0

Овен 21 март – 20 април

Лазарова събота, момите се оглеждат с надежди и дано получат взаимност. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн, родителите подкрепят и са съгласни с избора на децата, дори и нещо да не им харесва. В този ден очакванията ни надминават предложените възможности, но в крайна сметка всеки ще получи това, което си е заслужил в миналото със старание или невнимание. 8-и е денят на кривите огледала, нищо не е такова каквото изглежда. Предприетото на 9-и ще ви вкара в източваща силите и ресурсите ви програма. На 10-11-и постигате максималното. Подпишете нови договори, преговаряйте. На 12-и се учат нови уроци, а старите се преговарят. На 13-и правите губещ и необмислен ход, а на 14-и започвате революционни промени в работата, връзките и начина си на живот.

Телец 21 април – 20 май

Идва Цветница, но при вас всичко е на сив фон поради грижите с близките. Може да се откажете от пътувания или намеренията ви да се променят поради проблеми в семейството. Каквото сме повикали в миналото, такова ще се обади в настоящето. Неглижираните отговорности и задачи пречат на щастливото изкарване на празника. Ще имате повече задължения и работа от другите. На 8-9-и ще давате и ще ви се взима повече, отколкото ще получавате. На 10-и сменете подхода, преследвайте само най-важната си цел. На 11-и всичко предприето ще носи късмет и пари, а на 12-и се възползвайте от получената информация преди другите. На 13-и не изпускайте кокала и околните няма да го направят. Родените в първата декада ще имат грижи и проблеми с родители и деца на 14-и.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този празничен ден ще има усмивки и сълзи, може да се окажем в плен на една илюзия или да заблудим някого с отправените предложения. Не си играйте с огъня в любовта и връзките. Лесно се отива към изневери или се разбира за такива. На всички нива е нужна обективност и самоконтрол. Едно мимолетно удоволствие ще развали връзки, градени с години. Днес се получава по заслуги. На 8-и властват илюзиите. Стоим разочаровани пред кривото огледало на личните си очаквания. На 9-и лесно се попада в мрежите на мошениците. На 10-11-и за вас ще действа пръстът на съдбата, ще получите насоки към важната позиция и цел. 12-и е ден за проучване и взимане на изпити. На 13-и печелят безкомпромисните, а другите са в капана. На 14-и действайте със замах, старото си отива.

Рак 22 юни – 21 юли

Девойките лазаруват, момците ги оглеждат. Луната от Скорпион е в перфектен аспект с Марс от Рак. Ще припламват искри, отношенията ще навлизат в нова фаза, ще се отива към обвързване, годежи и сватби. Ден на преобразяването. Облечете новите дрехи и се постарайте да бъдете и да изглеждате в синхрон с обстановката. Чакайте награда за усилията, вложени в личните връзки. На 8-9-и плувате в свои води, срещата свои хора и изживявате приятни и задушевни моменти с близките с имена на цветя. На 10-и постигате важна цел и намирате нова посока за амбициите си, не се разсейвайте. На 11-и проблемите ще са повече за родените около 11-13 юли. Съвпадът на Слънце и Юпитер ви облъчва в конфликтен и рисков аспект. Спазвайте закона. 14-и идва с нови пълномощия.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Луна, Меркурий и Уран са в кризисни аспекти спрямо Слънцето на родените във втората декада. Стойте мирни, не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения, за да запазите връзките и мира у дома. Вероятни са проблеми при пътуване и гостувания. Но и на свой терен ще срещате повече неразбиране и незачитане. За другите ще има празник, а за вас тежка и делнична програма. На 8-9-и се движете внимателно и по възможност ограничете пътуванията. На 10-и преследвайте само една работа и цел и до вечерта ще я уредите и постигнете. От 11-и ви потръгва в любовта, Венера вече не ви гледа в опозиция. На 12-и печелят добре информираните и тези, които създават новите закони и задават новите програми. На 13-и ще се сблъскате със силен конкурент. 14-и е рисков.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на пътувания, приятни срещи и посещения при роднини. В отношенията ви настъпват важни и благоприятни промени. Ден на преобразяването, дистанциите се стопяват, може да се разберете по всякакви въпроси и да вземете общо решение за ползването на общите семейни и родови имоти. Но това е и ден на напразните очаквания и илюзии, след които трудно идват желаните промени. За 8-9-и се очертават чудесни и цветни празници за вас сред близки и любими хора. От 10-и Луната вече ви гледа в пречупващ аспект от Стрелец, а на 11-и навлизащата в Близнаци Венера ще провокира двойнствени и неравностойни връзки в живота ви. Не взимайте важни решения. На 12-и може да сключите успешни договори. Влезте в нова среда. На 13-и приключвайте. На 14-и предстоят промени.

Везни 23 септември – 22 октомври

Каквото и да получите днес, сте си го заслужили в миналото. За всеки съдбата е приготвила подарък, равностоен на действията му в работата и в партньорствата. Ако получите откази, то е защото сте отказвали, а ако получите покани, това е знак на благодарност за обгрижването в миналото. Може да си дадете точна сметка къде бъркате и как да се коригирате. Дано проявите на обич да са повече. 8-и носи заслужените награди в живота. На 9-и пригответе подаръците, чакайте и неканени гости. 10-и е ден на откровение за правилния избор. На 11-и Венера навлиза в хармоничните ви Близнаци, любовният ви живот навлиза в нова фаза. На 12-13-и се пригответе за проблеми на работното място, може да попаднете в неприятна юридическа ситуация. 14-и ви носи пари, предимства и победи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят носи крах на илюзиите в любовта. Направете си равносметка на връзките, освободете се от всичко, което ви потиска. Тенденцията е всеки да получи това, което си е заслужил в миналото. Край с изчаквателната политика и с напразните надежди, нещо ще се промени без ваша намеса. В момента промяната трябва да дойде от вас. Ще се наложи да се поставят някои условия и ултиматуми. На 8-и влизате в директни сблъсъци. Луната от Скорпион е в опозиция на Меркурий и Уран от Телец. На 9-и Луна и Венера са в опозиция, в любовта ви назряват проблеми. На 10-и започват промени в работата и в начина ви на живот. От 11-и Венера вече не ви гледа в опозиция, в любовта ви потръгва. На 12-и търсете нова информация. 13-и дава предимство на хитреците. 14-и е рисков.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден, свързан с подражанието и с пасивното следване на някой, който не знае и не може повече от вас, но е решил да обсеби лидерската позиция във връзката ви. Бъдете безпристрастни, нужен е обективен подход, а не напразни усилия на чувствата и любовта. Дайте си срок до 11-и за уреждане на личните и интимни връзки, след това Венера вече ще ви гледа в опозиция от Близнаците. На 8-и се освободете от илюзиите, не позволявайте на никого да ви разваля празничното настроение. На 9-и към обед Луната навлиза в Стрелец и променя планове и посоки. На 10-и всяка цел е достижима, стига да я гоните неотклонно. На 11-и подпишете нови договори, но не смесвайте работа и любов. 12-и е ден за проучване на пазара. На 13-и влизате в конфликти. На 14-и срещате бъдещи покровители.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес всеки стои пред своето огледало, за един то е криво, за друг вярно отразява реалностите. Край с една илюзия, мислете реалистично и се напаснете на промените, които идват в живота ви и този на децата. Предстои обрат в отношенията и дано празничната обстановка помогне нещата да се оправят. Време е да се уточняват позиции и претенции и да се излезе от застоя. Пътувайте. 8-и е ден на преобразяването, връзките се редактират. На 9-и бъдете с близки и приятели на зареждащо място. На Цветница не зареждайте хладилника, плащате двойно. На 10-и дайте ход на важна инициатива. Карайте нещата по степен на важност. На 11-и пътувайте, направете проверки и посещения. На 12-13-и сте в рискова позиция, спазвайте закона. 14-и сочи нова посока и избор.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес Луна, Уран и Меркурий образуват конфликтни аспекти със Слънцето на родените във втората декада. Ограничете риска, намалете претенциите и не се ангажирайте с хора, които не познавате добре. Днес и с близките лесно ще влизате в конфликти и трудно ще се разберете, а в любовта ще прескачат опасни искри, които ще ви свързват и насочват към неподходящи партньори. В празничния уикенд ви действат тежки аспекти. Искате да бъдете на едно място, но ще се окажете на друго. Избягвайте рискови пътувания и срещи. Отложеното за 10-11-и ще ви донесе радост за душата и празник за сетивата. Ще се почувствате обичани и оценени. На 12-и получавате ценна информация и взимате правилно решение. На 13-и ограничете срещите. На 14-и сте на точното място.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес и утре Луна и Марс ви изпращат стимулираща енергия от другите два водни знака. Днес е важно да се съобразите с нуждите на родители и деца. Лазарките лазаруват, пригответе яйцата. Ден на преобразяването, облечете новите дрехи, дайте всичко от себе си, за да стане купон. Преценявате обективно случващото се в момента и не излизайте от рамките на добрия тон. За вас се очертават прекрасни и цветни празници. На 8-9-и препускате щастливо по поляните на приятелското одобрение и възхищение. Но на 10-11-и очаквайте грижи и проблеми, особено ако сте прекалили в чувствата и са ви хванали в изневери. На 12-и се стегнете и задвижете важните задачи. На 13-и се пазете от въздействие и манипулация, а на 14-и направете промените, които все отлагате.

ЧРД, 8-и

В лична година 1-ца не си пропилявайте времето с маловажни неща. Сега е моментът да се гради най-важната постройка в живота, работата и личните ви връзки. Всеки старт ще е успешен и ще ви води към нови върхове в кариерата и отношенията. До средата на май планетата на правото, закона, образованието и протекциите от чужбина Юпитер ще ви покровителства, а след това ще помага повече на родените под Телец.

Родените днес, особено в часовете след изгрева, ще бъдат пазени и покровителствани от висши сили. Родените на обед ще имат силни земни покровители и никога няма да бъдат съкратени от работа. Тези деца усещат тенденциите в развитието на бизнеса и винаги ще се на точното място със съответна бизнес програма в ръка. Може да успеят и в банковото дело.