0

Овен 21 март – 20 април

Луната навлиза в Овен и минава през точката на обсебването. Бъдете внимателни, в живота ви ще се появяват хора, готови да ви въздействат по един или друг начин, за да ви вкарат в желаната от тях ситуация на избор и действие. Не приемайте изгодните на пръв поглед оферти. Трудно ще се отдели истината от лъжата. Мимикрията е пълна, виждате враговете си като ангели на спасението. На 5-и ограничете до минимум контактите в мрежата. Лесно се попада в капани. На 6-и постигате важна цел, гледайте само в една посока. На 7-и може да се сключат перспективни договори, успехът ще ви следва. Всичко предприето и научено на 8-и ще ви влезе в работа и донесе ползи. 9-и е ден на неустоими изкушения. На 10-и започвате на ново място и с нови хора. На 11-и сте на финала.

Телец 21 април – 20 май

Тежък и рисков ден, капаните са заложени и чакат наивници на всякакви възрасти. Не се обвързвайте с никого за нищо и на никаква цена. Не е ден за първа среща и за нови запознанства. Изневерите от този ден ще ви вкарат в тежка компроматна игра, в която ще загубите пари, истинската любов и истинските си приятели. На 5-и не излизайте от зоната си на комфорт и не уреждайте сделки. В деня на Преображението на 6-и много неща ще се променят и няма да се върнат на старото положение. На 7-и може да спечелите много, Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на финансова екзалтация. На 8-и получавате важна информация, осигуряваща печалби. 9-и е рисков, 10-11-и идват с награди.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на заблуди и разочарования. Тенденцията е към завоалирани действия и открити лъжи. Всичко да се проверява, не рискувайте и не започвайте нищо важно. Доверчивостта и порокът ви вкарват в капани. Контролирайте се максимално и не позволявайте на никого да ви води за носа. Неблагоприятен ден за обвързване и сключване на брак. Постойте край огън, прочистете мислите. На 5-и получавате объркващи сигнали, нищо важно не предприемайте. 6-и освобождава активния ви и творчески потенциал, започнете строителни и ремонтни дейности. На 7-и, който може, печели максимално. На 8-и се заемете с проучване. 9-и е ден на предизвикателства. Луната е в Близнаци на 10-11-и. Вие сте на ход, пътувайте, уредете сделки и договори, приключете с обещаната работа.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес Луната навлиза в нехармоничния ви Овен и сключва пречупващ аспект със Слънцето на родените в първата декада. Контролирайте се максимално, не бива да се действа първосигнално. Заложени са капани за наивници, предлагат се изгодни намаления или други екстри, но нищо няма да е такова, каквото изглежда или се рекламира. Днес и утре не вадете зъб, освен ако нямате избор. Родените до 1 юли са в тежка позиция на 5-и. Стойте далече от конфликтите. На 6-и взимате решения за промяна, без да сте ги съгласували с потърпевшите. Ще има отпор. На 7-и печелите и ви повишават. Движите се в числото на избраните. 8-и носи успех за добре информираните. На 9-и в живота ви се появяват опасни изкусители. 10-и е ден за ремонти, на 11-и сте на финала, почерпете.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес разкривате нечии лъжи и подмолни замисли. Няма да изчакате, а ще дадете урок. Денят се свързва със съвестта и нравственото пречистване на душата. Избавете се от илюзиите, от лъжите, целящи мир да има, и от напразните очаквания някой да се промени. Ще се поставят ултиматуми, ще има конфликти и сълзи, но за вас е важно да останете твърди в изискванията си. На 5-и слагате край на една илюзия и вече мислите реалистично. На 6-и правите промените, които дават нова насока на отношения и бизнес. На 7-и не споделяйте поверителна информация. Родените във втората декада правят грешен ход на 8-и, спазвайте законите. На 9-и проблемите ще са повече за родените в третата декада.10-и ви включва в нова програма, а на 11-и постигате целта.

Дева 23 август – 22 септември

Днес се води битка на знания, интелект и предоверяване. Печелят мошениците и тези, които не играят по правилата. Не приемайте като чиста монета това, което ви казват и предлагат. Целите са различни и не винаги се казват открито. Залагат се капани, тества се начинът ни на мислене и избор. Рекламата е агресивна, а в преговорите се действа от позиция на силата. Ограничете контактите. На 5-и ограничете контактите в мрежата, уловките са на всяка крачка. На 6-и преодолявате всяко препятствие. 7-и идва с неочаквана печалба и възможност, която не е за изпускане. На 8-и получавате нови данни и правите обезпечаващ ход. Приключените работни проекти и дейности на 9-и носят пари и награди. На 10-и ритате срещу ръжена и губите, а на 11-и трудно постигате желаната цел.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната от Овен е в опозиция на родените в първата декада. Сякаш всичко и всички са срещу вас. Променят се пътувания, отношенията навлизат в рискова фаза и кой както може ще се опитва да ви ограбва и провокира. Ден на мрежата, приготвени са капани за наивници. Не се предоверявайте, не излизайте и не напускайте местата, в които се чувствате защитени. Отложете деловите срещи. Родените в първата декада са в конфликтна и рискова позиция на 5-и. Притаете се. На 6-и ще ви трябват много сили и енергия, за да се справите с преградите по пътя. Не се разпилявайте в много направления. На 7-и идват печалби, правите изгодна инвестиция и привличате нови партньори. На 8-и се оглеждайте, всяка информация е ценна, 9-и е рисков, но 10-11-и ви носят пари и придобивки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Внимавайте с дозировката на стимуланти и лекарства, денят носи тенденция към раздвояване на съзнанието. Приемайте с резерви всичко, което ви казват и предлагат. Сами сте склонни да изнудвате и манипулирате околните. С такава политика отношенията навлизат в приключваща фаза. Неблагоприятен ден за годежи и сватби. Единият ще доминира и използва другия. 5-и идва със сблъсъци на интереси и позиции. Спрете се навреме. 6-и е ден на откровение за правилната посока. Вечерта си поръчайте сън прогноза. На 7-и за вас действа пръстът на съдбата. Може да спечелите много, но и да увеличите дистанциите с важните ви хора. 8-и е подвеждащ, на 9-и не рискувайте излишно. Отложеното за 10-11-и ще ви донесе късмет, пари и придобивки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Живеем в лъжовен свят и ако искате да се измъкнете от неприятно положение, ще се наложи да излъжете, но после проблемите ще се увеличат и някой може да ви изнудва. Ден на мрежата, не се знае кой дърпа конците. Проучете по няколко линии хората, с които предстои да контактувате делово. Бъдете сигурни, че и вас ще проучват. Взаимно търсим слабите си места, така сами ставаме слаби. На 5-и трудно улавяте нишката, която ви помага да се ориентирате в лабиринта на отношенията, лъжете и ви лъжат. На 6-и променяте подхода и постигате поне една важна цел. На 7-и идват и неочаквани печалби, но на 8-и неподготвените се провалят. 9-и е ден на невъзвращенците, някой купува еднопосочен билет. На 10-и срещате открита и прикрита опозиция, на 11-и трудно стигате финала.

Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в първата декада днес всичко може да тръгне наопаки и да изисква цялото ви внимание, за да се оправи. Концентрирайте се максимално, нещо забравено ще ви създаде голям проблем. Не използвайте посредници, уредете си срещи на четири очи и плащайте на ръка за услугите, които правите и ви правят. Може да възникне проблем с дейности в социалните мрежи. На 5-6-и за вас ще действа законът на Мърфи, всичко ще се разваля в най-неподходящия за това момент. Бъдете внимателни, но в периода 7-9-и идват придобивки, справяте се с конкуренцията, уреждате нови договори и печелите дела. В живота ви се появява спонсор. 10-и идва с коренни обрати, с болезнени жертви и избори. На 11-и е важно да приключите и да се почувствате свободни.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес е важно да замаскираш следите и да завоалираш действията си, ако искаш да спечелиш и да се отървеш от нечии агресивни намеси. Постъпете така, както никой не очаква и докато конкуренцията се чуди как да ви елиминира, вие се измъквате с печалба и защитавате личния си интерес. Постойте край огън, мислено изгорете в пламъците всичко негативно и вредно в живота ви. На 5-и постъпете нестандартно и ще объркате конкуренцията. 6-и ви дава шанс да си вземете своето и да получете дължими услуги. От 7-и до 9-и много неща вървят наопаки и ще изискват цялото ви внимание. Луната навлиза в Телец и заедно с Венера от Лъв ще ви вкарва в илюзорни отношения и връзки. Финансирате чужди проекти и чувства. Но на 10-11-и печелите и сключвате нови договори.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на мрежата - или си паякът, или си мухата. За вас е отредена ролята на жертва, ако оставите да ви водят илюзии и чувства в личните и делови връзки. Тенденцията е да бъдете използвани и употребени за чужди интереси и каузи. Близките може да ви изключат от важните си ангажименти. Разбира се, че ще има и изключения, но те само ще потвърждават правилото. Бъдете внимателни. На 5-и доверчивостта ви вкарва в капани, нищо не е такова, каквото ви се казва и предлага. Не се обвързвайте. На 6-и променяте подхода и печелите. 7-и може да стане един от най-успешните ви дни, стига да следвате принципна политика. На 8-и печелят тези, които са вътре в нещата и държат ключови информации. На 9-и стойте далече от агресивно настроени хора. 10-11-и са рискови.

ЧРД

В лична година 2-ка е добре да споделите трона си с качествени съюзници както в семейството, така и на работното място. Трудно ще се справите сами, нужно ви е надеждно рамо и подкрепа. Вероятно е да водите дела, трудно защитавате интересите си в момент, когато планетата на правото и закона Юпитер ви гледа в конфликтен аспект от знака на Телеца. Започнете допълнителен бизнес, не чакайте работодателя да се сети да ви вдигне заплатата, сменете мястото и посоката.

Родените днес притежават изключителни състезателни качества, ще успеят както в спорта, така и в професионалната надпревара. С Луна в Овен, а Слънце и Венера в Лъв ще бъдат неотразими във връзките, ще печелят конкурси и симпатиите на публиката. Проблемите ще дойдат, ако се свържат с неподходящите хора. Родените на изгрева ще имат вероятно само един брак, затова трябва да внимават в избора на партньор.