0

В лична година 4-ка натоварването ви ще е максимално, ще поемете и чужда грижа или повишението в работата ще ви остави без ваканция и почивка. Но трудът ви ще бъде оценен, ще се радвате на пари и протекции от средата на месец май. Планирайте старта на нов бизнес проект и отваряне на ново заведение за 20 януари.

Родените днес на изгрева ще пишат книги, проспекти и пътеписи. Родените малко след изгрева ще имат неравностойни любовни връзки и е добре да сключат брак след 30 г. си възраст. Родените на обед ще имат тайни и явни покровители и в работата ще са на ниво. Родените на залеза ще постигнат успехи след 40-годишната си възраст.

Овен 21 март – 20 април

Ден на скритото знание. Ще спечели този, който има нужните познания и право на достъп до тайни източници на информация. Сега е моментът да решите в каква посока ще вложите умения и таланти. Подновете участия в групи по интереси или тренировъчни екипи. Направете заявки за посещения и участия на важни мероприятия във вашата област. Проучвайте добре нещата.

На 14-и нищо да не се започва без предварително проучване. 15-и е рисков. 16-и е ден с огромна регенерираща сила, всичко се променя. На 17-и довършете започнатото. 18-и дава старт на личните инициативи. Меркурий тръгва директно, а Слънцето е в съвпад с Плутон. Насъбраната енергия се превръща в действие. На 19-и всичко може да се постигне и уреди. На 20-и стартират нови бизнеси.

Телец 21 април – 20 май

Ден за планиране, проучване и подготовка за важните изяви и мероприятия в следващите дни. Добре е да подновите участия в групи по интереси, да смените фитнеса или треньора, ако чувствате нужда. Помислете и в каква посока да насочите допълнителното обучение или тренировките на децата. Всяка информация, до която се доберете, ще ви свърши работа и ще ви улесни живота.

На 14-и всичко може да се постигне, ако добре е проучено и съгласувано с нужните хора. На 15-и приключвайте с обещаните задачи. На 16-17-и Луната е в опозиция на Телеца и в рисков аспект със Сатурн. Не поемайте излишни рискове. От 18-и бизнес инициативата се отприщва, Меркурий тръгва директно. Всичко предприето до утре ще носи късмет и пари. На 20-и се появява нов дразнител.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на тайното знание, който е в час с обстановката и ситуацията в страната, може да се внедри на престижни позиции, от които да тръгне в следващите дни. Запишете се за нов тренировъчен или образователен курс, сменете треньора или фитнеса, постарайте се да проучите добре хората, с които смятате да тръгнете заедно напред. Всяка информация е ценна, но една ще се открои.

На 14-и получавате точната информация в подходящия момент, действайте активно. На 15-и се очертават сблъсъци на интереси и позиции. 16-и изисква коренна промяна в подхода, за да останете актуални в средата си. 17-и е ден за приключване. От 18-и Меркурий тръгва директно и отприщва бизнес инициативите. Оставете конкуренцията да направи своя ход на 19-и, а вие действайте на 20-и.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените във втората декада действат невнимателно и може да нарушат закони и забрани поради неинформираност. Ще си плащате за всяка грешка. Внимавайте при пътувания, проверете резервациите си и спазвайте правилата на пътя. Не вдигайте тежко, щадете бъбреците и кръста. Намалете натоварването в деловата и спортната си програма. Щадете се, друг няма да ви пощади.

14-и е ден на скритата информация, която ви се спестява от някого. 15-и е рисков, важното отложете за следобед. 16-и е ден за реформи, действайте активно и на 17-и в посока приключване на поетите ангажименти. От 18-и бизнесът се активизира, проведете консултации със специалисти. На 19-и застанете на старта, сключете нов договор, търсете нови партньори. На 20-и конкуренцията ви атакува.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес можещите хора ще имат достъп до ценна информация, която в предните дни е била скривана от някой с власт и възможности. Всичко, което научите и до което се доберете като позиция, ще ви върши работа в дните напред и ще ви осигурява защита. Проявете щедрост, обучете някого или му дайте път в живота. Ден и на алтруистите, които правят жертва в името на общото ни бъдеще.

На 14-и получавате ценна информация, помагаща да вземете правилното решение. На 15-и важното уредете до обед, след това навлизате в рисков период до 18-и, когато ситуацията коренно ще се промени, ще започнете да печелите предимства и да набирате скорост. 18-19-и са силните ви и пробивни дни, а на 20-и може да сключите изгодни договори и да стартирате нов предмет на дейност.

Дева 23 август – 22 септември

Всичко, което проучите обстойно, ще ви спести грешки и загуби и ще помогне да разрешите проблемите си. Една дребна подробност, научена и припомнена днес, ще ви осигури и нужните защити. За вас днес е актуална максимата „помни като слон”. Услужливата ви памет ще ви спести излишни разходи и грешки в преценката. Може да влезете в ролята и на ученика, и на учителя. Обогатявате се.

14-и ви подава липсващото парче от пъзела, който редите. 15-и е опасен и конфликтен. Запазете неутралитет. 16-и задава нова програма и ви дава нов статут. На 17-и може да постигнете важна цел, стига да не се разсейвате с друго. На 18-19-и Луна и Нептун са в конфликт спрямо Девата. Чужди мнения и намерения ви увличат и забравяте закъде сте тръгнали. На 20-и може да уредите сделка с имот.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната от вашия знак е в конфликт с Меркурий. Нищо не започвайте, ако ви липсва информация или дълго сте били изключени от средата, в която гоните някаква амбиция. Не нарушавайте закона. Няма оправдание и прошка за тези, които не са в час с променящите се условия и изисквания на средата. Насрочете срещи за уточняване на бъдещата ви работа или тренировки.

На 14-и печелят добре информираните, другите правят грешки и нарушават закона. 15-и е зареден с агресия, не влизайте в единоборство. На 16-и започват промени, адаптирайте се и предложете своето виждане. 17-и е ден за приключване. На 18-и стартираме нови бизнес проекти. 18-и внася хаос в живота и работата ни. Всеки излиза с претенциите си. На 19-и късметът ви се усмихва. 20-и е рисков.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на поверителната информация и на сведенията, които се дават на ушенце и в тесен приятелски кръг. Но това е и благоприятният момент за търсене на ученици и учители, за срещи и размяна на сведения, които ще улеснят живота на приятели и близки, ще изключат конкуренцията и ще елиминират от играта ненужните играчи. Кръгът на доверените хора се затваря и дано сте в него.

На 14-15-и ще ви дадат безплатна информация за нещо, за което сте готови до дадете много. На 16-17-и Луната е в Скорпион в конфликт с Венера, Сатурн и Уран. Вървите към изневери, които тотално може да объркат живота ви. Не рискувайте. От 18-и Меркурий тръгва директно, бизнесът се активизира. Плутон е в съвпад със Слънцето. Презареждате и на 19-20-и правите силен ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес е добре да намерите ново място за внедряване, да потърсите нови учители и треньори, да проучите как може да изкарвате пари от личното си хоби или от други семейни дейности. Може да намерите печеливша пазарна ниша, ако имате точната информация за търсенето и предлагането. Свържете се с приятели, които са в час с изискванията и с промените, които предстоят.

На 14-и може да продадете скъпо информациите и знанията, с които разполагате. 15-и активизира ненаситните апетити на всички нива, внимавайте в дозировките. На 16-и е време за ремонти, пъзелът се пренарежда. 17-и определя посоката, от която не бива да се отклонявате. 18-и дава старт на бизнеса. 19-и променя отношенията, но целта остава същата. На 20-и продавате или придобивате имот.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес сякаш сте изключени от играта, научавате последни важни информации или нещо остава скрито и ще ви затрудни в бъдеще. Постарайте се да разберете мотивацията в поведението на важните за вас хора. Ден на тайното знание, който го получи, ще бъде защитен и обнадежден за бъдещето. Родените във втората декада изнасят на плещите си чуждите грижи.

На 14-и губите по точки, ако нямате нужната информация. 15-и ви сблъсква с голямата ви конкуренция, не очаквайте компромиси. 16-и дава шанс да заемете нова позиция, възползвайте се от всяка възможност. На 17-и постигате крайни цели, които гоните отдавна. Идват придобивки. От 18-и Меркурий тръгва директно във вашия знак. На 19-и късметът ще ви следва, а на 20-и уреждате имот.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес може да влезете в голямата игра, да бъдете посветени в намеренията на важни хора и да помогнете за осъществяването на важни за бъдещето цели. Всяка информация ще ви свърши много добра работа. Не споделяйте тайните, които другите споделят с вас. Днес сте в ролята на разпределителна гара за много съдби и интереси. Постарайте се да посрещнете и изпратите всеки.

На 14-и сте в досег със знания и информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Разговорите ви ще носят ползи. На 15-и до обед водите в класацията, а следобед някой ви контрира. На 16-17-и корабът на мечтите заминава без вас. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. За 18-и уредете среща с учителите. На 19-и пътувайте. На 20-и в 08 ч. и 31 мин. Слънцето навлиза във Водолей.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ученикът ще си намери учител, а някой открива и личния си покровител. Ролите се сменят. На едно място учите, а на друго поучавате някого. Добре е да започнете нов образователен и тренировъчен етап. Запишете се за някакъв курс, който да попълни и опресни знанията и уменията ви в желаната област. Каквото и да ви споделят днес, не го разпространявайте, а го използвайте лично.

14-и е денят на поверителната информация. Бъдете дискретни. На 15-и стойте далече от конфликтите, вечерта ситуацията се успокоява. 16-17-и са най-успешните ви и силни дни за периода. Може да постигнете много и да помогнете на близки и приятели. Заемате престижна позиция в бизнеса и в работата си. На 18-19-и всичко ще става бавно и мъчително. Отложеното за 20-и носи късмет.