюсовете и минусите от предприетите действия. Планираните пътувания ще отворят нова страница в отношенията и работната ви програма. 27-и е ден на пръстена и колелото. Ситуацията се променя.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 21-и внимавайте в коментарите, не критикувайте и не правете забележки. На 22-и Меркурий напуска Везните, променя се програмата ви за пътувания и срещи. На 23-и приключвайте, но не започвайте нищо важно. 24-и е ден за ремонти и строителни дейности, трудно се уточняват условията и цените. На 25-и сключете нов договор. На 26-и участвайте в благотворителни дейности. 27-и е рисков и опасен. Ден на базовите проекти е 24-и, когато хората без самочувствие ще изпаднат от класацията за по-добри оферти и ще бъдат притискани да приемат неизгодни за тях условия и цени. Ще си проличат както манипулаторите, така и комплексарите. Ден по-късно енергията ви нараства и търси начин да се излее навън в определени действия и решения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 21-и стоите пред водопад от проблеми и генерални промени в начина ви на работа и живот. На 22-и Меркурий навлиза в Скорпион, а на 23-и след 16 ч. 22 мин. по Гринуич и Слънцето вече е във вашия знак. Натрупват се въпроси за разрешаване. На 24-25-и ще постигнете максимума и ще изкачите връх в кариерата. На 26-и работите за чужда кауза. На 27-и бъдете в час с промените. Един от най-тежките ви и рискови дни за месеца е 23-и. Старайте се поне до 16 ч. 22 мин. да не взимате важни решения. След този момент Слънцето вече ще бъде във вашия знак и ще подкрепя личната ви кауза и амбициозните ви начинания. Кооперирайте усилията и действията си със силните на деня и ще получите чаканата подкрепа и покровителство. На 25-и чакайте повишение, подписаните договори ще са дълготрайни и творчески.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До обед на 21-и се сбъдват благите пожелания. От обед до 22-и на обед потърсете стари приятели и подновете изгубени във времето контакти. Извинете се, намерете начин за помирение с близките. 23-и е привидно спокоен, но под повърхността на добре прикритите и стаени чувства се водят тежки битки. 24-25-и са успешни и творчески. На 26-и е време длъжниците да се издължат. 27-и е късметлийски. С навлизането на Слънцето в Скорпион на 23-и вие навлизате в сатурнова дупка. До обед ще усетите някакво подмолно притискане и въздействие, подгответе си защитите. На 27-и съдбата завърта своето колело, поставените в рискова и подчинителна позиция вече ще доминират, а който се е предоверил и главозамаял от успехите. Бъдете в час с промените.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 21-и проблемите на другите ви отварят пътя напред. На 22-и с всеки може да се разберете и да постигнете примирие. Уговорките ще се спазват. На 23-и се играят подмолни игри. Не вярвайте на обещания. На 24-и ще ви съдействат малодушните. На 25-и подпишете нови договори, вечерта личната ви муза ще ви посети. До обед на 26-и свършете важното, след това навлизате в рисков период. Важен ден е 24-и – тогава ще спечели този, който успее да надвие страховете и комплексите си от детството. Ако не успеете друг ще командва парада, а вие ще сте му в услуга. Отношенията са неравностойни, всеки прави опит да прецака другите, да се възползва безплатно от нечие съдействие, съвет и работа. Силните ще завладеят мястото и позициите на по-слабите. За грешка няма да има прошка.

Водолей 21 януари – 18 февруари

На 21-и не провокирайте никого с лични забележки и критика. На 22-23-и Луната е във Водолей в тежки аспекти с планетите в Телец и Скорпион. Очертават се притеснения и проблеми. 24-и носи успех за тези, които вярват в себе си. На 25-и подпишете нови договори. На 26-и давайте и дарявайте от сърце. Към обед не се обвързвайте с никого за нищо. На 27-и получавате изгодни предложения. До обед на 21-и с пълна сила действа вербалната магия. С неточна реплика може да си докарате неприятности и да развалите отношения. Не коментирайте чуждия живот и избор. Планирайте срещите си за следобед, когато лесно се преодоляват проблеми и различия и може да се разберете по спорните семейни и делови въпроси. Вечерта ще се съберете и разберете и в любовта.

Риби 19 февруари – 20 март

Пожеланията ви до 21-и на обед ще се сбъднат. До вечерта подновявате контакти и отивате към помирение. На 22-и търсете точните думи към всеки, ден на изповеди. На 23-и не се ядосвайте за нищо, кризите най-после се разрешават. На 24-25-и Луната от Риби образува подкрепящи аспекти с планетите в Скорпион. На 26-и давате и получавате защити. 27-и ви дава нови козове и преимущества. От 22-и Меркурий, а от 23-и и Слънцето вече ви гледат в хармоничен аспект от знака на Скорпиона. Ще имате три дни, в които в живота ви ще се намесва пръстът на съдбата. Ще се случват събития разширяващи пълномощията и шансовете ви да направите нов избор, да получите повишение и преназначение и да вдигнете нивото с някаква придобивка. Движете се изправено, не унивайте.

ЧРД

В лична година 2-ка сте в отлив, но приливът наближава. От 23 октомври Слънцето вече е в Скорпион, излизате от сатурнова дупка. Може да прехвърлите неприятни задължения и отговорности на някой друг. От средата на 2024 г. ще бъдете и в по-стабилна юридическа позиция. Ще печелите поръчки и водените дела. В лична година 3-ка ще намерите нова база за развитието си и ще сключите обезпечаващи договори. Родените днес притежават стабилност и сила. Ако се родят на обед ще упражняват и огромно влияние, въздействие и натиск върху околните. Родените на изгрева ще се борят за информации по всички възможни начини. Може да станат много добри журналисти. Родените около полунощ е добре да напуснат родителския дом и да учат далече. Ще бъдат ценен кадър за работодателите си, особено ако владеят някой от азиатските езици.