0

Овен 21 март – 20 април

Сутринта водете преговори с чужбина, обадете се на близките и децата, стиковайте намерения и пътувания. След това навлизате в конфликтен период, може да се скарате за дреболии и да си провалите уикенда. До утре на обед внимавайте какво си пожелавате, пазете бележки и квитанции и гледайте да не загубите нещо ценно. Не губете време и в разправии. Важното на 24-ти свършете до обед. След това до неделя на обед сте в конфликтен период. На 26-и до обед привличате нужните ви хора. След това до 27-и на обед ограничете контактите. Едно пътуване може да се отложи. На 28-29-и постигате важна цел и вече гоните друга. На 30-и се погрижете за хора в нужда, подкрепете колеги и близки. Някой ще ви помогне да решите и собствените си проблеми.

Телец 21 април – 20 май

Чакайте съобщения от чужбина, обадете се на стари приятели и установете полезни контакти с влиятелни хора. Отнасяйте се много внимателно с поверителната информация. Някой ще спечели от случайно дочути реплики и обещания. До утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. Който не може да работи със словото, по-добре да си замълчи, за да не обърка нещата и в любовта. Успешен уикенд за вас, влизате под кожата на важни за бъдещето ви хора, правите впечатление и се внедрявате в нова среда. Научените тайни ще са ви от полза. На 26-и до обед възстановете връзки и познанства. До 27-и на обед контролирайте играта на чувствата и нищо ново не започвайте. Вечерта сте на точното място. На 28-и важното уредете сутринта. На 29-30-и срещате приятели конкуренти.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти за родените в първата декада. Очертава се натиск на слабото ви място. Родители и деца влизат в конфликт или всички опират до вас за съдействие. Може да се разминете с пътуване. Станете рано и до обед опитайте да се измъкнете поне от някои проблеми. От обед до утре на обед внимавайте какво приказвате и обещавате. Очертава се тежък уикенд с голямо натоварване и неочаквани посещения. Не влизайте в разправии. На 26-и до обед нещата се подреждат, след това до 27-и на обед ще се движите на тъмно и без верни ориентири. В следващите дни тръгвате напред. Сключете нови договори. Взимате изпит и се класирате за повишението си. И да намерите нова работа, не се отказвайте от старите ангажименти.

Рак 22 юни – 21 юли

До обед проведете разговори с чужбина, а след това внимавайте с кого какво споделяте. Навлизаме в деня на петела. Някой ще изпее поверителна информация и може да злепостави колеги, близки и приятели. Старайте се да имате очи и уши навсякъде, но без да се намесвате пряко в конфликтите на околните. Не споделяйте, бъдете толерантни и дискретни. Ден на вербалната магия. През уикенда проблемите на околните ще помогнат да се измъкнете от нежелана среда и да отидете където ви е приятно. Но на 26-27-и ще си поемете отговорностите, а навлизащият във вашия знак Меркурий ще постави на дневен ред важни въпроси в бизнеса и търговската ви инициатива. Насрочете за 28-29-и делови срещи и ангажименти, може да сключите нов договор и да получите кредитиране.

Лъв 22 юли – 22 август

До обед преговаряйте с чужбина, влезте в контакт с чуждестранни фирми. Очертават се възможности за съвместни дейности. От обед навлизаме в деня на петела, някой ще се изложи с коментарите, които прави, но вие може да се възползвате и да си спестите усилия. До утре на обед да не се разгласява поверителна информация. Бъдете внимателни и с личните си данни. На 24-ти печелите, когато двама се карат. На 25-и се измъквате от нежелани отговорности и прекарвате приятно. На 26-и до обед потърсете стари приятели, създайте полезни делови контакти. На 27-и важното отложете за следобед. На 28-и действайте до обед, следобед вече ви действат негативни аспекти и на 29-и трябва да направите нежелани компромиси. За 30-и не планирайте амбициозни делови задачи.

Дева 23 август – 22 септември

Днес и утре ще ви действат стабилизиращи аспекти, но за всичко ще трябва да се потрудите. От вас се изисква инициатива. Организирайте срещи и пътувания, водете преговори с роднини, направете огледи и търсете ново място за внедряване. Родените в първата декада ще се измъкнат от една отговорност, но ще поемат друга и дано да е по-приятна. Не споделяйте нищо важно, не се хвалете. През уикенда Луната е в Дева. Пътувайте, търсете контакти с роднини, разрешете наследствени и имотни дела. Ще се наложат компромиси, но не бива да се изчаква. На 26-и до обед търсете юридическа подкрепа, подновете връзки. Нищо важно не започвайте от обед до 27-и на обед. Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от Рак, семейните ви дела ще се подредят на 28-30-и.

Везни 23 септември – 22 октомври

Проверявайте си от рано телефона, не отклонявайте предложения. В момента може да хванете последния влак към перспективна дейност и печеливши съвместни участия. Променяйте плановете си в движение. Следобед може да се развихрят конфликти с близки и приятели, които са се почувствали ощетени. Направете това, което е добро за всички, без да правите излишни сцени. На 24-ти до обед чакайте обаждане и предложение от далече. Проблемите ще дойдат следобед, когато близките ви ще се намесят и ще се окажат против. Плановете ви за 25-и се променят, някой ще бъде ощетен. На 26-27-и Луната е във Везни, а Меркурий навлиза в конфликтния ви Рак. Идват информации, на които трябва бързо да реагирате, за да не изпуснете добрата възможност още на 28-29-и.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един стимулиращ ден, но до обед енергията тече към вас, а следобед от вас към другите. Старайте се да не влизате в спорове и скандали. В такъв момент губите енергия излишно. Ако все пак се наложи да влезете в спорове, скръстете ръце пред гърдите си, за да защитите слънчевата си чакра. Каквото загубите до утре на обед, трудно ще си върнете и възстановите. Бъдете концентрирани. На 24-ти всичко започнало по правилата ще се обърне до вечерта и ще ви вкара в скандали и схеми. На 25-и до обед сбъдвате едно свое желание, а след това сбъдвате и чуждите. На 26-и важното започнете следобед. От 27-и Меркурий ви стимулира от Рака, бизнесът ви потръгва, печелите конкурси, взимате изпити. На 28-29-и подпишете нови договори. На 30-и работете повече за другите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За родените около 1-5 декември денят носи ограничения и конфликтни положения. До обед проведете важните разговори, а след това с никого не се обяснявайте. От нещо дребно ще се заформи скандал, който може да се разрасне и до утре на обед да промени добре подредената ви програма. Може да ви спретнат и компромат или половинката да открие нещо, което сте запазили за себе си. Очертава се тежък уикенд. Луната от Дева и планетите в Риби са в конфликт с вашето Слънце. Не реагирайте на провокативни изказвания. На 26-и до обед привличате съюзници, но след това до 27-и на обед не започвайте нищо важно. На 28-и действайте с амбиция и на 29-и може да получите изгодно предложение и екстри. В тези дни заемате стабилизираща позиция. На 30-и правете жестове.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес сте настроени доброжелателно дори и към тези, които ви качват кръвното. Родените в първата декада са в по-благоприятна позиция. Обадете се на приятели. Каквото си пожелаете днес от обед до утре на обед, с голяма вероятност ще се сбъдне. Навлизаме в деня на вербалната магия. Печелят тези, които могат да работят със словото. Ще убедите някой да ви съдейства. На 24-25-и водите в класацията и получавате нужните ви екстри. Луна, Юпитер и Уран от другите два земни знака ви изпращат стимулираща енергия. С всичко ще се справите. На 26-27-и бъдете много внимателни, не нарушавайте закони и обещания. Трудно ще водите преговори. От 28-и стартирайте нови дейности и ремонти, а на 29-и подпишете нови договори. На 30-и направете жестове към околните.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед преговаряйте с близки и партньори от чужбина, уредете пътуване, направете резервации. От обед навлизаме в период на конфликти, от нещо дребно пламват семейни войни. Казаното на шега засяга като болезнена истина. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне, а после трудно ще се отървете от него или нея. Работете на свой терен, не се захващайте с дългосрочни проекти. На 24-ти важните срещи насрочете за сутринта. След това лесно се влиза в конфликти до утре на обед. 25-и може да не започне по правилата, но ще завърши по вашите. На 26-27-и сте в стихията си, уреждате свои и чужди дела. Добре е да подпишете нов договор, а някой вече се жени. 28-и ви води към предизвикателства, които може да объркат живота ви в следващите дни. Не планирайте нищо важно.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес Сатурн от Риби и Луната от Дева са в опозиция. Старите не се разбират с младите, къса се връзката между поколенията, а и с наборите сте на различно мнение. Не правете забележки и не критикувайте, веднага ще ви обърнат внимание на пропуските. Тази вечер си пожелайте нещо на глас. Внимавайте кое къде оставяте. Каквото загубите, трудно ще си върнете, някой вече стяга куфарите. През уикенда Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата. Работа или други ангажименти ще ви отклонят от пътя, който смятате да следвате. Очертават се конфликти, смирете недоволството. 26-и ви връща към някого и нещо от миналото. От 27-и се активизирайте и на 28-29-и ще постигнете максималното. Подпишете нов договор, търсете нова работа. 30-и е ден за благотворителни каузи.

ЧРД 24 юни 2023 г.

В лична година 1-ца поставяте ново начало, забивате ново колче в жизнения си слалом и вървите към нови делови и лични връзки. Всичко предприето ще носи ползи и ще ви осигурява стабилни позиции в бъдеще. Бъдете внимателни в края на септември, когато ще се сблъскате с основните си врагове и конкуренти. Подгответе терена за новите си начинания. Отношенията с родители и деца се стабилизират, уредете имотни и наследствени дела.

Родените днес на Еньовден, който се смята за рождения ден на Йоан Кръстител, си идват с името и в живота си ще имат важни функции, защитаващи правата и авторитетите на други хора. Притежават изключителна интуиция и магически сили, винаги ще се чувстват добре близо до вода. Може да бъдат и добри диагностици и лекари. Родените около изгрева ще са от пишещите хора и ще получат допълнителни защити. Родените на обед ще живеят далече от родния дом.