0

В лична година 6-ца търсите хармонията във връзките и любовта, но трудно ще ви се получи, особено ако сте на път към изневери и раздели в семеен план. Юпитер и Сатурн в момента са в конфликт със Слънцето ви. Ще се налагат компромиси, които ще ви вадят от зоната ви на личен комфорт. Може да се наложи да водите дела, да преразпределяте семейни и професионални ресурси, а някой е на път да финализира и фирмена дейност. Вземете такова решение, което ще успокои нещата, ще балансира връзките и ще контролира емоциите.

Родените днес, особено към обед, притежават лечебни и диагностични дарби. Ще бъдат спонсорирани за работа и учене в чужбина, ще живеят далече от мястото, в което се раждат, но не бива да продават наследените си имоти, защото един ден те ще са тяхната база за работа и живот. Родените на изгрева ще пишат книги и ще бъдат особено ценени от работодателите си. Родените на залеза ще имат перспективна връзка и брак с родените в края на Везните и началото на Скорпиона.

Овен 21 март – 20 април

Излизате от мъчителен период и въпреки напрегнатата сутрин ще изживеете приятни моменти и ще се срещнете с приятни хора. Не отклонявайте покани и направете визитите, които сте планирали. Ще се водят уточняващи разговори, може да се стартира или планира съвместна инициатива, от която всички ще спечелят. Не е ден за диети и ограничения, хапнете си сладко на обед. На 7-и пътувайте, уредете представителни срещи. На 8-и до обед е добре за преговори с чужбина. Не споделяйте с друг разговорите. 9-и започва с разправия и агресия, важните разговори проведете от обед до 10-и на обед. На 11-и влизате в остри конкурентни спорове. На 12-и предстоят мъчителни преговори и колегиални битки. На 13-и се погрижете за нуждите на близък, не се напрягайте излишно.

Телец 21 април – 20 май

Родените в първата декада започват трудно, с противопоставяне и разправии къде да се ходи и по кой път да се тръгне. Ще трябва да отстъпите, за да има мир и любов и близките да са доволни. До понеделник не водете преговори по имотните дела, споровете ще се разрешават неизгодно за вас. Не споделяйте и предложенията, направени ви от чужбина. Всяко ваше решение ще бъде атакувано. Сутринта на 7-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. Предстоят три дни на конфликти с близки и роднини по имотните дела и наличните ресурси. Ще плащате и чужди сметки. На 10-и приключвате успешни сделки до обед, а за следобед нищо ново не планирайте. Важното за 11-и отложете за към края на работното време.12-13-и носят късмет и придобивки, споровете се тушират.

Близнаци 21 май – 21 юни

За вас това е денят на неограничените възможности, не си затваряйте пътищата в любовта и деловите връзки. Пътувайте, уредете си среща с тези, за които мислите и по които въздишате, всичко може да се промени и да тръгне в изгодна за вас посока. Връзките с чужбина се задълбочават, получавате предложения за гостуване или чакате гости. Имате три дни за взимане на важно решение. 7-и е ден за пътувания, за лични срещи и делови разговори. Чакайте предложения и правете такива. На 8-и важното свършете до обед, след това до 9-и на обед нищо да не се споделя. От обед до 10-и на обед водете помирителни разговори, с всеки ще се разберете. На 11-и влизате в конфликти, спазвайте закона. На 12-13-и водите в класацията, получавате предложения и пари, сключвате изгодни договори.

Рак 22 юни – 21 юли

Един силен, успешен и печеливш ден за родените в първата декада. Луната навлиза в Скорпион и сключва брилянтен аспект с Марс от знака на Рака. Денят ще ви донесе победи, успешни срещи и внедряване в нова среда. Извоювате си своето място и в любовта, но там родените във втората декада трябва повече да се постараят. Обажда се спонсор от чужбина. Не е ден за диети. На 7-и пътувайте, водете преговори, всичко ви се отдава с успех. Чакат ви три успешни дни. 8-и ви свързва с приятели отдалече, а на 9-и разбирате кой с какви намерения е тръгнал към вас. На 10-и водите успешни преговори до обед, след това до 11-и на обед лесно се влиза в капани. На 12-и водите битка за територии. Явете се на конкурси. На 13-и не отивайте в крайности, смирете апетита.

Лъв 22 юли – 22 август

Труден ден за родените в първата декада. Посрещате и изпращате неканени гости и сами попадате в положения, където не сте очаквани или желани. Може да промените решенията си и да тръгнете в различна посока от планираната. Близките ви поставят пред свършен факт, ще трябва да се съобразите с нуждите и желанията на околните, но едва ли някой ще се съобрази с вас. За вас 7-9-и са дни на изпитания и проблеми. Луната ви гледа в конфликтен аспект от Скорпиона. Трудно владеете положението, налагат се промени в пътувания и личен избор. Ще се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. На 10-11-и владеете играта, но на моменти не играете по правилата и връщате удара. На 12-13-и водите успешни преговори и подписвате изгодни договори.

Дева 23 август – 22 септември

Ден за представителни и лични срещи, всеки контакт е от значение и ще ви вдига нивото. Може да ви се предложи и допълнителна заетост или участие в перспективни проекти и начинания. Ден на подадените ръце, не е време да отказвате и да пренебрегвате даровете на съдбата. Нещо започнато на шега и като емоционална среща ще прерасне в делови ангажименти и нова работа. На 7-и пътувайте, осъществете полезни връзки, срещи и гостувания. 8-и ви свързва с подходящите хора, мислете в далечна перспектива, не пренебрегвайте възможности за учене и работа в чужбина. Споделеното на 9-и се връща като бумеранг. На 10-11-и Луната от Стрелец задвижва тежък планетен кръст за вас, попадате в капани на съдбата. Отложеното за 12-13-и носи късмет.

Везни 23 септември – 22 октомври

Доверете се на инстинктите, пътувайте, не отклонявайте предложения, гостувайте и чакайте гости. Обаждат се приятели от чужбина, може да се уговорят бъдещи съвместни действия, сделки и съюзи. Днес покрай удоволствията и добра работа ще се свърши. Не се ограничавайте и в храната, до обед не се пълнее, но материалното ви положение ще се подобри, ако добре изиграете картите си. На 7-и Луната напуска Везните, но късметът ви остава да работи и през уикенда. Чакайте приятни моменти, подаръци и изненади. От обед на 8-и до 9-и на обед ограничете контактите, не споделяйте тайни и намерения. За следобед на 9-и планирайте разговори с роднини, неделимото до момента ще се раздели. На 10-и продължете с преговорите. 11-и затваря една врата. 12-13-и са с повишен риск.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес родените в първата декада вървят към срещата си с една мечта, с хората, определени да останат дълго в личния им кръг на приятелства и делови връзки. Целта е на една ръка разстояние. Проявете цялата си творческа активност и ще постигнете желаното, без да отстъпвате от принципите, позициите и разбиранията си. Не е време за ограничения и диети, днес не се пълнее. На 7-9-и Луната от знака на Скорпиона, активизира и енергизира амбициите, води ви към нови места, позиции и хоризонти. Идете там, където отдавна са ви отвели мечтите и чувствата, уредете среща с бъдещи партньори и съюзници. На 10-и е добре за преговори с роднини, а на 11-и не се забърквайте в чужди игри. На 12-и намирате нова база за бъдещо развитие и на 13-и сключвате изгодни договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предприетото днес ще ви осигурява нови позиции и ще разширява личните ви хоризонти на работа и влияние. Организирайте срещи с хората, с които смятате да работите, учите и живеете заедно, да имате една обща цел, дейност и лична политика. Всеки контакт е от значение и ще ви донесе бъдещи шансове и успехи. Днес не се пълнее, независимо колко ще изядете, но джобът и сърцето ще са пълни. За 7-8-и организирайте важните разговори, срещи и пътувания. От 9-и Меркурий ще ви глада в рисков аспект от Девата, някои работи и дейности ще зациклят. Важното свършете до 9-и на обед. На 10-и може да имате проблеми с родители и деца, а на 11-и позволявате да ви въздействат и налагат мнения. На 12-и се окопайте на нова база. 13-и ви освобождава от една отговорност, но налага друга.

Козирог 22 декември – 20 януари

Сутринта идва с объркващи сигнали и криви отношения, но до обед може да имате обаждания и предложения, които ще ви дадат възможност да тръгнете в нова посока и да привлечете съюзници за бъдещата си работа и личен живот. Не лъжете. Бъдете откровени в тези дни, особено ако ще казвате „да” пред олтара. До утре на обед постигате важна цел и срещате бъдещите си спонсори. 7-и разчиства някои от връзките ви, само читавото нека остане. На 8-и важното уредете до обед. От 9-и Меркурий ще подкрепя бизнеса и пътуванията ви от знака на Девата. На 10-и с всеки може да се разберете до обед, но след това до 11-и следобед нищо важно не започвайте. На 12-и Луната навлиза в Козирог и сключва перфектен аспект с Меркурий и Слънце. Подпишете нови договори на 12-13-и.

Водолей 21 януари – 18 февруари

За родените в първата декада денят е белязан с конфликти и рискови положения. Странични хора и фактори ще се намесват и ще насочват в неизгодна посока разговорите и преговорите, които водите. Бъдете честни и справедливи, лъжите няма да ви помогнат, а още повече ще влошат нещата. В този ден може да си похапнете сладко, колкото и да изядете, няма да напълнеете, а ще се енергизирате. На 7-и важното уредете по най-бързия начин. Луната навлиза в конфликтния ви Скорпион и до 9-и ще мъти водата на личните ви и професионални връзки. На 10-и проведете важните разговори до обед, а за 11-и планирайте срещите си за края на работното време, когато може да се разберете по всякакви въпроси. На 12-и започнете ремонти и направете огледи. 13-и е ден на успешни сделки.

Риби 19 февруари – 20 март

Луната навлиза в хармоничния ви Скорпион и до вечерта сключва перфектни аспекти с Марс от Рак и със Сатурн от Риби. Всяка ваша инициатива ще бъде подкрепена, ще постигнете важна цел и ще осъществите перспективни връзки. Сега е моментът да задействате амбициозните си начинания и проекти. Имате три дни на сила и възможности да се внедрите на подходящо място за бъдещето си. 7-и ви води на точното място и при важните за вас хора. Разширете контактите и на 8-и, когато може да очаквате подкрепа от чужбина. Луната от Скорпион стимулира личната ви активност и на 9-и, когато получавате на готово важна информация променяща подхода ви. На 10-11-и сте в конфликт на интереси и позиции. На 12-и сте близо до тайни източници на сила и на 13-и постигате важна цел.